VIDEO GeenStijl: Van Leeuwen gestenigd bij ProPatria-demo

Screenshot 30

(Door: A. Nanninga)

De shariagekkies van de NareReligie hebben alemaal nog wekenlang een tent in hun djellaba: de Pro Patria mars om het Kalifaat Schilderswijk terug onder Nederlands gezag te brengen werd smadelijk omgeleid. Ettelijke booslims met jihadvlaggen belegden een tegendemo en aan de politie de ondankbare taak om een veldslag te voorkomen. En een veldslag was het geworden, als het aan de demonstranten lag. Er had zich van alles geschaard onder de Anti-ISIS en Claim Schilderswijk Terug-vlag. ADO-supporters, bekende extreemrechtse elementen met ettelijke veroordelingen op hun naam, bezorgde burgers, Identitair Verzet-mensen, PrinsenvlagProvocateurs en Maiwand de Thuisblijver Deelnemer, die zich dapper (of dom?) had laten charteren als vooruitgeschoven post/spion voor zijn makkertjes.

Lees verder>>>
GeenStijl

(h/t Jade)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, kalifaat, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, Rotzakken, sharia, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO GeenStijl: Van Leeuwen gestenigd bij ProPatria-demo

 1. koddebeier zegt:

  Wanneer stellen de slappe lamlullen van politici nu eens eindelijk een daad. Nederland is hard op weg een kalifaat te worden, minderheden zijn de baas.
  “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…” – H.M van Randwijk, 1909-1966

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hoe zit het toch met “de gematigde moslims”, men zou toch verwachten dat zij ook afstand nemen van de moordenaarskliek ISIS? En onze politiek, die stilzwijgend goed vindt dat de Schilderswijk een SHARIA wijk is geworden, waarom komt daar geen duidelijk statement van? Maar Israël bashen en veroordelen, no problem!

  Like

  • HUUBSAN zegt:

   Tom …..gematigde moslims bestaan niet dat is een term die bedacht is om ons om de tuin te leiden het is een pot nat ,,zo gauw de extreme moslim de overhand krijgt schuift de zogenaamde gematigde aan ,,,,,het is net als sinterklaas die bestaat ook niet en zwarte piet bstond tot zoeven maar is ook verleden tijd

   Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Tom, Wilders zei het eens, gematigde moslims bestaan niet. Uiteindelijk kiezen ze altijd voor het eigen volk, slecht of niet. En dat blijkt weer eens….

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  We moeten ze gewoon blijven ‘provoceren!’Matuurlijk wèl op legale wijze:
  Dan hebben wij het gelijk aan onze kant en wordt hun houding elke keer weer duidelijker!
  Er moeten van autochtone zijde gewoon veel meer (tegen)demonstraties georganiseerd worden; De politie kàn het wel, als ze maar mag: Gisteren was ze er óók! Ze zou alleen nog duidelijker stelling moeten nemen tegen de feitelijke agressors.
  En wie weet, als ze maar vaker zèlf wordt gemolesteerd, zoals gisteren tenslotte gebeurd is, gaat ze dat misschien nog dóen ook!

  Like

 5. Roger Catrysse zegt:

  Er zit nogal veel gespuis in Nederland Zij mogen alles doen en de meerderheid zwijgt

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik kan mij goed voorstellen dat het bloed gekookt moet hebben van de mensen die hun geplande route moesten wijzigen vanwege dat ISIS-tuig wat hen de weg versperde! Als ik de ME was, had ik traangas gebruikt en rubberen kogels op hen afgevuurd. Eens kijken of ze dan nóg niet wilden wijken! Deze tegendemonstratie had uit elkaar geslagen moeten worden! Wat denkt dat tuig wel? Van wie is dit land eigenlijk? Nu er een andere route genomen is, ziet dat tuig dit als een overwinning op de Nederlanders! Zij zijn en blijven dus (voorlopig) de baas in de Schilderswijk!

  Hopelijk komt er een vervolg met een demonstratie waar enkele duizenden op af komen! En hopelijk zitten daar dan zeer veel POTIGE heren tussen, die niet wijken voor tegenstand!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Las net een reactie, op http://www.geenstijl. nl die zeer raak is, namelijk, de ISLAM is een PROBLEEM maar de POLITIEK EVENEENS. Precies, en wie is dan de betreffende politiek: het CDA,de VVD,de PvdA en D66, ZIJ zijn sinds 1972 onafgebroken in verschillende samenstelling, aan de regering geweest.

  Like

 8. Doornroosje zegt:

  Ik denk dat je het van deze jongens, zoals Nanninga ze beschrijft , wel moet hebben. Er zijn nog te veel Nederlanders, die over zich heen laten lopen om geen ruzie te krijgen . Dat doen deze jongens niet, die laten niet over zich heen lopen door de islam.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Volgens mij is die Schilderswijk gewoon verloren; onze bestuurders doen hier toch niets aan. Als je daar nog als autochtoon woont, zou ik maar maken dat ik weg kwam. Alleen straks niet janken als hulpverleners de wijk niet meer in komen, het vuilnis niet langer opgehaald wordt en zaken zoals onderhoud verzorgd door een woningbouwvereniging niet langer uitgevoerd wordt. Bekijk het maar met je kut-wijk, stik er maar in!

  Like

 10. breget zegt:

  Kunnen de Autochtonen burgers er nu van uitgaan dat er onofficiële een burger oorlog is in Nederland die stilzwijgend door de Nederlandse overheid is goedgekeurd?

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Dat zou om enig bewustzijn vragen van onze Nederlandse overheid en dat is niet aanwezig. men denkt ( als ze dat al wel doen dan) dat het wel overwaait……………misschien. Maar dat gebeurd niet. Onze laffe wegkijkende overheid denkt met hun tolerantie en zogenaamde ( selectieve) vrijheid van meningsuiting ( daaraan grenzen stellen ho maar!!) dat alles wel goedkomt. Er is een oorlog gaande in heel de wereld en dus ook in Nederland, een oorlog tegen Islam!!

   Like

 11. Willie zegt:

  En op die foto bovenaan : altijd t zelfde , dat smeerlapje verbergt zn vuile smoelwerk , de laffe hond !!!!! Oh man , zou ik graag eens dat smoelwerk bijwerken met een moker (en dan ben ik nog braafjes )

  Like

 12. oud-marinier zegt:

  Ik wacht nog steeds op een klein wonder zoals bijv. eind jaren ’80 – begin jaren ’90 , toen het Korps Mariniers het Centraal Station in Roterdam schoon veegden ivm de overlast van ‘junks’ aldaar. Waar is die tijd gebleven dat men dit kon doen ? (Officieel kregen de mariniers hiervoor een oorvijg , maar ik weet dat de betreffende commandant destijds iedere marinier destijds een dikke pluim heeft gegeven. ) Helaas zag ik enkele maanden geleden , een docu over het huidige Korps Mariniers….Wat een aanfluiting……

  Like

 13. Ik voel diepe minachting en afkeer voor onze regering,burgemeesters,etc.!Geen wonder dat dat tuig roept dat sharia in Nederland gaat overheersen;het wordt ze zo in de schoot geworpen,die lafbekken.Gezichtsbedekkende todden,dan durven ze wel.en,uiteraard,met een grote groep.Als ze alleen zijn en je trekt je mond open en doet een stap naar voren,rennen ze weg en gaan op een afstand staan dreigen en schelden.Er zit niets anders op dan onze regering te laten opstappen,zo niet:dan afzetten!Bij deze geef ik met toestemming van oud-marinier het volgende email-adres door,indien u er ook van overtuigd bent,dat onze weg kijkende ,slappe hap regering op moet krassen en u over oplossingen na wilt denken:jinowi09@live.com.Wij hopen op veel reacties en meedenkers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s