VIDEO: “London is no longer an English city” (John Cleese)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t realist)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Cultuurstrijd, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, Multiculti. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: “London is no longer an English city” (John Cleese)

 1. peterselie1 zegt:

  De tweedeling van Europa wordt in de 5e versnelling gezet, lijkt er veel op of de politici welke de schaamte reeds lang voorbij zijn, nog een tandje bij zetten, men gelooft zijn eigen ogen niet wanneer men dit leest.

  Britse parlementariër wil Jodenvrije stad en eliminatie van Israël
  De nieuwe Nazi’s van onze tijd: extreemlinkse politici, radicale moslims, en hun aanhangers. Inzet: Antisemiet George Galloway, lid van het Britse parlement.

  De extreemlinkse Britse parlementariër George Galloway, berucht vanwege zijn virulente antisemitisme, wil dat zijn thuisstad Bradford Joden gaat weren en een ‘Israël vrije zone’ wordt (2). Galloway, die in 2009 een moskee in Florida hielp geld in te zamelen voor de Palestijnse terreurbeweging Hamas (3), zei tijdens een publieke bijeenkomst met veel moslims –in de video zijn naast Palestijnse ook de gele vlaggen van Hezbollah te zien (zie foto)- dat ‘de complete staat Israël een onwettige onderneming is.’ Met andere woorden: de Joodse staat moet worden geëlimineerd, precies waar Hamas en Hezbollah openlijk naar streven.

  ‘Wat Israël aangaat: geen erkenning, geen normalisering, enkel boycot, boycot, boycot!’ Galloway’s oproepen doen sterk denken aan de jaren ’30 van de vorige eeuw, toen de Nazi’s met vergelijkbaar opruiiende kreten Jodenhaat verspreidden, wat uiteindelijk uitmondde in de Holocaust. De staat Israël bestond toen nog niet eens.

  Erdogan bewonderaar van Hitler

  De Britse politicus vindt zijn gelijke in de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan, die zich gisteren tot de winnaar van de presidentsverkiezingen verklaarde. Erdogan heeft Israël de afgelopen weken meerdere malen vergeleken met de Nazi’s en met Adolf Hitler, en dat terwijl hij zelf een groot bewonderaar van Hitler is. Een oud klasgenoot vertelde enkele maanden geleden dat Erdogan op school altijd ‘Mein Kampf’ bij zich had.

  Vorig jaar noemde Erdogan het bestaan van Israël een ‘misdaad tegen de menselijkheid’, iets dat hem samen met de Iraanse ayatollah Khamenei officieel de titel ‘antisemiet van het jaar’ opleverde. Erdogan zei toen ook dat kritiek op de islam een misdaad tegen de menselijkheid is. (zie hyperlinks onderaan)

  Onderhandelingen met Hamas zinloos

  Galloway –hieronder op een foto met Hamas premier Ismail Haniyeh en Bulent Yildirim, kapitein van het Gaza-flottieltje dat door Erdogans terreurorganisatie IHH werd georganiseerd- is het zoveelste voorbeeld in een lange rij voorvallen die onderstrepen dat het zinloos is om met islamitische terreurgroepen zoals Hamas te onderhandelen. Degenen die denken dat dit wel helpt zijn verbijsterend naiëf of medeplichtig. (Hier een video van Galloway met Yildirim in Turkije)

  Tweedeling Westen tussen links/islam en conservatief/christelijk

  In het Westen begint zich langzaam maar zeker een tweedeling af te tekenen tussen een links-liberaal-islamitisch blok, dat anti-Joods, anti-Israël en ook steeds openlijker anti-christelijk is, en een rechts-conservatief-christelijk blok, dat zich openlijk zorgen maakt over een mogelijke herhaling van het drama uit de jaren ’30 en ‘40, en zich voorzichtig begint te verzetten tegen de groeiende invloed van de inherent antisemitische islam in Europa. >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Britse-parlementarir-wil-Jodenvrije-stad-en-eliminatie-van-Isral

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie!: 17.27. uur. De RODEN/SOCIALISTEN laten steeds meer hun verraderlijke instelling zien, Peter. Ik verkondig het steeds weer, de “roden,linksen,socialisten”, zijn waarlijk de satanische 5e colonne der haatjurken. Zowel in Nederland, als in Engeland en de rest van Europa! Maar de huichelaars van liberale, en christendemocratische snit, heulen met deze socialisten mee. En dat al op achterbakse wijze 10 tallen jaren. Buiten de Islam moeten we ook afrekening houden met deze politieke bende!

  Like

 3. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  I wonder what John Lennon would have to say, had he lived.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  If Great Brttain don’t succeed in leafing the Commonwealth,The whole Greatbrittany wil be no more a european country.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Het word steeds gekker. De Engelsen die toen destijds tegen Hitler te hoop liepen, omarmen nu zijn ideeen. En komen de concentratiekampen en gaskamers weer terug, maar dan nu in Engeland ? Ja, maar ze zullen raar opkijken, dat het nu op hun beurt de Moslims zijn die die domme Engelsen daar naartoe zullen sturen !

  Like

 6. Avidia zegt:

  Onbegrijpelijk dat er zoveel mensen zijn die een blinddoek voorhebben, volgens mij komt het nooit meer goed, wilde dat ik oud was was en de gruwelijken niet te hoeven meemaken, ik ben bang voor de toekomst, bang voor hun grote smoelen en daden, die niets met de menselijke standaard te maken hebben. Menselijkheid is hun vreemd, ze moorden alsof hun leven ervan af hangt, ze hebben totaal geen inlevingsvermogen, ze hebben veel te vaak geen opvoeding of educatie genoten, zijn vaak ongeletterd, het is een dom volk. Weten wij veel wat ze allemaal bekokstoven?

  Like

 7. Igor zegt:

  Vraag asiel aan in Rusland Avidia.
  Nu lachen de mensen hier misschien om, maar dat is voor de zwakkere in de toekomst de enige redding.

  Like

 8. Jan zegt:

  Politie weigert in moslim te vervolgens wegens zware mishandeling

  Police Do Nothing Over Muslim Taxi Driver Beating Up Female Passenger
  Jess Rowles, 24, was sprayed with water and punched in the face after asking the cabbie to take her to a cash point
  http://kafircrusaders.wordpress.com/2014/08/12/police-do-nothing-over-muslim-taxi-driver-beating-up-female-passenger/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s