VIDEO Paul Weston: Het racisme van links

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Groenen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Paul Weston: Het racisme van links

 1. Hij weet het goed te vertellen!Racist is tegenwoordig iets om trots op te zijn,als dat betekent dat je opkomt voor je volk,je land en eigen normen en waarden en cultuur!Mij raakt het niet meer,liever een racist dan een landverrader!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Weet je, Yvonne: Dé grote kracht van Paul Weston is, dat hij altijd precies weet, wáárover hij het heeft en dat ook nog op een voor iedereen duidelijke manier weet uit te drukken!
   De meeste Britse politici verguizen hem bij voorbaat omdat hij weigert mee te gaan in het politiek-correcte ‘niemand wegzetten,’ -waar ze ook voor staan of wat ze ook uitvreten – maar ze passen er tegelijkertijd wel voor op om met hèm de dialoog aan te gaan omdat ze het qua rationele logica niet van hem winnen -en dat ook donders goed beseffen. Om zich in te dekken maken ze hem dan maar bij voorbaat uit voor racist en fascist of minstens voor xenofoob en/of islamofoob. Doet het altijd bij de massa, maar slaat in de praktijk nergens op. Deze man staat moreel zo stevig in zijn schoenen, dat hij de heersende immigratie-problematiek zonder aarzeling en volkomen openlijk weet te benoemen, in het besef, dat hij daar weliswaar tot nu toe niet als winnaar uit kan komen -omdat hem dit niet wordt gegund- maar evenmin geheel als verliezer. Gewoon omdat hij het gelijk aan zijn kant heeft.
   Paul Weston is eenvoudigweg een kanjer en als de autochtone Britten zich zouden realiseren, wat goed voor ze was, zouden ze hem eindelijk eens het gehoor en de steun geven, die hij verdiende, vóórdat klootzakken als Anjem Choudary en zijn Salafisten hun hele land geannexeerd- en de Sharia gevestigd hebben.De andere partijen en hunleiders staan daar immers maar als Verdomde Louis bij te kijken! Zelfs Nigel Farage, die dan wel leuk de stand-up comedian kan uithangen met betrekking tot de EU, maar in dee kwestie toch maar mooi zijn mond niet open durft te doen!
   Wweston durft dat wèl en, minstens zo belangrijk, hij kàn het ook.
   Geert zou er naar mijn mening echt het beste aan doen om deze man in het oog te houden en hem, bij de geringste zetelwinst voor LibertyGB, opnieuw te benaderen en samenwerking te bespreken. Het is goed, dat Marine en hij van de samenwerking met die halve gare Pool hebben afgezzien, maar déze man, deze voortreffelijke Brit, die precies weet wat hij wil….. Die zou gewoon van onschatbare waarde kunnen zijn. Op zijn eigen, niet-spectaculaire wijze……

   Like

 2. Dot zegt:

  Mohammed de pedo zegt in de koran dat alle ongelovigen ( iedereen die niet soenniet moslim is ) moeten dood. Is dat geen racisme dan ?

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Uiteraard maken we nu in Europa en Nederland het omgekeerde mee, dankzij de waanzinnige linksen idioten en de randdebielen van gutmenschen. Dat zijn de grootste landverraders en volksverlakkers aller tijden !!

  Like

 4. Maria zegt:

  Eigenlijk is links nog een groter gevaar voor ons allen dan die Islam wat zij laten het gebeuren dat de Islam hier kan doen wat ze willen. Onbegrijpelijk is dit eigen regeringsleiders van de EU eigen volk die ons openlijk verraden aan de ideologie van die moordende islam, moest links niet bestaan hadden we dit probleem niet.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Paul Weston, een kerel van stavast!

  Like

 6. DonnaDolce zegt:

  Als ik me kon aansluiten, Paul, dan deed ik dat….

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Liberty GB, dat is het voor mij. Prima gedaan Paul Weston.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s