WTF!?: “Neonazi´s van Pro Patria verwijderen Israëlische vlag tijdens anti-ISIS-demo”!!??

Screenshot 51

 

Lees hier meer: https://twitter.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op WTF!?: “Neonazi´s van Pro Patria verwijderen Israëlische vlag tijdens anti-ISIS-demo”!!??

 1. johand zegt:

  Neo naz’s en/of islamisten, loodom oud ijzer. Beide zijn fout en staan haaks op onze normen en waarden. Daar waar de neo-facisten geen ruimte krijgen soor politie en overheid, werken deze laatste pro aktief mee bij het ruimte geven aan de islamisten

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  en zo wordt er iedere x weer in ‘eigen voet’ geschoten, het BLIJFT bij kennelijk een ‘knullige organisatie’ zonder eensgezinde afspraken en eindigt in chaos!

  Ik vind sowieso dat de Israëlische vlag wel dégelijk gevoerd zou moeten worden net zoals de Nederlandse… net zoals de oorspronkelijke Nederlandse vlag, de Prinsenvlag!

  Wat is dààr nu weer op tegenzie ik daar ook niet die onnozele Paul vdr Linden staan mèt de Israëlische vlag?
  En wàt bezielt dat ventje met bril en handschoenen hem dat te verbieden als ie wèl de Geuzenvlag en de Vlaamse Vlag toestaat??
  Hou toch op zeg!
  Zo wordt t dus NOOIT wat, NOOOIT!!

  Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Het zijn leren gevechtshandschoenen, het is net her Flick 😉

   http://www.drostoutdoor.nl/Leren-politie-handschoen-halfvinger

   Like

   • Trucker zegt:

    voetnoot : politie gebruikt handschoenen om geen verwondingen op te lopen (bijten of krabben) door geinfecteerden aids ik noem maar zo iets.
    Kaalkopje gebruikt het eerder als intimidatie of show element want het “grijpen” met die dingetjes aan is iets moeilijker of het moeten zeemleren zijn.
    Tot zover mijn aanvulling.

    Like

  • Urbanus zegt:

   En de prinsenvlag werd ook toegelaten evenals Assyriese vlag. Het zal wel in de vergunning hebben gestaan dat de Israëlische absoluut niet kan. Stel je voor zo’n vlag in het kalifaat.

   Like

  • Jon Devos zegt:

   Graag even een kleine rechtzetting. Als de afspraken zijn om (onder andere) geen pro en of anti Israël vlaggen mee te dragen in de demo dan moet de interne ordedienst ingrijpen als dat wel gebeurt. Als daar achteraf over gezaagd en geklaagd wordt dan zijn dat onnodige en verspilde woorden, aangezien dat duidelijk op voorhand was medegedeeld. Wat betreft de neonazi verwijten vraag ik u welk recht en of welke bewijzen u heeft om die te uiten?

   Met uitermate vriendelijke groeten “dat ventje met bril en handschoenen”.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Aha, Ú bent het! Nou, aangenaam!
    Wat mij betreft heeft U gelijk, hoor; dat heeft U misschien wel gelezen.
    Sommigen hebben nu eenmaal de neiging om, meegesleept door bepaalde emoties, de elementen door elkaar te halen. Moet je nooit doen; gaat allemaal ten koste van de boodschap!

    Like

   • Edwin Lauxen zegt:

    Dank je Jon, dat je reageert en de zaken helder maakt, respect !
    ik kan het helemaal in vinden,begrijp wat er gebeurd is en mij geruststeld dat je aan onze kant staat, onverlet blijf ik je eng vinden wanneer je die handschoenen draagt 😉

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, dar incident met die Israëlische vlag is mij ontgaan, moet ik zeggen. En Jack waarschijnlijk ook. Ik denk dat we toevallig niet daar in de buurt stonden.
  Wel zou ik willen opmerken, dat de vergelijking met de aanwezigheid van de Princenvlag hier niet opgaat. Dit vanwege het feitelijke thema van de demonstratie, dat nu eenmaal de schending van het grondrecht van de NEDERLANDER betrof en níet de Joodse/Israëlische Zaak. De Princenvlag paste nu eenmaal historisch gezien in dat betreffende thema, in tegenstelling tot de Israëlische vlag. Dat zal menigeen hier wel weer onaangenaam in de oren klinken, en ik geef best toe, dat er officieus bij de organisatie misschien méér achter gezeten heeft, al dan niet uit persoonlijke overwegingen, maar dat was volgens mij niet de officiële reden: Die behelsde dan ècht het zuiver houden van het thema, waarin de Israëlische kwestie even niet aan de orde was. Let wel: Ik zeg niet: afgewezen werd, maar: niet aan de órde was, op dat moment.
  Het omgekeerde is immers ook denkbaar: Dat bij een demonstratie ten gunste van Israël vanzelfsprekend de Israëlische vlag welkom is, maar de Princenvlag of zelfs het rood-wit-blauw als niet-passend wordt gekwalificeerd; ook dat ligt ‘m dan zuiver aan het thema.
  Men bedenke tenslotte, dat veel Nederlanders hevig anti-Islam kunnen zijn, zonder dat de Joods/Israëlische Zaak hen zo bijzonder veel doet. -Wat overigens zeker niet hetzelfde is als de Staat Israël afwijzen, maar eenieder staat daar nu eenmaal op zijn eigen wijze in.
  De demonstratie van gisteren had toevallig een nationalistisch tintje, zoals, schat ik, de EDL- demo’s in GB ook hebben. Wij verlangen van de EDL toch zeker ook niet, dat ze bij haar eigen evenementen, behalve de Union Jack automatisch de Israëlische vlag voert, louter omdat ze anti-Islam is. Waarom zouden wij dit dan van Pro Patria wèl verlangen?
  Wie het weet, mag het zeggen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Theresa Geissler
   U reactie is correct. Het is een Nederlandse aangelegenheid en niet een Israëlische aangelegenheid. Dat de moslims en linkse islam cq ISIS-
   vriendjes overal met de Palestijnse vlag rennen, is hun zaak. Zo’n goedkope denigrerend gedrag moet men niet kopiëren. De Prinsenvlag was wel welkom. Het is niet de vlag van de NSB het is de vlag van de Watergeuzen die Nederlandse steden hadden ontzet en Nederland van de Spaanse Inquisitie bevrijd. Natuurlijk had de demonstratie en nationaal tintje. Het gaat om Nederland. Hoe dan ook de demonstratie in Den Haag is een keerpunt. In Europese blogs is deze demonstratie al bekend. Wie weet de volgende demonstratie zouden behalve Belgen ook mensen uit andere Europese landen komen. Pro Patria heeft geschiedenis geschreven.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 19.59. uur. Dat ben ik volledig met jou eens Theresa. Je hebt dat heel goed uitgelegd omtrent wel de Princenvlag, of de Nederlandse vlag maar niet de Israëlische vlag! Het was een demonstratie voor Nederland en tegen de ISIS en de Salafisten, en daar moet het bij blijven.

   Like

  • Trucker zegt:

   Los van mijn bedenkingen over hoe u op deze blog pent bent u best een moedige tante die voor haar zaak staat.

   Like

 4. Onderling mekaar de tent uit vechten?Nou,dat zal helpen!Niet dus!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  De benoeming van ‘pro Patria’ als Neonazi’s is weer zo’n een geniepige streek van politiek-correcte verraders. Het is bedoeld om mensen te demoniseren, die demonstreren voor hun vrijheid en de vrijheid van hun land. Als “Pro Patria” Neo nazi’s zouden zijn, hoe verklaart men de aanwezigheid van Surinamers, Antillianen en anderen in deze demonstratie? Hoe verklaart men de aanwezigheid van de Israëlische vlag? Graag wil ik u meedelen dat de demonstranten waren zeer tolerant. Er kwamen naar het Julianaplein in Den Haag (voor CS) ook moslim journalisten. Ze interviewden de aanwezigen en niemand was tegen hen vijandig. Dat in tegenstelling tot het gespuis in de Schilderswijk die journalisten met bakstenen bekogelden. Het gedrag van de demonstranten was over het algemeen KEURIG en GEHOORZAAM. Het is erg jammer dat NIEMAND aan dit aspect aandacht geeft. De “Pravda media” doet haar best, de demonstranten af te schilderen als skinhead, Lonsdale jongeren en andere extreem rechtse jeugd. Men heeft, met opzet, het nette publiek genegeerd die ook (met velen) meeliep. Bijvoorbeeld: een man die van ver weg kwam en droeg een D-Day schilderij. Hij liep met het schilderij ondanks zijn handicap aan zijn benen waardoor hij heel moeilijk kon lopen. Hij werd door vrouw ondersteund, die met de demonstratie meeliep. DE MAN HEEFT GELOPEN OMDAT HIJ IS BEWUST DAT DEZE DEMONSTRATIE IS OPRECHT EN NOODZAKELIJK. Nederland is in gevaar en men moet iets tegen het gevaar doen. Wie heeft het lef zo’n man en de vrouw die hem steunde als Neo nazi’s af te schilderen?
  Hoe dan ook, de journalisten van de “Pravda Media” die zo graag de arme moslims wouden helpen, zijn van de regen in de drup gevallen. Hun troeteldiertjes hebben ze gemolesteerd en met bakstenen bekogeld. VAN JE VRIENDEN MOET JE HET HEBBEN! .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dank U, Thomasson! Namens Jack Terrible -de man met schilderij- èn mij!
   Maar letterlijk steunen hoefde ik niet echt, hoor; ik heb het alleen een beetje in de gaten gehouden.
   Jack stond z ’n mannetje! Het was alleen nogal een tocht, hè……

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 20.17. uur. Klopt helemaal wat U zegt. En volgens mij was de man, onze gewaardeerde medestrijder Jack Terrible, en onze medestrijdster Theresa Geissler! Mooi dat U dit hier vermeld.

   Like

 6. Willie zegt:

  United we stand ???? Wat een giller !! Eerder van Divided We Fall , niet ????

  Like

 7. lucky bee zegt:

  De enige die vlag stokken hebben verwijderd zijn de politie agenten.Ze zijn bang dat ze met deze stokken iemand kan verletsen.Maar dat mensen Israelische vlag verwijderd, heb ik niets gezien.Ik was op het plein tamelijk vroeg aanwezig.

  Like

 8. Edwin Lauxen zegt:

  Nieuwe foto

  Like

 9. tjonge zegt:

  welja, ga ff gezellig druk zitten te maken over een vlag ????

  het enige waar iedereen zich druk om zou moeten maken is DAT DE POLITIE/ME DE DEMONSTRATIE NIET DE ROUTE HEEFT LATEN LOPEN ZOALS AANGEVRAAGD EN EEN ILLEGALE TEGENDEMONSTRATIE NIET HEEFT VERWIJDERD !!!!

  OFTEWEL, ONZE OVERHEID CAPITULEERT ZODRA ISLAM IN HET SPEL IS !!!!!!!!!

  en DAT !!!!!! zou als enige ons bezig moeten houden en ernstig moeten verontrusten !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Doet het ook! Helemaal mee eens!
   Het enige wat er op zit is: Stug doorgaan ende moslims dusdanig uit de tent zien te lokken, dat ‘men’ zich wel achter het oor móet gaan krabben…..

   Like

   • tjonge zegt:

    heb jij weer gelijk in theresa,

    eigenlijk minimaal elke week 1 anti islam demo door de schilderswijk/amsterdam/rotterdam.

    dat zal zeker wat gemoederen los maken…

    Like

 10. Edwin Lauxen zegt:

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat zag hij dus verkeerd. Op het moment dat hij dat twitterde, gebruikte hij zelf zijn hersens niet goed, vrees ik:
   De Israëlische vlag is op zichzelf oké, maar bij deze gelegenheid nu eenmaal niet passend.

   Like

 11. Raoul zegt:

  De vlaggen van staten waren verboden. Stond ook duidelijk in de spelregels. Dit om problemen zoals deze te voorkomen. Vd Linden werd dan ook meermalen gevraagd de vlag weg te steken.

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Het was een anti isis (schrijf ik bewust niet met hoofdletters evenals islam, moslim en dergelijke) demonstratie of niet. Waar staan die voor en wat maak je, je dan druk om de Israëlische vlag. Het lijkt wel een herhaling van de Mevrouw die de Israëlische vlag van haar balkon moest verwijderen. Verder ben ik het eens met tjonge 21:23.

  Like

 13. Karel Popper zegt:

  Paul Ter Linden is een narcistische aandachtshoer, net zoals Arnoud Van Doorn. Het zou me niet verbazen als ook hij zich binnenkort bekeert tot de islam. Hij werd ook helemaal niet aangevallen, zoals hij twittert. De afspraak was dat er geen Israëlische vlaggen zouden worden meegedragen, zo simpel is het. En dat er bij Propatria een aantal sinistere (anti-Israëlische en/of antisemitische) figuren meeliepen, dat zal wel, ja. We zullen straks nog blij moeten zijn dat we ze hebben, die steken tenminste de handen uit de mouwen.

  Like

 14. jowitteroos zegt:

  Pro Patria P.Peters lijkt gelinkt aan Stormfront en Voorpost, dan weet u dit………………..

  Like

 15. Pingback: 10 augustus 2014: Achteraf bekeken twijfelachtig, maar qua demonstratie mijn beste ervaring (en hier leest u waaróm) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s