Ze hebben een monster van dood en verwoesting opgebouwd

Screenshot 35

Dit is het beeld dat de “nieuwsbrengers” de argeloze kijker laten zien. Puinhopen in Gaza.

(Door: Franklin ter Horst)

Wanneer wij de internationale ‘nieuwsbrengers’ moeten geloven dan staat er geen huis meer overeind in Gaza. In werkelijkheid is er in het grootste deel van Gaza helemaal niets aan de hand. Deze verwoestingen, zo wordt ons voorgehouden, zijn allemaal veroorzaakt door Israël. Het is de bekende manier om Israël te demoniseren. ‘Heel Gaza ligt in puin’, schreef Ralph Dekkers op 6 augustus in de Telegraaf, Ruïnes is wat de NOS ons laat zien en daarbij het liefst zoveel mogelijk slachtoffers. Legitieme zelfverdedigingsacties van Israël worden gebracht als ‘agressie tegen onschuldige burgers’ in Gaza. Het gaat maar al te vaak om manipulatieve uitzendingen die de geest van de onwetende kijker beïnvloeden. Het is niets anders dan door de belastingbetaler gefinancierde propaganda voor Hamas. 

Op een enkele uitzondering na hebben de internationale ‘nieuwsbrengers’ er bewust voor gekozen het terreurspel van de in luxe badende Hamasleiders kritiekloos mee te spelen en de waarheid over wat er werkelijk aan de hand is, te verzwijgen. Voorbeeld is onder meer het in Doha, Qatar gevestigde Al-Jazeera, dat de kijkers in volle teugen laat meedrinken uit de door hen gepresenteerde gifbeker. En zo zijn er vele voorbeelden.Het feit dat Israël al jarenlang wordt aangevallen door een bende bloeddorstige islamitische fascisten die streven naar vernietiging van de staat Israël, haalt zelden het nieuws. Om aan deze misselijkmakende anti-Israëlische propagandaslag mee te kunnen doen zijn er maar liefst 705 extra journalisten afkomstig uit 42 landen speciaal naar Israël vertrokken en dat bovenop het aantal van 750 journalisten die al op regelmatige basis in Israël gestationeerd zijn. In de rest van de wereld gebeurt kennelijk bar weinig!

Ze schrijven over wat Israël allemaal aan het doen is, maar dit ‘nieuws’ wordt hen aangereikt door Hamas. Daarmee maken ze zich schuldig aan het verspreiden van opruiende beelden tegen Israël en schetsen ze een beeld dat de Arabieren zich verdedigen tegen Israëlische agressie. Het gaat om een stel hypocrieten, verspreiders van leugens, leveranciers van door Hamas opgedragen propagandaboodschappen en verkopers van misleidende en gemanipuleerde informatie. Maar waar het werkelijk om gaat, het barbarisme van Hamas, laten ze achterwege. Allerlei zogenaamde ‘deskundigen’ vertellen vanuit Gaza wat Israël allemaal heeft aangericht. Men spreekt van barbaarse misdaden, maar doen geen enkele moeite de waarheid te achterhalen, enkele uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Zo vertelde een niet met naam genoemde Spaanse journalist aan de Israëlische cineast Michael Grynszpan waarom er nooit Hamas-terroristen, geen raketlanceerinstallaties of politieagenten in actie te zien zijn op de journaals wereldwijd: ‘Wanneer wij het zouden wagen onze camera’s op hen te richten, zouden ze ons ogenblikkelijk vermoorden.’ “Voor u om te weten is, de waarheid zal nooit naar buiten komen op de beelden die u op de televisie ziet.” Volgens de ‘nieuwsbrengers’ wil het publiek in het Westen bloed zien, zoveel mogelijk bloed, dode kinderen en verwoeste gebouwen. Wanneer deze ingrediënten niet direct voor handen zijn, creëert Hamas ze wel voor hen.

De beelden van verwoeste huizen, die onafgebroken worden getoond, komen voornamelijk uit het dichtbevolkte district Shuja’iya in Gaza, een door Hamas omgeturnd terreurbolwerk met wapenopslagplaatsen, raketlanceerinstallaties, met explosieven ondermijnde huizen van burgers, observatieposten, tunnels en commandocentra van Hamas. Israël kreeg de informatie hierover in handen door de vondst van een kaart met daarop alle terreurposities van Hamas in deze buurt. Het handboek legt ook uit, hoe de burgerbevolking kan worden gebruikt tegen de Israëlische strijdkrachten, en geeft aan dat Hamas weet dat een regel van de IDF is om burgers zo weinig mogelijk te schaden.

Screenshot 36

De door de IDF gevonden kaart met terreurlocaties van Hamas

Het is onvoorstelbaar wat de Israëlische troepen hier hebben aangetroffen. Volgens bronnen binnen Hamas zou er maar liefst 12 jaar aan dit bolwerk gewerkt zijn.

Shuja’iya ligt in Gaza, vlakbij de Israëlische gemeenschap kibboets Nahal Oz. Het  terreurbolwerk was opgezet om in een volgende confrontatie Israël een vernietigende klap toe te brengen.

Wat ook van belang is te melden, is dat dit terreurnest voor een deel is gebouwd met hulpgelden uit Europa en de Verenigde Staten. Gelden die schaamteloos zijn weggegrist uit de hulpfondsen die oorspronkelijk bedoeld waren om voor al die verpauperde Gazanen een betere infrastructuur op te bouwen.

Burgers zonder pardon door Hamas geëxecuteerd

Dat de burgers in Gaza regelmatig slachtoffer zijn van gruwelijkheden van Hamas, valt zelden in de media te lezen. Burgers die het lef hebben te demonstreren moeten het met maar al te vaak met de dood bekopen. Voorbeeld is een demonstratie in de eerder genoemde Shuja’iya-wijk door ongeveer 30 burgers. Zij protesteerden tegen het afschieten van raketten door Hamas uit hun omgeving. Toen Hamas van de demonstratie op de hoogte werd gesteld, verschenen er gewapende beulen op het toneel. De demonstranten werden vervolgens op een rij gezet en zonder pardon in het openbaar geëxecuteerd op beschuldiging van “collaboratie” met de vijand. Nu is het een bekend verschijnsel dat iedereen die zich kritisch over Hamas durft uit te laten van collaboratie wordt beschuldigd. De bewijzen voor samenwerking met Israël waren zogenaamd mobiele telefoons met SIM-kaarten van een Israëlisch telefoonbedrijf. Ook werden ze ervan beschuldigd huizen in de Gaza met lichtspoormunitie te hebben gemarkeerd om het zo voor Israël makkelijker te maken deze doelen te raken.

Regelmatig worden in Gaza mensen alleen op grond van geruchten als collaborateurs beschouwd en vermoord. De executies dienen ook om het schrikbewind van Hamas in stand te houden. Ze deinzen er zelfs niet voor terug hun eigen leiders met kogels te doorzeven. Zo werd op 7 augustus 2014, tussen de puinhopen in het fel bevochten Shuja’iya district, het lichaam ontdekt van Ayman Taha een topman van Hamas. In eerste instantie dacht men dat hij was omgekomen tijdens de strijd in dit district en geliquideerd door het Israëlische leger. Maar na onderzoek bleek hij te zijn geëxecuteerd door een vuurpeloton van Hamas op beschuldiging van corruptie, hoogverraad en collaboratie met Egypte en Israël. Ayman Taha was vele jaren een topfiguur binnen Hamas en fungeerde als woordvoerder van de terreurgroep en vocht tevens bij de Al-Qassam Brigades, het doodseskader van Hamas.

Wat Hamas helemaal niet goed uitkomt, is dat een peiling die enkele dagen werd gehouden voor het conflict begon, liet zien dat maar liefst 70% van de Gazanen voorstander is van betere betrekkingen met de Joodse Staat. “Wij hebben vrede nodig met het Joodse volk, goede betrekkingen, geen oorlog,” zei een moeder van vijf kinderen. Velen in Gaza willen gewoon in vrede werken en leven net zoals ook de mensen in Israël dat wensen en Israël laat zien daar best aan mee te willen werken. Zo stuurt de Joodse staat bijna dagelijks vrachtwagens vol goederen naar Gaza en dat niet alleen in oorlogstijd. Zo werden alleen al op zondag 3 augustus 186 truckladingen naar Gaza gestuurd, met voedsel, medisch materiaal en medicijnen, petroleum en allerlei andere goederen.

Hamas en de andere terreurgroepen hebben een monster van dood en verwoesting opgebouwd en als zodanig een gigantisch onheil over de burgers in Gaza uitgestort. Aartsbisschop Alexios, de oudste christelijke leider in Gaza, maakte in een interview met CBN news bekend, dat Hamas-terroristen raketten op Israël hadden afgevuurd vanuit het terrein van zijn kerk, zelfs terwijl de gebouwen werden gebruikt als schuilplaats voor burgers. Het zijn meedogenloze, door Iran, Turkije en Qatar gesteunde slachters, meesters in het vermoorden van onschuldigen, ook wanneer het hun eigen burgers betreft. Er zijn maar liefst 18 oorlogsmisdaden door Hamas geconstateerd voldoende om ze voor een oorlogstribunaal te dagen.

Door:
Franklin ter Horst

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Gazastrook, Hamas. Bookmark de permalink .

3 reacties op Ze hebben een monster van dood en verwoesting opgebouwd

 1. Jean zegt:

  Gelukkig hebben we de linkse media niet nodig om op de hoogte te blijven a.g. de barbarij komende van maar een volk nl. islambarbaren, in een wereld waar respect zou moeten op 1 staan was die rotzooi al lang opgeruimd zodat mensen OVERAL vrij en veilig zouden kunnen leven maar de linkse rotzooi in onze eigen landen heeft daar een andere mening over, macht, absolute macht krijgen over iedereen zodat zijzelf decadent kunnen parasiteren en dicteren.
  Deze wereld zal pas leefbaar worden als al die heersende religies de les gespeld wordt dat ze zich te houden hebben aan de heersende seculiere wetten en dat ze zich als sekte nergens mee te bemleien hebben.
  Wanneer wordt ingegrepen in Europa en wordt onze landen gezuiverd van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij? Gisteren wandelde ik met mijn echtgenote in een winkelcentrum plots verschenen daar 2 zwarte bewegende tenten met enkel 2 ooggaten, onze reactie was uiteraard wegwezen want niemand weet wat er onder die vodden verborgen zit en met dat fanatiek gespuis dat hier rondloopt weet men maar nooit. Ik dacht dat dergelijke smeerlapperij verboden was op de openbare weg en gebouwen?
  Blijf 2 minuten aan een etalage staan en kijk gewoon even links en rechts en hopsake de security staat al naast je want je zou wel eens willen stelen maar ingrijpen naar die bewegende zwarte tenten met 2 kijkgaten in is niet aan de orde, discriminatie wordt dan geschreeuwd door links gespuis.
  Hopelijk komen Gerald Celente zijn voorspellingen uit en wordt 2016 het jaar van Europa een Europa zonder moslims en zonder EU misdadigers.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Weer een top artikel van uw hand, Franklin ter Horst. En de pers, de msm en de omroepen, zijn onderdeel van de “rode en progressieve kerk”. Daar valt geen objectief nieuws meer van te verwachten. Laten we ons gelukkig prijzen, met deze site van onze gewaardeerde web master E.J. Bron. Ik heb hier in circa 3 jaar meer objectief nieuws voorbij zien komen, dat op de hele rood-fascistische gelijkgeschakelde pers!

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Wat is er toch met de linkse pers aan de hand, ze gaan over lijken.
  Zijn ze niet getrouwd, hebben ze geen kinderen die ook nog een vrije toekomst willen hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s