Alleen radicaliseren zal dingen veranderen

Screenshot 10

(Door: Frank Berkemeier)

Het gezapige tolerante Nederland is niet meer. Met de islamitische massa-immigratie kan Nederland het zich niet meer veroorloven constant tolerant te willen zijn om de doodeenvoudige reden dat de binnenlandse islamistische vijand het woord tolerantie niet echt waardeert.

Intolerantie kan je dus nooit en te nimmer met tolerantie tegemoet treden, of denkt u nu echt dat er met die islamitische bruinhemden van ISIS valt te onderhandelen? Mocht u dat denken, dan werkt u actief mee aan uw eigen ondergang. Veel plezier ermee, maar persoonlijk radicaliseer ik liever zelf dan de Nederlands vrijheden ten faveure van islamistentuig te zien verdwijnen.

Lees verder>>>
Columnisten

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Alleen radicaliseren zal dingen veranderen

 1. jans zegt:

  Nederland moet tolerant blijven door niet-tolerante islam te verbieden. De islam moet verboden worden.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Hear, hear! Precies, wat ik de afgelopen dagen al een paar maal beweerd heb:
  Doorgaan moeten we!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Onze ondergang heeft te maken met jurisprudentie als een uitwas van het socialisme, gepredikt en verspreid door geitenwollensokkers uit Frankfort, daarna als een sneeuwbal uitgerold over de massa met als thema:Nooit meer oorlog.
  We zijn er mooi klaar mee.
  Er is geen één vluchteling die dat begrijpt, tenzij hij/zij kan lezen!http://www.mensenrechten.nl/toegelicht/de-vluchtgarage-en-mensenrechten

  Like

 4. U.G. Kempenaer zegt:

  Volledig eens met de strekking van dit artikel. De tijd van praten is voorbij. Als we ten onder gaan, dan vechtend, tegen de islamitische inteelthordes en de smerige linkse collaborateurs. Ons wordt ernstig geweld aangedaan. Ons voortbestaan wordt bedreigd. Dit moet beantwoord worden met veel harder, zwaarder en langer aanhoudend geweld. Zo lang als nodig is. Totdat de islam en de linkse landverraders in het westen vernietigd zijn. De overheidregenten zijn maligne of incompetent of beide. Staat op en verdedigt uzelf, uw familie, uw volk en uw land.

  Like

 5. Nou,ik radicaliseer wel met u mee,want met onze beschaafdheid komen we niet ver!Onze regering is zo onbeschaafd als maar kan.Onbeschaamd om iedereen die opkomt voor lijf,leden land en cultuur weg te zetten als rechts-extremist!Onbeschaafd om ons land over te bevolken en onze sociale regelingen op te blazen ten bate van een paar miljoen mensen die hier niet horen,die ons sociale stelsel af hebben gebroken,maar er zelf,over onze rug,goed van leven en waarvan een groot gedeelte ons liever in een kist ziet dan levend.Onze veiligheid is ons afgepakt;we worden niet meer beschermd.Ons leger is afgebroken.Moslims mogen ons verwensen,discrimineren,bestelen en nog veel erger.Wij moeten zwijgen en dankbaar zijn dat er zo goed voor hen gezorgd wordt,ten koste van de eigen bevolking die massaal niet meer rond kan komen,schulden krijgt,armoe lijdt,amper nog medische zorg durft te gebruiken in verband met de onbetaalbaarheid voor velen daar van!Zodat de islam uit kan groeien en niets tekort komt.Zolang het de moslims maar goed gaat;de eigen bevolking kan verrekken.En dit alles door de schuld van de regering,met hun misdadige verdragen.Verkocht voor olie.weg gegeven aan Brussel!regering,politie,justitie,rechters;allemaal dezelfde gedachtengang:Anti-Nederland,anti-Nederlanders.Alles om maar niet op de te lange moslimtenen te gaan staan.E n ons is geleerd om netjes te blijven en respect te hebben.Nou mooi niet meer,dus;respect moet je verdienen.En dat is nou net wat die zogenaamde elite niet doet;respect verdienen.Eerder minachting!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dit is de volledige waarheid, meneer Berkemeier. En dat gezever over extreem rechts, dat is pure misleiding, links of rechts zijn tegenwoordig inwisselbaar. Neem nou PvdA,CDA,VVD en D66, alle 4 zijn met hetzelfde sop overgoten, volslagen islamofiel en eurofiel. Het is een schande, dat fatsoenlijke burgers die tegen de moordenaars van ISIS demonstreren, weggezet worden, als bruinhemden, en meer van dat fraais. Ik ben noch links noch rechts, ik ben een bezorgde Nederlander. Maar zelfs dat mag niet meer in Nederland!

  Like

 7. Dr.Kwast zegt:

  Probeer dit eens door Nederland te verspreiden, via het NL. nieuws zal dat niet lukken. Via een paar sites zoals deze ook niet. Volders via reclame huis aan huis kan wel helpen. Of het dan gelezen wordt ?

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  “maar persoonlijk radicaliseer ik liever zelf dan de Nederlands vrijheden ten faveure van islamistentuig te zien verdwijnen.” Precies zo als de auteur van dit pracht artikel het omschrijft, pas het volkomen in mijn straatje. Verleen geen diensten aan moslims, laat hen merken dat de aanwezigheid van hen niet gewenst is, enfin het hele riedeltje laat ze barsten al wonen ze naast je.

  Like

 9. Dr.Kwast zegt:

  Eens was de kerk een symbool. Stroomde vol van jong tot oud. Er was een belevenis van onwetendheid, Spanning, devotie, saamhorigheid. Toen de gelovigen over leescapaciteit begonnen te bezitten, ging de devotie met elke regel de goot in. De gelovigen werden wakker. Ze begonnen te begrijpen dat ze belazerd werden en opgelicht. Zij die als voorbeeld moesten dienen waren despoten. Leefden op grote voet en misbruikten de goedgelovigheid van de gelovigen. Wat is de kerk nu? Voeten wassen door de top van de kerk om te laten zien dat ze wel degelijk de arme mens beschermt en lief heeft, is het belazeren bij uitstek. De Haan hoeft hier niet eens drie keer te kraaien. Het nadeel hiervan is dat zij die nog een greintje met het geloof op hebben worden misleid door dit gebaar. Deze persoon die door het instituut de plaatsvervanger is van de God die zij aanbidden, wordt verheerlijkt en is zo met zich zelf ingenomen dat de medegelovigen hem worst zullen wezen, wat daar van wordt door toedoen van dat voetwassen van een doodscultuur. Deze doodscultuur maakt daar gebruik van om het afval wat daardoor ontstaan is in de gelederen op te nemen, waardoor de aanhang van de doodscultuur welig tiert. Het gemis dat voor velen is onstaan, is eenzaamheid. Dolende eenlingen die geen thuis meer hebben. De individualisatie is een feit. De drugs, het gebruik van alcohol, de verloedering van de neergang: het is alom te zien. De verheerlijking van de nieuwe instromers (om toch een doel te hebben) wordt met belasting van de burger kwistig verbruikt. De instroom wordt in de watten gelegd. Zij krijgen het een na het andere gebouw neergezet om hun God te eren, de oude die er was is vervangen, zelfs de naam werd veranderd. Het geld kan maar een keer uitgegeven worden. Zij die de oude God vereerden liggen nu in hun eigen uitwerpsels te kreperen. De lammen, blinden en kreupelen moeten maar zien hoe ze verder hun leven leven. De nieuwe God en hun aanhang zal deze mensen niet opnemen, zij verafschuwen mismaaktheid. De liefde die er was die de oude God voorstond is niet meer. Deze oude God heeft ook op deze aarde geld nodig om deze hulpbehoevende nog een paar dagen menswaardig te laten verlopen. Maar we helpen niet meer; er is geen liefde meer. Die is verdwenen met het water van de voetwassing, weg gegooid en ook het geld. Leve de nieuwe God van de doodscultuur.

  Like

 10. Infidel Pride zegt:

  Dit klinkt als muziek in de oren.
  Of het allemaal de juiste uitwerking krijgt, blijft nog even de vraag.
  Maar het gevoel begint te komen dat er iets wordt gedaan.
  Er worden grenzen overschreden en ongeschreven wetten vertreden. Mensen beginnen op te staan. Het is genoeg!
  De overheid verzaakt al veel te lang.
  Hopelijk is dit een aanzet tot nog veel meer.

  Like

 11. breget zegt:

  In NL heeft de tolerantie plaats moeten maken voor gelatenheid. Dat de NL Burgers door zijn eigen overheid ondergeschikt is gemaakt aan het islamitische tuig .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s