De giftige stank van islamitisch antisemitisme overspoelt Nederland

Screenshot 21

(Door: Frank Berkemeier)

In meerdere Europese steden demonstreren moslims en hun linkse handlangers zogenaamd voor Gaza, maar in werkelijkheid is dat een dekmantel om hun gemeenschappelijke haat tegen Joden te fulmineren.

Dood aan de Joden, of spreuken van gelijke strekking schallen ook in Nederlandse steden. De Nederlandse overheden grijpen niet in, kijken weg, praten goed, of verbergen zich achter het Openbaar Ministerie dat “onderzoek” doet. Dit terwijl er meerdere filmpjes op het internet de ronde doen waaruit klip en klaar blijkt dat moslims Joden willen vermoorden.

Lees verder>>>
Columnisten

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

20 reacties op De giftige stank van islamitisch antisemitisme overspoelt Nederland

 1. Theodoor zegt:

  HET IS EEN GROTE SCHANDE.

  Maar het wordt wel duidelijk wie de huidige landverraders zijn.

  En joden afvoeren en/of doden, over mijn lijk.

  Like

  • Thomasson zegt:

   Theodor
   De Joden kunnen op iedere moment zeggen, het was leuk maar daar doen wij niet aan mee. WIJ ZITTEN MET DE politiek-correcte LANDVERRADERS in ons maag. Deze moderne Quislings zijn zeer gevaarlijke mensen; net zo gevaarlijk als de moslims.

   Like

 2. Thomasson zegt:

  De openingszin van dit artikel kon ook luiden: “DE GIFTIGE STANK VAN DE ISLAM OVERSPOELT NEDERLAND”. De stank van de Islam en hun bandietenleider bloedgod Allah is niet meer uit te harden. De bevolking van Nederland begint zo langzaam ziek te worden van de viezigheid dat deze religie met zich meebrengt. Autochtone Nederlanders (en anders denkenden) zijn niet enkel hun vrijheid kwijt; ook hun recht op schoon lucht is van hen ontnomen. Het verschijnsel Islamitische stank overheerst heel Europa. Het maakt niet uit waar men zich bevindt. Overal bij Europese grote steden is de schade zichtbaar dat de Islam met zich meebrengt. Kijk maar naar flats langs de weg van Narvik tot de Gibraltar: massa’s onverzorgde of vieze balkons met grote schotel antenne en volle waslijnen tegenover een clustertje nette balkons met bloemen her en der. De cluster balkons met bloemen horen bij de paar laatste autochtone bewoners die niet in staat zijn hun Islamitische horroromgeving te verlaten. De overheid (van alle echelons) laten ze creperen. Voor wie kunnen deze arme blanke stakkers die behorend tot de zwakkeren in de bevolking interessant zijn? Het zijn arme ouderen, zieken, gehandicapten, een-ouder gezinnen enz. Ze hebben geen geld te vluchten dus ze blijven waar ze zijn. Voor de overheid zijn ze niet interessant.

  Like

  • Jurgenn zegt:

   Wat een bull shit Thomossen, Als je als autochtoon massaal gaat verhuizen om een stel allochtonen en er in deze wijken steeds meer allochtonen komen wonen, dan is het toch logisch dat deze omgeving zal verschillen van een autochtone omgeving. Zelf woon ik in een wijk alwaar er een mix is, evenveel allochtonen als autochtonen. Dit komt door de lage huren, gelukkig zijn er slimme autochtonen die de oer Hollandse mentaliteit van hou het laag aanhangen. Je kan het ook anders relativeren, vluchten en gaan wonen in huizen met absurde hoge waardes, welke onze algehele samenleving tot de rand van de afgrond hebben getrokken. Nederland heeft een hypotheek schuld van gemiddeld 800 miljard euro´s. Hypocriet ben je wel met je verhaal, want velen snakken naar lage huurwoningen. Maar goed deze zijn nu immers ook niet meer voor handen door de Oost Europeanen die wel zo slim zijn geweest en de bijstand als doel hebben. Relativeren blijkt moeilijk te zijn en zeker voor onze kapitalistische leiders.

   Like

  • Thomasson:wij,de Nederlanders,hebben geen rechten meer,alleen nog maar plichten!Op bevel van Brussel!En een leefbaar leven hebben we al lang niet meer;het is overleven,Tenminste als je ,zoals ik,in een verislamiseerde wijk woont;verhouding=op iedere 4 nederlanders 28 moslim gezinnen!Moskee om de hoek!Gratisssssss er bij gekregen!

   Like

  • Jurgenn zegt:

   Beste Thomasson,

   Een Surinamer kan ook een moslim zijn. Ik hoor dus dat u vooral tegen de moslims bent. Ik weet niet of u door heeft hoeveel sektarische bewegingen er zijn. Ook dien je breed te relativeren. Het is duidelijk dat de VS Irak niet onder controle kan krijgen. Zo is een nieuwe strategie in het leven geroepen, domme moslims in te zetten om olierijke gebieden te controleren. Zo hoef je eigen burgers niet in gevaar te brengen. Als ik hoogtevrees broeken zie tussen de demonstranten, is het duidelijk dat het hier gaat om de Islamitische sekte wahabisme. Het is bekend dat deze stroming zich voornamelijk beweegt in Saoudi Arabie, van dit land is bekend dat de VS hen beschermt. Isis wordt financieel gesteund door Saoudi Arabie. Ook slaat Opec met Ises twee vliegen in een klap, de olieprijs stijgt. Het merendeel van de moslims is uiteraard totaal tegen Isis, zij worden immers door mensen als jou aangezien als Isis. Wiccans en Pegans werden destijds ook met de vingers aangewezen, jij bent een heks….. Uiteindelijk zitten kapitalisten achter de touwtjes, het trieste is echter als wij normale burgers gaan denken dat de vijand om de hoek woont. De leiders van deze domme moslims doen het alleen maar om het geld van Saoudi Arabie. Het is jammer voor de ouders van deze gebrainwashte jongeren. Uiteraard ben ik het eens dat het paspoort dient te worden afgepakt, ik ga nog veel verder gewoon neerschieten die malloten.

   Like

   • jitskesez zegt:

    Nee je dient NIET breed te relativeren, of zelfs helemaal te relativeren. Hou daar onmiddelijk mee op. De Islamieten hier hebben zich allemaal uitgelaten VOOR de ISIS (die christenen bloedig afslacht) en VOOR het afmaken van alle Joden, ook liefst zo bloeddorstig mogelijk. Hamas = ISIS = Boko Haram en jij vindt het tijd om te gaan nuanceren en relativeren? De enige goede moslim is een ex moslim. De rest moet zo spoedig mogelijk ons land worden uitgeflikkerd en mensen die hen steunen of zeggen dat het wel meevalt zoals jij, erachteraan. Doei!

    Like

 3. Thomasson zegt:

  “In meerdere Europese steden demonstreren moslims en hun linkse handlangers zogenaamd voor Gaza, maar in werkelijkheid is dat een dekmantel om hun gemeenschappelijke haat tegen Joden…enz”.
  De moslims haten Joden ook omdat het Israëlische leger (Joden) laat ze keer op keer duidelijk zien dat ze geen Űbermenschen zijn. Ze zijn niets meer en niets minder dan primitieve tyfus uit de Derde Wereld zonder geboorterechten die Mijnheer Allah heeft ze beloofd. Zonder hard werken geduld en inzet kan niemand iets bereiken. In dat opzicht konden ze beter een Calvinistische mentaliteit hebben. Maar de Islamitische geitenneukers houden niet van werken. Ze hebben geboorterecht om mensen van andere geloof te vermoorden. Ze zijn dat verplicht door de wetten van hun ‘Mein Kampf’ genaamd ‘de Koran’. Vandaar de afslachting van de christenen en Jezidi’s in Syrië en Iraq. De linkse (door Arabische OPEC landen betaalde)vrienden delen niet de pure haat van hun islamitische matties. De linksen denken aan een ding: GELD. Hoe meer anti Israël demonstraties, hoe meer geld vloeit in hun genummerde bankrekening. Vooral de toppers onder hen. Linksen zijn mensen van wie de morele waarden zijn net zo hoog als die van een krokodil. (kunnen ook lager zijn!). Ze happen overal waar geld aan vastkleeft en de rest zal ze een zorg zijn. De linkse bovenlaag (en de rest van de overheid) weten dat de dombo’s, die ze vertrouwen, op gegeven moment dezelfde lot zouden ondergaan als de christenen en Jezidi’s in Syrië en Irak. Ze zouden door de islamitische troetelbeestjes (ISIS Jihadi’s van alle soorten) onthoofd, gekruisigd, ze zouden worden levendig begraven, hun hart en longen zouden met gesmak en bloed druipende islamitische lippen opgevreten; dat doen ze lekker in Syrië: https://ejbron.wordpress.com/2014/08/11/australische-jihadist-laat-zoontje-7-in-syrie-poseren-met-afgehakt-hoofd/). Hun kinderen zouden worden afgeslacht en hun dochters (ook de kleintjes) als seksslavinnen verkocht. https://ejbron.wordpress.com/2014/08/09/isis-moslims-nemen-christelijke-en-jezidische-vrouwen-als-gijzelaars/
  Een vos verlies wel zijn haar, maar niet zijn valse streken. Dat geldt ook voor moslims. Het maakt niets uit waar ze zijn: in Syrië, Iraq, Afghanistan of Nederland.
  De “Nep elite van de Valse Munters” weten dat. Maar ze rekenen erop dat ZIJ, als de Armageddon zal uitbreken, lang weg zijn. Net als regering De Geer in 1940. Dus wat in Nederland verder zal gebeuren is NIET HUN ZORG.
  Daarom moeten wij hun handelwijze NU uit de volgende perspectief zien: Als de Moslims roepen “Dood aan de Joden” horen ze de kassa in Zűrich, Genève of Vaduz rinkelen. Een aangenaam muziek van ritselende Zwitserse Franks, Euro’s of Dollars. Het is vanzelfsprekend dat ze niet grijpen in, kijken weg, praten goed, of verbergen zich achter het Openbaar Ministerie dat “onderzoek” doet waar de uitslag al vaststaat. Types zoals Van Aartsen, Pechtold, Van Olijk, Samsom, Haersma Buma, Roemer en alle anderen van de mainstream politiek proberen de tijd te rekken. Natuurlijk zouden ze op hun achterpootjes staan als islamitische belangen komen in het geding. Het is voor hen een win win situatie. Daar ziet er muziek in.

  Voor de gewone bevolking van Nederland is echter de situatie alarmerend. Aan de ene kant is de islamitische dreiging ernstig. Aan de andere kant hebben wij geen leiding die voor ons partij kiest.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 15.42. uur. Met uw reactie eens. Een enkele aanvulling, het waren de VERRADERS van CDA,VVD,PvdA en D66, die in 1975, ons al verraden hebben, door in te stemmen, met het VERRAAD VAN STRAATSBURG. En de rest van de laffe zooi partijen, zijn schuldig, omdat ze hebben ingestemd met de MOTIE HALALSEMA, om de ISLAMISERING NIET TEGEN TE WERKEN! Alleen de PVV en SGP stemden tegen. Maar zolang “hele volksstammen Nederlanders”, blijven stemmen op deze VERRADERS gaan we eraan! Ik walg van deze laffe NEDERLANDERS, die ook nog massaal meejanken, met “de rode kerk”, de goedmensen en politiek-correcten!

   Like

  • Sjaak zegt:

   BINGO ! TJAKKA !
   En nog even aangemerkt ! Zou het uitschot van de moslims die
   strikt na de koraan leven en dan liegen, bedriegen en Nederland
   uitmelken wie van hun Allah voorgeschreven is konsequent eruit
   flikkeren, dan krijgen we de rust weer terug !

   Like

 4. Dot zegt:

  Mein Kampf is nr. 1 in de boekenverkoop in sommige moslim landen. Hun “vijand” nr. 1 zijn de joden en dan alle “koufar” ongeacht hun godsdienst of geloof en dat overal in de wereld.

  Like

 5. CrimiNelis zegt:

  Het lijkt mij duidelijk wie de moderne NSB’ers zijn. Ik ben blij dat ik onderdeel van het verzet ben/zal zijn 🙂

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘Palestijnse’ ‘geleerde’: “Joden beheersen de media en hebben een verrotte moraal”

  Like

 7. Jan zegt:

  De stank van Iers antisemitisme: plaquette van geboortehuis van Chaim Herzog gehaald

  A blue plaque marking the birth home of former Israeli president Chaim Herzog in Belfast, Northern Ireland, was removed following a series of anti-Semitic attacks.

  “Attacks have included the scrawling of anti-Israeli graffiti on the building and items being thrown at the plaque and the house,” Brian Kingston, a local government official, told the Belfast Telegraph. “Recently some youths were stopped in the process of trying to remove the plaque with a crowbar.”

  Kingston added, “out of concern for staff and for residents living in neighbouring houses, the community group and the Ulster History Circle have decided that it was best to remove the plaque for the foreseeable future, and it was removed at the end of last week.”
  http://www.algemeiner.com/2014/08/13/belfast-plaque-marking-birth-home-of-former-israeli-president-chaim-herzog-removed/

  Like

 8. Jan zegt:

  Mohamed Rabbae: Gaza en het politieke papegaaienconcert

  # Obama, Hollande, Merkel, Cameron, Rutte en anderen staan volledig onder controle van Israël
  # Israël slacht onschuldige kinderen, vrouwen en mannen in Gaza af
  # Israël heeft niet het recht zich te verdedigen
  # Hamas is geen terroristische organisatie
  # Israël begaat oorlogsmisdaden
  # Peres is een moordenaar
  # in Israël heerst wetteloosheid
  # mensenrechten zijn niet van toepassing op Palestijnen
  # Israël steelt land, moordt, liquideert, vermoord doelbewust kinderen, gooit mensen zonder proces in de gevangenis
  # Israël orkestreert de vredesbesprekingen samen met de VS
  # antisemitisme is uiting van solidariteit met Palestijnen
  # antisemitisme is een Europees product
  # pro-ISIS-betoging was een vlaggenkwestie
  # antisemitisme heeft niets met islam te maken
  # Israël is een construct zodat Europa van de Judenfrage af is
  # moslims in Europa bedreigen Joden hier niet, stellen hen niet verantwoordelijk
  # wij moslims haten Joden niet want ik, Mo Rabbae ben tegen racisme
  # wij Arabieren (sic) zijn geen antisemieten want Abraham was onze vader
  # wij moslims zijn niet tegen Joden maar tegen foute Joden, goede Joden hebben een hekel aan Joden die wij moslims fout vinden en daarom hebben wij geen hekel aan Joden, maar wel aan foute Joden die een hekel hebben aan intelligente Joden, dus de zelfhaatgroep die verdient onze grootste waardering
  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/28120_gaza_en_het_politieke_papegaaienconcert/

  Like

  • Kunnen ze die haatzaaier en aartsleugenaar niet een keer opknopen?Hij mag dat allemaal schijnbaar ongestraft zeggen;en als wij zeggen,op een nette manier,dat we tegen IS en tegen islamisering zijn,moet je al oppassen!Want dan “discrimineer”je!

   Like

 9. Jan zegt:

  Lydia de Leeuw :
  # in Nederland zijn islamofobie en moslimhaat geïnstitutionaliseerd
  # de Israëllobby trekt in Nederland aan de touwtjes
  # Rutte is een marionet van Netanyahu
  # ‘Dood aan Joden’, ‘Israël is nazi-Duitsland’ en ‘Joden in de ovens’ is slechts ferme taal, betekent verder niets
  # Rutte beschouwt moslims als zeurPieten, als een groepering met lange tenen
  # Rutte stigmatiseert en discrimineert moslims op grond van hun geloof
  # de pro-Gaza-demonstraties waren vreedzaam
  # Israël betichten van vermeende oorlogsmisdaden is geen antisemitisme (sic)
  # dat het CIDI pro-Israël is, is hen uiterst kwalijk te nemen
  # het CIDI heeft een doofpot-functie
  # dat Joden voor rotte vis uitgemaakt worden is eigen schuld want zij kiezen partij voor Israël (1)
  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/28205_rutte_uw_uitspraken_over_antisemitisme_maken_mij_zorgen/

  1. De Leeuw citeert hier Jaap Hamburger die met de volgende uitspraak komt die antisemitisme legitimeert:
  “En het valt eigenlijk nog mee hoe men, Goddank, bij zoveel sluimerende ergernis in Nederland ‘joden’ en ‘Israël’ tot nu toe gescheiden heeft weten te houden. Als de joodse instanties zich evenwel, wat hun goed recht is, met Israël associëren en verbonden weten als het oorlog voert en dat openlijk uitdragen met een manifestatie op de Dam (CIDI!), brieven, ingezonden stukken, op TV, radio you name it, huil dan niet te snel krokodillentranen als anderen het mooie –en volkomen terecht gemaakte!- onderscheid tussen Joden en Israël ook even kwijt zijn.”

  Like

 10. Jan zegt:

  Samenvatting van de titel van Jaap Hamburger’s stuk geeft tevens de inhoud weer.
  “Israël voert een uitroeiingsoorlog en de Israëliërs zijn hypocrieten en leugenaars”
  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/28168_propaganda_uit_beton/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s