Den Haag in paniek

Screenshot 5

DEN HAAG – De ongeregeldheden in de Schilderswijk van afgelopen weekeinde zijn onaanvaardbaar, zegt VVD-minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) in een sterke veroordeling. Het stadsbestuur van Den Haag blijft ondertussen angstwekkend stil. Burgemeester Jozias van Aartsen komt opnieuw niet terug van vakantie en een voorgenomen verklaring van het stadhuis blijft wederom uit.

Lokale politici zijn in paniek nu de stad tijdens ’hun’ zomerreces in brand staat.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Den Haag in paniek

 1. lucky bee zegt:

  Was het ons toch gelukt Den Haag voor ons Nederlanders te heroveren?Dan zal het ons ook lukken Amsterdam ik geloof de 30 Augustus ook te heroveren?Het is voor mij erg ver, maar ik zal er zijn.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Paniek in Den Haag?
  Ik denk niet dat het ze een bal interesseert. De wegkijkers hebben geen enkel probleem met ontkennen van problemen en wat in een vogelaarwijk gebeurt raakt hen zelf nooit. Dus die paniek zal wel meevallen. Er komt pas actie als de moslims de regering gaan aanvallen. Dat duurt nog even.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “Extreemrechtse leuzen?” PARDON? VAN WIE?
  Van die islamitische kloothommels dan toch zeker, hè?
  Wel duidelijk erbij schrijven en niet gaan draaien, Telegraaf! (Nep-oranje-kontenlikkerkrant!)

  Like

  • Harry zegt:

   Gek hoe alles rouleert , toch ?
   Na de oorlog hadden de socialisten heel erg met de Joden te doen , na zo’n zestig jaar is dat effect uitgewerkt en nu draaien ze helemaal om en hebben ze een nieuwe groep om te pamperen .
   Voor en in de oorlog was de telegraaf fout , daarna ging het een tijdlang best en nu tollen ze ook weer de verkeerde kant op . Wat is dat toch ?
   Socialistisch roulette ?

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Jaaa Theresa je behoord nu tot het extreem rechtse kamp, wat een onzin hé. Maar het viel mij op dat je zondag met de Pro Patria demonstratie wel een Oranje jurk aangetrokken had, sympathieën met het koninklijk huis? (lol)… 😉

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, met de KLEUR oranje (af en toe) en het was geen hurk maar een rok.
    Ik hoopte ergens nog dat de zon zou doorbreken: Dan had ik mijn jekker uit kunnen doen en zou ik daar gelopen hebben in die rok met felgroene top, mouwloos en met een behoorlijk decolleté. En met loshangend haar (“En dóe er maar eens wat aan als je kunt, kolere-moslims!”) Maar helaas werkte het weer niet mee. Jammer hoor: Ik had dat jasje zó opgevouwen in mijn schoudertas kunnen stoppen.
    Maar ik hoef je, denk ik, niet te vertellen, dat we aan het eind van de rit geen droge draad meer aan ons lijf hadden.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    “Maar ik hoef je, denk ik, niet te vertellen” Natuurlijk Theresa dat begrijp ik wel, zat je alleen te stangen met het Koninklijke huis, om dat ik weet dat jij een groot tegenstander daarvan bent. Maar ik wil even zeggen dat ik respect toon dat je bent gaan demonstreren en ook aan al de anderen die mee hebben gelopen.

    Grt

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zin 1: hurk=jurk, uiteraard.

    Like

 4. Wim Peters zegt:

  De stad in brand,de burgemeester aan het strand !!

  Like

 5. Jean zegt:

  Eis het ontslag van die slappe lul en flikker heel dat moslimtuig het land uit richting grote zandbak, poets de stad en herbegin maar dan zonder lafaards, gewelddadig tuig en linkse onbetrouwbare verraders.
  Als dat klaar is kom ik op bezoek, nu niet omdat dat levensgevaarlijk is.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Van Aartsen en z’n hele gemeenteraad dienen per direct op te stappen !!!!!

  Like

 7. Harry zegt:

  Las net op Wikipedia dat van Aartsen nadat ie als fractieleider gewieberd was bij de VVD ” dat ie moeite had zich te schikken in een terughoudende rol ” !
  Nou dat heeft ie dan toch maar mooi onder de knie gekregen !
  En hoe ! Gewoon onzichtbaar geworden !

  Verderop las ik dat iemand een aanslag op hem gepleegd had met een auto : helaas , mislukt .

  Al die softe linksige types hebben er geen donder van terechtgebracht bij de VVD , die flapdrol van een Joris Voorhoeve niet , die saxofoonpijper van een Dijkstal niet , die oetlul van hierboven niet en die lamlul van een Rutte evenmin .
  De beste twee waar ik nog van weet waren Wiegel en Bolkestein ; en die zaten in de rechtse hoek .
  Ergo : links is drama !

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Wat een slappe hypocriete persoon is die van Aartsen toch. De aap komt uit de mouw, zoveel is wel duidelijk, de VVD – deze bierpompliberalen- hebben ook voluit gekozen tegen de Nederlandse bevolking, zoveel is wel duidelijk.

  Like

 9. meneertje zegt:

  Jaren geleden, toen er voor het eerst serieus (op het internet uiteraard, niet in de M.S.M.!) werd geschreven over de mogelijkheid dat eens, door de voortdurende toename van het aantal moslims (instroom en hogere geboortecijfers dan die van de autochtonen), zij de overhand in Nederland zouden krijgen, ging men prognoses vormen over het aantal jaren dat het zou duren vóórdat de moslims de helft van de bevolking zouden vormen.

  Want dat was natuurlijk nodig, dacht men, vóórdat zij de macht zouden kunnen overnemen.
  De naïeve Donner ging zelfs nog verder. Die nam aan dat de moslims keurig zouden wachten totdat zij de door de grondwet vereiste twee derde meerderheid zouden hebben bereikt vóórdat zij in Nederland de sharia zouden willen invoeren.

  In de loop van de volgende jaren werd het voor velen duidelijk dat de moslims helemaal niet zouden wachten totdat zij de helft (laat staan twee derde!) van de Nederlandse bevolking zouden uitmaken.
  In de eerste plaats genieten zij de machtige steun van de Nederlandse overheid die er voor zorgt dat zelfs verbale weerstand tegen de islamisering beperkt blijft. De M.S.M. steunen bijna unaniem de islam, zodat vrijwel alle verbale tegenstand van het internet moet komen.
  Bovendien is het percentage jonge, strijdbare mannen onder de moslims veel hoger dan dat onder de autochtone bevolking.

  In de meeste westerse landen is de situatie op dit punt vergelijkbaar met die in Nederland.
  Zien wij nu wat er in veel grote Europese steden (inclusief de Nederlandse) gebeurt, dan is het evident dat de islam in Europa de zgn. taquia (of hoe u dit woord wilt spellen) aan het loslaten is.
  De moslims komen er steeds meer openlijk voor uit dat zij de sharia in het hele Westen willen invoeren en dat zij, om dat te bereiken, geweld niet zullen schuwen.

  Als de autochtone bevolking dit niet wil (en wie zou dat wèl willen? Pechtold en dat soort figuren misschien, maar de “gewone Nederlander” beslist niet), dan moet worden gevreesd dat de verdere islamisering nu al niet meer met wetten, maatregelen, verbale middelen, enz. kan worden tegengehouden.

  Dat de islam onbeperkt geweld wil gebruiken, ook geweld van de wreedste soorten, is hij nu op vele plekken zeer duidelijk aan het aantonen. IS(IS) is bepaald niet de enige islamitische moordenaarsbende die alles uitroeit wat niet openlijk aan zijn kant staat..

  Wil Nederland (en de rest van Europa) niet in het kalifaat worden opgenomen, dan zal verzet en jawel: dus FYSIEK verzet nu al nodig zijn. Langer wachten zal fataal zijn.

  Om te beginnen moeten de Nederlanders de straat (straten) in de grote steden op de islam heroveren. En daarvoor zal dus fysiek geweld nodig zijn.
  Ik heb er weinig vertrouwen in dat dit door de grote massa van het volk tijdig zal worden ingezien, terwijl bovendien de overheid en haar organen (politie, leger, enz.) vermoedelijk aan de kant van de islam zullen staan..

  Ik denk dat Nederland al verloren is, maar ik wilde er toch nog maar weer eens op wijzen dat fysiek verzet tegen de islamisering in Nederland nu nog mogelijk is. Binnenkort niet meer.

  Like

 10. Amsterdam huilt;maar Den Haag ook!En Rotterdam,en Utrecht,en…..zucht!

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Burgemeesters mogen harder optreden tegen hooligans, Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam zet vraagtekens bij de kritiek die zijn Haagse collega Jozias van Aartsen te verduren krijgt.

  Burgemeester Jeroen Staatsen kondigt op zeer korte termijn een samenscholingsverbod af in het Burgemeester Berkhoutpark. Dit voor de duur van één maand. Deze maatregel wordt genomen om de overlast van hangjongeren in het park drastisch terug te dringen.

  Burgemeesters weigeren illegalen uit te zetten. Burgemeester Rombouts roept gewelddadige jongeren Rosmalen op het matje. Het was al duidelijk dat burgemeesters door de nieuwe voetbalwet meer mogelijkheden krijgen om supporters aan te pakken die zich voor het eerst ernstig misdragen. Ze kunnen nu nog bij één of twee wedstrijden worden geweerd, maar straks bij meer wedstrijden.

  Ook kan binnenkort direct een meldingsplicht worden opgelegd. Burgemeester dreigt publiek te weren bij Vitesse – Ajax. Burgemeester Hilversum waarschuwt raddraaiers. Alle daders van uitgaansgeweld, ordeverstoringen of overlast in Hilversum krijgen sinds kort een brief van de burgemeester. De boodschap van de brief is dat de burgemeester en politie geweld niet accepteren. Wanneer de ontvanger van de brief zijn of haar gedrag niet aanpast, dan dreigt een gebiedsverbod.

  Gelijke aanpak openbare orde Den Burg en De Koog. De gemeente heeft in overleg met politie, bewoners en horecaondernemers afspraken. Lijstje v/d Dag: 8 keer burgemeesters buiten hun boekje, Burgemeester van Utrecht Jan van Zanen zei: ‘Wat zonde,’ tegen columniste Monique Samuel toen zij aan hem vertelde dat ze lesbisch is. Vandaag ging de burgervader door het stof – nou ja, een dun laagje stof.

  Van Zanen & nog 7 burgemeesters die het niet zo nauw nemen. Wolfsen lichtte Utrechtse Raad onvolledig in over misdragingen Roma-familie. Burgemeesters en wethouders van Nijmegen gaan aangifte doen tegen Geert Wilders vanwege zijn discriminerende uitspraken jegens de Marokkaanse medemens. Dat terwijl ze in Nijmegen jaarlijks mensen preventief uit de stad weren die uit Zuid-Holland komen als Feyenoord op bezoek komt.

  Burgemeesters 010 en 020 gaan verantwoordelijk zijn voor bloedbad in ArenA. Minderjarige jongens uit Leeuwarden opgepakt voor extreem geweld. De hoofdredacteur van PowNews, Dominque Weesie, is kwaad over de kritiek van burgemeester Noordanus. Tegen Omroep Brabant zegt hij: “Deze man heeft onder een steen geleefd en heeft blijkbaar geen idee wat de kracht van de sociale media is.

  Ter vergelijking: dit filmpje is op Twitter 540.000 keer bekeken en onze uitzending is door 298.000 mensen gezien.” Honderden voetbalsupporters doen aangifte tegen burgemeesters, Al zo’n vijfhonderd supporters van verschillende Nederlandse voetbalclubs hebben aangifte gedaan tegen de burgemeesters van de gemeenten van betaald voetbalclubs. Volgens het door de Feyenoord-fansite Lunatic News gestarte initiatief worden de voetbalsupporters al jarenlang over een kam gescheerd en neergezet als hooligans. Burgemeesters willen einde aan zwaar vuurwerk. Burgemeester Schneiders verbiedt Project X-feest.

  Like

  • Anneke zegt:

   Noordanus…de burgervader van Tilburg. Wat heeft deze man een bevroren anus; zeg. Koud….ijskoud; warm bloed stroomt zeker niet door zijn aderen. Tilburg de zeikstad van de PvdA-burger’vaders’. Al tijdenlang een dikke ellende!!! Brokx was zo slecht toch nog niet, begin jaren-80. En Stekeltje (Stekelenburg) was eveneens nog begaan met de Kruikenzeikertjes. “Te jong overleden….”. De wijken verpauperen met de jaren, zelfs het oudste deel (GesworenHoek) van de nog vrij jonge wijk Reeshof, zie je overduidelijk aftakelen. “Waar betalen wij überhaupt nog belastingen voor??? Voor de ‘privé-rekeningen’ van de hele NWO-garde….Anneke”.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Het belasting geld wordt in bodemloze putten gestort zoals de EU, Jammer te horen dat de eens zo mooie steden afglijden naar een tweedeling tussen autochtoon en allochtone wijken. Primaire taak van de overheid is veiligheid, daar is ook veel veranderingen in gekomen de laatste jaren.

    Like

 12. Roger Catrysse zegt:

  We kunnen helaas enkel en alleen rekenen op de partij van Geert Wilders

  Like

  • Anneke zegt:

   Geert Wilders wordt ruime ontplooïng bewust tegen gehouden. Zijn rivalen zijn als de dood en gaan steeds meer naar zijn mond spreken. Links is lang niet zo links als ze waren…..Socialisme is overigens géén synoniem voor sociaal. De socialisten zijn NOOIT sociaal geweest naar de burger. Hetzelfde geldt voor de communisten en humanisten, een vervelend ‘trekje’ van ons mensen…als t puntje bij t paaltje komt denken we aller-eerst aan ons-zelf. “Ikke, gaat voor ieder. Ikke staat alleen en kijkt niet om zich heen”.

   Like

  • Willie zegt:

   En wat dan nog ??? Politiek gelul,eender welke kant, brengt niks aarde meer aan de dijk ,die is al lang doorgebroken , alleen aktie kan hier nog soelaas bij brengen ,snappen jullie dat dan niet ???

   Like

   • Anneke zegt:

    Actie heeft ook al géén zin, de politieke kaarten zijn al tijden geleden geschud. Al zo’n dikke drie-eeuwen gelee…………….De actie’s uit de vorige eeuw waren schone schijn. Hadden géén waarde; achteraf bekeken. De politiek wijzigt al tijden het bestuursprogramma, kort na de verkiezingen. Wetten die achter onze rug om worden gewijzigd, in het voordeel van de politiek en de bedrijfssector. En wat denk je van verkiezings-fraude??? “Aan de burger wordt niet gedacht, alleen de economie telt….”. Máár ze vergeten het volgende: Gaat het met de burger maatschappelijk slecht, dan verdrinkt de samenleving in de ontstane ellende. Dan dalen de beurskoersen snel….Deze worden nu al jaren voor ’t oog van…kunstmatig hoog-gehouden

    Like

   • Willie,ik snap dat zeer goed.interesse?Mail naar:jinowi09@live.com

    Like

 13. Anneke zegt:

  De WARE aard van dit BEEST komt overduidelijk naar ‘voren’. Burgervader en een goed bestuurder…???? NEE, niet uit overtuiging!!! ARBEIDS-ONGESCHIKT, ben je gekke ‘Joost’. Krom van egoïsme, alleen zijn eigen hachie geldt…Heel gebruikelijk in de high-elite ‘regionen’. Wéér een bewijs van een REDE – / RADELOZE ‘politicus’. Een NUL, komma nul, nul,nul……als ‘beoordelings-certificaat’ Gezakt, spoel maar door……Goeie reis door ’t riool, dat jullie NWO-club zelf hebben doen ontstaan.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @meneertje: 15.46. uur, op 12/8. Heel veel sterkte voor U meneertje!

  Like

 15. Anneke zegt:

  @Meneertje….Geniet (voor zover mogelijk) van de tijd, die u nu nog hebt. Veel, héél veel sterkte en kracht toegewenst, eveneens voor uw naasten!!! ! !!! U staat (nog steeds) met beide benen op de grond, ondanks uw lot. Ben dáár trots/blij mee………Mensen met een chronisch mankement worden merendeels voor slap/zwak aangezien, maar zij hebben een veel krachtiger karakter dan degenen die het goed gaat. Zij zijn merendeels kneusie’s, kleinzerig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s