Erdoğan president van islamiserend Turkije

Screenshot 4

(Door: A. Nanninga)

Erdoğan wint de presidentsverkiezingen. De eerste presidentsverkiezingen in Turkije, want tot nu toe werd de president benoemd en niet rechtstreeks gekozen, maar die wet heeft de door corruptieschandalen geplaagde ex-premier aangepast. Na 3 termijnen als premier, het wettelijk toegestane maximum, gaat hij nu verder als president en trekt meteen, handig, meer macht naar zich toe door de functie uit te breiden met taken die nu nog bij premier en ministers liggen. In zijn woorden is deze machtsgreep via de stembus “de vervolmaking van de Turkse republiek”. Juist ja. Het doel van die ‘vervolmaking’ laat zich niet moeilijk raden: islamisering van Turkije. Een andere veelgeciteerde quote van Erdoğan laat niets aan de verbeelding over: “Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.” Zijn getrouwen denken er net zo over.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Turkije. Bookmark de permalink .

9 reacties op Erdoğan president van islamiserend Turkije

 1. janfreak zegt:

  Die man gaat steeds meer handelen als de auteur van het boek dat hij als student elke dag in zijn schooltas had. Ik vond hem vanaf het begin al weerzinwekkend in zijn gedrag.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Erdo(waan) de leugenaar !

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Een enkeling in de media geeft aandacht aan de door die idioot van een Erdogan gerealiseerde tegenstelling waarin hij enerzijds uit de hele wereld afkomstige moslimstrijders onbelemmerde toegang geeft naar door isis beheerst gebied, alwaar zij even onbelemmerd hun door Timmermans ontkende genocide begaan, en het tegenhouden van voor Isis vluchtende minderheden aan diezelfde grens. Evenzo voert de Turkse NAVO-bondgenoot VS vanuit Turks grondgebied bombardementen op isis uit om de door hen opgejaagde vluchtelingen te ontlasten.

  Op Timmermans hoeven we niet te rekenen, die laat de staatsomroep mijmeren over de verschillende varianten van massamoord. Wellicht dat VS, Frankrijk en Engeland met hun inzicht over wat daar werkelijk gaande is, nu eindelijk de conclusie durven te trekken dat de,nieuwe democratisch gekozen (! Dus wat zegt ons dat precies over de aard van de Turkse bevolking? Juist: fascistisch, racistisch, genocidaal!) president Erdogan uit de Navo moet worden gegooid, dat zij opnieuw mandaat instellen in het Midden-Oosten, nu inclusief het huidige Turkije, opnieuw grenzen trekken, een Koerdische staat het leven gunnen, christelijke en andere minderheden garanties vanuit een nieuw op te richten VN gunnen.

  Voorts dienen westerse landen met Assad in gesprek te gaan, de man staatshoofd laten blijven over een nieuw Syrië, incluis Libanon, incluis christelijke en andere niet-soennitische minderheden, incluis hezbollah, exclusief de huidige soennitische gebieden, met uitsluiting van Iraanse en Iraaks shiietische invloeden, incluis een breken van diplomatieke banden tussen Assad en Hezbollah enerzijds met Hamas anderzijds, en om het af te maken een allesomvattende vredesregeling tussen Assad en Hezbollah enerzijds en Israël anderzijds (waarbij de Golan Israëlisch blijft.

  Voorts dienen de Gazanen ofwel Egyptisch staatsburger te worden, ofwel te vertrekken naar Jordanië.

  De invloeden van Iran, Saoudie-Arabië, Qatar en het romp-Turkije dienen tot nul te worden teruggeschroefd. Ook dienen, naast Turkse erkenning dat Cyprus volledig Grieks is, gebieden in Europa en enkele steden aan de Turkse westkust, een hernieuwde Griekse soevereiniteit te verkrijgen.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  En bij het jubelklasje in het Haagse gaat bij niemand een belletje rinkelen. En als de PVV hier iets over zegt wordt hij/zij uitgejouwd.
  Arm Nederland, arm stemvee.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Een nieuwe Hitler is in Turkije aan de macht !!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Waarmee maar weer is aangetoond dat democratie en islam niet samen gaan. Nu kiezen de Turken zelf voor een land waarin minderheden niets meer te zeggen hebben en iedereen straks het haatgeloof moet aanhangen. Want de agenda van Erdogan is bekend, behalve bij D66.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Zo te zien is hij de opvolger van de Sultanen van Istanbul , dank zij de Mongolen, die het MO te armelijk vinden en toch liever Hindustan en China veroveren waar meer te halen is als de islam.Zullen de Arabieren dat accepteren?Of Ibrahim de nieuwe Kalief?

  Like

 8. vctleman zegt:

  Huidige leiders zijn niet een beetje dom, maar zeker achterlijk.

  Meer dan 30 jaar het beleid van islamisering implementeren en nu opeens eigen product (jihadist) weigeren?!

  Het gezegde gaat immers: ‘alles is geoorloofd in liefde en oorlog’.  

  We hebben het nu over een vijandige buitenlandse jihadisten onder leiding van de buitenlandse mogendheden en buitenlandse staatsambtenaren, imams, politicus die overal infiltreren, agenten van geheime diensten die in Nederland jihadisten aansturen, met een religie die predikt dat niet moslims zich moeten onderwerpen of verdreven moeten worden, hun ware doel willen bereiken.
  Hoe stom, achterlijk, lomp, idioot, enzovoort kunnen deze politici zijn! Haagse jihadist is niet zomaar uit de hemel gevallen, in Nederland is hij/zij een logische gevolg van huidige islamisering beleid die nog steeds verdedigt wordt door de VVD, PVDA, SP, D66, GL en CDA!
  Kern van het beleid van islamiseringsbeleid: “moslim is goed maar jihadist is niet goed.”
  Het is een paradigma-probleem. De Nederlandse samenleving is overspoelt met de moslims… De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves en zelfde politici maken zich bijvoorbeeld helemaal niet meer druk om de oorspronkelijke bewoners van de oude wijken in de grote steden, die tot getto’s zijn verworden. Nederland is verkwanseld, dat de identiteit van Den Haag nu onherkenbaar is getransformeerd. Elke dag komen de jihadisten richting het vermaledijde Nederland toe zonder zich druk te maken om hun islamitische identiteit, maar zodra zij naderhand dreigen te worden uitgewezen dan kan dat om allerlei redenen niet van de VVD, PVDA, D66, GL en CDA!

  CDA

  Niet alleen PVDA, D66, SP en GL maar ook CDA wilt graag dat de instroom van Moslims doorgaat. Dus meer jihadisten in Nederland die zich concentreren met name op de sluipende overname van de Nederland, mogen wel binnenstromen. Uitstroom van hen is niet wenselijk voor de elite: elite is boos als hun lievelingen naar andere landen gaan voor hun jihad!
  Onder de CDA regeringen werden honderden kerken omgevormd tot de moskeen. CDA prominenten openden nieuwe moskeen,islamscholen. Balkenende poseerde met zijn heilige hoofddoek moslima’s..!Zoveel stupiditeit en nu Buma heeft over de Jihadisten. Dit is dus eigen product! Meer ontwikkelingshulp naar moslimlanden, jaarlijks miljoenen voor de uitkeringen in moslimlanden, kinderbijslagen voor de creatie van nog meer jihadisten. CDA wilt dat deze jihadisten nu niet worden uitgezet, ze willen de islamitische subsidieclubs te bekostigen.
  CDA beleid van de laatste 35 jaar voor dit land doet niet ter zake omdat dit gemeenschappelijk beleid is. Deze 35 jarige chronische fout toegeven is als een politieke faillissementsverklaring. VVD, Pvda, D66 en CDA verkopen Nederland aan achterlijke uitstoot van Turkije en Marokko. Er worden imams georganiseerd, met de lege hoofden kunnen ze zelf niet, opeens geen idee, hoe ze de jihadisten gaan bestrijden!
   De CDA islamiseert van binnenuit…daarom is er zoveel weerstand tegen de stopzetting van islamitische immigratie, stopzetting van moskeebouw en islamscholen in Nederland…

  IMAMS EN JIHAD

  Van de CDA mogen imams in moskeeën vrijelijk extremistische propaganda verkondigen: moskee bouwen, gescheiden man/vrouw verdeling in theater, zwembaden, universiteit symposiums, bikini, sharia wijken, polygamie, hedendaagse slavenhandel, ongelijkheid in rechtspraak, gedwongen bekeringen etc, dit is dus volgens CDA geen jihad, godsdienst staat boven alles!
  Dit alles druist in tegen het rechtsgevoel van veel Nederlanders…De gewone burger wordt tot de laatste door de overheid zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, ze zijn enorme elitaire ballenpartijen geworden dat de gewone werkman nu uiteindelijk afstand moet nemen van deze partijen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s