Fuck ISIS- en sharia-liefhebber Arnoud van Doorn!

Screenshot 31

(Door: Erik60)

Het is pampertijd. Wie het nog niet in zijn broek gedaan heeft, gaat het binnenkort zeker doen, want er is vreselijk nieuws te melden. Voormalig drugsdealer, landverrader, spion van Saoedi-Arabië en sharia-liefhebber Arnoud van Doorn is een knokploeg aan het oprichten om de Schilderswijk in Den Haag te beschermen tegen (wat hij noemt) extreemrechts tuig. Volgens hem doet de politie niks om de Schilderswijk te beschermen daarom richt hij een knokploeg op. 

Wie denkt Arnoud van Doorn wel wie hij is? Deze volgzame pion van Saoedi-Arabië wil van de Schilderswijk een shariastaat maken waar geen enkele autochtoon nog welkom is. Het is al erg genoeg met het vele moslimgeweld in Nederland en zeker in Den Haag dat er nog eens speciale moslimknokploegen opgericht gaan worden. Dit is een oproep tot geweld. Dit is een democratische rechtstaat onwaardig.  Meneer van Doorn mag blij zijn dat hij hier in Nederland woont. In zijn geliefde Saoedi-Arabië zou hij niet zo hoog van de toren moeten blazen. Maar ik heb Arnoud van Doorn zijn trucje door. Het gaat hem niet alleen om de Schilderswijk, maar ook om knokploegen te vormen in de rest van Nederland om zo ons land te onderwerpen aan de islam. Dit is een proefballonnetje dat van Doorn oplaat en als het hem lukt om er ongestraft mee weg te komen, hebben we de poppen aan het dansen.

Laat bekeerling Arnoud van Doorn nu eens openheid geven waar hij het geld vandaan heeft gehaald om een jaguar te kopen? Hoeveel schuiven zijn Saoedische meesters hem onder de tafel toe? Laat de belastingdienst dat maar eens grondig onderzoeken. Ik denk dat zij nog voor veel verrassingen zullen komen te staan. Van Doorn kan het nu niet meer onder stoelen of banken steken. Hij is een ISIS- aanhanger.  Dat wil zeggen dat hij aanhanger is van een bende wellustige kindmoordenaars, verkrachters, pedofielen en seriemoordenaars. Dat maakt van hem een heel gevaarlijk persoon. Deze man en de andere ISIS-aanhangers zijn een tikkende tijdbom in het hart van Europa;  en zij kunnen dat hier doen, omdat wij met een bende ruggengraatloze politici zitten die het in hun broek doen voor een bende kwijlende en jankende moslims.

De hele wereld lacht Nederland uit. De vele miskleunen van onze minister-president en onze minister van Buitenlandse Zaken bij de terroristische aanslag boven Oekraïne. De onderste steen zou boven komen, zei Mark Rutte. En zie, er zijn 195 Nederlanders vermoord en de schuldigen lopen nog vrij rond.  Van deze regering hebben wij inzake veiligheid niks te verwachten. Want het is wel duidelijk dat Nederland de voetveeg van de wereld is en iedereen die ons kwaad wil doen, kan over ons heen lopen.  De ISIS-aanhangers  in het Midden-Oosten moorden aan de lopende band. Zij moorden volledige dorpen en steden uit. Maar onze minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans weigert te spreken over genocide. Daarom maak ik mij geen illusies indien hier in Nederland de vlam in de pan slaat en als de ISIS-aanhangers hier als dolle honden tekeer gaan, hoeven we van deze politici niks te verwachten.  Zij zullen blijven capituleren en tegelijkertijd blijven pappen en nathouden om die kwijlende en oorlogszuchtige ISIS-aanhangers te vriend te houden. En als het te erg wordt, zullen ze zich indekken en het land verlaten. Zo was het in 1940 toen de Duitsers ons land binnenvielen en zo zal het nu ook gebeuren. Het gebroken geweertje is er nog steeds. Ons leger is meer dan gehalveerd en bovendien zijn alle tanks verkocht. Dus, we zijn een vogel voor de kat indien de politiek nu niet ingrijpt.  Maar dat neemt niet weg dat ik ‘fuck you’ zeg tegen ISIS en bekeerling Arnoud van Doorn.  FUCK YOU!!!

[Webmaster: zie eveneens www.telegraaf.nl]

Screenshot 32

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Saoedi-Arabië, sharia, Taqiyya, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

88 reacties op Fuck ISIS- en sharia-liefhebber Arnoud van Doorn!

 1. Dot zegt:

  Volgens mij zijn milities door de wet verboden en wie is deze griezel, een bekeerde flikker ?
  Islam is een smeerlapperij !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie hij is?! Hij wàs, GVD, PVV ‘er!
   En toen draaide hij plotseling 180, nee, 360 graden en ging via de media overal aan de grote klok hangen, dat hij spijt had en bekeerd was!
   Zelfs P&W en K&B wist hij te halen,zoals dat nou eenmaal altijd gaat…..
   Maar hier gaat hij nou toch werkelijk te ver: Aankondigen, dat hij een knokploeg gaat oprichten! Dat is onwettig en hij heeft trouwens al een raar verleden; als ze hem nú nog niet van z’n bed lichten weet ik het echt niet meer met dit land!

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Als je 360 graden draait ben je weer aan het begin.

    Er komt nog een tijd dat we hells angels en dat soor ploegen hebben die, als ze door het moslimtuig in hun handelen beperkt woren er wel op los gaan slaan en meer.

    Like

   • vrijheidsduif zegt:

    Dat had afolf hitler ook ern.knok ploeg

    Like

 2. Willie zegt:

  Dit is een interessante site in Den Haag , beter dan die islamzakken : miischien iets om met deze mensen vriendjes te worden ???
  http://www.svdianadenhaag.nl/

  Btw : een .45 kost 50 cent

  Like

 3. Fred zegt:

  En dat allemaal om maar 72 maagden te krijgen uit de hoerenkast van Allah.

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  een eerdere reactie van mij op FB n.a.v. de knokploeg die deze smeerlap heeft opgericht;

  die van doorn is dus bezig zijn vege lijf a h redden want ik heb maar zo het idee dat ie doodsbang is voor de islam en terècht!
  Dus denkt hij wellicht; ik kan me er maar beter bij aansluiten en met de wolven in t bos meehuilen en misschien vermoorden ze MIJ dan wel niet,
  en voor zijn Judas daden heeft hij pàs nog een jaguar van zijn sheikbaasjes gekregen…

  Heel goed van je Webmaster om de belasting eens alert te maken op deze ‘beloningen’ hoewel….

  ik bedenk me nu net dat ie dat wel èrg aanmatigend open doet, wie weet is de Belastingdienst ook al in handen vd oliesheiks, tenslotte hebben ze hun tentakels al in veel bedrijven en stichtingen etc etc geslagen…

  Like

 5. Doornroosje zegt:

  Deze man is een gestoorde geest. De regering zal moeten ingrijpen. Want één ding is zeker, wij zijn het lachertje van Europa.

  Like

 6. windwens zegt:

  Meneer was geïnfiltreerd in de PVV en is nu zogenaamd bekeerd, ik hoor het hem zeggen terwijl hij zelf zijn woorden weer tracht in te slikken bij het woord bekeren. Met andere woorden hij was al veel langer van de Islam eer dat men bij de PVV ervan bewust was. Deze eerste klas landverrader heeft er wel voor gezorgd dat er staat geheimen gelekt zijn bij zijn Islam vrinden. Wat ik heel zorgelijk vind, het is hier als een zooitje in politiek Den Haag en in theorie in de hele Europese Unie, en deze engerd tracht er garen bij te spinnen. De moslims zorgen in elk land voor grote verdeeldheid zijn jaar in jaar uit, verdeeldheid aan het zaaien en nu is voor hen de tijd aangebroken het gat wat er al zat tot een krater te maken en wie hebben het gedaan? Natuurlijk in elk land de oorspronkelijke bevolking en overal tracht het establisment alles jaren onder het tapijt te vegen. Terwijl het volk wakker is blijft Den Haag in de sorry cultuur steken. Telkens weer vraag ik me af hoe komen we van het Haagse door trapte zakkenvullende zooi af.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Die man is een pure landverrader !!

  Like

 8. wim peters zegt:

  Arnoud van Doorn ! Afschieten die Mother Fucker !

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  “Arnoud van Doorn is een knokploeg aan het oprichten om de Schilderswijk in Den Haag te beschermen tegen (wat hij noemt) extreemrechts tuig.” Daar zal Van Doorn geen moeite mee hebben, liefhebbers genoeg onder het moslimtuig.

  En ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat zij wel wat verder willen gaan dan alleen de moskeeën te beschermen. Moskeeën beschermen hoe komt deze verraderlijke oetlul op dit idee? De aanslagen op Nederlandse moskeeën (what’s in a name) zijn op één hand te tellen en vallen onder kindercriminaliteit mijns inziens.

  Van Doorn draait de boel om het is een oud links gebruik om een omgekeerde bewijslast te gebruiken om zijn idiote verhaal kracht bij te zetten. Van Doorn is in mijn optiek veel gevaarlijker voor autochtoon Nederland als de huisneger van de MSM, Quinsy Gario.

  Gario welke een onverzettelijke en opportunistische racist is en ook volop media aandacht krijgt, terwijl pas over 3,5 maanden Sinterklaas wordt gevierd, staat ook deze landverrader te trappelen van ongeduld om Nederland nog verder de stront in te trekken.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Vieze, smerige gore LANDVERRADER van Doorn! Deze smeerlap, dient aan de hoogste boom te hangen! Volksverrader, en dankzij de laffe partijen in de politiek, en de D66 RECHTSPRAAK, kan deze ploert gewoon zijn gang gaan!

  Like

 11. Rick zegt:

  MOOI. Als dit “initiatief” niet door justitie wordt teruggefloten; schept dat een precedent zonder weerga. Kunnen “wij” autochtonen óók LKP’s oprichten om ONS land te beschermen tegen ongewenste elementen. Van welke aard en/of orde dan ook!!! 🙂

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rick: 17.12. uur. In principe heeft U gelijk, Rick. Maar, de verraders van de PvdA,CDA,VVD en D66, die SCHULDIG zijn aan de INSTROOM van MOSLIMS sinds 1975, zullen ONS dat niet toestaan. Deze vuile klootzakken preken: WEG MET ONS! En in de HAATKETEN/MOSKEEËN liggen de wapens al voor het oprapen! We zijn VERRADEN en VERKOCHT voor GELD en BAANTJES, voor POLITICI!!

   Like

  • johannes zegt:

   Rick, juist gezien.

   Like

 12. Anneke zegt:

  De achternaam van deze verrader spreekt boekdelen. Een doorn, waar men zich lelijk aan kan bezeren. Met gemeen pijnlijke zweren, als gevolg!!! Wéér een doornig distel in het politieke NWO-kwartier. Maar niet fier!!! “Al half verlept, een sterke wind waait h’m zo de (ISIS) atmosfeer in. Wie zijn er eigenlijk sterker??? De nu noodlijdende burgers, zij hebben een ruggegraat die hun staande houdt”.

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  Van Aartsen op tijd terug van vakantie voor debat Schilderswijk

  Burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) van Den Haag komt terug van zijn vakantie in Frankrijk en is dus op tijd voor een spoeddebat met de gemeenteraad. Aanleiding voor het debat zijn de gebeurtenissen in de Haagse Schilderswijk.
  De gemeente Den Haag gaf eerder vandaag aan dat het niet nodig was voor Van Aartsen om zijn vakantie af te breken. Een woordvoerder laat nu weten dat hij ‘conform de planning’ donderdag terugkeert en de extra vergadering kan bijwonen.

  Wanneer het debat precies is, is nog niet duidelijk. Er is dinsdag een verzoek ingediend bij de griffie. Van Aartsen laat weten ‘een snelle raadsvergadering’ toe te juichen.

  Afschepen

  Elf leden van de Haagse gemeenteraad eisten dinsdag dat Van Aartsen zijn vakantie eerder zou afbreken voor een debat. ‘Van groot belang is dat de burgemeester daarbij aanwezig is. We laten ons niet afschepen met een locoburgemeester,’ zegt Richard de Mos, van Groep de Mos.
  De Mos, initiatiefnemer van het spoeddebat, zegt dat het gemeentebestuur van de stad heeft gefaald tijdens optredens tegen demonstranten. Hij wijst daarbij op een Gaza-demonstratie waarbij geen juridische grenzen zouden zijn overschreden en het niet optreden tegen ISIS-sympathisanten.

  Zondag moest de politie ingrijpen tijdens een anti-ISIS demonstratie in de Schilderswijk. Enkele inwoners van de wijk besloten een tegendemonstratie te houden en dat liep al snel uit de hand. Het lukte agenten uiteindelijk om de orde in de wijk te herstellen.

  Petitie

  Er zijn al langer kritische reacties vanwege het optreden van Van Aartsen wat betreft de demonstraties. Er werd een online petitie in het leven geroepen met als titel Eis het ontslag van Jozias van Aartsen, die al meer dan 18.000 keer is ondertekend.

  Van Aartsen liet eind vorige maand weten dat hij ‘diep geraakt’ is door alle aantijgingen. >>>

  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/8/Van-Aartsen-terug-van-vakantie-voor-spoeddebat-Schilderswijk-1575436W/

  Like

 14. Anneke zegt:

  TIP….let maar eens goed op de achternamen van onze landverraders!!! Opstelten (bijvoorbeeld), zet de boel op stelten. Plassterk, zeikt heftig. Zijn werken stinken naar sterk geurend urine-zuur. Balkenende, géén goede steunbalk voor de staat. Zijn balken brachtten ons land naar ’t ende. Hij balkte (zes-jaren???) als een noodlijdende ezel. Den Uijl, een ware roofvogel bepaald géén wijsneus. Dries v.Agt, een dolle dolende Dries in duistere tijden. Nog immer lijdend aan zijn Israel-FOBIE……….

  Like

 15. En reken maar dat dit sujet al duizenden haatbaarden achter zich heeft staan.Dit gaat bloederig worden,en ik hoop dat hij de eerste is die om valt,voor goed!Grootste landverrader ooit,en justitie pakt hem niet op?Dat zegt wel genoeg!

  Like

 16. Cathja zegt:

  Bekeerlingen zijn ontzettend fanatieke moslims, en we moeten ons schrap zetten voor wat er komen gaat. Want dat dit heerschap geen zuivere bedoelingen met Nederland heeft, dat kan een kind nog zien.
  Knokploegen vormen is naar mijn mening niet toegestaan. Stel je voor dat ieder mens een eigen leger zou kunnen samenstellen! Dan kan onze overheid meteen inpakken.
  Er moet snoeihard worden opgetreden tegen ISIS, maar ook tegen Van Doorn zelf! Geen fris persoon, met nog minder frisse plannen! Inderdaad, een landverrader!
  En wat deed men na WOII met landverraders….?

  Het is nu zaak dat Opstelten aan de slag gaat, en zeer duidelijk maakt waar duistere lieden zich in dit land aan te houden hebben. Ook al kijkt heel de wereld spottend naar wat hier gebeurt, zeer veel burgers zijn het meer dan zat dat om te beginnen hele wijken worden ingepikt, en wie weet straks een hele provincie!
  Ik sta nergens meer van te kijken met dat moslimtuig overal én met die slapjanussen in de regering!

  Aanpakken, het schorem!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 17.39. uur. Aanpakken zegt U Cathja, dat zal niet gebeuren, want de VVD,CDA,PvdA en D66, deze VERRADERS werken daar niet aan mee!

   Like

   • Rick zegt:

    Beste Tom. Herhaling is de kracht der reclame….
    Maar wát schieten wij er binnen deze context mee op??
    We weten nu inmiddels heus wel welke partijen verantwoordelijk zijn voor de huidige situatie des vaderlands én dat zij daar, uit pure angst, niets aan willen doen.

    Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  Moment! Deze smeerlap bazuint zomaar openlijk uit, dat-ie een knokploeg gaat oprichten; Hier moet de PVV minstens Kamervragen over gaan stellen!

  Like

 18. GT zegt:

  Stel dat deze nu eens de lucht ingaat met zijn autootje, wie weet is de Mossad hem wel op het spoor. Houd hier maar serieus rekening mee. Barre tijden komen aan ik zeg laat naar komen ben goed getraind (IDF)!

  Like

 19. Jan zegt:

  Yezidi-vrouw te koop: $10

  Yazidis tormented by fears for women and girls kidnapped by Isis jihadis
  For the past week, Khandhar Kaliph’s hands have trembled whenever his phone has rung.

  He nervously greeted his daughter, who had been kidnapped when the Islamic State (Isis) overran the Yazidi city of Sinjar. There was a minute of silence, before he broke down sobbing.

  “She said she is going to be sold as a slave this afternoon, for $10,” Kaliph said, his tears dropping into the brown dust. “What can a father say to that. How can I help? We all feel so useless.”

  Kaliph’s daughter, who he did not want to name, had access to a group phone passed around between other girls imprisoned by the Islamic State in Bardoush prison in central Mosul.

  All face the imminent prospect of being married off. Or worse, being used by the jihadis as a sex slave.
  http://www.theguardian.com/world/2014/aug/11/yazidis-tormented-fears-for-women-girls-kidnapped-sinjar-isis-slaves

  Like

 20. JooJootje zegt:

  Kunnen we niet een speelkaarten uitbrengen met alle foute Nederlanders erop en stuur deze personen gratis een spelkaarten toe zodat ze weten dat ze erbij horen.
  Arnoud jij bent zeer zeker joker.

  Like

 21. Jade zegt:

  Kijk onze landverrader eens stralen met z`n nieuwe bolide…

  Like

 22. Jaantje zegt:

  Dat word dus oppassen geblazen bij de aankomende demonstratie en niet alleen daar maar ook in de wijken goed om je heen kijken.
  Gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Like

 23. oud-marinier zegt:

  Lijkt me mooi Rick …Had percies hetzelfde idee ….Als die van Doorn dat mag , MOGEN wij dat ook .

  Like

 24. peterselie1 zegt:

  Nog meer nieuws van het islamofscisme front.

  Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
  In het komende decennium zal Erdogan zich ontpoppen als één van de gevaarlijkste moslimleiders ooit.

  Ondanks een geringe opkomst heeft de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan de presidentsverkiezingen in zijn land gewonnen. Dit heeft verregaande gevolgen, niet alleen voor het Midden Oosten, maar uiteindelijk zelfs voor de hele wereld. Antisemiet en Hitlervereerder Erdogan zal in de komende 10 jaar de Soenitische en Shi’itische moslims verenigen tot het in de Bijbel voorzegde ‘Rijk van het Beest’, dat in de eindtijd een frontale aanval op Israël zal uitvoeren en de mensheid in de laatste wereldoorlog zal storten.

  Erdogan is de eerste gekozen president van Turkije, en mag twee termijnen van 5 jaar uitzitten. Dat betekent dat hij in 2023 als president de 100e verjaardag van het moderne, inmiddels lang niet meer zo seculiere Turkije zal kunnen vieren.

  Na een korte toespraak voor leden van zijn islamistische AK Partij in Istanbul bezocht Erdogan de Eyüp Sultan moskee, historisch de eerste plek waar Ottomaanse sultans en kaliefs heengingen voordat ze op de troon stegen. Dit is een nieuwe, overduidelijke aanwijzing dat Erdogan de toekomst zelf Kalief wil worden, zoals we de afgelopen jaren al vaker hebben laten zien.

  Steun Islamitisch Kalifaat, misleiding Westen

  Ondertussen slaan de vlammen in het Midden Oosten met de opmars van ISIS in Irak en Syrië en de zoveelste Gazacrisis steeds verder om zich heen. Naast de moeizame onderhandelingen over het omstreden Iraanse nucleaire programma zal het Westen er in de komende jaren nog een groot probleem bij krijgen, namelijk de neo-Ottomaanse agenda van de nieuwe Turkse president.

  Erdogan zal zijn bemoeienissen met het Midden Oosten, zoals het steunen van de opkomst van het Islamitische Kalifaat in Syrië en Irak, opvoeren. Dat is de reden waarom hij nog steeds weigert om ISIS een ‘terreurgroep’ te noemen.

  Turkije distantieert zich niet, maar verenigt zich juist met terreurstaat Iran. Daarbij bedient de nieuw gekozen president zich van één van zijn grootse kwaliteiten, namelijk misleiding. Erdogan zal holle retoriek gebruiken waarmee hij het Westen en de NAVO –waar Turkije militair het op één na grootste lid van is- de indruk zal blijven geven dat hij helpt om ISIS te bestrijden en niet wil dat Iran een kernbom krijgt. Zijn acties zullen echter het tegendeel bewerken.

  ‘Dood aan de Joden’ nu ook in Europa

  In Europa zien we in de vele gewelddadige linkse anti-Israël demonstraties dat de jihadistische islam, de echte islam, niet langer een splinterbeweging is. In Irak, Syrië en Nigeria voert de islam een ware uitroeingsoorlog tegen het christendom, en in Parijs, Rome, Berlijn, Den Haag, New York en Los Angeles horen we niet langer enkel ‘Dood aan de Zionisten’, maar inmiddels ook ‘Dood aan de Joden! – een kreet die de burgemeester van Den Haag, Josias van Aartsen, ‘niet over grenzen’ vond gaan.

  Verenigde islamitische coalitie

  Erdogan, die de Joodse staat Israël regelmatig vergelijkt met Nazi-Duitsland en Adolf Hitler, de man die hij zelf al zijn hele leven bewondert, zal zich bij deze kreet aansluiten. De komende 10 jaar zal hij de Soenitische en Shi’itische moslims aan tafel krijgen om vrede te sluiten en hun onderlinge sektarische geweld te beëindigen. Als Soefistische moslim is Erdogan bij uitstek geschikt om de rol van bemiddelaar en vredestichter op zich te nemen.

  Echt samengaan zullen de verschillende moslimgroepen nooit, maar de Turkse president zal erin slagen om hen in ieder geval tijdelijk de strijdbijl te laten begraven. Zo zal hij een verenigde islamitische coalitie smeden op basis van wat hen allen samenbindt, namelijk hun Joden- en Israëlhaat en daaraan gekoppeld de kwestie Jeruzalem.

  Erdogan nieuwe Ottomaanse sultan

  Door dit te presteren zal Erdogan door vrijwel alle moslims wereldwijd als de grootste en belangrijkste islamitische leider worden gezien, een die eindelijk het ‘christelijke’ Westen in zowel politiek als militair opzicht zal kunnen trotseren. Het zegt al genoeg dat Erdogan de Turkse grenzen heeft gesloten voor uit Irak vluchtende christenen. Die worden overigens ook tegengehouden door de Koerden, die –in tegenstelling tot wat velen in het Westen denken- helemaal geen vrienden zijn van de Iraakse christenen.

  De Syrische president Bashar Assad zei de afgelopen jaren al eens dat ‘Erdogan denkt dat als de Moslim Broederschap het Midden Oosten overneemt, en met name Syrië, hij zijn eigen politieke toekomst veilig stelt. Tayyip denkt tevens dat hij zelf de nieuwe Ottomaanse sultan is, en dat hij het Midden Oosten, als het Ottomaanse Rijk onder een nieuwe paraplu, kan controleren.’

  Dat is pas mogelijk zodra Erdogan de huidige twee machtigste islamitische landen, Saudi Arabië en Iran, heeft onderworpen. Beide landen zijn er, op enkele onlusten en demonstraties na, in geslaagd om te voorkomen aangestoken te worden door de ‘Arabische Lente’.

  Saudi’s delven onderspit

  Aan de buitenkant lijken Turkije en Saudi Arabië totaal verschillend. Saudi Arabië wordt beheersd door een absolute monarchie, een streng islamitisch koningshuis, terwijl Erdogan valselijk Turkije als een democratie weet te presenteren. De echte breuk tussen beide islamitische mogendheden zal echter pas in de toekomst ontstaan over de kwestie Iran, aartsvijand van de Saudi’s, maar dat door de Turken wordt gezien als de ideale bondgenoot tegen Israël.

  De toch al gespannen verhoudingen tussen Saudi Arabië en de Verenigde Staten zullen de komende jaren verder verslechteren, vooral omdat Amerika weigert in te grijpen in Syrië en tegelijkertijd toenadering zoekt tot de Iraanse president Hassan Rouhani . Opgeteld bij de destabilisering van Irak, waar Iran garen bij spint, voelen de Saudi’s zich meer en meer bedreigd en in de steek gelaten door de VS.

  Zodra in de komende jaren het Islamitische Kalifaat vanuit Turkije sterker wordt, zal Iran dankzij de Turkse steun uiteindelijk de overhand krijgen over Saudi Arabië. De Bijbel voorzegt dat Saudi Arabië (‘Temam en Dedan’) uiteindelijk totaal zal worden vernietigd, hoogstwaarschijnlijk door Iran, zodra de Islamitische Republiek met Turkse hulp de beschikking zal krijgen over kernwapens.

  Relaties met VS en Rusland onder druk

  Hoewel president Obama Turkije tot één van Amerika’s belangrijkste bondgenoten maakte, zullen de betrekkingen tussen beide landen uiteindelijk weer verslechteren, zeker als er vanaf 2017 een andere president in het Witte Huis plaats neemt die de door de regering Obama verziekte relatie met Israël zal proberen te herstellen.

  Ook Rusland speelt een belangrijke rol, mede omdat het land zich in toenemende mate zal richten op de historisch orthodox-christelijke gebieden. De laatste jaren is er weliswaar een toenadering tussen Rusland en Turkije op gang gekomen, maar de grote Russische belangen op Cyprus, waarvan het noordelijke deel al tientallen jaren door Turkije wordt bezet, zullen een kink in de kabel blijken te zijn.

  Confrontatie met Egypte

  Turkije zal ook de confrontatie opzoeken met Egypte, waar Erdogans belangrijkste islamitische bondgenoot, de Moslim Broederschap, werd afgezet en verboden. Veel Moslim Broederschap leiders vonden een veilig heenkomen in Turkije, en plannen daar met hulp van Ankara hun terugkeer op het hoogste Egyptische toneel. Erdogan noemde de Egyptische president el-Sisi onlangs nog een ‘tiran’.

  De rol die Turkije in Egypte en ook Libië speelt vinden we terug in de eindtijdprofetieën van de Joodse profeet Daniël:

  Maar in de eindtijd zal met hem de koning van het Zuiden in botsing komen, en de koning van het Noorden zal op deze aanstormen met wagens en ruiters en vele schepen; en hij zal de landen binnenvallen, en als een overstroming steeds verder om zich heen grijpen. Ook het Sieraadland zal hij binnenvallen, en velen zullen struikelen; maar aan zijn macht zullen ontkomen: Edom, Moab en de keur der Ammonieten. En hij zal zijn hand uitstrekken tegen de landen, en het land Egypte zal niet ontkomen, maar hij zal de schatten bemachtigen van goud en zilver en alle kostbaarheden van Egypte; en Libiërs en Ethiopiërs zullen in zijn gevolg zijn. (11: 40-43)

  Rijk van het Beest in wording

  De komende 10 jaar zal Erdogan er als eerste islamitische leider in slagen om een verenigde moslimcoalitie van 10 landen en/of heersers te vormen. Dit verbond wordt in de Bijbel het ‘Rijk van het Beest’ genoemd, dat in de eindtijd een ongekende Holocaust tegen de resten van het christendom in het Midden Oosten in gang zal zetten. Erdogan zal het Westen verraden en een vernietigingsoorlog tegen Israël beginnen. Dat zal het moment zijn waarop de gelovigen wereldwijd hun hoofden moeten opheffen, omdat hun verlossing dan eindelijk nabij is (Lucas 21:28). >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Winst-Turkse-premier-Erdogan-verzekert-opkomst-Rijk-van-het-Beest

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 18.45. uur, op 12/8. Zo zal het gaan, Peter!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom kan dat onbestendige gevoel wat ik heb over de islamisatie van Europa, IS(IS), enfin de islam in het totaal niet omschrijven, want er ontbreekt de burger verschillende politiek correcte (geheime) informatie. Het zal best zo eens waarheid kunnen worden zoals het hierboven omschreven is.

    Like

 25. Driek zegt:

  Zij zullen blijven capituleren en tegelijkertijd blijven pappen en nathouden om die kwijlende en oorlogszuchtige ISIS-aanhangers te vriend te houden. En als het te erg wordt, zullen ze zich indekken en het land verlaten. Zo was het in 1940 toen de Duitsers ons land binnenvielen en zo zal het nu ook gebeuren. Het gebroken geweertje is er nog steeds.

  Ja, en dat tuig doet straks precies hetzelfde als in 1940. Weglopen. Met het koningshuis.
  Wat een kut volk is het ook. Ik zit me hier weer te verbijten van drift.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 19.18. uur. Zo gaat het Driek. Koning “Willem de Overbodige”, en zijn Tangotrien, gaan net als Willemien ervan tussen, als de HAATJURKEN op ons los gaan, en de verraders van de politiek; idem dito. Ze zorgen wel dat ze de vliegticket hebben klaar liggen, om af te taaien, met de staart tussen de benen. Ik walg van de hele politieke kliek, van links tot rechts. Alleen Dhr. Wilders staat nog voor ons in de bres!

   Like

 26. Mr Talkie zegt:

  Erg he`dat de schilderswijk zo`n brandhaard is, we zouden daar voor een inzameling moeten houden..ik ben daarom maar op pad gegaan voor donaties en moet eerlijk zijn de mensen zijn allemaal gul geweest,want ik heb al 100 Liter benzine….

  Like

 27. exter39 zegt:

  Kijk als we van doorn alleen tegen komen , is er niks aan de hand natuurlijk, maar hij wil een knokploeg , het zegt ten eerste dat het iemand is net als de meeste moslims die in groepen opereren ,dat doen hyena’s ook, dan ongewapende anders denkenden ,onthoofden ,verkrachten , verminken , kinderen verkrachten , vrouwen tot seks slaaf maken , als we alle foto’s die er al verspreid zijn en filmpjes, bundelen , en deze dwaas ,mee confronteren en dat hij dan nog gaat ter bescherming van de Isis aanhangers ,dat straks de moordenaars van onze kinderen zullen zijn, dan vragen wij aan de staat der Nederlanden om ons te beschermen , en deze lieden als terroristen te beschouwen en uit onze samenleving te verwijderen , ter bescherming van ons en onze kinderen

  Like

  • danny zegt:

   @exter39

   Als de overheid niet kan of wil (dat denk ik eerder) ingrijpen, zal de bevolking zelf ingrijpen.

   Like

  • Rick zegt:

   Juist omdat wij dit Hyena gedrag bewust onderdrukken trekken wij iedere keer opnieuw aan het kortste eind. Wordt tijd dat wij deze “Westerse Beschaafdheid” eens loslaten en onze oerdriften op laten borrelen. Natúúrlijk niet á la booslim. Maar het vormen van “roedels” lijkt mij om te beginnen helemaal geen slecht idee. Alleen dán maken we een redelijke kans om ons land te zuiveren van ongewenste sujetten. (enne om ff bij de booslims te blijven…je ziet dat het werkt)

   Like

 28. hannah zegt:

  Bekeerlingen zijn vaak nogal fel, blij met hun nieuwe leven. Daar moest ik aan denken toen ik de foto van die duitser zag die dreigt met opblazen van een kerncentrale, die met dat gezicht op zijn puist (voorhoofd). Ironish is dat hoe ze ook hun best doen hun identiteit te kopieren door baard en bruine jurk en kijk-mij-eens-een-van-jullie-zijn-gedrag, ze er vlgs mij nooit bij gaan horen. Je bent en blijft een dhimmy maar intussen wel bruikbaar omdat de smerigste opdrachten slaafs uitgevoerd zullen worden. “Alles voor je nieuwe broeders”. Bij de meeste bleekbekkies staat zo een outfit ook niet, gaan er toch een beetje clownesk uitzien. Wat zal er door je heen gaan als je tot de ontdekking komt dat je door beide zijden als nar gezien wordt en wordt uitgekotst. Wat een verspilling van je leven.

  Like

 29. johannes zegt:

  ha ha ha al 100 liter benzine nou misschien nog een kit kolen nodig of wet takken bossen?
  of wat slacht afval van varkens?om over de puinhopen uit te strooien?

  Like

 30. johannes zegt:

  oh eh een emmer afbijt kan ook voor wat extra vermaak zorgen

  Like

 31. Fred zegt:

  Wat in eerste instantie ludiek bedoelt was wordt dus in toenemende mate gruwelijke werkelijkheid.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Fred: 20.49. uur, op 12/8. Het lied is volkomen waar, Fred! Maar ik zie liever de leuke meiden in de film, dan een HAATJURK!

   Like

   • Anneke zegt:

    @Fred….Hartstikke goed!!! Een heel REALISTISCH LEVENSLIED….Dikke duim, tof!

    Like

   • EnGee zegt:

    Ik zou eigenlijk een zelfde soort filmpje willen zien, wat toont dat wij vele malen sterker zijn dan ze maar kunnen vermoeden! Wij als trotse Nederlanders ons land nooit zullen opgeven en de islam hier zijn tijd wel heeft gehad! Zij hebben Isis maar wij Wilders!!!

    Like

 32. Republikein zegt:

  Geen avatar -verhaal.
  Black JW met rocks, shaken not stirred.

  Like

 33. rinus zegt:

  vDoorn is een zieke sufferd, verslaafd aan aandacht. Dat wilde hij eerst via de PVV, maar daar roofde hij uit de kas, werd er terecht uitgetrapt en stond alleen. Overigens kwam de ”adoptievader van 2 kinderen” in zijn PVV-tijd in homo-bars waar hij met ”aandachtige” minderjarigen lag te vrijen en ze voor sex betaalde en zelfs mee naar huis nam en het bed deelde. Ook als drugsdealer ging de naar aandacht snakkende vDoorn met minderjarigen om waaraan hij drugs verkocht. Nu is de doodzieke en geestelijk gestoorde vDoorn zelfs overgestapt naar de Islam en doet hij net of hij een gelovig moslim is geworden, maar die hele Allah en zijn profeet interesseert hem geen moer. De man is op papier moslim geworden omdat dit de zo gewenste boze reacties uitlokt van de (autochtone) mensen die hem vroeger keihard hebben uitgelachen. Nu staat hij weer pontificaal met zonnebril voor zijn jaquar, maanden geleden met het uitnodigen van een extremistische imam. Hij wil aanbeden worden, maar door anderen ook gehaat. De man kickt er op. De moslims in de schilderwijk gaan op de knieeen voor de zogenaamde ”bekeerling”. Doch, de man geloofd helemaal niet in een allah. Hij is alleen een psychisch doodzieke man.

  Like

 34. delamontagne zegt:

  Heel veel slechts wordt die van Doorn door iedereen hier op blog toegewenst.
  Dat het ooit slecht met hem af-gaat-lopen is zeker. Maar dat zal dan niet vanuit NL komen, maar vanuit het “heilige-land” zelf.
  ‘Hij zal daar van die
  wahaha-bieten nu wel opdracht hebben gekregen een en ander in Holland te gaan fixen.
  M.a.w. ze willen nu wel eens waar voor hun geld hebben.
  Zoals die man daar WESTERS,decadent, glorious bij die nieuw verworven auto staat. Ik denk niet hij moet dat doen in S.A. zelf. Uiteindelijk moet hij er ook bij gaan lopen als een echte moslim.
  Nog veel later valt hij in ongenade bij de “is=lam-inquisitie” als valse indringer en wordt door de mutaween in de kerker geworpen.
  Die zijn niet zo comfortabel als in NL.

  Like

 35. U.G. Kempenaer zegt:

  Een gezonde maatschappij maakt dit soort kankergezwellen onschadelijk. De overheid is reeds verregaand aangetast door deze uitzaaiende kwaadaardigheid. Daar huizen lafbekken en volksverlakkers die wegkijken en problemen niet willen en kunnen oplossen dus doen ze liefst NIETS. Die van Doorn is een bedreiging voor Nederland. Aanpakken die griezel en wel keihard.

  Like

 36. Avidia zegt:

  Deze man maakt mij razend, eerst bij de PVV een goed salaris krijgen en nu een moslim vriendje. Volgens mij was hij een spion, misschien moest hij Geert in een gevaarlijke positie brengen zodat hij een schietschijf voor de moslims zou zijn. Maar Geert is niet van gisteren, hij eiste bewaking en die kreeg hij, jammer he van Doorn? Deze man is ook mediageil, als hij maar in het nieuws is, bij Geert was hij een onbenul, nu is hij een gevierde mediaman, constant in het nieuws. Hebben jullie zijn gezicht wel eens bestudeerd, nou, dommer kan het bijna niet. En nu is hij moslim, moet constant met zijn kont omhoog, dat zal hij dan zeer prettig vinden die ijdele kwast. Het is gewoon mediageil. Hij zal zich nog wel eens op zijn hoofd krabben en denken, waar ben ik aan begonnen, want een leven als moslim is niet zomaar wat, als je niet gehoorzaamd staan daar zware straffen tegenover.

  Like

 37. vrijheidsduif zegt:

  Ik denk dat die gek ovee zijn.schouders mag kijken er zijn er zijn.groepen die hem rauw lusten die eikel zal snel zijn mannetje tegen krijgen let maar op

  Like

 38. Anneke zegt:

  Alle Kill Illuminatie hebben een veel te verlichte geest. Zij zijn zo verlicht, dat zij niet met beide benen op de grond staan. Zij zweven in hun fantasieën, die bij ons burgers donkere ‘nachtmerrie’s’ / zware levensbeproevingen teweeg brengen. Dit verklaart hun wankele schreden en hun zéér omstreden beleid, op politiek -, financieel – en economisch niveau. Killing-Iluminators maken veel te-veel kapot, vernietigen vrolijk wat is bereikt. De maatschappij wordt met volle overtuiging door deze verlichte satanische geesten letterlijk afgebroken. Lumineus is donker, diep duister DUBIEUS…..”Bevrijd ons van deze maffiosie”!!!

  Like

 39. moosje zegt:

  Hahahaha

  Like

 40. Afca zegt:

  Daarom kappen met boycot Rusland en laat poetin tegen de Arabische landen zn gang maar gaan .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s