“Het dal des doods”: Vrouwen en kinderen van de Yezidi in Noord-Irak levend begraven door moslims

Screenshot 9

Moslims plegen genocide op de Yezidi met het geld van de Arabische oliesjeiks

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De moslims beweren dat de islam een vooruitgang zou zijn, dat voor de tijd van Mohammed – in de tijd van “het ongeloof” en van “de duivel” – de Arabieren zo barbaars waren dat zij hun meisjesbaby´s levend zouden hebben begraven. Nu echter doen de meest ijverige moslims in Irak exact hetzelfde – en ze worden door de meest vrome oliesjeiks van Saoedi-Arabië en Qatar gefinancierd om dit te doen:

Er bestaan bewijzen dat de radicale islamieten vrouwen en kinderen levend begraven, staat er in de melding. Irakese autoriteiten hebben massagraven van de slachtoffers ontdekt.

Ria.ru

Maar niet alleen de Russische nieuwssite beschouwt de islamitische Jihad in Irak als een beestachtige barbaarse daad. Ook Amerikaanse en Engelse media spreken van een “dal des doods”, dat de moslims daar zouden hebben geïnstalleerd:

Iraq crisis: ‘It is death valley. Up to 70 per cent of them are dead’ (“Het is het dal van de dood. Tot 70% van de bevolking is dood”) noemt “The Telegraph” zijn artikel over de opmars van de islamitische beesten in het woongebied van de Yezidi in Noord-Irak.

Wat ons niet meer verteld wordt, is het feit dat de radicale islamieten daar overwegend met Amerikaanse wapens oprukken. Het zijn de wapens, die zij hadden gekregen als “hulp” toen zij nog in Syrië tegen Assad vochten. Want ISIS is gevormd in Syrië. Het waren de hardliner-rebellen tegen de regering daar. En onze archieven bevatten meerdere artikelen uit de afgelopen 2 jaar, waarin Obama zelf duidelijk zei dat hij de Syrische rebellen (nu ISIS) met wapens en oorlogsmaterieel tegen Assad wilde ondersteunen.

In plaats daarvan hebben we nu een nieuwe krantenkop: Obama wil wapens leveren aan de Yezidi.

Breaking News ?@BreakingNews 1h
Obama administration has begun directly arming Kurds in Iraq, senior US officials say – @AP http://www.breakingnews.com/t/Gz

En zo zijn we weer aangeland bij de oude algemene verdenking: zo snel hebben ze destijds niet eens de Syrische radicale islamieten bewapend, of daarvoor de Taliban. Uiteindelijk zit hier misschien zelfs wel weer de wens achter om het gebied in Noord-Irak opnieuw te veranderen in een burgeroorlogzone en zodoende nog een haard van onlust voor de neus van de grote beer in Moskou neer te zetten?

De opmars van de radicale islamieten van ISIS kwam namelijk als “een donderslag bij heldere hemel” en voltrok zich verrassend snel. Nog verrassender en nog sneller echter zijn de Amerikaanse reacties daarop: De wereld heeft nauwelijks de tijd om het nieuws in zich op te nemen of de Amerikaanse regering heeft al actie ondernomen. Het lijkt er bijna op dat de plannen al in hun bureaula zaten, voordat de crisis überhaupt begon. Wie weet, wellicht hadden de donoren van ISIS in Mekka en Qatar van tevoren hun vrienden in Washington geïnformeerd? Of zelfs aanwijzingen van hen gekregen?

Denk alleen maar eens hoe snel Obama zijn kruiser naar de Zwarte Zee verplaatste om daar zelf militair aanwezig te kunnen zijn. Een deugniet, die daarbij aan iets slechts denkt.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Genocide, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Obama, Rotzakken, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Het dal des doods”: Vrouwen en kinderen van de Yezidi in Noord-Irak levend begraven door moslims

 1. Cat zegt:

  Beste Lezers,

  Er is een oorlog aan de gang. Oorlog is ook onders ons.
  Ik raad u aan om de onderstaande link te openen en te luisteren.

  Must see:

  http://shoebat.com/2014/08/12/coming-war-christendom-antichrist/

  Like

 2. danny zegt:

  Het wordt hoog tijd om al die isis barbaren overal ter wereld van de kaart te vegen. Voor dat ze ons van de kaart vegen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Die arme mensen, op de berg in Sinjar! Vreselijk! Maar de Amerikaanse zwarte president, heeft kilo’s boter op zijn hoofd, geheel in overeenstemming met zijn overtuiging als moslim. Deze arme mensen, schelen hem geen bliksem. Hij is gaan ingrijpen, omdat in Erbil veel Amerikanen zitten, maar ook personeel van grote Amerikaanse oliebedrijven. Zo hypocriet is het!

  Like

  • cat zegt:

   @Tom Hendrix, ik raad u aan om de link die ik hierboven heb geplaats, te openen en te luisteren. Dreiging is heel serieus.
   Dit zijn allemaal demonen bezeten “sub humans”. Het is denkbaar dat dit soort praktijken in de komende jaten ook HIER gaan gebeuren.

   Like

 4. roon65 zegt:

  Ook moslims uit Azie willen een Kalifaat stichten en hun regeringen omver werpen. Zie Asianews

  Like

  • danny zegt:

   Moslims in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azie en Australie willen allemaal een kalifaat stichten en hun regeringen omver werpen . De moslims zien de islam als de enige waarheid, alles wat daarbuiten valt dient aangepakt en opgeruimd te worden.

   Like

 5. Jan zegt:

  De wereld staat in de fik, genocide in Irak, Obama op de golfbaan, ronde 187

  De Psychopaat en pathologische leugenaar: “Als president kun je niet op vakantie en dat zal ik dan ook niet doen”

  Like

 6. danny zegt:

  Hier een video van de isis-sharia politie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s