Moslims bedreigen priesterstudent om WeAreN-shirt

Screenshot 18

(Door: Frank Verhoef)

“We gaan jullie allemaal vermoorden.”

Het dragen van een WeAreN-shirt, uit solidariteit met de met de dood bedreigde christenen in Irak, is niet zonder risico. De Colombiaanse priesterstudent Jaider Chantré Sánchez (Aartsbisdom Utrecht) is gisteren bedreigd omdat hij met zo’n T-shirt (foto van het bewuste shirt hierboven) naar buiten ging. Ja, ook hier in Nederland zijn christenen niet veilig.

De priesterstudent beschrijft op Facebook wat er gebeurde toen hij gisteren met dat T-shirt naar de Heilige Mis in Utrecht ging:

“Na de mis kwam ik twee mensen tegen. Zij kijken naar mijn T-shirt, spugen op de vloer en schreeuwen tegen mij: we gaan jullie allemaal vermoorden. Jullie zullen van de aarde verdwijnen.”

Je zou willen geloven dat moslims in Nederland niet ISIS achterna gaan, je zou willen geloven dat christenen in Nederland niet worden bedreigd omdat ze de bedreigde christenen in Irak steunen met een mooi gebaar, je zou kortom willen geloven dat het een groot onzinverhaal is om aandacht te trekken, maar dat is helaas niet het geval. Dit is echt gebeurd.

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Moslims bedreigen priesterstudent om WeAreN-shirt

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv JE BENT TOCH DE @MinPres VAN NL?DOE ER WAT AAN!! Moslims bedreigen priesterstudent om WeAreN-shirt http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/moslims-bedreigen-priesterstudent-om-wearen-shirt#.U-nsqjG6zEs.twitter

  Like

 2. Roger Catrysse zegt:

  Het is al zo ver gekomen zij zijn de baas in de straat en wij laten dat maar allemaal toe niet te geloven Zij mogen moorden de linkse kerk hou de handen voor de ogen en ziet niets

  Like

 3. Er zal niet eerder rust komen voordat alle moslims heel Europa uitgetrapt zijn!Maar daar heb je wel een regering met ballen voor nodig,geen regering,bestaande uit landverraders.Maar ondanks herhaalde oproepen om hier eindelijk eens iets aan te doen:geen reacties!!!Nooit van verzet gehoord????Alle ideeen zijn welkom :jinowi09@live.com!

  Like

 4. tjonge zegt:

  christenen en alle andersgelovigen hier in nederland en overal ter wereld zijn zelf verantwoordelijk voor wat er nu gaande is.

  waarom ?? omdat ze als eerste klaar stonden/staan om die arme moslim-“asielzoekers” van een bed en voedsel te voorzien als ze uitgeprocedeerd waren en dus illegaal zijn, hopende het islamschaapje te kunnen bekeren.

  tja, nu het Trojaanse paard 1 maal binnen is, gaan “we” geheel verontwaardigd zitten te wezen dat “we” vijandig bejegend worden ?

  wat mij betreft… alle religies op de brandstapel of iig alleen achter de voordeur en 100% uit het openbare leven…. het zou werkelijk een stuk rustiger/veiliger op deze aardbol worden.

  Like

  • Jean zegt:

   Tjonge,
   Dat zeg ik al jaren, alle religie onderwerpen aan de seculiere wetten en stop aan dat gehuichel via media, die barbaarse smeerlapperij islam voor 100% buiten flikkeren dan pas zal er terug rust, vrijheid, veiligheid en leefbaarheid komen.
   De burgers zullen het moeten overnemen en die lafaards achter elkaar voor het volkstribunaal slepen, als eerste die lafaards van dat EU gedrocht want dat zijn de grootste misdadigers.
   Probeer maar eens rustig te kijken naar die schijnbeilige drievuldigheid, om van te kotsen.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Eerst wilde men niet luisteren naar Hans Janmaat, daarna niet naar Pim Fortuyn, en nu niet naar Geert Wilders. En zie wat er van Nederland is geworden. Schande, driewerf schande. Meneer van Kesteren, het zou goed zijn, om dat de politici van CDA,VVD,PvdA en D66 onder de neus te wrijven!

  Like

 6. Theodoor zegt:

  WAAR IS RUTTE, de man die zo graag premier wilde worden.

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Als ik dat lees , is het heel gemakkelijk… laat ze maar spugen en dreigen…Indien het aan mij lag..(ben dan wel GEEN priester student ) , maar heb toch een behoorlijke Bijbel kennis, Ik zou die gasten gelijk uitdagen om de woorden bij de daad te voegen….Eens kijken of een kleine 40 jaar vechtsporten en mariniers achtergrond , die lulhannesen doet schrikken al dan niet ….Denk dat die twee gasten snel afdruipen , die zo’n grote smoel hadden.

  Like

 8. Jan zegt:

  Atheïsten beschuldigen geestelijke die weigert begrafenis te houden voor homoseksueel van ‘spiritueel geweld.’
  http://www.truthrevolt.org/news/human-rights-campaign-ironically-takes-stand-against-spiritual-violence

  Vrijheid van meningsuiting geldt alleen voor socialisten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s