Nazi’s

Screenshot 8

(Door: Rob Hoogland)

En waar ging in het angstaanjagend grote wegkijkende deel van Nederland de discussie achteraf óók weer over? Over het feit dat er in de anti-ISIS-demonstratie van zondag in Den Haag extreemrechtse figuren meeliepen. Nou nou, dat was toch wat. Er zaten potdorie ook kaalkopjes bij, wist je dat? Wat zijn we toch diep gezonken in dit land. „Nazi-demo Schilderswijk voorbij”, kopte website Krapuul zelfs na afloop. Diezelfde site probeert de gruwelijkheden van ISIS voornamelijk te downplayen. Misschien had ik ze dus niet eens deze eer moeten gunnen. Aan de andere kant geeft Krapuul doorgaans aardig weer wat wegkijkend Nederland beweegt.

Laat ik eerst maar zeggen dat ik doorgaans geen kaalkopjes uitnodig voor mijn verjaardagspartijtjes. Ze lijken mij geen aangenaam gezelschap en de oplossingen die ze voor de huidige maatschappelijke problemen hebben, zijn meestal de mijne niet. (Zie deze verklaring als een voorzorgsmaatregel. Ik heb namelijk geen zin om na de publicatie van deze aflevering van mijn rubriek voortdurend in de verdediging te moeten tegen wat zich wellicht het best laat omschrijven als het krapuul dat zijn meningen op de berichten van Krapuul baseert.)

Vervolgens vraag ik dit: was het van groot belang dat zich onder die anti-ISIS-demonstranten een aantal extreemrechtse types bevond? Wie vooral daarover klaagt, gaat al dan niet bewust voorbij aan de ware schande van die dag: dat een groep de wet aan zijn laars lappende Schilderswijkbewoners in staat werd gesteld de deelnemers aan de demo met succes de weg te versperren. Let wel: de openbare weg. Waarvan een groep mensen gebruik wilde maken die voor het organiseren van die betoging – de route was reeds gemeentelijk akkoord bevonden – een vergunning hadden gekregen. Zij werden met geweld tegengehouden door een groep tegenbetogers die géén vergunning had aangevraagd en en passant ook de aanwezige pers ernstig bedreigde.Vervolgens kregen die tegenbetogers hun zin! De route werd omgeleid! Welkom in Den Haag, dat zichzelf zo graag aanprijst als de internationale stad van vrede en recht.

Toen hij toeliet dat een Gaza-demo uitliep op een antisemitische manifestatie zonder weerga, waren velen, begrijpelijk, woest op burgervader Jozias van Aartsen. Maar dit is misschien nog wel erger: door zijn politie ook in dit geval te laten zwichten, gaf Van Aartsen in feite toe dat hij zich de macht over de Schilderswijk door dit tuig heeft laten ontfutselen. Zíj bepalen blijkbaar wat er ter plekke gebeurt. Invoering van de sharia is de volgende stap, als-ie al niet is genomen.

Vervuld van afschuw ziet de wereld wat ISIS momenteel in Syrië en Irak uithaalt. Maar in Den Haag krijgen hun aanhangers gewoon alle vrijheid. Uitspraak van de dag is van Bart Nijman (Van Rossem bij GeenStijl): „Nederland vermomt lafheid als tolerantie.” Duidelijk, Krapuul? Of moet er ook nog even worden uitgelegd wie zondagmiddag in de Schilderswijk de ware nazi’s waren?

Screenshot 7

Door:
Rob Hoogland
De Telegraaf

(h/t Wachters)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Hypocrisie, ISIS, islamitische ideologie, islamofascisme, nazisme, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nazi’s

 1. Dot zegt:

  Leuke foto-montage over de befaamde Nederlandse tolerantie…geintje.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Gruwelijke foto EN gruwelijke huichelaar, de meest linkse persoon dan.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Voor het gemak vergeten ze bij Krapuul ook even dat de nazi’s Nationaal Socialisten waren/zijn, DUS LINKS !! En vertel me nu nog eens wat het verschil is tussen de Socilisten en de Nationaal Socialisten…………………….ik vergeet het steeds, omdat het verschil niet zichtbaar is !!!

  Like

 4. donder2014 zegt:

  Wel vreemd dat er geen enkele Haatbaarden of Kopvodden te zien waren op de anti IS demonstratie.Waar zijn de GEMATIGDE moslims van NL nu…????? Moeten ze zich daar niet openlijk tegen distantiëren????? Dit bewijst maar weer dat de integratie MISLUKT is..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Integratie mislukt, demonstratie gelukt! ONDANKS de omleiding.
   Want er zijn toch maar mooi een paar dingen mee aangetoond: Ten eerste, wat U hier naar voren brengt -Die kopvodden en haatbaarden voelen zich helemaal niet geroepen om tegen ISIS te demonstreren, al noemen ze zichzelf misschien ‘gematigd’- EN het feit dat dat moslimtuig Haags gebied wenst te annexeren en dat B&W het verdómmen om hier tegen op te treden.
   Zelfs geweld tegen politie en pers wordt niet geschuwd, dat laat zich nu niet meer ontkennen!
   Wat ons te doen staat is thans: Doorgaan en die ”islammelingen’ zó hels zien te maken dat ze hun eigen glazen ingooien! Misschien wat riskant, maar kan wel!

   Like

 5. Wachteres zegt:

  Ach, bij de demonstratie die Wilders organiseerde stonden blijkbaar ook een paar kaalkopjes.

  Een geweldige gelegenheid voor D’66, de meest hypocriete politieke partij in Nederland, met de meest schijnheilige en grootste politieke onbenul als leider, om dit eindeloos Wilders onder de neus te wrijven.

  Natuurlijk zijn zij van mening dat er na de vakantie wel naar de situatie in Den Haag gekeken moet worden, maar ‘we moeten die ook niet erger maken dan die is’.

  Tja, je moet wat doen voor je stemvee; veel van dat schorem is waarschijnlijk overgestapt van de PVDA naar D’66.

  Zou Pechdrol zich er weleens in verdiept hebben welk schorremorrie mogelijk op zijn partij stemt en daar dus in zekere zin deel van uitmaakt?

  Of is tuig dat mogelijk op je partij stemt minder erg dan een paar kaalkopjes die zonder toestemming van Geet Wilders, daarvan zijn we overtuigd, zich bij een demonstratie van een aantal duizenden PVV-ers hebben gevoegd?

  Like

  • Wachteres zegt:

   Alexander Pechtold, hetzelfde politieke gedrocht dat er openlijk voor uitkomt dat hij Turkije en dus de islam bij Europa wil hebben.

   Zou hij niet begrijpen dat via Turkije, Afrika en dus de fundamentalistische islam dan onbeperkt Europa kan binnenstromen? (Erdogan is vast wel genegen om hen een visum of wat daar ook maar voor nodig is te verstrekken). Of is hij daar te stom voor? Laten we voor hem hopen dat dit het geval is, want anders zouden we Alexander ook nog van bewuste kwaadaardigheid ten opzichte van Europa, onze cultuur en onze vrijheid kunnen beschuldigen.

   Niet te geloven dat er nog zoveel mensen zijn die op deze partij stemmen. Waarschijnlijk zijn die allemaal levensmoe. Of we kunnen hen hetzelfde etiket opplakken dat we voor Pechdrol hebben, als we hem niet van bewuste kwaadaardigheid beschuldigen:

   “Te stom om voor de duvel te dansen”.

   Like

 6. Pingback: al is een Moslim uiteraard ook maar ’n mens… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 7. Rick zegt:

  Vriendelijk verzoek aan “onze” vredelievende booslims: Zou het misschien mogelijk zijn om de rotkoppen van Pechtold en van Aartsen ergens op een hekje in de Schilderswijk te spiesen?? Zie de foto’s met belangstelling tegemoet 🙂

  Like

 8. Ekster zegt:

  We moeten hiermee doorgaan. Iedere keer opnieuw door de Schilderswijk trekken en demonstreren. Laat het linkse en het islamitische deel van de bevolking zich maar kwaad maken. Hopelijk komen er de volgende keer meer en steeds meer demonstranten bij. Al is het maar om te laten zien dat niet iedere Nederlander een weekdier is.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Eens met Rob Hoogland. En weer haal ik de uitspraak van Winston Churchill aan: ” DE FASCISTEN VAN DE TOEKOMST ZULLEN ZICH ANTI-FASCISTEN NOEMEN”. En wie zijn dat: de RODEN/ PvdA/SP/GL/D66. En de wegkijkers even noemen: CDA en VVD,CU.

  Like

 10. Roger Catrysse zegt:

  Het zijn zij die nog durven reageren tegen de islamisering van Nederland (kaalkopjes)

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Is het geen ideetje om van de getoonde foto een copy te maken. In een mooi lijstje doen en aan de heer van aarsen als welkom-geschenkje aanbieden,wanneer hij van z,n “Zimbabwaanse reis terug-keert.

  Like

 12. Jantje zegt:

  Er komt weer een nieuwe mars voor de vrijheid:
  https://www.facebook.com/events/1459260184360657/?ref=5
  Niet afbranden, of je moet een beter idee/ betere opties hebben.

  Like

 13. Anneke zegt:

  Inderdaad…Intergratie totaal mislukt. Heb sinds een week of vier/-vijf nwe buren…Hun roots liggen in Klein-Azië…Turkistan. Het overtollig verhuis-afval smijten ze vrolijk in hun (verloederde)voortuin. Schuimplastic waait de ‘openbare-ruimte’ in. De straat lijd hier nu al onder en niemand die een opmerking maakt. “Doe zelf m’n mond (ook) niet meer open, heb géén behoefte aan (weer) een dikke bloedneus en of een blauw oog”. Ooit in elkaar geramd door twee puberende Marokkaantjes, dan let je wel op wat je in ’t openbaar uitroept……Multi-KUL samenleving NL wordt binnenkort een derde wereld-maatschappij…Bedankt Den Haag, Brussel, London en Washington…”NWO-gekken, wat zijn jullie HARD-LEERS”. Ben jullie SPUUGZAT………………

  Like

  • Anneke zegt:

   Aanvulling: Wat velen met mij is overkomen de afgelopen 3- à 4-decennia!!! Aan de kant geschoven, door het politieke bewind. Geschoolde realistische mensen werden / worden gewoon geweerd uit de maatschappij en wie namen / – nemen hun arbeidsplaatsen in???? ONGESCHOOLDE allochtonen. Of ietwat geschoolde allochtonen, die hun islam-cultuur maar niet los kunnen laten. Vastgeplakt aan het moskee-bewind!!! “Vijanden kunnen géén vrienden worden”. We zitten in een heel vergelijkbaar ‘schuitje’ als Israel. Wat Israel al tijden overkomt, overkomt het westerse Babylonië eveneens. De allah&mohammed HAK-bar is hyper actief, de hakmessen worden scherp geslepen. In het oosten (Irak,Iran,Syrië,Gaza) zijn ze al hyper-actief,via de ISIS-route!!! Wij moeten ‘straks’ de Via Dolorosa bewandelen, de route naar het kruis??? De lijdensweg van Yeshua!!! “In-direct is deze route voor ons al in gang gezet, door de NWO-gekken”. Morgen zit ‘k bij ’t stadskantoor, kan een Bijstand-uitkering aanvragen. Afkomst, scholing; ect. hebben totaal géén waarde. Geven géén garantie voor een goed leven, hier op aarde. Voor de sociaal zwakkeren (zelf chronisch ziek en weduwe, maar zonder WAO/WIA; alweer bijna 6-jr.) is totaal géén ruimte meer in deze helse varkens-maatschappij.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s