Nee, de Palestijnse armoede is geen plaag of een aardbeving

Screenshot22

(Door: Bolo)

Israël verzorgt de financiën voor de Palestijnse sociale dienst, een begroting die ze door Hamas en Fatah laat stelen om dit geld te gebruiken voor middelen voor persoonlijke of militaire doeleinden. Maar betekent het dat de Palestijnse armoede Israël verplicht om steun te verlenen aan  Hamas- en Fatah-overheden? Oorlog tegen Israël is de grootste oorzaak van de Palestijnse economische problemen. De beste hulp die men kan krijgen is een baan, juist werken in plaats van bommen gooien richting Israël.

Hamas blijft oorlog voeren tegen juist die mensen die het best in staat zijn om de bevolking van Gaza te helpen, Israël. Oorlog voeren heeft consequenties. Deze consequenties zijn er vooral voor de inwoners van Gaza, vanaf het moment waarop Hamas deze verschuiving in de prioriteiten maakte en er voor koos om oorlog te voeren in plaats van samen te werken, daalden de kansen voor de inwoners van Gaza en op deze manier zal de bevolking van Gaza blijven lijden onder de handen van hun eigen leiders.

Lees verder>>>
DVC

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Fatah, Gazastrook, Hamas, Israël. Bookmark de permalink .

6 reacties op Nee, de Palestijnse armoede is geen plaag of een aardbeving

 1. peterselie1 zegt:

  Een tijd terrug nam professor Mohammed Dajani S. 27 Palestijnse studenten mee voor een bezoek aan het voormalig concentratiekamp Auschwitz in Polen. Als onderdeel van een project voor het aan leren van empathie en tolerantie. Na zijn terugkeer van zijn universitaire reis werd Mohammed Dajani terrecht gewezen, door zijn Palestijnse collega’s die hem aan merkten als een verrader, en zijn vrienden adviseerden hem om snel een vakantie naar het buitenland te nemen.

  Kijk wanneer dit op universitair niveau gebeurt en wel door academisch gevormde ‘mensen’. Welk gevaar vormen dan de ‘gewone’ Palestijnen welke totaal dociel onderdrukt en gegijzeld worden door de Hama en Fatah doctrine.

  Voorspel niet veel goeds uit deze stinkende islamitische hoek, 1400 jaar geïndoctrineerd te zijn, lost men niet in een of twee nieuwe generaties op, daar moet in ieder geval meer bij komen kijken dan alleen al de hulp die Israël biedt. Israël verzorgt de financiën voor de palestijnse sociale dienst.

  Een begroting die de gewone Palestijnen zich door Hamas en Fatah laten stelen om dit geld te gebruiken voor militaire doeleinden of voor persoonlijke aard. Waar de schandelijke levensstijl van Yasser Arafat die nota bene door het westelijke halfrond de Nobelprijs voor de vrede werd toegekend, hoe gek wil men het hebben.

  In 2003, een jaar voor zijn dood, zette Forbes Magazine Yasser Arafat op de lijst van de rijkste mensen ter wereld, van koningen en despoten, met een geschat vermogen van 300 miljoen dollar. Dit cijfer was een van de laagste schattingen, die gemaakt zijn van het fortuin van de leider van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie. De Israëlische inlichtingendienst had het eigen vermogen van Arafat op 1.3 miljard dollar geschat en een onderzoek, uitgevoerd door Amerikaanse accountants met toestemming van de Palestijnse Autoriteit (PA), bracht 1 miljard aan investeringen boven water. Terwijl men nooit een exact cijfer zal kunnen vaststellen, geeft de reportage van Time Magazine een glimp van de situatie, met het bericht dat de weduwe van Arafat een toelage ontvangt van 200.000 dollar maandelijks. Het geeft een beeld van de schandelijke, rijke levensstijl van de rijken van de Palestijnse Autoriteit. >>>

  http://tora-yeshua.nl/2012/06/arafat-en-andere-ratten-hamas-en-de-pa-islamoverheden-de-mafia-ten-top/

  Palestijnse woordvoerders hebben dinsdag het bestaan ontkend van een geheim persoonlijk fortuin van Yasser Arafat. De Palestijnen reageren hiermee op een Israëlisch verwijt dat dit fortuin de reden achter de fikse ruzie tussen Arafat’s vrouw en zijn naaste medewerkers is….

  De rel rond een mogelijk geheime schat van Arafat ontstond maandag toen het Israëlische dagblad Haaretz een artikel publiceerde waarin gesteld werd dat Arafat tussen 1995 en 2000 meer dan 1 miljard dollar heeft onttrokkken uit de schatkisten van de Palestijnse Autoriteit. Het Amerikaanse blad Forbes schatte het fortuin van de Palestijnse leider op ongeveer 300 miljoen dollar (236 miljoen euro). Hij is daarmee een van de rijkste leiders ter wereld. >>>

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/708726/2004/11/09/Palestijnen-ontkennen-bestaan-schat-van-Arafat.dhtml

  Like

 2. rs zegt:

  http://brabosh.com/2010/08/08/gaza-unplugged-wat-u-nooit-te-zien-krijgt/

  Zie hier hoe ze leven………………maar dat zien wij nooit!!!!!!!!
  Mar wij geven/doneren WEL aan die arme sloebers……………..
  Schandalig . Het geld zal HAMAS en die andere groep Hezbollah pakken!!!!!!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Mohammed de rasul Allah zei:” Honger en armoede is de beste middel om goeie jihad strijders te fokken.Het moet ergens geschreven zijn maar ik heb het nog niet gevonden.Waarschijnlijk in de a Hadith, maar ik kan niet overal komen.

  Like

 4. Jan zegt:

  S.E. Cupp zegt hoe de media Hamas helpt door niet te vertellen wat het doel is van Hamas, ook al worden alle eisen ingewilligd

  Like

 5. realist zegt:

  israel vecht tegen de terroristische organisatie hamas en niet tegen het palestijnse volk.
  er zijn weinig islamitische mensen die dit kunnen vatten doordat ze gebombardeerd worden met éénzijdige propaganda,fotoshop en in scene gezette filmpjes.
  spijtig dat er nog zo weinig mensen zijn die mentaal bestand zijn tegen zulke propaganda,manipulatie en indoctrinatie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s