PvdA Den Haag: moslims werden geprovoceerd

Screenshot 13

(Door: Frank Verhoef)

De PvdA in Den Haag kiest de kant van de radicale moslims die een kalifaat willen in de Schilderswijk.

Oké, het is definitief. De politici in de Haagse gemeenteraad zijn knettergek geworden. De lokale PvdA vindt dat de demonstratie van de Facebook-groep Pro Patria, de ‘mars van de vrijheid’ door de Haagse Schilderswijk, een provocatie was van de moslims die daar wonen. Ja, echt.

PvdA-fractievoorzitter Martijn Balster kiest daarmee de kant van de moslims die de demonstratie verstoorden, die ME’ers en journalisten bekogelden met bakstenen, en die een kalifaat willen stichten in de wijk. Ik citeer de PvdA’er, die in een stukje op de PvdA-site schrijft:

“Een ding is voor de PvdA klip en klaar: geweld en discriminatie rond demonstraties zijn onaanvaardbaar, ook al is de provocatie nog zo groot.”

Screenshot 14

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

30 reacties op PvdA Den Haag: moslims werden geprovoceerd

 1. Rick zegt:

  Alleen van die zelfingenomen rotkop wordt je al strontziek:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22956475/__PvdA___Anti-ISIS_provocatie___.html
  Snap niet wáárom dit soort figuren niet door hun kop geschoten worden!??

  Like

 2. Sjaak zegt:

  VIEZE VUILE (ROOIE) VADERLANDVERRADER !
  WEER ZO EEN ISLAAMKONTKRUIPER !

  Like

 3. danny zegt:

  Hoe lang wordt het Nederlandse volk al geprovoceerd en getart door de partij van de moslims? Laat de partij van de moslims zijn waffel houden en zich zo snel mogelijk opheffen.
  Vieze verraders partij is het. De vieze verraders moet niet vergeten dat niet alleen hun isis achterban recht op vrijheid van meningsuiting heeft maar ook de tegenstanders van isis.

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Clientelisme als hobby kun je ook overdrijven, maar het is niet makkelijk.
  Je hebt er een fors bord voor je kop voor nodig, daarbij wat oogkleppen en oordoppen, en dan ook nog een aan/uit knop op je harses om ook de resten van je verstand te kunnen uitschakelen.
  Het is de PvdA gelukt. Een hele prestatie!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De PvdA heeft hiermee dus bewezen de 5e colonne van de Islam te zijn! En vandaag in de Volkskrant- “de Azijnbode”, weer de demonstratie van de anti ISAS, bashen. Weer het gelul, dat deze demonstratie vanuit rechts-extremistische hoek was! Wat zijn de kranten toch van een smerig laag allooi, tegenwoordig. De Volkskrant het orgaan, van de Partij van de Allahtonen!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   “De PvdA heeft hiermee dus bewezen de 5e colonne van de Islam te zijn! ” Daar zijn zij nog trots ook op Tom, want men hoort geen één tegengeluid uit deze verraderlijke club. Het socialisme was sneller begraven dan vadertje Drees.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Peterselie!: 14.29. uur. Wat ben ik blij, Peter, dat de “oude Drees”, deze verradersclub al had verlaten, nadat de ultra’s van NIEUW LINKS, deze marxistenzooi de PvdA hadden overgenomen. De enige socialist/sociaal-democraat waar ik respect voor had en nog heb, “vadertje Drees”.

    Like

 6. Zo kennen we de Pvdallochtonen weer!Een grotere nsb-partij zal er niet bestaan.Alhoewel D66 aardig dicht in de buurt komt!

  Like

  • Harry zegt:

   Nou Yvonne , de laatste berichten over de sp en groen-links zijn ook buitengewoon verontrustend ! Die zijn mogelijk NOG GEKKER ! Alleen wat minder stiekem als d66 .
   Hoe meer weerstand er in de bevolking ontstaat tegen die achterlijke moslims , hoe harder ze tegen ons gaan ageren , die rooie downers .
   Niet dat ik enige sympathie voor de pvda heb , want die hebben het landverraad zo ongeveer uitgevonden .
   Voor mijn part verdampen ze allemaal nog , vandaag !

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: En de overige NSB partijen, niet te vergeten, Yvonne. Te weten de VVD en het CDA!

   Like

 7. Thomasson zegt:

  De reacties op de artikelen van E.J. Bron, Dagelijkse Standaard enz. benadrukken al jarenlang dat de PvdA is een Quislingpartij. Zij is nog erger dan de NSB. Zo ver wij weten, had de NSB nog een spat sympathie voor Nederland als zodanig. Anton Mussert werd door Seyss Inquart als een man gevonden, die te zich te veel als een Nederlander gedroeg. De PvdA heeft zelfs dat niet. De PvdA is (nog steeds) van plan de fundamenten van de Nederlandse Staat te ondermijnen en plaats maken voor een multiculturele samenleving onder heerschappij van de Islam. Kiezen voor PvdA, is kiezen voor de Sharia en zelfs kiezen voor de Jihad. Daarom moeten Autochtone Nederlanders en anders denkenden de PvdA vermijden als de pest. Dat geldt trouwens ook voor partijen die gelieerd zijn aan de PvdA zoals GL en D66.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Aha. “De moslims werden geprovoceerd” En al die autochtone Hagenaars die dag aan dag worden lastiggevallen, geïntimideerd en niet eens meer door hun eigen wijk kunnen lopen worden zeker NIET geprovoceerd?!
  En een legale demonstratie wederrechtelijk de weg versperren op wat toch Nederlands grondgebied is is zeker ook geen provoceren?! Ja, je moet wàt verzinnen om je “achterban” te paaien…..
  Goeie God! Als Troelstra of Drees Sr. dit eens wisten, draaiden ze zich óm in hun graf!
  Van Ome Joop weet ik het niet zeker: Dat was er ook al zo één, die zich meer bekommerde om buitenlanders dan om het eigen volk: Denk aan zijn ‘hartstochtelijke’ bemoeienis met die veroordeelde Basken, destijds. Eigenlijk is onder zijn bewind het gelazer begonnen met de PvdA: Hij liet dat Nieuw Links toe, binnen zijn gelederen, hij had -behalve met zijn mond- ge3en oog meer voor de gewone Nederlander……
  Maar hoe dan ook: Dat incompetente stuk vreten, Balster, die gore volksverrader, hoort natuurlijk net zo goed afgevoerd te worden als van Aartsen, dat is wel duidelijk!

  Like

 9. Roger Catrysse zegt:

  Overal in Europa zijn de linkse partijen voor hun vrienden de islamieten want zonder de islamieten behalen ze nog geen 5 %

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  DEZE ROOIE HOOGVERRAADPLEGERS ZIJN KNETTER- KNETTERGEK!!!

  Maar gelukkig heeft onze grote beschermer Ivo Opstelten van ‘Veiligheid en Justitie’ gezegd dat de situatie onaanvaardbaar is; dat is toch een hele geruststelling?
  Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld! *maar niet heus*

  http://www.thepostonline.nl/2014/08/12/opstelten-situatie-schilderswijk-onaanvaardbaar/comment-page-1/

  Von Arschloch is op vakantie en wil niet terugkomen dus de vijand kan rustig z’n gang gaan.
  En dat weet de vijand ook. Hij zal er gretig gebruik van maken, wetende dat hem nooit een strobreed in de weg zal worden gelegd.

  Wanneer zou de ‘elite’ een kritische opmerking over onze islamitische ‘medelanders’ (durven) maken? Nadat bijv. de oudste dochter van ‘onze’ ‘koning’ is onthoofd?
  Niet dat dat gebeurt natuurlijk want voordat het zover zou komen, zitten ze allang in één van hun buitenlandse lustpaleizen, maar ik wilde deze vraag tóch even stellen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Amalia onthoofden? Doen ze niet: Dóódzonde.
   Ga maar na: Moddervet (waar die baardapen gek op zijn) en nog blond ook! Als dàt in hun ogen geen Goddelijke combinatie is?
   Nee, daarmee zouden ze àndere plannen hebben!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Ook best, maar zou dát dan wél voldoende aanleiding zijn om die hitsige barbaren aan te pakken?

    Like

   • Harry zegt:

    En ze is voor die lui haast op een huwbare leeftijd .
    Willem zal het niet zo erg vinden , in onze nieuw verworven participatiemaatschappij moet je alles kunnen delen en uit handen durven geven , toch Willem ? ALLES .
    En ook als ie het niet zo leuk vindt , zijn moeder was een warm pleitbezorger van de Multi-culti-kul samenleving , moet ie háár daar maar op aanspreken .
    Oma lorrenkop is een van de grootste hindernissen geweest in de bestrijding van de islam , de afgelopen jaren .
    In haar haat tegen Wilders hebben de linkse landverraders moed en steun gevonden .

    Ik ken verder eigenlijk geen voorbeelden van vorsten die hun eigen land verraadden .
    Al moet ik zeggen dat geschiedenis niet mijn favoriete vak was .

    Like

 11. jitskesez zegt:

  Op mijn blog heb ik de reakties op dat artikel maar neergeplunkt, daar werd ik een stuk blijer van.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Waarom denk ik altijd aan crocodil dandy wanneer ik zoiets lees ?

  Like

 13. Mr . Talkie zegt:

  Steen goed van Den Haagse Pvda,.
  Als dit nu niet de doodsteek is voor die mafketel club…
  Dan weet ik het niet meer,want het lijkt me nu toch wel noodzaak om dat stelletje mafzakken..
  Voor eens en voor altijd aftenstraffen,en ze nooit geen kans meer gaan geven om te regeren.
  Zelfs niet eens meer in de kamer,meteen alle zetels afpakken..
  Want hier komt nu echt de ware aard en het ware gezicht van die mafklappers naar boven..
  De pvd A is even schuldig als ,al dat islamitische tuig…
  Dus volgende keer een Demo bij het PvdA bestuur..

  Like

  • Rick zegt:

   Oh…oh Mr. Talkie. U onderschat het grote aantal randdebielen die tóch op de PvdA en overig (S)links zullen blijven stemmen. Letterlijk tot de dood er op volgt. De gutmensch denkt namelijk dat zij, door de pislam te paaien, aan hun bloederige zwaard zal ontkomen. NOT!!

   Like

 14. lucky bee zegt:

  Tsia Hagenaars geen stemmen meer voor de PvdA.Geen Sharia in Holland nu niet en nooit niet.

  Like

 15. De partij van allah (PVDA) in Den Hagistan laat weer eens van zich horen.
  En weer niet bepaald tot mijn genoegen.
  Ze zullen wel anders piepen als de eerste PVDA-kopppen (letterlijk) gaan rollen.

  Like

 16. Anneke zegt:

  De NL-staat zit al ruim veertig-jaar in de boeien van de socialisten!!! “Hmm; de ‘christen-democraten’ waren toch zo slecht nog niet”(???) Alhoewel de kaarten van dit politieke spel al ver voor ons bestaan zijn geschud. De NWO-mafketels blijven maar vasthouden aan hun fantasieën, die voor de burgers ware nachtmerrie’s zijn. Al VEEL TE LANG is dit spel actief!!!

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  O ja, waarom krijg ik steeds meer het idee, dat generaal Franco nog niet eens het slechtste was wat Spanje overkwam tussen 1936 en 1975. O verrek, ik weet het weer, FRANCO verdomde het Spanje over te leveren aan de RODEN, vergelijkbaar met de RODEN/PvdA en SP en links hier!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s