Ambtenaar Yasmina Halfie: ISIS is complot van Zion

Screenshot 17

Yasmina Halfie

(Door: Van Rossem)

ISIS heeft niets met Islam te maken..is vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken
— Yasmina Haifi (@HaifiY) August 12, 2014

“Yasmina Haifi is van huis uit Cultureel Antropologe en heeft dit gecombineerd met een studie Sociologie. Yasmina is scherp in haar observaties en vertaald (sic) beleid graag in concrete acties. Zij werkt ruim 20 jaar bij het Rijk in diverse functies. Vanuit senior beleidsfuncties is Yasmina nu als senior HR adviseur (ministerie van Justitie en Veiligheid, Nationaal Cyber Security Centrum) meer bezig met mens- en organisatievraagstukken.”  Bron:  website Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk, Ministerie van Binnenlandse zaken & Koninkrijksrelaties. Nederland leerde Yasminia Halfie (PvdA) onlangs kennen als de oprichter van het Actiecomité Herstel van Vertrouwen, dat binnen de Haagse politie onderzoek doet naar “discriminatie en politiegeweld” en daarbij van mening is dat het “de agenten ontbreekt aan multicultureel vakmanschap.”

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, antizionisme, Appeasement, Dhimmitude, ISIS, Islam, Islamisering, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, PvdA, Rotzakken, sharia, Taqiyya, Volksvijandigheid, Zionisme. Bookmark de permalink .

38 reacties op Ambtenaar Yasmina Halfie: ISIS is complot van Zion

 1. delamontagne zegt:

  Als er all mensen in het NL-ambtenaren-apparaat zijn geinfiltreerd met dergelijke ideeen, is dat toch wel beanstigend.
  Dat vind ik ook van de dikwijls VEEL bejubelde moslima,s, die een rechten-studie volgen.

  Like

 2. Frerik zegt:

  Als je dat schuine kopje zo ziet weet je alweer uit welke koker dit komt

  Like

 3. Jacolijne zegt:

  Ik val van mn stoel!, zeker haar diploma gekocht.. Hoe dom kun je zijn om zo iets te roepen. Ik ben ook een ChristenZionist. Maar ja, iedereen die ook maar een beetje Israel steunt wordt meteen Zionist genoemd.

  Like

 4. Jan zegt:

  Yasmina Halfie is dus ‘onze’ Huma Abedin

  Like

 5. Jan zegt:

  Haifi baseert zich op een verhaal dat eerder deze zomer is verspreid door het Iraans staatspersbureau INRA. Volgens de Iraniërs zou ISIS een project zijn van de Verenigde Staten en Israël. Klokkenluider Edward Snowden zou dat hebben onthuld. Uit een reconstructie van Time blijkt echter dat het een hoax is, ontsproten aan het brein van de machthebbers in Teheran.

  Pikant is dat de ambtenaar volgens haar Linkedin tevens woordvoerder is van het Actiecomité Herstel van Vertrouwen. De organisatie verzamelde namens bewoners van de Haagse Schilderswijk klachten over de politie. De organisatie diende een klacht in bij de Nationale Ombudsman, die besloot onlangs dat deze niet ontvankelijk was.
  http://politiek.thepostonline.nl/2014/08/13/justitie-ambtenaar-isis-is-project-van-zionisten/

  Like

 6. Zoals ik al eerder zei: http://bit.ly/1yuwnFy:
  Van Rossem is duidelijk zo langzaam aan het rechte pad aan het vinden!
  Wat een paar welgekozen opvoedende woorden al niet kunnen doen:
  https://ejbron.wordpress.com/2014/08/08/als-ik-die-van-rossem-van-geenstijl-in-een-amsterdamse-straat-tegenkom-hoek-ik-zijn-tyfus-kop-van-zijn-ratten-romp/

  Like

 7. Trucker zegt:

  De piepeltjes op deze blog die niet weten wat bedoeld wordt met infiltratie kunnen aan de hand van Pennings (huizenhoog ego maar gecompenseerd door een begenadigd schrijver te zijn) bijdrage zien wat ik daarmee bedoel.
  Tussen haakjes de islam(iet) gebruikt ook vrouwen in de strijd en zeker in de voorhoede.
  Persoonlijke mening : effen checken of dat WIJF een dubbele paspoort heeft en ingeval yes gedwongen (geweld moet niet geschuwd worden) naar haar fucking islamieten land afvoeren ASAP.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  “Het ontbreekt de agenten aan multicultureel vakmanschap,”
  GETVERDAMMIIE ! multikultie vakmanschap ?
  Vakmanschap in wat ???? Vrouwenonderdrukking ?
  Kopdoodtreten ? Soziaalbedrog ? Moord en doodslag ?
  Ghetto’s oprichten voor tapijtenvreters ?
  Extraworst voor Islaam ?
  Aan m’n hoela ! ERUITSODEMIETEREN !
  TERUG IN JULLIE SANDBAK !
  EN WIJ ZIJN DE ISLAAMPEST LOS !
  ENDE GELÄNDE !

  Like

 9. U.G. Kempenaer zegt:

  Je hebt als politieke partij de afgelopen decennia ongelooflijk weinig respect voor je eigen volk, land en cultuur gehad door de grenzen wagenwijd open te zetten voor mensen die een doctrine aanhangen die hen vertelt dat alle niet-leden van deze doctrine (de kafirs) vermoord moeten worden. Het is alsof Israël de grens zou openen voor aanhangers van Adolf Hitler’s nazisme. Erg dom en bijzonder infaam.
  Ik vind het een duidelijke diskwalificatie voor de Nederlandse overheid dat inteeltgekken zoals Yasmina Haifi door de betreffende selectieprocedures heenkomen. Studies culturele antropologie en sociologie stellen dusdanig weinig voor dat het een schande is dat ze universitair genoemd worden. Eigenlijk meer MBO-niveau. Het is een manier om domlinks en inteeltislamitisch toch een universitair diploma te laten halen om hen daarmee enige status en autoriteit trachten mee te geven. Niet alleen moet deze misleidende Yasmina (de takiyya is er met de suikerlepel ingegoten) ontslagen worden bij de overheid, maar ook zij die dit misbaksel hebben aangenomen.
  Vervolgens moet Yasmina en de schuimbekkende, barbaarse inteelthorde waartoe ze behoort het land uitgeflikkerd worden en dan komt het uitschot er nog heel beschaafd vanaf. Want eigenlijk verdienen ze veel erger. Maar goed, vooralsnog is emigratie van deze uitzaaiende kanker nog een oplossing. De afweersysteem ondermijnende kwaadaardige domlinksen moeten in eigen land worden aangepakt en dat is de rotste en meest verachtelijke groep. Die lafbekken steken hun eigen familieleden nog een dolk in de rug.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Alweer zo’n rode, achterlijke takkenheks. Ze schieten als paddestoelen uit de grond. En uiteraard weer een van de RODEN, van de Partij van de Allahtonen. Ziehier wat het RODE VIRUS sinds 1968 heeft aangericht, en daar betalen WIJ belasting voor.

  Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  Naar het krankzinnigengesticht met dat loeder.

  Like

 12. Jan zegt:

  Typisch moslims, slachtofferrol aanmeten

  Like

 13. meneertje zegt:

  Wij kunnen, als Nederlanders en belastingbetalers, het ontslag van deze psychisch gestoorde vrouw eisen.
  Zij heeft een hoge functie bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid.
  Hoe heeft men ooit deze gekkin kunnen benoemen?
  Het beangstigende is dat zij dan wel niet de enige gestoorde zal zijn in dergelijke hoge functies.

  En zij is niet zo maar een gestoorde: zij is een moslima-gestoorde.
  Helpt op het departement van justitie en veiligheid, gestoord en wel, de machtsovername van de islam in Nederland voor te bereiden.

  Wij, Nederlanders, moeten gezamenlijk het ontslag van deze vrouw eisen.
  En voor zo ver dat mogelijk is bevorderen dat zij wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting. .

  Like

 14. dot zegt:

  Jaja, de bekende bewering, het is een zionist complot en de jihadisten zijn zeker vermomde Mossad agenten met een zongekleurde huid en valse baarden hè ? En de koran is een poeslief boek met liefdevolle soeraten hè ? Leugens en takya !

  Like

 15. Jan zegt:

  In november 2013, kort na de uitzending van een rapportage van Omroep West over politiegeweld in de Haagse Schilderswijk, werd het actiecomité Herstel van Vertrouwen opgericht. De initiatiefnemers vonden het hoog tijd worden om een vuist te maken tegen etnische profilering en andere vormen van racistische repressie van politie-agenten tegen “allochtonen” in het algemeen en tegen Marokkaanse Nederlanders in het bijzonder. Een gesprek met de comitéleden Yasmina Haifi en Mohammed Ghay.

  Agenten van het politiekorps in de Schilderswijk gaan zich te buiten aan racisme en geweld tegen “allochtonen”. Dat ervaren niet alleen veel bewoners van die buurt, maar het wordt ook erkend door diverse oud-agenten die anoniem willen blijven uit angst voor represailles door hun voormalige werkgever.
  Haifi: “Racisten bij de politie voelen zich gelegitimeerd door het politieke klimaat”

  Bij P&W: http://tvblik.nl/pauw-witteman/29-januari-2014

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 10.38. uur, op 13/8. Dus precies wat ik al eerder beweerde. Onze politie=moslimpolitie geworden. Tussen mei 1940 en mei 1945, hadden we politie die heulden met de Duitse bezetter! Er is geen klap verandert, Jan.

   Like

 16. alidas1 zegt:

  Geen wonder dat er zulke lage straffen uitgedeeld worden met zulke mensen bij justitie

  Like

 17. rs zegt:

  GEZOCHT: maker van mijn wiskunde tentamen

  Beste leden,

  Hierbij een oproep voor de wiskundeknobbelaars onder ons. Aanstaande woensdagmorgen (08:30-10:30) heb ik een hertentamen Wiskunde. Deze wil ik graag laten maken door iemand die het wel kan halen, op een leuke en simpele manier wat bijverdienen dus.

  Je wordt opgehaald en ook weer naar huis gebracht als je dat wenst.

  De volgende onderwerpen moet je machtig zijn:

  – sequences and series; iteration processes;
  – calculus: differentiation and integration;
  – simple first order differential equations.

  Het tentamen zelf is verder gewoon in het Nederlands.

  Dus ken jij of ben jij zelf iemand die klaar is voor deze klus, let me know en help een broeder naar zijn diploma, passende vergoeding pm.

  http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5077241

  Zo kan men dus ook aan diploma’s komen. Kopen kan ook op die haatsite…………
  ( Off topic ik weet het maar toch even melden )

  Like

 18. Marc Bouwman zegt:

  Ach, ze demonstreert hier in ieder geval hier wel heel duidelijk dat antisemitisme een complot van de islam is.

  Like

 19. cat zegt:

  Yasmina Haifa een van de vele moslim infiltranten bij de overheid. Zo zie je maar weer. Trouw aan haar roots. Zo zijn er velen en velen. Schoonmaak van moslims moet beginnen bij de overheid. Cleaning out the top

  Like

 20. Infidel Pride zegt:

  Je wordt toch schijt beroerd van al die ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van Israël uit een bepaalde hoek.
  Hebben die mensen niet meegekregen dat de ‘Protocollen’ al een hoax was?
  Waarom moet daar dan mee verder gegaan worden?
  Straks komen ze nog met de beschuldigingen dat Israël verantwoordelijk is voor Al-Qaida, Boko Haram, Al-Schaap of Al-Gait.
  Sterker; Voor al het terreur, nee, alle oorlogen en ellende op aarde.
  Nog sterker; Straks gaan ze Israël nog zien als hèt Kwaad in de wereld. Een land waarvan je de burgers (de Joden en Israëli’s) moet uitroeien zodat het land opgedoekt kan worden.

  Straks gaan ze nog een ideologie bedenken waarin ze al die beschuldigingen kunnen uiten en rechtvaardigen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Het overgrote deel van de kudde heeft niet eens enig idee wat dat is: “De Protocollen van de Wijzen van Sion”, laat staan dat ze op de hoogte zijn met het inwonende antisemitisme in de islam! 😦

   Like

   • Infidel Pride zegt:

    Precies.

    Kijk alleen al naar het woordje ‘Zionisme’ (waar zij ook over twittert).
    Figuren zoals zij doen hun uiterste best er een negatieve klank aan te geven.
    Zij verbinden die uitdrukking met het leed wat de zogenaamde palestijnen zouden hebben moeten lijden bij de totstandkoming van de Joodse staat.
    Dat in werkelijkheid het ‘zionisme’ al ontstaan is in het jaar 70 na Chr. (+/-) deert schijnbaar niemand.
    Toen, ver voor de arabische/islamitische/moslim claim op dat kikkerlandje, klonk het ‘Volgend jaar op Sion/in Jeruzalem’ al van de Joden onder de Romeinse bezetting en in de diaspora.
    Het is een wens/streven die al eeuwen leeft onder de Joden (toegegeven; niet alle Joden).
    Het ‘zionisme’ is geen product van de gevolgen van WOII waar zij en velen met haar op willen wijzen.

    Het is een verlangen van een volk naar hun eigen grondgebied ver voor dat er ooit nog maar iemand had gehoord van begrippen als ‘palestijnen’, ‘islam’, ‘Dar al-Islam en Harb’.

    Ik lees dat zij allerlei diploma’s en titels heeft. Er moet toch iemand in haar kringetje aanwezig zijn die haar kan duidelijk maken dat ‘de vork net iets anders in de steel steekt’ dan hoe zij het ziet?

    Zij heeft toch ook recht op de andere kant van de waarheid zodat zij niet al die leugens de wereld in hoeft te sturen waar weer een hele kudde achter aanloopt?

    Maar wie probeert door te dringen in dit soort gebleekte kopjes van de PvdA bestuurders/aanhangers?
    Wilders.
    Volgens alle andere partijen schijnt het heel normaal te zijn als mensen (mensen met een bepaalde functie) dit soort uitlatingen doen.
    Mensen die naast hun functie ook nog belangen behartigen van een bepaalde groep in de samenleving.

    -een teiltje a.u.b.-

    Like

 21. Theresa Geissler zegt:

  Daar heb je het dus weer: Een moslima zonder hoofddoek en met zo op het oog ‘moderne’ opvattingen, maar zodra ze haar bek opentrekt, weet de goede verstaander onmiddellijk uit welke hoek de wind waait!
  Begint over zionisme; dat zegt alweer genoeg.
  Juist met die lui moet je uitkijken! Die maken onmiskenbaar deel uit van Het Projekt!

  Like

 22. leefbarbaar zegt:

  Alweer zo’n succesallochtoon van de PvdA, die vorstelijk betaald wordt om haar dubbele agenda uit te voeren voor de islam. Tegen Nederland, maar wel ambtenaar zijn op een hoge post. Mensen met twee paspoorten zouden nimmer in overheidsdienst en bestuur mogen zijn. Is het werklozenprobleem ook weer opgelost en wanneer we ook nog de criminelen met twee paspoorten het land uit slingeren is de woningnood ook opgelost.

  Like

 23. johannes zegt:

  nog maals het land uit donderen die vuile moslim trut,oprotten met dat gore tuig.

  Like

 24. Jan zegt:

  Ambtenaar geschorst na ‘verwerpelijke’ ISIS-tweet

  De ambtenaar die twitterde: ‘ISIS heeft niets met Islam te maken.. is vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken’, is met onmiddellijke ingang geschorst. Dat is besloten na overleg op het ministerie van Veiligheid en Justitie.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3717781/2014/08/13/Ambtenaar-geschorst-na-verwerpelijke-ISIS-tweet.dhtml

  Like

 25. uyog zegt:

  kop kaalscheren en afvoeren enkeltje kankerkalifaat

  Like

 26. Jules Vismale zegt:

  En is er soms, volgens Yasmina Haifi, ook nog een complot van ISIS om de EU in een
  moslimstaat te willen veranderen? Soms zou ik geloven dat het uitschot in Brussel en de
  moslimextremisten dat graag willen! Stop dat wijf, samen met die EU-bestuurders en dat tuig van moslimextremisten, maar naar de Zuidpool toe om daar 40 graden onder nul af te koelen!

  Like

 27. Avidia zegt:

  Moslims trouwen veelal met medemoslims, vaak neven en nichten verplicht of vrijwillig. Wat komt daaruit voort??? Juist incest de meer hoe erger. En dat is wat er mis is, ze hebben een achterstand die nooit meer in te halen is en steeds erger wordt. Ze zijn achterstallig hebben een minder intellect en doen maar alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, ze lijken ook allemaal op elkaar. Of je nu de een ziet of de ander in opsporingsverzocht voor mij lijken ze allemaal op elkaar, dezelfde boeven tronies.

  Like

 28. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Twitterende MOSLIM ambtenaar DIENT VOLLEDIG ONTSLAGEN TE WORDEN UIT OVERHEIDSFUNCTIES http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3719364/2014/08/15/Twitterende-ambtenaar-niet-naar-oude-functie.dhtml via @ADnl

  @geertwilderspvv @ADnl alle MOSLIMS MOETEN UIT OVERHEIDSFUNCTIES WORDEN VERWIJDERD lees hun koran en WEET waarom zij in die functies zitten!

  Like

 29. Trucker zegt:

  Yep goed te weten dat Geert Wilders mijn comments leest, dat zijn aanhang die op deze blog gedijd dit niet doet lig ik lig wakker van.
  Eerste deel is grapje wat volgt na de komma niet.
  Het weze duidelijk dat als Wilders het beseft ik toch steeds gelijk heb met wat ik post en waar ZEIKERDS over ZEIKEN… EAT YOUR HEART OUT

  Like

 30. Jan zegt:

  ISIS getraind door de VS is wel waar:
  Blowback! U.S. trained Islamists who joined ISIS
  Syrian rebels who would later join the Islamic State of Iraq and the Levant, or ISIS, were trained in 2012 by U.S. instructors working at a secret base in Jordan, according to informed Jordanian officials.

  The officials said dozens of future ISIS members were trained at the time as part of covert aid to the insurgents targeting the regime of Syrian President Bashar al-Assad in Syria. The officials said the training was not meant to be used for any future campaign in Iraq.

  The Jordanian officials said all ISIS members who received U.S. training to fight in Syria were first vetted for any links to extremist groups like al-Qaida.
  http://www.wnd.com/2014/06/officials-u-s-trained-isis-at-secret-base-in-jordan/

  De simplist McCain en ISIS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s