Bizar: Jodenhatende Justitieambtenaar loopt mee in anti-politie demo

Screenshot 7

(Door: Michael van der Galien)

De Jodenhatende Justitieambtenaar, over wie ik eerder vanmorgen een voorpaginastuk schreef, blijkt ook mee te hebben gelopen in een anti-politie demonstratie in Den Haag. Zie hier het fotobewijs, geleverd door onze eigen Frank Verhoef:

Hier een foto v/d vrouw die denkt dat de zionisten achter ISIS zitten (tijdens demo tegen ‘racistisch politiegeweld’) pic.twitter.com/Os8kYVxFQ2
— Frank Verhoef (@fverhoef) August 13, 2014

In het midden, met het gele hesje, ziet u Yasmina Halfie, projectleider op het minister van Veiligheid en Justitie.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, ISIS, Islam, Jodendom, Justitie, Nederland. Bookmark de permalink .

23 reacties op Bizar: Jodenhatende Justitieambtenaar loopt mee in anti-politie demo

 1. tjonge zegt:

  “Yasmina Halfie”

  haha, een halfie is ze zeker 🙂

  Like

  • exter39 zegt:

   De PvdA heeft een dubbele agenda. en dan die foto’s die vanmorgen in de courant stonden zijn zeker 15 jaar geleden gemaakt, want ze heeft d’r eigen goed vol gegeten .

   Like

 2. Meer dan schandalig als zij op haar post mag blijven zitten.Ik vind dit een reden voor ontslag op staande voet wegens wangedrag!En wel uiteraard zonder wachtgeld!Duidelijker kun je het niet maken;zij is uit op ontwrichting van ONZE maatschappij!

  Like

 3. cat zegt:

  Geweldig. Deze is een Top bewijs.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  “Kan iemand mij uitleggen hoe zo iemand precies een ambtenaar kan zijn?”
  Ik vraag me nog iets anders af: Kan iemand mij uitleggen, wat zij afgelopen Zondag precies DAAR deed?
  Politiek verdwaald, zeker…….

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Zó ontmoedigend……bijna dagelijks geconfronteerd te worden met de bestuurlijk psyche van hoog bekwame personen.

  Ambtenaar die over IS twitterde is baan kwijt

  Neemt woorden niet terug

  Yasmina Haifi neemt haar woorden niet terug. Voor Radio1 zei ze woensdag dat de vrijheid van meningsuiting kennelijk maar voor bepaalde groepen telt. ,,Ik heb de vrijheid genomen me te uiten en kennelijk moet ik daar voor boeten”. ,,Ik zou niet weten waarom ik er afstand van zou moeten nemen. Dit is wat ik vind.” Op de radio zei ze: ,,Kennelijk mogen bepaalde zaken niet worden gezegd. Ik heb geen mening gegeven. Ik heb dat over het zionisme niet zelf verzonnen maar er talloze artikelen over gelezen.”

  Staatsgeheimen

  In de Tweede Kamer vroegen Joram van Klaveren en Louis Bontes, PVV en CDA al om maatregelen aan de minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) en Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken). Van Klaveren en Bontes vinden ,,dat een persoon die zulke denkbeelden uitdraagt en werkt als projectleider van het Nationaal Cyber Security Center, en dus ook met staatsgeheimen, een gevaar voor de staatsveiligheid kan zijn”. Het CDA vroeg zich af wat het overheidsbeleid is ,,met betrekking tot ambtenaren die de terreurorganisatie IS steunen, hun daden bagatelliseren of anderen de schuld geven”.

  http://www.binnenlandsbestuur.nl/ambtenaar-en-carriere/nieuws/ambtenaar-die-over-is-twitterde-is-baan-kwijt.9440895.lynkx

  Like

 6. Bobby zegt:

  Hardwerkende vuilnismannen , brandweermannen , ambulance chaffeurs zonder strafblad , en met voorbeeldige staat van dienst , worden zonder meer ontslagen omdat ze op een motor rijden ,of lid zijn ( in hun eigen vrije tijd ) van een motorclub . Dit zou volgens de Overheid niet stroken met hun ambtenaar zijn . En dit ??????? ……….

  Like

 7. breget zegt:

  Zo ziet men dat de Islamitische Jodenhaat in Nederland kan worden uitgedragen door de slappe houding van onze Ambtelijke bestuurdes op welk niveau dan ook.Alles wat de klokslaat betreffende de islam is toegestaan en voelen zich steeds machterger over de oorspronkelijke bewoners van dit land mede door de lakmoedige houding van de overheid voor de eigenlijke bewoners, kotsmisselijk wordt je als je gedwongen word met dat tuig te moeten leven .

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Heeft ze last van Obesitas?

  Like

 9. cat zegt:

  Ze moet per direkt ontslagen worden, als bonus mag ze een enkeltje Kalifaat.👳💀☝

  Like

 10. Republikein zegt:

  Als ambtenaar doe je een gelofte of je zweert.
  Voor wat het waard is, je mag ook liegen!

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Tja daar krijgt men vroeger of later last mee, met het in overheidsdienst nemen van deze islamitische courtisanes, net zoals algemeen directeur Nurten Albayrak van het Centraal orgaan Opvang Asielzoekers werd ook ontslagen.

  Een van de redenen tot onslag was dat zij het gevoel van sociale onveiligheid in de organisatie gaf. Neza Albayrak (Turkije, circa 1965) kan men na gaan hoe goed Turkije de zaken op orde heeft door nog niet eens de juiste geboorte datum van haar kan verifieren.

  Neza Albayrak die namens de PvdA in de Tweede Kamer zat en in het kabinet-Balkenende IV staatssecretaris van Justitie was, In 2006 werd ze wethouder voor de PvdA in Dordrechtwerd en werd uiteindelijk ook ontslagen wegens de overbekende islamitische arrogantie.

  Persoonlijk kan ik haar broer, welke een leidinggevende functie heeft, en om het maar ronduit te zeggen alléén door zijn etniciteit de baan in de wacht wist te slepen, een enorme knurft welke zo stom als het bekende achterwerk van een varken is. Enfin dit korte relaas over de familie Albayrak, die in het land der naïeve dwazen voor de ondergang zorgen.

  Like

 12. johannes zegt:

  die vieze stinkende mohammedaanse rot hoer het land uit trappen

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Johannes. Helemaal mee eens. Een oud gezegde: Ga met Jezus dan ga je niet alleen! Aan zo’n pestwijf zou ik zeggen : Neem je hele Islamitische nest met je mee en donder op naar de zandbak. Dan ga jij niet alleen. EN WIJ ZIJN VAN JOU EN JOUW FAMILIE AF. GA LEKKER MET ISIS SPELEN.

   Like

 13. Thomasson zegt:

  In de tijd dat Nederland een vrije soevereine staat was, werd het bestuurd door verantwoordelijke mensen. Zelfs een schoonmaker of een koffiejuffrouw, in de dienst van de overheid, moesten
  een persoon zijn met a) UITSLUITEND de Nederlandse Nationaliteit en b) hun antecedenten
  werden grondig nagetrokken. c) Zij moesten een eed afleggen. Mensen die bijvoorbeeld kinderen waren van NSB-leden, kwamen niet verder dan het gat van de deur; al waren ze tijdens de oorlog:
  kinderen, baby’s of ze hadden de oorlog helemaal niet meegemaakt (geboren na mei
  1945). Er waren genoeg schrijnende gevallen van mensen, die toevallig in een
  verkeerd nest waren geboren. Deze mensen konden nergens een baan vinden. Niemand wou ze in dienst nemen. AL HEBBEN DEZE MENSEN ZELF NIETS FOUTS GEDAAN.
  Dat gold trouwens ook voor mensen van wie de ouders leden waren van de CPN. Iedereen
  zag in deze mensen GEVAAR. Maar de tijdens zijn veranderd. Sinds de
  gehersenspoelde psychopaten van NIEUW LINKS hun mars door de instituten hebben
  afgelegd (slagzin van Rudi Dutschke), speelt Nederland Russische roulett met haar leven. ISLAMITISCHE ONDERKRUIPSELS met dubbele nationaliteit en Islamitisch loyaliteit
  zijn welkom in alle echelons van de overheid. Ze hebben toegang tot ALLE DATA van
  het land. Ik spreek hier over gevoelige data zoals: waterbeheer, elektriciteits-
  voorzieningen, informatie m.b.t. wegen infrastructuur, het beheer van de dijken,
  dammen en sluizen, medische data enz. Zo’n ongedierte als Yasmina Haifi kon het
  brengen tot een projectleider op het Ministerie van VEILIGHEID en JUSTITIE. Als
  zo’n gevaarlijk mens deze positie bekleedt, dan ben ik bang dat WIJ NIET VEILIG
  LEVEN. Er wordt voor ons veiligheid niet gezorgd. KUSSEN DE REET VAN DE ISLAM is
  voor onze bestuurders belangrijker dan onze veiligheid. Zie het geval JOZIAS
  VAN AARTSEN.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 17.56. uur. Geheel met U eens, Thomasson. Ik ben zelf werkzaam geweest bij de Rijksoverheid, ik werd volledig gescreend, en ze zijn zelfs bij mijn ouders thuis geweest, om informatie in te winnen m.b.t mijn persoontje. Dat was in 1972! En kijk nu, dankzij de RODEN en DEMONEN66, kan iedere verrader/muzelman terecht bij de ROVERHEID. Wat deze worden zelfs voorgetrokken! PvdA en de rest der RODEN, jullie dragen de grootste SCHULD aan de teloorgang van Nederland!

   Like

  • cat zegt:

   Mooi verwoord. Het is zo waar wat u zegt.
   Het is gevaarlijk.

   Like

 14. Mamaloe zegt:

  Wat een schijtland wordt dit …waar moet een normaal denkend mens naar toe..? Mars..Venus.. Maan.. ik word er beroerd van!

  Like

 15. Jan zegt:

  Dit is net zo’n zeikwijf als al die zwarten in Amerika die niets anders kunnen dan anderen de schuld geven van eigen lamlendig gedrag.
  Hier de tirade van een zwarte tegen de plunderende zwarten van Ferguson tegen wie hij zegt dat hij onderhand strontziek wordt van dat asociale gedrag van hen door altijd blanken en de politie van alles de schuld te geven, dat zij dienen te veranderen. En zo is het ook met die tyfusmoslims in de Schilderswijk en elders/overal.
  De scheldkanonnade:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s