Het onderbrengen van asielzoekers in Berlijn geschiedt ten koste van studenten en daklozen

Screenshot 7

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Eigenlijk verwacht je van studenten dat ze slimmer zijn dan de gemiddelde bevolking. Maar dit artikel bewijst de domheid van studenten die bewegingen ondersteunen die veranderingen in hun eigen nadeel veroorzaken, zoals de voortdurende eis van linkse studenten naar meer asielzoekers en het opnemen van meer “vluchtelingen” in Duitsland.

Beste studenten, dat jullie meer begrip en meer opnamebereidheid voor alle “vluchtelingen” uit Afrika en Azië eisen, luister: Iedere vluchteling die komt, verdringt eentje van jullie. Een student wordt op straat gezet, opdat er een plaats vrijkomt voor een vluchteling – dit is in ieder geval al realiteit in Berlijn:

Asielzoekers worden in Berlijn in het vervolg met studenten of daklozen in een huis ondergebracht. Het eerste project in Prenzlauer Berg is in planning. Op z´n vroegst eind 2015 kan het eerste studenten- en vluchtelingenhuis van Berlijn geopend worden.

In de Senaat van Berlijn bestaat het plan dat asielzoekers in het vervolg niet meer onder elkaar in de onderkomens wonen, maar dat er samen met hen ook studenten en daklozen zullen wonen. “Bij een desbetreffende grootte van de onderkomens kunnen we deze ook voor verschillende groepen gebruiken”, zei de voorzitter van het landelijk bureau voor gezondheid en sociale zaken (Lageso), Franz Allert, tegenover de “Berliner Zeitung”. Hij ontkende tegelijkertijd meldingen volgens welke alle drie groeperingen, dus vluchtelingen, studenten en daklozen, gemeenschappelijk ondergebracht worden.

Berliner Zeitung

Goed zo! Jullie studenten zullen onder de toestanden lijden waarvoor jullie uit alle macht en tegen de wil van de gemiddelde bevolking in hebben gestreden, in jullie vele demonstraties “in de strijd tegen rechts”, tegen “nazi´s”, voor “de opname van iedereen in de Duitse sociale stelsels”. Accepteer het resultaat nu en lijdt er onder!

Die studenten en studentenorganisaties echter die door links constant gepest werden: doe er alles aan om dit bericht onder jullie leden te verspreiden. Leg het krantenartikel overal in de universiteit neer, zodat alle studenten meekrijgen wat de opname van deze eeuwige vluchtelingenstromen voor hen persoonlijk betekent!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Berlijn, Groenen, hersenspoeling, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het onderbrengen van asielzoekers in Berlijn geschiedt ten koste van studenten en daklozen

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb geen compassie voor deze studenten, omdat zij door de socialisten na te volgen, juist de massa-immigratie blijven steunen. Domheid wordt bestraft.

  Like

 2. Lucie zegt:

  Goed zo……

  Like

 3. Alexei zegt:

  Hopelijk breekt nu de pleuris uit, dit moet Europees gebeuren.

  Dit is de enige wijze om het vluchtelingen probleem in de hand te krijgen en de bestuurders wakker te krijgen

  Like

 4. cat zegt:

  😄 boontje komt op zn loontje. Gezellig he, met een Afrikaan op een kamer. Zo cultureel verantwoord😄👅

  Like

 5. lucky bee zegt:

  En bij ons in kerken, is dat geen godsbelediging? mensen die ander goden aanbidden in Godshuisen te herbergen?

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Vanuit de studenten en daklozen zicht zal geen grote hysterie hype ontstaan !
  Eerst wanneer de asylanten in groepenverband overal hun agressie los laten
  en trotz afgewesen verblijfsvergunning om het verrekken niet vertrekken !
  Wanneer straattaferelen zoals in Londen en voorwijken van Parijs onstaan
  waar de boel afgefikt word en de eigelijke Jihad begint inklusiv een uitgebroken
  Ebola, dan ja dan worden ze eerst wakker de vieze vuile linkse gore landsverraders !

  Like

 7. Jean zegt:

  Afrika is veel groter dan Europa dus Afrikaners in Afrika.
  Azië is veel groter dan Europa dus Aziaten in Azië.
  Daar beide continenten VERPEST zijn met en door moslims wil dat niet zeggen dat Europa maar moet openstaan voor die gewentenloze achterlijke gewelddadige islamietische smeerlapperij, willen die smeerlapperij niet op ons grondgebied en wij zullen die perverse rotzooi hier ook nooit tolerenpren noch accepteren noch respecteren, die vuiligheid moet uit Europa zo niet komt er oorlog tegen die barbaren waarbij we eerst de lafaards en verraders tussen eigen volk zullen aanpakken en uitschakelen.
  Wij eisen een vrij, veilig, seculier en onafhankelijk Europa zonder lafaards, zonder verraders en vooral zonder barbaren.

  Like

 8. Eigen schuld;ze halen ze toch zo graag binnen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s