#KvdB. Timmerfrans is een hypocriete huichelaar

Screenshot 14

(Door: Van Rossem)

Alvorens een deel van u zich onderwerpt aan de trage geseling die Knevel & Van den Brink heet, om het verhaal van Nederlandse Yazidi Pari Ibrahim te horen, nemen we u even mee terug naar april 2014. MinBuZa Timmerfrans was bij de genocideherdenkingen in Rwanda en verklaarde daarover tegenover BNR“Ik vond het wel heftig hoor. […] Het stemt heel weemoedig wat betreft de internationale samenleving. U moet zich voorstellen: in honderd dagen tijd zijn 800 duizend mensen, met name met machetes, afgemaakt. De wereld zag het, keek toe en deed niks. Dat is iets waar we ons allemaal voor mogen schamen.” Over het gebrek aan ingrijpen in Syrië sprak hij toen ook: “Het probleem in Syrië is dat de internationale gemeenschap het niet eens kan worden over het optreden in Syrië. […] Het gevolg daarvan is dat mensen ongelooflijk lijden en dat het bloedbad maar doorgaat daar. […] Ik wou dat we meer konden doen.” Doorspoelen naar vandaag, de dag dat we confronterende CNN-beelden zagen van Yezudi-kinderen die van de berg gered worden.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frans Timmermans, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

9 reacties op #KvdB. Timmerfrans is een hypocriete huichelaar

 1. Van Rossem is duidelijk zo langzaam aan het rechte pad aan het vinden!
  Wat een paar welgekozen opvoedende woorden al niet kunnen doen:
  https://ejbron.wordpress.com/2014/08/08/als-ik-die-van-rossem-van-geenstijl-in-een-amsterdamse-straat-tegenkom-hoek-ik-zijn-tyfus-kop-van-zijn-ratten-romp/

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik ben niet zo,n “fan” van Knevel & Bevel, noch van P & W.
  Maar toevallig had ik ma 11 august wel aanstaan.(als achtergrond) Er was een “gristelijk” mevrouw aan ,t woord, een terrorisme-deskundige ( ze zat al eens eerder aan ), vanaf 23.00 tot een 1/2 uur later, een grote woordenstroom EN er kwamen wel woorden jihaa[d]t, Isis, Taliban etc, NIET een keer viel het woord: islam of muslims.
  Het heeft daar helemaal NIETS mee te maken (tenminste, als je verkeerd voorgelicht wilt worden )

  Like

  • Jean zegt:

   Ik kijk niet naar die achterlijke linkse rotzooi, het is al erg genoeg zonder die smerlapperij in mijn huiskamer, stel u voor dat kinderen die vuile huichelaars zouden horen en zien, ik mag er niet aan denken.

   Like

 3. Jan zegt:

  PvdA: ‘Anti-ISIS mars was provocatie’
  De ‘mars van de vrijheid’ die anti-ISIS demonstranten zondag door de Haagse Schilderswijk liepen, was een provocatie richting moslims. Dat vindt althans de Haagse PvdA-fractievoorzitter Martijn Balster.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22956475/__PvdA___Anti-ISIS_provocatie___.html

  Like

  • oud-marinier zegt:

   En de PRO-ISIS demonstratie is GEEN provocatie t.ov. de NLse regering en de autochtone bevolking ? Knettergek die lui in onze regering in Den Haag alsook op lokaal niveau B&W .

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Wat verwacht je dan van een Marxist en een Ex Katholiek?Leugens werdt met hem mee geboren.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  TimmerfranSS is voor mij al veel langer, een landverrader en een opportunist.

  Like

 6. Jan zegt:

  De PvdA komt met de weldoordachte en ferme actie om de Yezidi tegen de genocidale moordenaars van ISIS te beschermen: voedsel en dekens.

  Ploumen: water, eten en dekens voor yezidi’s
  Met de spullen worden ook tientallen parachutes meegestuurd, die worden ingezet om het voedsel, water en de dekens te droppen boven het Sinjar-gebergte. De Australische luchtmacht gaat die droppings uitvoeren. De Nederlandse luchtmacht vliegt de goederen zondag naar de Verenigde Arabische Emiraten waar ze worden overgedragen aan de Australiërs. De kosten voor deze actie zullen maximaal 1 miljoen euro bedragen en worden betaald uit Ploumens noodhulpfonds.

  In een toelichting op haar Kamerbrief zegt Ploumen: „Wie de berichten leest en de beelden ziet, weet dat de situatie ronduit dramatisch is. De mensen kunnen geen kant op. Daarom moet er meer hulp komen.” Minister Jeanine Hennis van Defensie zegt: „De krijgsmacht staat 24/7 klaar, goed dat we iets kunnen betekenen samen met onze gewaardeerde Australische collega’s.”

  http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/ploumen_water_eten_en_dekens_voor_yezidi_s_1_847749

  De ‘regering’ bestaat duidelijk uit non-valeurs en cretins (en dan druk ik mij wel heel zacht uit) want het enige wat helpt zijn raketten en bommen. Napalm, gifgas, ebola, drop dat op ISIS en hou op met gekwezel over conventie van Genève en shit als mensenrechten. Vijanden hebben alleen het recht te sterven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s