PVV: ontsla racistische ambtenaar

PVV blauw

Vragen van de leden Helder en Wilders (PVV) aan de minister van Veiligheid en Justitie naar aanleiding van het bericht: ‘PvdA-er: ISIS is complot'(*)

1.) Bent u met de PVV van mening dat deze ambtenaar in dienst van het ministerie van Veiligheid en Justitie met haar racistische en radicale uitingen op Twitter een (ernstig) gevaar vormt voor de veiligheid, zeker nu zij nadrukkelijk geen afstand heeft genomen van haar opvattingen? Zo nee, waarom niet?

2.) Bent u bereid deze ambtenaar per direct te ontslaan en ervoor te zorgen dat zij nooit meer in dienst mag worden genomen bij de overheid? Zo nee, waarom niet?

(*) www.telegraaf.nl/

Ingezonden door:
Ton van Kesteren
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op PVV: ontsla racistische ambtenaar

 1. En wederom zal daar een nietszeggend,of geen antwoord op komen!De grootste fout ooit gemaakt is moslims te zetten op hoge en bestuurlijke functies!En al helemaal bij justitoe,politie en in de politiek!

  Like

  • jitskesez zegt:

   Dit soort dingen (iemand die ZO debiel is op zo’n hoge functie) is geen “fout” maar dat gebeurt met opzet. Ze is duidelijk onderdeel van een plan onze regering zoveel mogelijk te infiltreren met Moslims, liefst incapabele, zodat Moslims hier vrij spel krijgen en alles krijgen wat ze willen. Zij hebben hiermee de medewerking van linksmenschen die OOK een bloedhekel hebben aan Nederland, christenen, en Joden. Types zoals Jodenhater Van Aartsen hebben haar aan dat baantje geholpen, ze heeft minder hersens dan een pinda dus het is duidelijk dat ze haar universiteitsdiploma’s OOK heeft gekregen ipv. gehaald. Er moet uitgezocht worden wie deze debiele, achterlijke teef aan heeft genomen en die moet OOK weg, als landverrader.

   Like

 2. Justitoe moet natuurlijk zijn:justitie!

  Like

 3. cat zegt:

  Wilders = Hero

  Like

 4. Giny zegt:

  Natuurlijk dient zij ontslagen te worden, maar ja, PVDA, gaat weer NIET gebeuren!!!

  De twee Papegaaien (VNL) waren ook in de race om punten te scoren, weer eens mosterd na de maaltijd!!! MvdG, zoek eens een andere hobby!!!

  Like

 5. Waarschijnlijk komt deze juffrouw dan na een zeer korte tijd met verklaringen over bedreigingen, en zegt dat ze aangifte gaat doen. Die komt er natuurlijk niet, maar dan zijn wij het alweer vergeten.
  En de ziektewet in, ongetwijfeld, want oneervol ontslaan, dat kan niet, hoor!

  Like

 6. dot zegt:

  Zij is al op non-actief gesteld, ongelooflijk dat zo’n iemand bij Justitie en veiligheid werkt ! Er moet een klacht tegen haar komen voor antisemitisme !

  Like

 7. bobzelf zegt:

  Nee, beste hr, Wilders ,
  Daar begrijpt D’66, VVD en uw vrienden met alle islamstemmers en marokkanen in de gelederen P.v.dArmoede en de SP, met harry hamas , hamas voorop geen FUCK van !!

  Dit is slechts 1 van de honderden ” incidenten ” , dus beste hr. Wilders we gaan u voor de rechtbank trekken , !
  TENSLOTTE RIEP U TEGEN DEZE “onschuldigen ” minder, minder, minder !!!

  Liggen nu ook de voorgedrukte aanklachten klaar op de politie bureau”s ?????

  Whahahahaahha,

  Laat Uw grote vriend : de stemmer teller maurice nu nog eens zo’n onderzoekje doen !!

  MET WAT HENK & iNGRID ,DUS U EN IK , DE TOKKIES , DE MALLOTEN , DE ONDERBUIKGEVOELENS , DE PLEBS, HET GAJUS, DE DO NOT HAVE’S , HET SCHUIM DER NATIE, DIE PLEURIS HONDEN, DIE RACISTEN

  ER VAN VINDEN , KOM MET MET DAT ONDERZOEK .

  GEERT weer gelijk , had gelijk , nog steeds gelijk !!!

  zal u effe voor zijn , !!

  De Geert fan, de aanbidder , de man die er niks van snapt !!

  whahahaha

  gr. bob

  Like

  • Trucker zegt:

   Weet je Bob dat antisemitisme van dat WIJF is nog het minste en, voordat ik de halve blog over me heen krijg, kreeg ze van mij daarvoor reeds een ronde opening tegen het hoofd en daarna…
   Nee het feit dat zij daar rustig zit en gegevens doorsluist hoe onbelangrijk ook is talloze malen veel gevaarlijker maar de meeste winden zich weerom op omdat ze door de bomen het bos niet meer zien en gaan voorbij aan het feit dat overal en op alle echelons gebeurd.
   Piepeltjes gaan ongetwijfeld mijn post overslaan maar een “allesweter” (dixit sommige zeikers op deze blog) wrijft het graag onder de neus van hun die met prioriteiten wat aanrommelen.
   Infiltratie is de voorhoede van de stijders en dat WIJF laat zien hoe gemakkelijk het is.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Beste Trucker
    Je hebt voor 1000 % gelijk , en die paar mafkezen ???
    God heeft ook wel eens slechte maandagochtenden gekend ,
    denk ik dan maar
    hug bob

    Like

   • windwens zegt:

    Weet geen zins waarom u de zeikerd ben maar ik ben het volkomen met u eens. Zo is het eveneens gegaan met onze atoom geleerdheid, dat is toch wel even weer door ons, ik ben bang dat ons nog meer te wachten staat door gesluisd naar Pakistan. Voel me toch echt niet goed bij het feit dat er zoveel mensen op dit soort plaatsen zitten. Wie zei het ook alweer zal ze in slaap sussen en dan neer slaan. Lenin wel een rode rakker maar deze hebben ze toch ook maar even van hem gekaapt. Alles wat bruikbaar is wordt toegepast, de wijsheden hebben ze echt niet van hun zelf. Tunnels bouwen was tenslotte ook een hobby van Hitler.

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    vollédig met je eens Trucker! VOLLÉDIG!!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Trucker: 15.21. uur. Precies wat U zegt Trucker! Eerst hebben de RODEN, zich overal genesteld als een virus, binnen de ambtenarij, het onderwijs, de maatschappelijke organisaties,en de MSM en kranten. Daarna hebben de RODEN/SOCIALISTEN de moslims geholpen deze truc ook uit te halen. De 5e colonne van de moslims, ze zitten verdomme zelfs op cruciale posten, ze zitten bij het leger, bij justitie, en politie. Dat gaat ons opbreken!

    Like

 8. delamontagne zegt:

  Ministerie schorst Haifi
  Van een onzer verslaggevers
  den haag –
  Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft Yasmina Haifi per direct geschorst naar aanleiding van haar uitspraak over terreurgroep ISIS. Haifi was bij het ministerie en Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) gedetacheerd als projectleider van het Nationaal Cyber Security Centrum. ,,Omdat haar uitlatingen rechtstreeks betrekking hebben op het werk van de NCTV, vormt dat aanleiding om haar detachering van werkzaamheden bij NCSC/NCTV met onmiddellijke ingang te beëindigen”, zo luidt de toelichting.

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Haifi werkt bij het Nationaal Cyber Security Center.

  Het is maar dat u het weet !

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Goede actie. Er zijn duizenden ambtenaren, die voor de PvdA werken en niet voor Nederland. Geen enkele reden dus om ze nog langer te betalen en staat deze juf op de loonlijst van de het haatvolk, laat die dan maar haar salaris betalen.

  Like

 11. Trucker zegt:

  Schorsing… too litlle too late 🙂

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Helemaal mee eens wij kunnen ons niet permiteren dat onze vijanden ambtenaaren worden.

  Like

 13. johannes zegt:

  die stinkende hoer het land uit donderen,wat doet die tering trut hier,oprotten dat trut wijf

  Like

 14. helletocht zegt:

  Waarom krijgen onze eigen afgestudeerde kinderen niet zo een job. Het is weer het beruchte preferentie beleid ten behoeve van onze lieve allochtonen. Onze eigen jongeren blijven zonder baan achter.

  Like

 15. de 13de imam zegt:

  En uitzetten; het liefst naar het kalifaat. Kan ze een ooggetuigenverslag van dit zionistische complot opstellen.

  Like

 16. dot zegt:

  Dat die Halfie haar sex-jihad in Irak gaat beoefenen, daar gaat ze haar lieve islamieten ontmoeten.

  Like

 17. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv HOE t KAN DAT ZE BIJ JUSTITIE WERKT?EN DEMMINK DAN? DAARBIJ OOK NOG ns PVDA-LID Min.schorst Haifi http://www.telegraaf.nl/t/22961030

  Wij weten àllemaal dat t de BEDOELING is juist dat moslims op belangrijke plaatsen in onze samenleving zitten, ‘dat is gemakkelijker stràks bij de overname’

  Ook DIT hebben wij te danken aan de pvda, Joop Den Uyl met de belg Thijs Declerq die samen het Verdrag v Straatsburg in 1975 hebben getekend om in ruil voor OLIE, ‘de’ moslim ongehinderd toe te laten tot Europa tot iig 2050 en de islamisering v Europa geen strobreed in de weg te leggen…

  EN last but not LEAST ISRAËL op elke mogelijke wijze te BOYCOTTEN!!
  In de STEEK te laten, te marginaliseren, te bespotten etc etc etc en er zijn niet eens VOORWAARDEN aan verbonden zoals bijv voor EEN cent 1000 liter olie of zo… nee zelfs DAAR waren die pvda’ers te STOM voor en daar moeten wij en dus HEEL EUROPA en de verdere wereld dankzij die idiote socialisten voor BOETEN!!

  En WIJ? Wij zijn een stel LAPZWANSEN die dit maar laten voortduren, die verkeerde stemmen op verkeerde partijen uitbrengen uit GEMAKZUCHT!
  WIJ moeten dit kabinet op (laten) pakken en naw eerst dus ZELF hen oppakken mèt die d66 linkse rechters en hen wegens in oorlogsgevaar brengen van ONS het VOLK en ons VADERLAND.

  IEDERE MOSLIM moet ons land verlaten ZONDER gouden handdruk, die hebben ze lang en breed BINNEN, NU WÈG wezen voor we hen gewoon liquideren want dàt is de ‘taal’ die zij begrijpen, ONZE ‘taal’ is voor HEN ZWAKTE!!

  WEG met hen en hun dhimmievolk, laten wij hen EEN maand geven, onder voortdurend toezicht, om vertrokken te zijn!

  Waar is dat stuk waar wie was het haarfijn uitlegde hóe de oosterse denkwijze is t.o.v. de ONZE, de Westerse, was dat niet Afshin Ellian of Joost Niemöller of Martien Pennings?
  Het had een beetje deze strekking voor zover mij is bijgebleven en ik móet zeggen IK HERKENDE DE WAARHEID ER IN en vanaf dàt moment helemaal wil ik GEEN DIALOOG voorstel meer HOREN!!!

  woorden van deze strekking dus:
  “Waar het hier steeds weer om gaat is dat er WESTERS gedacht wordt in deze OOSTERSE idioterie! MOSLIMS kunnen niet VERDRAGEN dat zo’n KLEIN landje HEN steeds WEER verslaat en grote verliezen toebrengt, mààààr de ellende is dat ze nog steeds niet volledig uitgeroeid zijn en dàààrom zeggen die hamassers dat zij èlke slag GEWONNEN hebben, snap je???
  Dààr gààt het om en iedere moslim dode is voor HEN een WINST want het verschil is dat die hamassers WEL weten wat de WESTERSE mentaliteit is en hoe MEER doden en gewonden aan moslim kant hoe MEER zij kunnen rekenen op de stompzinnige NAÏVITEIT van de WESTERLINGEN die zij daarna ook weer zullen vermoorden!
  Dit is het in a NUTSHELL! ZIJ WILLEN ELKE JOOD DOOD en ISRAËL moet vd kaart geveegd… dààrna pas zijn de christenen pas goed aan de beurt!!!”

  Like

  • johannes zegt:

   Scarlatti bombatti da’s taal naar m’n hart,helemaal met je eens.100%

   Like

  • Astrid zegt:

   Als het toch ooit nog eens werkelijkheid zou kunnen worden: een wereld, maar vooral eerst een Europa, geheel zonder gestoorde en eeuwig zeurende inteeltmoslims. Geen enkel mens met gezond verstand en ook maar een greintje liefde in zijn donder, kan toch mogelijk beweren dat ze een aanwinst voor de planeet zijn?! Ze horen sowieso totaal niet op het Noordelijk halfrond, zij verdienen de woestijn waarin zij, dit volledig i.t.t. de Joden van Israël, nog nooit ook maar iets van enige, duurzame waarde hebben weten op te bouwen.

   De moslim is als een virus, die alles op diens pad kapot maakt. Moslims verdienen elkaar om die reden helemaal, maar laat ze vooral elkaar uitdunnen, daarginder in die troosteloze thuislanden van ze.

   Wat denken die dwaalgesten nu helemaal, dat als ze het hier eenmaal voor het zeggen zouden krijgen [dat gaat niet gebeuren hoor], dat de welvaart en infrastructuur die de westerse mens heeft opgebouwd dan lang stand blijft houden?
   Haha, die knettergekke moslims toch! Er bestaat geen ernstiger, innerlijk verdeelde wereldburger dan de islamslaaf, die slechts tot moorden en afbreken in staat is.

   Waar de moslims ook gaan en mogen zetelen, daar verpaupert de omgeving zienderogen. Kijk naar al die Europese steden waar ze samenhokken, je zou er nog niet dood gevonden willen worden. Nee, de eeuwige ontevreden, wrede booslim verdient zijn haatbroeders helemaal en kan maar het beste in de zandwoestijnen blijven, daar richten zij planetair gezien de minste schade aan. De verwende moslimprinsjes en prinsesjes die hier met alle égard ontvangen zijn, zijn onze hoge levenstandaard onwaardig. Ze zien niet in dat voor al die welvaart eerst hard gewerkt en gezwoegd is. Maak ons maar dood en de welvaart sterft mee.

   Als er al een gerechtigde god bestond, dan zal hij het ebolavirus hun kant opsturen, want geef toe, die allah van de hakkebar van hun heeft toch echt een zeer grote ontwerpfout gemaakt, toen hij aan zijn islamprojectje begon. Geen logisch denkraam, geen hart, geen liefde, slechts dood en verderf. Met je ‘islam van de wrede’….. Wat kots ik die lui uit, bah!

   Die Turkse pvda-kudt dient niet alleen haar baan per direct kwijt te zijn, zij hoort in de gevangenis voor landverraad en na het uitzitten van haar straf voorgoed tot persona non grata verklaard te worden en uitgezet te worden. Had ze in haar eigen land eens moeten flikken, dan was ze al gemarteld en afgevoerd geworden in haar gezellige thuislandje.

   Like

 18. Rick zegt:

  Nou. Het lieverdje is inmiddels geschorst:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/piep_kraak_tuut.html
  En weet je wat nou zo leuk is aan het geschorst zijn; je riante ambtenarensalaris loopt gewoon door. So who cares. Soort betaalde vakantie zeg maar.
  Mocht het uiteindelijk zo ver komen, dat ontslag ter sprake komt; dan zal er wederom met enorme bedragen over de brug gekomen moeten worden. Want anders gaan we op de discriminatie toer 😦

  Like

 19. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv OP ISLAMITISCHE WIJZE UITSPR. TERUGTREKKEN TOO LITTLE TOO LATE @HaifiY http://www.telegraaf.nl/t/22960716 #yasminahaifi via @telegraaf

  Like

 20. alidas1 zegt:

  En hoeveel zullen er niet zitten bij justitie en politie en ambtenaren in de stadhuizen en gemeente huizen die er zo over denken
  maar hun mond houden..
  tot de tijd rijp is en dan komen ze te voorschijn.

  Like

 21. fleckie zegt:

  NIW 8.8.2014………’.Verslaggevers gezocht’……….Het NIW zoekt verslaggevers in Nederland.Heb je affiniteit met het jodendom en ervaring als verslaggever voor Nederlandse geschreven media?Spreekt het je aan om verslag te doen van het Joodse leven en daarmee verwante politiek in Nederland? Stuur dan voor 20 augustus een brief met cv en twee eerdere relevante publicaties naar redactie@ NIW.nl

  Like

 22. Trucker zegt:

  Aanvullend op dit in Vlaanderen meer bepaald in Doel staat er een kerncentrale, enige dagen terug lekte uit dat er SABOTAGE gepleegd is…
  Blijkt dat er geknoeid is met smeerolie om een (precaire) uitgaande as te koelen…
  Geen weet of het een islamiet (ze weten verdomme nog niet eens wie in de verste verte dit zou kunnen gedaan hebben) is en dit is trouwens niet de reden van mijn reactie, maar medewerkers, zeker zij die in het inwendige zich mogen verplaatsen hebben allen een NATO screening ondergaan, reageerders die daar bekend mee zijn weten hoe strikt en nauwgezet de “credits” van de persoon in kwestie uitgevlooid worden tot in het kleinste detail.
  Dan nog kan een daad van sabotage gebeuren ondanks alle ingebouwde veiligheidseisen.
  Dan weet men dat in ALLE overheidsinstanties over heel eurabia islamieten in dienst zijn, velen op VERTOUWELIJKE niveau’s waar je als gewone man in de straat zelfs nog niet weet wat de desbetreffende instantie doet en we weten allen genoegzaam dat de islamiet één thuisland heeft en dat is niet het land waar hij/zij parasiteert.
  Los van deze bedenking weten we ook dat ze gewoon de voorhoede uitmaken voor hun strijders als het moment er komt, (ik weet dat en realiseer me dat) en lig niet wakker van idioten die denken dat het allemaal overtrokken is.
  CAIR de politieke arm van de moslimbroeders in de US heeft in moslimbroeder hussein barack’s adminisrtatie eventjes 4 mannen zitten op topniveau naast de duizenden verspreid over alle staten.
  Fucking islamieten infiltratie is overal sinds decennia bezig en hier in eurabia schrikken ze als een WIJF een seconde haar zelfbeheersing verliest en zich prijsgeeft.
  Dat WIJF “gek” heten is voor de islamietengemeenschap het beste dat hun kan overkomen, nee dat wijf gewoon een infiltrante heten dat is het en niks anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s