VIDEO (CNN): Peshmerga redden wanhopige Yezidi van ISIS op de berg Sinjar

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jarre Tell)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO (CNN): Peshmerga redden wanhopige Yezidi van ISIS op de berg Sinjar

 1. Armani zegt:

  Kun je zien wat voor Stinkende Monsters die Extreme Moslims zijn , het is in alle landen van Europa wel bekend wie zich daar heeft aan gesloten vanuit Europa , paspoorten nietig verklaren zodat ze niet meer naar terug kunnen keren naar het land waar hun ouders destijds werden opgevangen , laat Marokko en andere Noord Afrikaanse landen ze maar opnemen het zijn tenslotte al van de geboorte af HUN onderdanen , en dat Tuig dat hier in Nederland meeloopt in pro ISIS betogingen , en 2 paspoorten bezit , gewoon hun Nederlandse paspoorten innemen en terugsturen naar HUN vaderland zoals ze dat noemen , opgeruimd staat netjes ,zo kun je er wel TIENDUIZENDEN terugsturen en ze leven niet meer op kosten van onze belastingcenten, ze beroven hier geen Juweliers en banken meer , je bent de loverboys kwijt , en de algehele criminaliteit in het hele land , en het vele geld dat het oplevert kan je beter aanwenden voor de ouderenzorg en chronische zieken in ons land , en het rechtvaardigste zou zijn dat het ISIS volk vernietigd zal worden middels bommen , want het zijn Horror Creaturen die niet thuishoren op deze aardbodem Stinkende Koranisten die blijkbaar een eigen versie van de koran hebben

  Like

 2. helletocht zegt:

  Waar blijven de linkse rechtvaardigheidsdominees? Hun commentaar is er nu niet. Ze zijn er als de plofmoslim bij om alles wat de arme Palestijnen aangedaan wordt te veroordelen. Ze willen niet weten dat het Palestijnse volk in meerderheid gevangene is van een corrupte bende Hamasmiljonairs, die enkel gebaat zijn bij oorlog. Pas dan kunnen deze engerds gedijen in hun rijkdom. Als er vrede zou zijn, hadden deze figuren geen werk! De meeste Palestijnen in de Gazastrook willen ook een normaal leven hebben, maar dat wordt hun ontnomen door een stel extreme misdadigers. Gisteren hoorde ik daar de eerste tekenen van verzet tegen Hamas en wel door de eigen inwoners. Kennelijk komen onze linksmannen/vrouwen alleen in het geweer als het om echte moslims gaat, extreme moslims helaas. Christenen, Yezidi’s, Koerden, ze zijn er niet in geïnteresseerd. Moslims die vredelievend zijn, of een hoger niveau hebben dan het tuig in ons land, zijn voor hun niet belangrijk. Dat is geen stemvee. Die doorzien de valse linkse renegaten. Maar ook de renegaten vergeten dat hun hoofd ook op een stok wordt gespiesd zodra de tijd rijp is. Dus linkse veelverdieners begin alvast maar te vluchten!!!

  Like

 3. Harry zegt:

  Iedereen weet dat hier genocide gepleegd wordt behalve Gekke Fransie .
  Hoe is het toch godverdomme mogelijk dat zulke lui tot zo’n functie door kunnen dringen ?

  Oh ja , pvda .

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Waar zijn nu de RODEN? Veroordelen de RODEN dan deze gruwelijkheden, van hun vriendjes de moslims, NIET? Neen, want de PVDA en de rest van de verraderszooi van de “rode kerk”, hebben ONS verraden en heulen met ONZE DOODSVIJAND de ISLAM!

  Like

 5. Auke zegt:

  Dat de islam de doodsvijand van alles wat niet een soennitisch moslim is, is bij de joden en christenen is al 1400 jaar bekend. De praktijken die horen bij hun godsdienst zijn ook al 1400 jaar bekend. Het christendom heeft 1400 jaar gestreden tegen deze satansreligie. Alleen sinds 1969 e.v. leven de Nederlanders onder de atheïstisch/humanistische dictatuur (dat maakt vrij, volgens de aanhangers van deze aannames)en volgens de elite van deze kultuur is het vereist dat alle religies gelijk zijn, dat onderwijs alles oplost (met meer kennis wordt men vanzelf atheïst (alleen al die aanname is DOM) en alle culturen zijn prachtig en volkomen gelijkwaardig. Natuurlijk overgoten met het; weg met ons sausje en alle religie (behalve dan die van de niet-christenen, de rest is namelijk superieur aan het christendom (NOT)) hoort achter de achterdeur plaats te vinden. Het is gelukt, we zijn in het Walhalla. Het utopisch rijk van iedereen gelijk, alle culturen zijn gelijk, alles is ontstaan uit de oersoep, alle religies hebben dezelfde herkomst etc., etc., etc., alle religies zullen vanzelf verdwijnen door meer onderwijs. (Door heel goed onderwijs leert iedereen zelfstandig na te denken (dus wordt vanzelf atheïst; LOL) (Zo DOM) (Het is Stalin (en Hitler, en Mao, en Pol Pot en meer, (hele lange gaaaaap) van die atheïstische idioten), himself, niet eens gelukt om religie uit zijn atheïstische maatschappij te vernietigen, dus weer een hele domme nergens op gebaseerde aanname, die allang door de feiten is/was gelogenstraft. Zoals de Bijbel al zegt, wie wind zaait zal storm oogsten. Voor ogen die willen zien, samenvatting: dit is wat jullie (seculieren/atheïsten/humanisten) wilden, dit komt er van, wanneer jullie de Waarheid vervangen door leugens.

  Like

 6. Jan zegt:

  Yezidi Exodus Continues, Girls Raped by ISIS Jump to their Death Mount Shingal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s