Aanpak Haarlemse Top-25 criminelen geen succes

Screenshot 34

HAARLEM – De aanpak van de 25 Marokkaanse criminelen die voor de meeste overlast zorgen in Haarlem, is vooralsnog geen succes. Dat komt met name doordat de ouders van de criminelen niet willen meewerken.

Van de 25 jongeren voor wie de gemeente Haarlem samen met de politie, het Openbaar Ministerie en andere partners een speciale aanpak had geformuleerd, hebben er 21 opnieuw crimineel gedrag vertoond het afgelopen jaar, schrijft het Haarlems Dagblad. En dat terwijl de doelstelling was om minstens 15 boefjes uit de criminaliteit te halen.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Justitie, Marokkanen, Moslims, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Aanpak Haarlemse Top-25 criminelen geen succes

 1. DonnaDolce zegt:

  Niet meewerken? Dan opzouten, een beetje harder aanpakken zou geen kwaad kunnen, lijkt mij. Tijd dat de prinsjes afgerekend worden op hun daden en zo ook de ouders.

  Like

 2. dot zegt:

  En is stopzetten van hun diverse uitkeringen niet een oplossing ?

  Like

  • jitskesez zegt:

   Precies, Dot. Dat lijkt me toch de snelste manier om van die hele zooi af. Crimineel gedrag van de kinderen, ouders willen niet helpen? Okay, uitzetten, en de Imam ook, want ja we weten nu allemaal zolangzamerhand wel dat het de Koran en de Islam zelf is, die mensen aanzet tot precies zo’n zware moordende crimineel zijn als Mohammed zelf.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verbaast mij dat helemaal niet.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  NEDERLANDSE DUBBELPAS INLEVEREN EN
  ERUITSODEMIETEREN MET DE HELE FAMILIE !
  WAAR IS HET PROBLEEM ?????

  Like

 5. alidas1 zegt:

  Opstelten wie is hier nu toch de baas ?
  Heb je nu helemaal niets meer te zeggen
  Maak hier toch eens een eind aan en stuur die familie,s naar hun land van herkomst.
  Laat nu toch eens zien wie de baas is
  .Dan stijg je tenminste weer een beetje in mijn achting
  .
  .

  Like

  • koddebeier zegt:

   De minderheden zijn hier in dit slap bestuurde land de Baas, alles verpesten ze, de Nederlandse samenleving, onze cultuur, onze wijken, steden en dorpen.
   Wij zijn alleen goed om hun uitkeringen en kinderbijslag op te hoesten !!

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Zachte heelmeesters ……. bekend gezegde. Lijfstraffen kennen we niet meer en moeten we ook niet meer willen. Een detentie met zwaar lichamelijk werk zou wellicht heilzaam zijn. Laat ze maar sjouwen, graven, spitten enz.enz. Geen mobieltjes, ipads, laptops enz.
  Eventueel 25 zware stenen van de ene kant van een veld naar het andere sjouwen en daarna weer terug.
  Geen medewerking, dan 24 uur isoleercel.
  Daarna nog geen medewerking, dan 48 uur isoleercel.

  Like

 7. Harry zegt:

  Dus naast het feit dat ze geen werk kunnen vinden omdat ze niks kunnen en weten , zijn ze dus ook niet in staat hun kinderen op te voeden .
  En als je dan ook nog niet van plan bent om daar wat aan te doen , dan is een enkeltje home de enige optie .
  Die lui horen hier niet .
  Ze passen hier niet .
  Ze passen zich niet aan .
  En ons land is al overvol en financieel uitgemergeld .
  Die lui dragen niks bij aan de maatschappij .

  Vanmorgen nog bezoek gehad op kantoor , iemand die haast dagelijks komt .
  Vaak laat ik hem dan de gruwelijkheden zien op de site .
  Zo ook vandaag . Over die Palestijnse teef .
  ” Ja , ja t’ is toch wat ” !
  Om vervolgens doodleuk te melden dat IE NAAR MAROKKO OP VAKANTIE GAAT !
  Parels voor de zwijnen !

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Water naar de zee dragen…

  Ze vriendelijk doch dringend verzoeken alsjeblieft op te ‘tyfen’ naar die Heimat van het tweede paspoort is er natuurlijk niet bij. Wij betalen wel hoor…

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Zulke berichten moet je anders lezen, er is een andere kant. De ouders zien hun kinderen als strijders voor de islam en vinden het prima als ze de strijd voort zetten. Slachtoffers zijn vrijwel altijd autochtonen, kinderen en bejaarden het meest.
  Dan is het project een succes; geld gaat naar nutteloze buurtvaders, die op deze manier beloond worden voor het wangedrag van de koters. Stemmen worden zo gekocht. Geld gaat naar ambtenaren, die de problemen in stand houden omdat ze er aan verdienen. Denk hierbij ook aan al die veelverdieners bij de politie. Geld blijf beschikbaar voor linxe propaganda; er zijn vele website’s in de lucht vol policor multikul geblaat
  En het volgende project krijgt eerder geld wanneer de criminaliteit hoog blijft. Soms lopen er wel 10 projecten tegelijk in 1 gemeente tegen allochtoon tuig. Gewoon omdat dat kan. De gemeente doet het, het jeugdwerk, maatschappelijke instellingen en ook woningbouwcorporaties, allemaal vissen ze in dezelfde vijver. Met nul resultaat, maar het volgende project, nee, dat wordt een succes ………
  Tot slot. Haarlem is linx. Kansloos, dat er daar iets verbetert.

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  De problemen in de oude stadswijken (De vroegere arbeidersbuurten) rijzen de pan uit, buiten de schilderswijk zijn er elders in Nederland soortgelijke buurten. De auteur van dit artikel laat op de oude vertrouwde linkse wijze de buurt waar deze 25 uiterst criminele jongeren wonen achterwege. De Problemen welke deze criminele jongeren met zich mee brengen, worden niet veroorzaakt door armoede, maar door de weerzin van heel veel moslims om te integreren in de Nederlandse samenleving.

  Ook de ouders van bijna alle islamitische jongeren integreert amper of helemaal niet, het lijkt er veel op of deze lui in een tijdmachine, onverwachts in de moderne Nederlandse maatschappij uit gestrooid zijn en zij kruipen langzaam maar zeker allemaal weer bij elkaar en leven hun levens op deze, door veel Nederlanders op een verachtelijke manier. Men krijgt geen grip op deze lui wat men ook probeert,

  Op het werk deden zij wel een poging om goed voor de dag te komen, en inherent aan hun verachtelijke ideologie vertelden zij honderd uit een over hun cultuur, en daar haakte ik al snel bij af. Het zijn ook smerige verraders om in een goed blaadje te komen te staan bij de chef lulden zij van alles door. Maar deze buurten zijn mijn inziens de woongebieden en de broeinesten van criminaliteit en terrorisme geworden, waar de reguliere politiek niets, maar ook niet aan doen.

  De 40 probleem wijken van Ella Vogelaar, dat knettergeke PvdA wijf, in deze woonwijken werd gedurende de kabinetsperiode Balkenende IV extra investeringen gedaan van 2,5 miljard, die over een periode van 10 jaar uitgesmeerd werden. Gezien het cumulatief karakter van sociale, fysieke, criminele en economische problemen die zich daar voordoen is het mijns inziens weggegooid geld. Het verdampte geld moet wel zoals gewoonlijk door de werkende burger opgehoest worden, met rent natuurlijk, gelukkig staat de rente historisch laag als een bijkomend voordeeltje ‘kuch’.

  De kracht of prachtwijken zijn veranderd in shariawijken, well done Ella! De overgrote meerderheid van de Nederlandse burgers herkent de buurten bijna niet meer terug wanneer men eens een bezoekje na een lange periode van afwezigheid zou gaan brengen aan de wijken waar men opgegroeid was, zouden er ook nog meer mensen zijn die deze deceptie met eigen ogen gezien hebben?

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Van het net geplukt.

  Ik kocht een vogelvoederbakje.

  Ik hing het op mijn achterbalkon en vulde het met zaad.
  Wat een mooi vogelvoederbakje was het, toen ik het liefdevol vulde met zaad.
  Binnen een week hadden we honderden vogels, gebruik makend van de onafgebroken stroom van vrij en gemakkelijk bereikbaar voedsel.
  Maar toen begonnen de vogels nesten te bouwen in de holtes van het balkon, boven de tafel en naast de barbecue.

  Toen kwam de poep.
  Het is overal: op het tegelterras, de stoelen, de tafel, overal!
  Toen werden een aantal van de vogels vervelend.
  Ze maakten duikvluchten en probeerden mij te pikken, zelfs al had ik ze uit mijn eigen zak gevoed.
  Andere vogels waren onstuimig en luid. Ze zaten op het vogelvoederbakje en krijsten en schreeuwden tegen me. Alle uren van de dag en nacht en eisten ze dat ik het moest vullen als het voedsel bijna op was.

  Na een tijdje kon ik zelfs niet meer zitten op mijn eigen balkon achter het huis.
  Dus ik nam het vogelvoederbakje weg en in drie dagen waren de vogels verdwenen.
  Ik heb hun rommel schoongemaakt en haalde de vele nesten die ze overal op het balkon hadden gebouwd weg. Al snel, was het achterbalkon weer als vroeger.
  Stil, rustig….. en geen een kwam nog op voor hun recht op een gratis maaltijd.

  Laten we nu eens zien.
  Onze regering geeft gratis eten, sociale woningbouw, gratis medische zorg en gratis onderwijs, en laat iedereen die hier is geboren automatische bewoner zijn.
  Toen kwamen de illegalen met tienduizenden.
  Plotseling gingen onze belastingen omhoog voor gratis diensten; kleine appartementen voor vijf gezinnen; Je moet nu 6 uur wachten voor een spoedeisende hulp arts; Uw kind uit groep 4 is achter met andere scholen, omdat meer dan de helft van de klas geen Nederlands spreekt. Havermoutpap komt nu in een meertalige doos.
  Ik moet ‘Druk op één’ drukken om mijn bank in het Nederlands tegen me te horen spreken. Dan wapperen mensen met vlaggen, anders dan voor oude glorie, krijsend en schreeuwend door de straten en eisen meer rechten en gratis vrijheden.

  Gewoon mijn mening, maar misschien is het tijd voor de overheid om de voederbakjes weg te nemen.
  Als u het hiermee eens bent, geef het door, zo niet, ga gewoon verder met het schoonmaken van de poep.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie1: 13.48. uur. Beste Peter, aanpassen en integreren zullen ze NOOIT! Mag niet van het gruwelijke sprookjesboek de Koran. En ik weet dat, ik ben vanaf 2002 voorzitter van een wijkraad, in een wijk waar plm. 100 verschillende nationaliteiten wonen. En welke groep valt het meest op door hun gedrag? Juist, de MOSLIMS voornamelijk van Marokkaanse origine. Alles om te proberen- ook als wijkraad- om deze mensen erbij te betrekken, -ik bedoel de wijk dus- was en is “water naar de zee dragen”, ze komen alleen als het hun uitkomt bij activiteiten in de wijk, of als ze iets voor HUN EIGEN GROEP gedaan willen hebben. Voor de rest laten ze iedereen links liggen.
  Vertel mij wat, het is niks met dit volk, het wordt niks met dit volk. Dat is de juiste conclusie. Ze lopen de hele dag rond, van alle leeftijden, en er werkt er vrijwel GEEN. En die wijven allemaal gekleed als voddenbaal, maar de rode linkse kerk vindt dat machtig mooi.
  Ik ben klaar met deze bevolkingsgroep, en wel helemaal. Voor mij mogen ze vertrekken naar Noord-Afrika, allemaal, en laten ze s.v.p. hun rode vrindjes maar meenemen! Dromen mag, nietwaar?

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  Goh Tom waar je het geduld vandaan haalt, daar heb ik veel respect voor, om met dit moslimtuig om de tafel te zitten. Kijk dat is nu leuk om te lezen, hoe een kenner van deze veroveringsideologie welke zijn ongezouten mening durft weer te geven petje af Tom. Had al eens eerder geschreven dat er meer mensen hun impressies over de aanhangers van de islam, hier bij E.J. op ‘papier’ wilden zetten.

  Een paar ‘oudgedienden’ zoals vanhetgoor en Jack Terrible deden hun relaas over de niet zo prettige omgang met moslims, daar bleef het dan ook bij. Zelf heb ik veel slechte ervaringen gehad met deze lui, op het werk, maar men werd min of meer gedwongen om met deze indringers samen te werken, wat natuurlijk tot het minimum werd beperkt door mij en had al snel een reputatie van ‘racist’ opgebouwd, welke hoofdzakelijk uit de hoek van de FNV’ ers die in de ondernemingsraad zaten.

  Ben blij dat ik met pensioen ben dan behoef ik deze ellende niet meer mee te maken, want geloof mij Tom een grote onderneming is te vergelijken met de politiek correcte regering, maar dan in het klein.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s