Advocaat: Jodenbedreiger “weinig chique”

Screenshot 38

Said Cinar

(Door: A. Nanninga)

Jodenhaat-update. Alle kkzionisten-zombies kunnen weer even opgelucht ademhalen. Said Cinar de pipa-knallende dreiggekkie is opgepakt. Ten onrechte natuurlijk, volgens zijn advocaat Vroegh. Zij vindt de uitspraak ‘Al die zionisten, dat zijn gewoon zombies. En weet je wat we met zombies doen? Ze helemaal uit elkaar knallen.‘ ‘weinig chic en elegant.’ Ach so. Nouja zo kun je het ook bekijken, iemand die al eerder is opgepakt voor bedreigingen en vuurwapenbezit, die een filmpje opneemt waarin hij wapensluchtdrukproppenschieters (niks aan de hand!) afvuurt en mijmert over zionisten ‘uit elkaar knallen’, dat is gewoon weinig chic en elegant.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat, Justitie, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

2 reacties op Advocaat: Jodenbedreiger “weinig chique”

  1. Tom Hendrix zegt:

    Dit is dus 1 van de circa 1 miljoen notoire Jodenhaters in Nederland, zijnde de moslims. Maar blijf maar wegkijken, alle partijen die van harte, de motie Halsema hebben ondersteund!

    Like

  2. fleckie zegt:

    AANSLAGEN JERUSALEM, NIW 88.2014…………….Enkele uren nadat een man afgelopen maandag met een graafmachine op een bus inreed,waarbij EEN persoon omkwam,werd geschoten op een standplaats voor lifters in Oost-Jerusalem.Bij beide aanvallen raakten meerdere mensen gewond. Uit vooronderzoek naar het laatste incident bleek dat een in zwart geklede man een twintigjarige soldaat in de buik schoot.Daarna v.vluchtte de dader op een motor die voor hem klaarstond.Er wordt nog naar de dader gezocht. …De man die omkwam bij de aanslag met de graafmachine was de 29-jarige Avraham Walles,vader van vijf kinderen.Vijf anderen raakten lichtgewond:de buschauffeur ,drie passagiers en een politieagent.Het incident dat plaatsvond in de orthodoxe Joodse buurt Shmuel Hanavi,wordt gezien als terroristische aanslag. Een gevangenisbewaker die ter plaatse was,schoot met depolitiserepartijen op de dader,die daarbij omkwam. De aanvaller,Naif Jabis uit het arabische dorp Jabel Mukaber,reed hetvoertuig vanaf een bouwterrein naar een plein en gebruikte de graafarm om een bus omver te werpen. Een soortgelijke aanval vond plaats in juli 2008 ,toen een man uit Oost-Jerusalem expres met een bulldozer op een bus op Jaffa Street inreed.Daarbij vielen drie doden en tientallen gewonden.Twee weken later raakten 24 mensen gewond toen een man,ook met een bulldozer ,vijf voertuigen ramde.################################################################

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s