‘Israël krijgt geen raketten meer van VS’

Screenshot 42

Apache gevechtshelikopter van de IDF

De VS heeft de levering van een lading raketten voor Israëlische gevechtshelikopters tegengehouden. Dat gebeurde tijdens het zware offensief van Israël op de Gazastrook de afgelopen weken.

Lees verder>>>
(h/t Koddebeier)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in IDF, Israël, Obama, Rotzakken, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

24 reacties op ‘Israël krijgt geen raketten meer van VS’

 1. janfreak zegt:

  Lekker zo’n bondgenoot!

  Like

 2. Harry zegt:

  Maar snel zo’n ding opsturen naar China , heb je over twee weken de replika’s.
  En dan nog maar een zo’n ding opofferen om die wereldverrader uit dat witte hok te blazen !
  Gaat die zwarte aap nou anderen al verhinderen zich te verdedigen ?
  Wat aanvankelijk nog loze beschuldigingen leken , dat Obamaf een moslim zou zijn , valt nu toch niet meer te ontkennen .
  En het gezwel woekert voort .Iedere dag weer !

  Like

  • Harry zegt:

   Eigenlijk een prima reden om Amerikaanse producten te boycotten .
   De modernste wapens zijn in handen gevallen van isis dankzij de lafheid van de Iraki’s en de domheid van de Amerikanen .
   De modernste wapens in handen van de terroristen !
   Hoe stom kun je zijn ?

   Like

 3. Sjaak zegt:

  NOG MEER BEWIJZEN OP WELKE
  KANT DAT DE MOSLIM OBAMA STAAT ?

  Like

 4. Hendrick M. zegt:

  Obama, smerige rat !

  Like

 5. breget zegt:

  Deze dolksteek in de rug van Israël door de islamitische gezagdrager van Amerika was te verwachten , de openlijke keuze voor de vrienden van Hitler is een westersland onwaardig.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De MUZELMAN OBAMA laat weer zien, welke kant hij heeft gekozen!

  Like

 7. Hendrick M. zegt:

  Juist op het moment dat Israel deze raketten zo nodig heeft, met allerlei beperkende maatregelen komen.
  Misschien hoopt deze (neo- ?) islamiet wel dat hamas wat meer resultaten bereikt als Israel wat minder terug kan slaan. Vuile politiek ! (of is dit een pleonasme ?)

  Like

 8. Vederso zegt:

  Een comment op dit zelfde RTL;

  “There is a claim in the Wall Street Journal that Israel went around the back of the United States to get a resupply of ammunition from the Pentagon, that it didn’t get permission from the White House. I can only tell you as an ambassador that is impossible because there’s a very specific and deeply embedded procedure for doing that and Israel, in order to get access to preposition military equipment in this country, American equipment, has to go through the administration,” Oren said.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De achterbakse mossel Obama stuurt geen raketten meer naar Israëlische gevechtshelikopters .
  Misschien een nieuwe markt voor Poetin ??

  Like

 10. Smerige moslim laat steeds meer zien wat zijn bedoelingen zijn!

  Like

 11. Pieter zegt:

  Was te verwachten he, binnenkort dezelfde of betere kwaliteit, made in Israel

  Like

 12. fleckie zegt:

  NIW. 8.8.2014:……….Elie GEWEIGERD……….Een advertentie waarin Nobelprijswinnaar Elie WIESEL zich uitspreekt tegen het gebruik door Hamas van kinderen als menselijk schild,is geweigerd d.d.LONDON TIMES.Eerder werd de advertentie wel geplaatst in de New York Times,Washington Post,de Wall Street Journal en andere Amerikaanse kranten.De advertentie is gesponsord d.d.Values Network v.d.orthodoxe rabbijn en tv-persoonlijkheid Shmuely Boteach. De London Times weigerde de advertentie.” De stellingname v.d.auteur is te sterk en ongenuanceerd verwoord en zou aldus een aanzienlijk aantal lezersbrieven.d.Times tegen de borst stuiten”, aldus een verklaring v.d.krant………..In de advertentie stond:’Joden verwierpen het kinderoffer 3500 jaar geledenNu is het de beurt aan Hamas.’En: Waar we vandaag onder lijden is niet een strijd tussen Joden tegen Arabieren of Israëli’s tegen palestijnen .Veel meer is het een strijd tussen die het leven vieren en hen die de dood verheerlijken.Het is de strijd tussen beschaving en barbarij.
  ##############################################################################

  Like

 13. Jan zegt:

  Vredeling leverde achter de rug van Den Uyl om een enorme hoeveelheid munitie aan Israël tijdens de Yom Kippur-oorlog. Mij lijkt het dat Jeanine Hennis-Plasschaert dit ook kan doen buiten Rutte om. De munitie, hellfire, wordt ook door de Nederlandse luchtmacht gebruikt.

  Like

 14. tjonge zegt:

  zo ver wat betreft de neutraliteit van de usa….

  Like

 15. Auke zegt:

  De leiders van de V.S. zijn niet dom. dat is een linkse leugen. Alleen deze zeer atheïstische leugen wordt altijd gegeven. Net als de leugen, alle inwoners van de VS zijn dom. De reden waarom men dit zegt is het volgende: Nog steeds zijn de meeste inwoners van de VS christelijk. Volgens het atheïsme is christelijk hetzelfde als domheid. Dus zijn alle inwoners van de VS dom. Pas wanneer een groot deel van de inwoners van de VS de atheïstisch/humanistische leugen zullen gaan geloven, zijn, volgens de totale media en de daar aan gekoppelde intelligentsia, de inwoners van de VS intelligent, Wanneer dat gebeurd en dat zal gebeuren, zal er geen tegenwicht meer zijn voor de komst van de uber atheïst, genaamd satan. Die zal er voor zorgen dat in naam van de een van de sterkere doodscultussen die in de wereld aanwezig zijn (allah), alle westerse waarden, die gebaseerd zijn op het jodendom(christendom is een uitgebreid joodse sekte) vernietigd zullen gaan worden. Het jammere is dan wel dat bijna iedereen dood moet, omdat er altijd wel mensen zijn die niet voldoen aan de leer. En dat is voor de uber atheïst weer geheel in zijn lijn, want satan is de mensenmoordenaar vanaf het begin. Dit wezen kan niet anders, daar is hij voor gemaakt,

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Wij weten dat Obama is een moslim in hart en ziel. Hij is een zoon van een moslim neger (waarschijnlijk van het Al Shabaab soort). Het Nederlandse spreekwoord “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is perfect op hem van toepassing. Israël kan best voor zichzelf raketten produceren (misschien doen ze dat al) en b) overgaan tot ouderwets bombarderen. Is minder accuraat MAAR …Zoals het TV reclamespotje luidt: ”kost een beetje, wast een berg”.

  Like

 17. Jan zegt:

  Israël geeft Hamas gelijk, ‘wij hebben deze oorlog verloren’, laat terroristen toe en helpt mee Gaza weer op te bouwen.

  According to the report, Israel stipulated that the opening of border crossings between it and Gaza be dependent upon a detailed agreement with the PA. The move apparently echoes an Egyptian offer to have the PA monitor the Rafah Crossing to Sinai.

  Confirming Nahala’s announcement Thursday, the report adds that Israel agreed to gradually cancel the “periphery” no-entry zone on the Gaza side of the border, meant to prevent terrorist infiltration, from the onset of the truce.

  Israel also offered aid to the PA in rebuilding Gaza according to the report, even though the idea of Israel paying the salaries of Hamas officials in Gaza was not seen in the proposal.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/184069#.U-3TN8ZVUgk

  Like

 18. Jan zegt:

  Geen wapens voor Israël, wel voor de antisemitische regering van Turkije die banden heeft met Hamas
  http://freebeacon.com/national-security/state-dept-defends-arms-sales-to-turkey-despite-hamas-ties/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s