‘Nieuwe mars in Schilderswijk is erg riskant’ (Pas op!: Taqiyya!!!)

Screenshot 33

In de Haagse as-Soennah moskee

DEN HAAG – Een nieuwe Mars voor de Vrede in de Schilderswijk, die PVV-voorman Geert Wilders wil houden op 20 september, is vragen om problemen, waarschuwt bestuursvoorzitter Abdelhamid Taheri van de Haagse moskee as-Soennah. „Dat is hetzelfde als met bebaarde moslims demonstreren in de witte Haagse wijk Duindorp. Of Ajax-aanhangers die voor de Kuip protesteren”, verduidelijkt hij. „Dan kun je op een confrontatie wachten.”

Taheri wil naar aanleiding van de onrust in de Haagse Schilderswijk er niet langer het zwijgen toe doen, ofschoon de invloedrijke salafistische moskee zich aanvankelijk terughoudend opstelde bij betogingen rond de oorlog tussen Israël en Gaza. „Vaak worden onze opmerkingen ondanks goede bedoelingen doelbewust in de media verdraaid”, zegt hij.

Lees verder>>>
(h/t Koddebeier)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Islam, Islamisering, Moslims, Nederland, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya. Bookmark de permalink .

14 reacties op ‘Nieuwe mars in Schilderswijk is erg riskant’ (Pas op!: Taqiyya!!!)

 1. Monalisa zegt:

  Daarom is nederland verrot loop samen met de pvv tegen ISIS, maar dat durven ze niet het is een pot nat .

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Een Booslim moskeetchefje die vind dat de schuld uiteraard weer bij ons ligt, wij willen protesteren tegen hun gedrag endat is uiteraard uit de boze !!
  Zij provoceren niet, wij uiteraard wel.
  De mensen van de zwarte vlaggen kent hij natuurlijk niet en weet niet wie het zijn (vanzelf sprekend natuurlijk) ze zijn niet van zijn moskeet.
  Zo als gewoonlijk liegen en bedriegen, dat mag he, tegen een ongelovige.

  Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  Hoe kan een reactie op een provocatie nu een provocatie zijn?
  Het is net zoals met de kruistochten. Dat was geen provocatie maar een reactie op eeuwenlang geweld, moord en landje pik van moslims.

  moslims zeggen dat de wijk van hen is. Als Nederlanders laten blijken/te kennen geven dat de wijk Nederlands grondgebied is en dus van deNederlanders is, dan is dat geen provocatie, maar een feit.
  moslims moeten niet denken dat zij hier zomaar kunnen binnen wandelen en dat ze Nederlands grondgebied/wijken gewoon kunnen toe eigenen.
  Ze kunnen wel 100x zeggen dat de wijk van hen is, maar dat wil niet zeggen dat het dan waar is.

  Dan kunnen de Nederlanders ook wel gaan zeggen dat de moskee-en ons bezit zijn, want ze staan op Nederlands grondgebied,dus…………….ze zijn van ons. En als we ze willen afbreken dan mogen we dat. Want we mogen zelf weten wat we met onze bezittingen doen.

  Like

 4. Harry zegt:

  Het heeft eigenlijk helemaal geen zin om nog met die lui te praten . Ze liegen zo hard dat een varken nog het schaamrood op z’n kaken zou krijgen . En iedere keer wordt het verhaal aangepast , net hoe het ze uitkomt .
  Maar ze donderen gewoon door , linksom of rechtsom ze marcheren op hun doel af en stapje voor stapje weten ze hun doel te bereiken .
  En onze slappe regering en de nuttige idioten zijn ze iedere keer nog ter wille ook vanwege de illusie dat het dan straks misschien wel beter wordt .
  Niet dus .
  Iedere stap die je achteruit doet doen zij er een vooruit en ze gaan nooit meer terug .
  Ze worden pas mak als ze langdurig horizontaal liggen .
  Met een hoop aarde op hun bast .

  Like

 5. Harry zegt:

  Eerlijk gezegd vind ik het risico voor Wilders ook te groot om hier mee te lopen .
  Die idioten zijn tot alles in staat , bomgordels incluis .
  We zouden ons toch geen raad weten als hem iets overkwam !
  Het getuigt wel van moed , maar dan zou je wel zo’n 20 zwaar bewapende mariniers mee moeten sturen met een blanco volmacht om te schieten , om het nog enigszins aanvaardbaar te houden .
  Denk er om , de vijand bestaat uit honderden generaties lang getrainde terroristen , kennelijk de enige eigenschap waar inteelt geen nadelige invloed op uitoefent .

  Like

  • breget zegt:

   Ik ben het helemaal met u een Wilders leven is te kosbaar om alleen maar in de buurt te komen van dat allegaartje islamitische tuig , in hun eigen land zijn ze geen knip voor de rotte neus waard alleen hier in europa waar vele zwakzinnige die achter dat soort staan kan zo iets gebeuren.En we missen naruurlijk een adequate regering.mvg

   Like

 6. catharina zegt:

  Ik vind dat het leger moet worden ingezet in de Schilderswijk. We moeten nu (eindelijk, zucht) eens laten zien dat het ons menens is met de bescherming van onze vrijheden. Zodat het voor altijd in hun domkoppen geprent wordt dat zij en hun sharia NOOIT een kans maken hier en dat landverraders er subiet uitgezet worden.Genoeg is genoeg.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Zelfs al ZOU de islam vredelievend en onschuldig zijn, dan nóg heb ik er last van omdat dat hele sinistere, sombere en ongezellige gedoe niet in een westerse samenleving past; ik erger me er aan. Ik voel me niet vrij meer en ik voel me verraden door mijn ‘landgenoten’ die deze primitievelingen hebben geïmporteerd en BLIJVEN importeren.
  Maar natuurlijk tel ik, als ‘blanke’, niet mee. Mijn mening doet er niet toe.

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Ik heb vernomen dat er hier en daar knokploegen en brigades worden gevormd, en kan niet wachten totdat zij aktie gaan nemen en ik in de krant mag lezen dat dit of dat groepje moslems finaal inelkaar is geschopt. Dat ze zich leren gedeisd te houden.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Let op !! Ze worden beschermd door ‘onze eigen’ moslimvriendenpolitie, u weet wel hun vaders waren ook agent en haalde joden op voor die andere nazi’s.

   Like

   • jitskesez zegt:

    Ik denk dat ze dat weten, je hoort het dan ook niet in het openbaar. Alleen zo nu en dan gemompel in commentaar onder artikelen, zo van “Er worden contacten gelegd” en “Reken maar dat we bezig zijn.” Heel hoopgevend 🙂

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Het is een schande, dat het moslims wordt toegestaan- in de Schilderswijk- te zeggen: “DIT IS ONS GRONDGEBIED”. Dat is een regelrechte OORLOGSVERKLARING aan ONS GEBOREN NEDERLANDERS. En waarom durven deze HAATBAARDEN en hun BROEDSEL dat te zeggen? Omdat WIJ in 1975 zijn verraden aan de ISLAM, met medeweten en hulp van: VVD,CDA,PvdA, en de grootste LANDVERRADERSCLUB D66! Daar ligt de bron van al deze ellende. En daarom hoeven WIJ niets van de politiek te verwachten! Helaas slaapt het volk verder, ook in Den Haag. Dat was in 1672 wel anders, toen het volk massaal bereid was, op aanstoken van ORANJE DOMINEES, de gebroeders de WITT te vermoorden, de ware REPUBLIKEINEN van deze tijd! Ik keur deze moordpartij uiteraard af, de gebroeders de WITT waren oprechte dienaren van de Republiek der Verenigde Nederlanden, maar ik zou willen dat de volkswoede van toen eens opkwam in onze huidige bevolking. De Nederlander is een slappe zak geworden, tenminste voor een helaas groot deel.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Die hufter hoef je niet te geloven, nee. Maar daar gaat het uiteindelijk dan ook niet om.
  Komt die demonstratie er 20 september nu wel of niet? B&W en trouwens de hele overheid zouden moeten beseffen dat het niet aangaat om eerst de moslims wèl twee pro ISIS-demonstraties te laten houden en dan vervolgens: 1.: De eerste anti-ISIS-Demonstratie om te leiden en 2.:Zoals het er nu uitziet, de tweede tegen te werken, louter, omdat er van MOSLIM-zijde met geweld gedreigd wordt. In plaats van de anti-partij (die zich verder niet aan geweld schuldig gemaakt heeft) te dwarsbomen, moeten zij afdoende maatregelen tegen de DREIGENDE partij nemen, heel simpel. En als zij dit niet doen, zit het beleid scheef en bewijzen zij, te zwichten voor de ISLAM. Het is een zwaktebod ik weet het, maar als zou blijken, dat Wilders voorlopig geen andere mogelijkheid wordt geboden, dan bv. uit te wijken naar het Malieveld zou hij dat misschien toch moeten doen. En dan proberen, daar inderdaad duizenden te verzamelen. Uiteraard met DIT als thema. De onvrede met dit onrecht MOET zichtbaar worden, dat is wel het minste!

  Off-topic:@E.J. en verdere beste medestrijders, misschien hebben jullie me vandaag even gemist, maar ik probeer, nu weer in te haken.
  De kwestie is: Omdat zo ’n zes weken geleden mijn oudste kat werd gevonden door een derde, gestorven aan een hartstilstand, kwamen ze vandaag al mijn katten in beslag nemen! Politie vier man sterk en twee of drie wagens! En ze hebben ze nog lang niet allemaal, want het zijn geen binnenkatten, dus komen ze elke maand terug, hebben ze aangekondigd!
  Ze hebben vier vijf weken oude kittens meegenomen ZONDER DE MOEDER die ze niet konden vinden! Dat dóe je toch niet?! (Ja, zij dus wèl)
  En geen sprake van gebreken of ondervoeding! Alleen zijn het er te veel.Ja, vertel mij wat. Er moest wel iets gebeuren, maar deze manier van doen is verkeerd, doodgewoon verkeerd!
  En voor zoiets komen ze naar e huis met een x-aantal politiemensen! Zouden ze dat ook doen als er sprake was van Salafisten, die hun kinderen mishandelen? Of zouden ze dan niet dúrven?
  Ik ga een bezwaarschrift indienen, denk ik……

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler: 16.47. uur. Beste Theresa sterkte ermee. O ja, en de moslimpolitie valt wel U lastig Theresa, maar blinkt door afwezigheid, als dat moslimuitschot zijn gang gaat. Triest, dat is het, beste medestrijdster!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s