Organisatie anti-ISIS demonstratie: “PVV’-nazi’s niet welkom!”

Screenshot 32

(Door: Michael van der Galien)

Alle mensen die niet anti-ISIS én anti-Israël zijn, zijn niet welkom. Dat u het even weet.

Volgens mij zijn radicale islamieten toch echt de nieuwe nazi’s, maar blijkbaar denken de organisatoren van Demonstratie Tegen ISIS Amsterdam daar net een beetje anders over. Zoals ik gisteren al uitlegde zijn pro-Israëlische demonstranten niet welkom bij hun betoging die gepland staat voor 30 augustus. Sterker nog, ze tolereren niet eens pro-Israëlische commentaren op hun Facebook-pagina. Die houd je maar voor je – samen met je stomme vlaggen.

Naar nu blijkt zijn er meer mensen niet welkom die zich verzetten tegen ISIS. Zie hier een nieuwe update van één van de mensen achter de groep:

Lees verder>>>
(h/t katan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, PVV. Bookmark de permalink .

32 reacties op Organisatie anti-ISIS demonstratie: “PVV’-nazi’s niet welkom!”

 1. peterselie1 zegt:

  92% van het aantal inwoners van de schilderswijk is van allochtone afkomst, 3500 gezinnen leven onder de armoede grens dit zijn twee feiten over de schilders wijk. Vanmorgen hoorde ik een discussie tussen Richard de mos ( Groep De Mos / Ouderen Partij) en de Küçük, Hasan (Islam Democraten Den Haag) waarin de Mos stelde dat hij geen voorstander is van de demonstraties welke gehouden zijn en worden in de sharia driehoek.

  De Mos vertelde tevens dat hij verleden week nog naar een Marokkaanse ondernemer was geweest, welke een emotionele oproep aan de Mos vroeg in de trant van: Richard, Richard zorg a.u.b. dat deze demonstraties in de wijk stoppen. Nu wanneer men het mij zou vragen weet ik wel het volgende Richard de Mos is niet voor niets uit de PVV geflikkerd o9f wanneer men het netjes wil zeggen hij werd op een onverkiesbare plaats op de PVV lijst gezet wat eigenlijk op het zelfde neer komt.

  Richard de Mos is óók een van de vele verraders die Geert Wilders onder zijn hoede had. Richard de Mos laat zijn oren hangen naar de islam, niets meer niets minder. Ook werd er gesteld dat vanavond in de Gemeenteraad het debat over de shariadriehoek van Aartsen zijn positie let wel géén gevaar loopt. Voor elke rechtgeaarde autochtone burger is dit een onverteerbare zaak en het druist regelrecht in tegen de normen en waarden van de democratie.

  Ook werd er geoppert dat van Aartsen de toekomstige demonstraties niet in de sharia driehoek te houden maar bijvoorbeeld op het Malieveld. Zie hier hoe de linkse ‘democratische’ gezagsdragers een draai geven aan hun beeld van de democratie. Van Aartsen heeft een andere kijk op een aan alle kanten platgereden variatie op het thema theedrinken met indringers.

  Van Aartsen: geen nieuwe protestmars door Schilderswijk!

  Er komt geen nieuwe ‘mars voor de vrede’ door de Haagse Schilderswijk. De kans op ongeregeldheden is te groot.
  Dat heeft burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) besloten, meldt het AD.

  Rellen

  De kans dat er rellen uitbreken als betogers in de wijk demonstreren tegen moslimextremisme, is volgens van Aartsen te groot.

  PVV-leider Geert Wilders had woensdag opgeroepen tot een nieuwe protestmars door de wijk.

  De politicus was van plan om met ‘duizenden’ door de Schilderswijk te lopen. Maar daar zitten de inwoners niet op te wachten. Radicale jongeren gaven aan dat zij dan aan het rellen zouden slaan. >>>

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/8/Van-Aartsten-geen-nieuwe-protestmars-door-Schilderswijk-1576449W/

  IS-aanhangers werven Britse moslims in hartje Londen
  In het centrum van de Britse hoofdstad Londen heeft een groep aanhangers van de terreurgroep IS pamfletten uitgedeeld. Zij probeerden Britse moslims ervan te overtuigen dat het hun plicht is ‘het kalifaat over de wereld te verspreiden’.
  Dat melden verschillende Britse media woensdag. De groep bestaat uit studenten van twee omstreden radicale imams in het Verenigd Koninkrijk.

  Emigreren

  De uitgedeelde folders moedigen moslims aan naar het ‘pas gevestigde kalifaat’ te emigreren. Ook roepen zij islamitische Britten op de ‘nieuwe kalief’ te steunen en de aanhangers van het kalifaat te helpen bij de verspreiding ervan.

  De Britse politiemacht Scotland Yard onderzoekt of de pamfletten in strijd zijn met antiterrorismewetten in het land.

  Strafbaar

  De foldertjes noemen de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS) niet expliciet, maar de woorden ‘nieuwe kalief’ zouden duidelijk verwijzen naar de zelfbenoemde leider van IS, Abu Bakr al-Baghdadi. >>>

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/8/IS-aanhangers-werven-Britse-moslims-in-hartje-Londen-1576252W/

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/02/e-n-op-de-twee-marokkaanse-eenoudergezinnen-in-bijstand

  Like

 2. Monalisa zegt:

  -Nou, met medewerkers als Haifi op het ministerie van veiligheid en justitie moet het niet al te moeilijk zijn om aan het verzoek van Moedi om PVVers buiten de deur te houden.
  -Na ja, dit is een uitgelezen kans voor burgemeester van Aartsen, die jaren roept dat de PVV geen vaste voet aan de grond mag krijgen, om Moedi & aanhang te laten zien dat het hem menis met de PVV is.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Wederom blijkt dat de islamieten ons willen voorschijven wat we wel en niet moeten doen.
  Het word de hoogste tijd voor een actie……De islam Nederland uit, NU !!!!!!

  Like

  • Willie zegt:

   Koddebeier, die gaan NIET weg hier , zeker niet vrijwillig , misschien met een geweldige schop tegen hun kloten ??? Hamvraag : wie gaat hun die schop verkopen ??? 95% van het volk zijn ”sheeple ”, van die moet je echt niks verwachten.Herinner je je t einde van World War Z(ombie) ??? De paar fatsoenlijke mensen moesten zich op een eiland (Nova Scotia) terug trekken , zwaar bewapend en dag en nacht op hun hoede voor die zombies
   Wel , die zombies kan je best vergelijken met die krankzinnige moslims van nu
   Dus weet je nu wat er ons te doen staat ,niet ?? Denk daaraan , betogingen helpen juist niks ,alleen keiharde aktie

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    exact Willie!

    ik zit dat ‘spoeddebat’ te volgen en het vervult me met afgrijzen, al dat geleuter op een paar na zoals o.a. Leon de Jong, ècht, ik ben voor uitdelen v strychnine en onder toezicht te laten innemen door de islammers die niet op ons ‘verzoek tot vertrek uit ons land’ zijn ingegaan , nu is een enge BOS v partij Den Haag?? aan t woord… de manier waarop de burgemeester is aangevallen is buiten proporties zegt deze overjarige ‘hippie’… http://www.omroepwest.nl/live/tv/overlay

    Like

 4. Cathja zegt:

  Wat mij betreft komt er maandelijks een protest tegen ISIS, én tegen het bezetten van de Schilderswijk en andere wijken waar moslims denken de dienst uit te kunnen maken! Er kan niet vaak genoeg worden gedemonstreerd tegen de oprukkende islam! Nederland moet 100% Nederlands blijven! Het is al erg genoeg dat we inmiddels al met zoveel moskeeën opgezadeld zijn. Genoeg is genoeg. Nederland is klein, en we willen onze eigen cultuur en identiteit duidelijk zichtbaar houden!
  Pro-ISIS, pro-Gaza en anti-Israël demonstraties moeten worden verboden, want de demonstranten gaan keer op keer over de schreef.
  Nederland moet eens laten zien dat we baas zijn en blijven in eigen land. Bevalt het sommigen niet, dan de Nederlandse nationaliteit inleveren en ophoepelen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Cathja: 11.01. uur. U zegt-terecht- dat Nederland eens moet laten ziendat we de baas zijn in eigen land. Beste Cathja, dat ben ik geheel met U eens, maar dat gaat niet lukken. En wel om reden, dat de hele hypocriete 2e Kamer heeft ingestemd met de MOTIE HALSEMA, om ISLAMISERING TOE TE STAAN. Behalve de PVV en SGP stemden de vuile POLITIEKE VERRADERS ALLEMAAL VOOR DEZE MOTIE! Zo rolt dat, en alles voor GELD en BAANTJES!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  tussen ziendat, moet een spatie.

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Ik wil van die Moedi weten of hij alle PPV-ers benoemd als neonazi’s, graag email-adres dit riekt naar pure discriminatie. Dit ga ik doorsturen naar het meldpunt discriminatie, we gaan de rollen eens omdraaien !!!

  Like

  • Harry zegt:

   Goede actie , man !

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tempelier: 11.29. uur. Misschien een idee, beste Tempelier. Misschien zou het goed zijn, als U ons het adres van het Meldpunt Discriminatie, via de site van Hr. Bron, ons zou laten toekomen, dan zouden we als reageerders ook allemaal een klacht daar kunnen indienen. Als Hr. Bron het goed vindt.

   Like

 8. jitskesez zegt:

  Mijns inziens zouden Moslims moeten worden verboden mee te doen. En als ze zeggen ja maar wij zijn ook anti ISIS dan moeten ze verteld worden, Wij weten hoe jullie Moslems altijd liegen, jij bent een Islamiet DUS ben je voor de Islamitische staat, hou op te liegen en hou je op afstand van beschaafde mensen zoals wij.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wie heeft deze man tot bestuurder en beleidsmaker van Nederland gemaakt?

  Like

 10. dot zegt:

  Een goede moslim moet op moslim grond leven, het staat in hun koran dus wat doen ze hier in Europa nog ?

  Like

  • Willie zegt:

   Europa is intussen voor hen ook moslimgebied geworden , dank(???) zij onze smeerlappen van politiekers , dus die trappen t niet af hier ,wij zullen al gelukkig mogen zijn dat WIJ mogen ”runnen”
   Dit volgende staat ons ongetwijfeld te wachten

   “Run Like Hell”

   Run, run, run, run [repeat line four times]
   You better make your face up in
   Your favourite disguise
   With your button down lips and your
   Dit is ondertussen hun grond geworden ,dank(???) zij onze smerige politiekers
   Dus die zullen zeker niet terug naar hun zandbak trekken
   Het volgende hier staat ons ongetwijfeld te wachten , gruwel al maar

   “Run Like Hell”
   Run, run, run, run
   You better make your face up in
   Your favourite disguise
   With your button down lips and your
   Roller blind eyes
   With your empty smile
   And your hungry heart
   Feel the bile rising from your guilty past
   With your nerves in tatters
   As the cockleshell shatters
   And the hammers batter
   Down your door
   You better run
   Run, run, run, run
   You better run all day
   And run all night
   And keep your dirty feelings
   Deep inside. And if your
   Takin’ your girlfriend
   Out tonight
   You better park the car
   Well out of sight
   ‘Cos if they catch you in the back seat
   Trying to pick her locks
   They’re gonna send you back to mother
   In a cardboard box
   You better run

   Like

 11. Aanklacht indienen:wij zijn geen neonazi,s.En van Aartsen is een lelijke dhimmy die dat tuig de overwinning in de schoot gooit!Die vent moet zeker voor het toekomstige tribunaal;wat een lamzak!Samen met v.d. Laan in een celletje van 2 bij 1;kunnen ze elkaars tranen drogen!Dus,demonstratie mag niet?Dan maar harde akties;het enige dat er op zit;islamvrij Nederland en niks anders!Niet goedschiks,dan maar kwaadschiks!Als ik dan toch een neonazi ben moet ik mijn ,normaal rustige,gedrag ook maar aanpassen!

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Een woord !

  IDIOOT !!!

  Like

 13. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv @leondejong v AARStsen zwaaiend met koran nr arnoudvandoorn mr is niet voor islam hoor https://www.facebook.com/ProPatriaNederland/photos/a.329726977182851.1073741827.329228247232724/335393809949501/?type=1&theater

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s