Verbod op democratische anti-ISIS-demonstratie of hoe de leugen ons weer historisch regeert

Screenshot 45

(Door: E. van Lith)

Terwijl de landelijke politici opmerkelijk genoeg in alle talen zwijgen over de kwalijke rol van Haagse Jihadstrijders in Irak en de mainstream media hierbij opvallend wegduiken, wordt nu zelfs een demonstratie van ongeruste medeburgers verboden, en dat nota bene in de internationale hoofdstad van het volkenrecht. Het gaat niet bepaald de goede kant op met onze democratie, maar waar blijven nu de waakhonden van de onafhankelijke media ?

Kunt u het zich nog herinneren hoe Geert Wilders tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart van dit jaar massaal door deze onafhankelijke media werd afgeserveerd na zijn opmerkelijke woorden ‘willen jullie meer of minder Marokkanen!?’. De journalisten speelden hun politieke spelletjes met verve, maar Wilders had blijkbaar iets beter geluisterd dan de waakhonden naar wat er in de Schilderswijk leefde.

Wie nu ziet hoe bepaalde minderheden uit diezelfde Haagse Schilderswijk nota bene bij andere minderheden in Irak huishouden, schaamt zich als fatsoenlijke burger de oren van het hoofd dat deze lieden uit ons vreedzame landje komen, maar de dames en heren politici en bevriende journalisten, met Timmermans en de NOS voorop, zwijgen in alle talen.

Ziet u het ook al gebeuren dat in Den Haag in bepaalde wijken extreemrechtse blanke jongeren opgroeien, die andere religies dan het christendom verwerpen en afreizen naar andere landen om daar een kruisvaarderstaat te stichten en zoveel mogelijk moslims vermoorden? De NOS-wereld zou te klein zijn, laten we wel zijn, en linkse politici zouden ons massaal aanzetten tot het oppakken en veroordelen van deze lieden.

Maar nu het uit deze extreme hoek komt, niets van dit alles. Hebben de complotdenkers dan toch gelijk ? Uiteraard zenden de verslaggevers van NOS tot AVRO beelden uit van buitenlandse persbureaus vanuit Irak hoe onze Amerikaanse vrienden weer moeten ingrijpen, maar laten de journalisten hun binnenlandse taak liggen en worden de bronnen van het kwaad, de West- Europese achterstandswijken waar de Jihadstrijders worden gekweekt,  bewust gestuurd met rust gelaten lijkt het. Zou dit toeval zijn ?

Het lijkt er zowaar op alsof de media eendrachtig worden aangestuurd om vooral de binnenlandse oorzaken van het moslimkwaad toe te dekken met een sluier van onbekendheid. Hier gebeuren historisch heel foute dingen die we niet zomaar mogen vergeten als burgers, en vooral de rol die politiek en media hierbij spelen. Met als voorlopig democratisch dieptepunt het verbieden van een demonstratie tegen het geweld van ISIS volgende maand in nota bene de hoofdstad van de internationale rechtspraak Den Haag,

We staan erbij en kijken ernaar. Wie bevrijdt ons burgers van deze politiek gekleurde media!?

Bron:
www.vrijemedia.blogspot.nl
Auteur: E. van Lith

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Verbod op democratische anti-ISIS-demonstratie of hoe de leugen ons weer historisch regeert

 1. JooJootje zegt:

  De enige die achter ons staan zijn wij zelf wij het volk zullen onszelf moeten bevrijden.
  Hiervoor zullen we wel moeten radicaliseren om te beginnen met burgerlijke ongehoorzaamheid.
  Zij geen vergunning nodig wij ook geen vergunning meer vragen we gaan het gewoon doen ook zonder toestemming.
  Juist om de provocatie laat de wereld maar weten wat er speelt laat de internationale media maar komen met hun kameraploegen wij zetten de vuile was van de regenten wel buiten.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  We hebben gestemd op een wederom zichzelf herstellende bestuurssysteem dat ook de media beheerst. Dat laatste overigens nauwelijks controleerbaar en het eerste waarneembaar.

  Like

 3. realist zegt:

  democratie is niet opgewassen tegen de problemen van deze tijd,de democratie belemmerd ons zelfs om de problemen aan te pakken.er is nood aan een ernstige upgrade van de democratie en justitie.met minimaliseren,ontkennen,goedpraten en liegen(maw politiek correct zijn) escaleren de dingen enkel maar

  Like

 4. janfreak zegt:

  Het probleem is denk ik dat men de kool en de geit wil sparen en dat kan nu eenmaal niet altijd.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  We kunnen om te beginnen al onze abonnementen opzeggen van al die gekleurde media.
  Er is op internet voldoende keuze om geinformeerd te blijven.
  Mensen dan DOEN we tenminste iets!

  Like

 6. Roger Catrysse zegt:

  Zij (de islamieten ) mogen alles wij niets dat is de democratie in Nederland

  Like

 7. Massaal krantenabonnementen opzeggen en nieuwszenders boycotten:geen abonnees;failliet;hele lage kijkcijfers,zal ze leren.We zijn al lang genoeg voor gelogen!

  Like

 8. een patriot zegt:

  Abonnement van de krant heb ik naar aanleiding van gekleurd nieuws al jaren geleden opgezegd.

  De commotie om de Schilderswijk, nu een isis enclave, bewijst het verraad en onbenul van de bestuurders die oorzaak zijn van de huidige situatie.
  Zij die dit veroorzaakt hebben gaan het probleem niet oplossen.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Of die demonstratie er tenslotte nu komt of niet, íets zullen we toch moeten laten horen, dat kàn nu niet meer anders!
  Ik zei het al ergens anders: Dàn desnoods een bijeenkomst op het Malieveld. ALS het maar genoeg mensen trekt. Vant dee volkomen scheve situatie MOET aan de kaak gesteld worden!

  Like

 10. Pingback: Verbod op democratische anti-ISIS-demonstratie of hoe de leugen ons weer historisch regeert | Nikontino's Blog

 11. Charles Martel zegt:

  Islam is toegelaten terreur en toegelaten racisme: de rechters horen neits, de media zien niets en de politici houden hun bek dicht.

  Like

 12. Scarlatti Bombatti zegt:

  http://www.omroepwest.nl/live/tv/overlay
  SPOEDDEBAT MET DE OETLUL van AARStsen!

  Like

 13. Zelfs de verslaggever van rtl4 noemt ons op het nieuws neo-nazi,s!Boycotten,die smeerlappen!

  Like

  • JooJootje zegt:

   Dat noemen ze framen het gaat om de publieke beeldvorming les 1 in het leerboek propaganda we draaien de werkelijkheid om fout is goed en goed wordt fout en het volk zag dat het goed was en slaapt weer rustig verder.
   U heeft verloren.
   Leer er nu eens van en doe er wat mee zorg dat er media over de vloer komt die niet gebonden zijn aan de overheid maak er een internationale rel van de russen met RT zullen zeker mee doen.

   Like

   • Weet ik ook wel,maar hoe krijg ik onafhankelijke media over de vloer?Bestaat die nog dan?Als ik rijk was maakte ik een huis aan huis blad waarin ik alle,door de media begane leugens,zou ontzenuwen;misschien werden de schapen hier dan eindelijk wakker!

    Like

 14. U.G. Kempenaer zegt:

  Die demonstratie moet gewoon doorgaan. Als de boel uit de hand moet lopen, des te beter. We zijn in oorlog met de imperialistische moslims en de linkse landverraders. Stuk voor stuk legitieme doelen om onschadelijk te maken. Het smerige uitschot. Ons land en onze cultuur worden onder onze ogen van ons ontnomen.

  Like

  • Die ongeruste mede-burgers zijn anders volgens de verslaggever van rtlnieuws,wel neonazi,s!En nou ben ik ontzettend op mijn tenen getrapt,en ik ben toch echt geen moslim met te lange tenen!Gadvergeten graftakken,daar bij rtl!

   Like

 15. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Inderdaad, de hypokrisie stinkt tot de hemel. Geert mag niks zeggen, Israel mag niks doen, en we moeten Sinterklaas aanpassen. Terwijl de meest racistische fascistische ideologie ooit, de Islam, vrij mag huishouden en men durft kwalijk toe te geven dat ISIS fout is.

  Like

 16. Ghost Of Old Europe zegt:

  Behoort BNR Nieuwsradio ook tot de MSM?. Wie kan hier iets over zeggen?.

  Like

 17. tjonge zegt:

  laat ze lekker framen die nsb-media !!
  puur een zwakte bod, het veranderd niets aan het feit dat die isis-boys and girls DE meest schandalige misdadigers zijn waar de neonazi,s padvinders bij lijken.

  hoe wil de media DAT nou recht peaten ?

  Like

  • tjonge zegt:

   peaten moet zijn praten.

   btw, de wetgeving is er alleen om de brave burger in het gareel te houden, m.i. wordt het allang tijd om ff geen brave burger meer te zijn, gewoon, omdat schijnbaar alleen de wet van de sterkste/geteisem hier in nederland geldt.

   dus gewoon met zijn allen lekker door de schilderswijk op 30-9..
   maar dan moeten we wel met velen zijn !!

   Like

 18. Auke zegt:

  Wanneer de leugen regeert, dan weet je wie de baas is en 1 zekerheid kan ik geven. Hij is de tegenhanger van Jezus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s