VIDEO: Flagrante leugenbeelden “dode” Palestijnen


En hoeveel ‘bewijzen’ van de talloze ondraaglijke leugens van de ‘door Israël afgeslachte Palestijnen’ moet de wereld nu nog zien?! Hallo, Rutte, Timmermans, Schoof, AIVD & Staatsjournaal: Nederland eist NU – en heeft recht op! – jullie reactie. Komt deze niet, of wordt de boel weer als ‘vermeend’ afgedaan – dan weten we het: ‘Eens verkocht, is altijd verkocht.’

Bron:
www.jihadwatch.org

(h/t Wringer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Pallywood". Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Flagrante leugenbeelden “dode” Palestijnen

 1. Monalisa zegt:

  had een mooi punt 60 er over heen kunnen gaan!!!!!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Moslims of Palestijnen, ze liegen altijd en overal. Maar de “rode en progressieve kerk”, blijven er maar op hameren, dat ZIJ werkelijk de slachtoffers zijn!

  Like

 3. Harry zegt:

  Ze zijn gewoon niet dood genoeg !

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Willens en wetens de boel overal in de zeik nemen.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Return of the living dead.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Laat de PVV regeren geven wij onze stemmen en aan niemand anders.

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘ANTWOORD uit ANTWERPEN’, NIW 8.8.2014………………..Ook in Antwerpen is het aantal antisemitische incidenten de afgelopen tijd toegenomen. Een zeer treurige situatie,zo stelt de Antwerpse burgemeester en Nieuw-Vlaamse Alliantie-voorzitter Bart de Wever in een publieke verklaring.Als voorbeeld haalde de Wever een incident aan waarbij een arts geweigerd zou hebben om een Joodse vrouw uit Antwerpen te behandelen.”We zijn allemaal aangegrepen d.d.gebeurtenissen in het Midden-Oosten en we willen allemaal dat er zo snel mogelijk vrede komt”, aldus De Wever. ” Maar het is belangrijk dat we steeds de gave des onderscheidt bewaren en klaar het verschil zien tussen de situatie hier. En. In het Midden-Oosten”. Samen met zijn Antwerpse politiediensten zal de N- VA- voorzitter er nauwgezet ten strengste op toezien dat alle gemeenschappen in mijn stad in verdween zonder angst kunnen leven.”………… Volgens de Antwerpse burgervader is het “vanuit intellectueel en menselijk oogpunt volstrekt ridicuul om de Joodse gemeenschap in ons land verantwoordelijk te stellen voor het oorlogsgeweld in het Midden-Oosten,net zoals het volstrekt ridicuul is de moslimgemeenschap verantwoordelijk te stellen voor terreurdaden gepleegd door fundamentalisten”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s