VIDEO´S: “Islamitische Staat” (alle 5 delen!)

Deel 1:

Deel 2:

Deel 3:

Deel 4:

Deel 5:

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Genocide, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO´S: “Islamitische Staat” (alle 5 delen!)

 1. Aegolius cs zegt:

  Gustave Flaubert: Beroemd citaat: ‘Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen’ (1878)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Gustave_Flaubert

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  ISIS moet platgebombardeerd en iedere ISIS aanhanger Nederland uitgezet.

  Like

 3. Avidia zegt:

  Dit moet iedereen zien.

  Like

 4. Auke zegt:

  Neen, dat zal niet helpen. Zolang wij mensen denken dat wij de norm zijn, maakt het niet uit. Waarom is de islam fout, of waarom was Hitler fout, of waarom waren Mao/Stalin/ Pol Pot fout. In de atheïstisch/humanistische levensvisie is alleen de mening van de sterkste belangrijk. De Waarheid wordt in Zijn bek gespuugd, Het Leven wordt vernietigd en de Weg is onbegaanbaar verklaard.. Wat wil je nog meer. Atheïsme rules the world. OK er zijn wat vervelende bijkomstigheden, zoals de islam, hoewel de islam een zuiver atheïstische levensvisie is. Aanhangers van de islam geloven in allah en allah is een afgod, De Bijbel (Het Woord) aldus de Enige Echte God geeft aan dat er maar 1 God is en dat is Hij. Afgoden zijn drekgoden (rotzooi, niet bestaande onzinfiguren, leeg) Geheel volgens de atheïstische aanname (die weer geheel is overgenomen van God Himself). Er zijn geen goden en dat zien we. Aan de boom (levensovertuiging) herkennen we de vrucht ( voor of tegen het Leven) en het atheïsme in al zijn vormen brengt maar 1 ding en dat is de dood. En God geeft aan; een ieder krijgt waar hij of zij om vraagt. En sinds 150 jaar willen de meeste mensen dat de mens de baas is en niet God. God is van geen en generlei waarde en dient per definitie bestreden te worden. Dus de dood is zal in al zijn facetten meer en meer de overhand krijgen. De twintigste eeuw was een kleuterklas bij wat er in de toekomst zal gebeuren. Zo jammer zulk afgodendienst, terwijl wij zo gezegend zijn geweest door de Enige Ware God.

  Like

 5. fleckie zegt:

  ‘BEZORGDE BESTUURDERS’! NIW 8.8.2014. man M.Swirc, hoofdredacteur NIW
  Het kabinet zoekt toenadering tot de Joodse gemeenschap. De afstand tot de Haagse burgemeester Van Aartsen blijft onverminderd groot na de. Demonstratie in den Haag waarop ” dood aan de Joden” werd gescandeerd.
  Nadat in de afgelopen weken toenemende ongerustheid ontstond in Joods Nederland over de antisemitische uitingen in en rondom Gaza-demonstraties,..belegde premier Rutte samen met ministers Opstelten van Veiligheid en Justitie en minister Asscher van Integratie,maandagavond een bijeenkomst .Dat gebeurde op verzoek van het Centraal Joods Overleg( CJO).Bij het gesprek op het CATSHUIS waren vertegenwoordigers v.d.Joodse kerkgenootschappen,het Joods Maatschappelijk Werk, het CIDI! De Joodse beveiligingsorganisatie Stichting. Bij Leven en Welzijn,en de Federatie Nederlandse Zionisten.?…………..In een gezamenlijke verklaring v”h.kabinet en het CJO staat:”Wij verwerpen antisemitisme en elke vorm van discriminatie.In Nederland is daarvoor geen plaats”. Even verderop staat:” We zijn er met elkaar voor verantwoordelijk dat conflicten die zich elders in de wereld afspelen niet leiden tot oplopende spanningen en conflicten tussen bevolkingsgroepen in onze Nederlandse samenleving”. De Nederlandse overheid neemt ‘alle beschikbare maatregelen’ om antisemitisme en discriminatie te bestrijden.Er blijft overleg met Joodse organisaties over ‘oplopende spanningen tussen groepen’ en waar nodig wordt ‘geïntervenieerd ‘. CJO-voorzitter Jaap Fransman verklaart:’Hiermee is vanuit het kabinet een heel belangrijk signaal gegeven naar de Joodse gemeenschap toe. Met heel concrete toezeggingen o.a.over samenwerking met Bij Leven en Welzijn. dat sterkt onzin ons gevoel van veiligheid…………………SCHRIL CONTRAST……………….Directe aanleiding voor het verzoek van h.CJO was de anti-Joodse betoging op 24 juli in den Haag.In de afgelopen weken klonk veel kritiek op de rol v.d.Haagse burgemeester( en tevens korpsbeheerder) Jozias van Aartsen(VVD). wat beleid,maar ook de communicatie rondom GGaza-demonstraties, stond in schril contrast met de toon en benaderingswijze. Door. Burgemeester Van der Laan(( PvdA) van Amsterdam,die een nieuwe lijn inzette met heldere grenzen over welk gedrag tijdens demonstraties niet wordt getolereerd( zie kader). DeRotterdamse burgemeester Aboutaleb ( PvdA) ging vorige week in gesprek met vertegenwoordigers van de lokale Joodse gemeenschap.In het benadrukte hij met verwijzing naar het Israelisch-palestijnse conflict dat ‘de onderlinge verhoudingen in de stad door het conflict nooit mogen ontaarden in vijandelijkheden
  In de Haagse Schilderswijk profileerden zich op 24 juli oneveer honderd radicale moslims als aanhangers v.d.extremistische terreurorganisatie ISIS. Kort ervoor had een vertegenwoordiger van Joodse organisaties nog,tijdens een in kille sfeer verlopen overleg gevraagd aan van Aartsen om vooraf helder te maken wat toelaatbaar is tijdens demonstraties. Die concrete toezegging kreeg de delegatie niet. Kort erna volgde de ISIS- betoging. Waarop. Herhaaldelijk en. duidelijk. hoorbaar’dood aan de Joden’ werd gescandeerd,in het ARABISCH. Journalisten ter plaatse constateerden dat en het was vervolgens hoorbaar op video-opnamen op internet. Het wemelde die dag v.d.zware JIHADVLAGGEN.Een deel v.d.demonstranten had het gezicht bedekt met sjaals en bivakmutsen. Na afloop v.d.demonstratie verklaarde de woordvoerder van burgemeester Van Aartsen echter dat’geen strafbare grenzen’ waren overschreden. Burgemeester Van Aartsenzelf was niet beschikbaar voor commentaar. Hij was op vakantie in Vrankrijk.In de dagen die volgden liepen de emoties in Joodse kring hoog op,vooral ook omdat de burgemeester middels diens woordvoerder had verklaard dat geen strafbare grenzen waren overschreden.
  VAKANTIE…………Binnen een paar dagen tekenden 17.500 mensen een petitie voor. Minister van Binnenlandse Zaken Plasterk waarin het aftreden van Van Aartsen werd geëist. Ook in de Haagse gemeenteraad werd het optreden van Van Aartsen scherp bekritiseerd.De burgemeester liet na dagen van stilte via een persverklaring weten’diep geraakt’ te zijn door de ‘onheuse en onterechte aantijgingen’.” Nimmer heeft hij,of is op zijn gezag gezegd,dat tijdens de demonstratie geen morele grenzen zijn overschreden”, stond in de verklaring.Hier was sprake van een perscommunicatietruc; iets anders ontkennen dan hetgeen waarop je wordt aangevallen. de sfeer van wegduiken deed het publieke ongenoegen over het optreden van Van Aartsen verder escaleren. De burgemeester zelf bleef gedurende deze gehele periode niet beschikbaar voor commentaar………..De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb nam het afgelopen zaterdag in HET FINANCIEELE DAGBLAD op voorzien Haagse collega .Het verbieden van demonstraties waar ‘primitieve meningen’ en verwerpelijke gedachtes’ worden verspreid acht Aboutaleb onacceptabel.
  ” We zijn geen meningenpolitie”, zei hij daarover.” Achteraf moet het OM beoordelenof er strafbare feiten zijn gepleegd.Op dat punt is Van Aartsenonbegrepen”……….. Intussen verklaardehet OMdat – na bestudering van video – en geluidsbanden-tochstrafbare feiten waren gepleegd en dat twee mensen waren opgepakt wegens ‘het aanzetten tot geweld’ en ‘groepsbelediging’.Na enkele uren op het politiebureau werden ze weer vrijgelaten. Het NIW vroeg vorige week vrijdag om een interview met de burgemeester.Bart Jochems,de woordvoerder van Van Aartsen, die eerder namens hem had verklaard dat er geen strafbare grenzen waren overschreden,liet weten dat de burgemeester niet beschikbaar was wegens vakantie.Bovendien was contact met Van Aartsen lastig. Wegens ‘een haperende telefoonverbinding’. In FRANKRIJK. Uiteindelijk kwam op maandag het definitieve bericht dat de burgemeester niet beschikbaar was,vooral vanwege die slechte telefonische verbinding.Een opmerkelijk argument,omdat dit zou betekenen dat Van Aartsen dan ook slecht bereikbaar is voor zijn eigen ambtenarenapparaat en de hem vervangende locoburgemeester.Van Aartsen wilde het NIW wel spreken,vertelde zijn woordvoerder,maar pasta zijn vakantie en middels een persoonlijk gesprek.” Zodat hij u daarbij ook in de ogen kan kijken”…………………GEEN OORDEEL………………Daarop stelde het NIW de vragen aan de woordvoerder van de burgemeester.Met als meest prangende vraag waarom de Haagse politie tijdens de inmiddels beruchte ISIS betoging op 24 juli niemand aanhield toen’dood aan de Joden’ werd gescandeerd.Er was toch ook een arabisch sprekende agent aanwezig? ” Daar. Kan ik geen goed antwoord op geven”, aldus de woordvoerder. ” Ik was daar niet.Wij hebben van de politie de reportage gehad dat tijdens de demonstratie geen strafbaar feit was geconstateerd”……. Waarom waren er in totaal slechts ZEVEN politieagenten? Kort daarop was een Koerdische demonstratie in den Haag en daar was een hele meute agenten present.” De politie schat dat van tevoren in. r zijn mensen die u ziet en er zijn politieagenten die achter de hand worden gehouden”………. Concludeert de burgemeester dat dit aantal te weinig is gebleken ?
  ” Daar ga ik niets over zeggen.Daar ga ik niet over oordelen. et enige dat ik constateer is dat het in die zin heeft gewerkt zoals het moest werken Er zijn daar strafbare feiten gepleegd.Die zijn niet geconstateerd tijdens de demonstratie.Na de demonstratie wel en daar heeft het OM op geacteerd.”Dus het oordeel is nog steeds dat alles eigenlijk goed verlopen ,ook in de communicatie na de demonstratie? ” Ik ga niet oordelen over goed of niet goed.Want dan kom ik terecht in discussies over watnou aangenaams enfant nou prettig is,over waterleiding is en wat onbetamelijk . daar ga ik allemaal niet over”. Is de burgemeester na de getoonde grote ongerustheid in Joodse kringen nog van plan contact te zoeken met vertegenwoordigers v.d.Joodse gemeenschap,in het bijzonder die in den Haag?” Dat

  weet ik nog niet. Hij zal als hij terug is van vakantie kijken;waar staan wij nu en dan zal hij de actie

  ondernemen die relevant is en die verstandig lijkt.”##########################################################################

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s