YAY! Gebedsruimte-fissa bij de VU

Screenshot 26

(Door: A. Nanninga)

Nou het duurde nogal lang, want de gebedsruimte zou in april al opgeleverd worden dus die arme moslims hadden al die tijd geen plek om naar Mekka te mekkeren. Maar hoera, hij is er(PDF). De islamitische gebedsruimte aan de VU is af en klaar voor gebruik. Keurignetjes met vrouwen-apartheid zoals de religie van de vrede voorschrijft, en een wasgelegenheid want Allah houdt wel van bloedvergieten maar niet van vieze voeten, daar is hij heel proper in. Verder is het tapijt naar het oosten gericht, superhandig, en er ligt een verse koran klaar. Na afloop fijn segregeerborrelen, in de ene hoek de kafir-haram-party met bierrrrr en worst, in de andere hoek het KalifaatCafe zonder alcohol met halalhappen. “De gebedsruimtes zijn onderdeel van het unieke diversiteitsbeleid van de VU.” Uniek, ja dat is ook een manier om ‘WTF het lijkt hier godverdomme wel Teheran’ te zeggen.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Elite, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op YAY! Gebedsruimte-fissa bij de VU

 1. delamontagne zegt:

  Weer heerlijk sarcastisch geschreven. / Wanneer gaan in NL de ogen eens open en komen ze er achter dat dat achterlijke gedoe niet als een geloof moet worden behandeld.

  Like

 2. vanhetgoor zegt:

  De VU was vroeger de protestantse universiteit, met dubbeltjes en stuivers bij elkaar gespaard. En nu is daar een gebedsruimte voor de eeuwige tegenstander. Heel veel mensen beseffen niet dat het kopen van een ziel zoals bij de moslims (lees de regels mbt de zakat) een duivelse aangelegenheid is. Het Christendom kiest voor de liefde, de islam kiest voor de overheersing. Het Christendom en twee mensen die van elkaar houden is een gewone combinatie. De islam en gedwongen seks horen bij elkaar, of met een slavin of met een minderjarig kind. De wetenschap was de laatste stap in het Christendom, onderzoekt alle dingen maar behoudt het goede, dat staat in de bijbel. De islam heeft geen uitvloeisel naar de wetenschap, de wetenschap is het einde van de islam en de islam is het einde van de wetenschap. Via de wetenschap komt de Christen er achter dat de hemel niet bestaat. Om te voorkomen dat de wetenschap de moslim wijzer maakt, werkt de islam de wetenschap tegen. Overal waar de islam komt gaat het met de wetenschap de verkeerde kant op. Het toelaten van moslims op de VU is daarom onmogelijk en zorgt voor een totale destructie van die VU. Geen nood, als iemand zo dom is om zogenaamde moslim ‘studenten’ toe te laten op een Christelijke universiteit dan is dat het teken aan de wand dat die universiteit zijn langste tijd gehad heeft, rijp voor de opheffing!

  Like

 3. Job zegt:

  Moslims in de kelder, christenen op het dak:
  http://www.orgelsite.nl/kerken/amsterdam13.htm

  Like

 4. koddebeier zegt:

  VU….Het opleidingskamp voor landverraders. Een flinke linkse hersenspoeling is bij de studie inbegrepen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Dan moet de VU ook toestaan, dat er voor het geloof van “het vliegend spaghettimonster’, ruimte komt, voor de boedhisten een stoepa, voor de hindu’s een tempel, voor de indianen een totempaal.
  Wat een WAANZIN, de rode VU is een voorbeeld van de complete gekte, die de RODEN en andere PROGRESSIEVEN veroorzaakt hebben. Als je denkt het kan niet veel gekker, dan kan dat dus wel.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Komma na spaghettimonster is teveel.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Tsia, Katholiek Hey, een of meer Goden is voor ze niet van belang, Jupiter is een tollerante God.Populaire vreemde Goden worden gewoon geadopteerd . Het Pantheon in Rome is vol van zulke geadopteerde Goden en Godinnen.Apis Isis Astarte en Arthemis.

  Like

 8. meneertje zegt:

  “Diversiteitsbeleid” bij de V.U….
  Ik vraag me af: is er überhaupt nog diversiteitsbeleid bij de Nederlandse universiteiten?
  Of staan alle Nederlandse universiteiten intussen onder islam-curatele?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s