AIVD informeert burgemeesters over AFA

Screenshot 56

www.aivd.nl  En zo kennen we dus de AFA: Intimideren, bedreigen, geweld gebruiken.

“De AIVD heeft alle burgemeesters van Nederland vandaag in een brief geïnformeerd over de werkwijze van de Anti Fascistische Actie (AFA). De linkse AFA zoekt de confrontatie met in hun ogen ‘rechtse’ partijen tijdens partijbijeenkomsten en demonstraties en probeert dit soort bijeenkomsten te voorkomen door het lokale bestuur op oneigenlijke wijze of onder valse voorwendselen te benaderen. AFA past deze werkwijze ook toe in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. De AIVD licht de AFA-werkwijze toe zodat bestuurders in staat zijn hierop adequaat te reageren.”

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Nederland. Bookmark de permalink .

8 reacties op AIVD informeert burgemeesters over AFA

 1. Pingback: AIVD informeert burgemeesters over AFA | Nikontino's Blog

 2. M.A.L. Sion zegt:

  En dat gaat maar door. Zo’n twintig jaar geleden bedreigden ze al zaalhouders waar we voor een vergadering gereserveerd hadden. Als men ons zou toelaten tot de vergaderzaal dan zouden ze de boel wel eens komen verbouwen. De meeste zaaleigenaren zwichtten voor deze bedreiging. Ze brengen de vrijheid van vergaderen veel schade toe en de politie deed (en doet?) er niets tegen.

  Like

 3. windwens zegt:

  Het is een nieuwe naam met het aftreksel van RARA omdat deze groep te veel in de gaten werd gehouden deze naamswijziging. Ze opereren al decennia in dit land, ik weet nog dat ik meer dan 10 jaar geleden al de politie vertelde dat zij bij extreemrechtse demo’s meer de links radicalen in de gaten moesten houden omdat deze altijd het meeste geweld zullen gebruiken. Dat is toen goed in de oren geknoopt. Nu komt de laffe AIVID met dit verhaal naar buiten, alleen maar van wegen hen zal het goed mogelijk zijn dat de demo in de schilderswijk is tegen gehouden, er zullen vast al radicale berichten zijn verzonden aan de gemeente aldaar. Dit moet dan de aanwijzing zijn van v. Aartsen waarin hij geweld voorziet. Maar moet het hele land dan wijken voor dit soort gespuis wat vindt dat zij de wereldverbeteraars het aan het juiste eind hebben. Al heeft het gros ervan nog zoveel geleerd dat maakt nog niet dat je zuiver ziet wat er in de wereld aan de hand is. Tevens is het naar ik meen al in de vroege jaren 80 over komen waaien van uit de UK waar dit soort gespuis nog meer rond loopt. Kijk maar eens hoe creepy men omgaat met het ant-rookbeleid in de UK, het getuigd van hoe er op een ongezonde wijze omgaan wordt met de regelgeving. Het begon bij dieren en al jaren trachten zij de mensheid te dicteren wat zij wel en niet moeten doen. Het woord dictatorschap lijkt mij hier niet geheel ongepast.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Hier blijkt uit dat CHURCHILL volkomen gelijk had, toen hij zei: ” DE FASCISTEN VAN DE TOEKOMST ZULLEN ZICH ANTI FASCISTEN NOEMEN”. Het is dit TUIG dat al meer dan een eeuw overal rotzooi trapt, en de rechtsorde vertrappen. Ik kan goed begrijpen dat Franco in 1936 ingreep, en op ging treden tegen het RODE ATHEISTISCHE GAJES! Maar de huidige politiek laat het toe, dat mensen die op willen komen voor NEDERLAND, bedreigt en gedemoniseerd worden!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  AFA, u weet wel fascisten die beweren anti fascisten te zijn.
  AFA is links en zoals U weet fascisten zijn/waren ook links !!
  Overeenkomst: Intimideren, bedreigen, geweld gebruiken.
  In plaats van bruine hemden zijn ze in het zwart gehuld.

  Like

  • windwens zegt:

   Als je zo naar de kleuren kijk van de vlaggen die zij dragen, dragen zij juist alle kleuren van de Nazie’s zwart,rood,wit. Dat het logo nu is aangepast zegt mij persoonlijk niets

   Like

 6. bigljohn zegt:

  Deze verwoording van Henk van Randwijk, zijn zienswijze over de Duitse bezetter, is ook nu heel actueel. Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht. En zwichten en kruipen, op alle eisen van Moslims in gaan, dat doen ze in Nederland. Tot dat het echt goed fout gaat ! http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/5878/stille-getuigen-het-monument-voor-henk-van-randwijk.html

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  AFA is de onderwereld van de linxe bovenwereld. Activisten met een kunstenaarssubsidie, voorzien van gratis woning, gekraakt of “tijdelijk” bewoond. De stormtroepen van GsL. En als er iemand nodig is om bijvoorbeeld een politicus om te leggen of de vergadering van een partij te verstoren, dan is een belletje genoeg. Schandalig dat op deze wijze de idealen van de jeugd verkracht worden, dromen van een betere wereld is prima, maar geweld leidt tot meer geweld. Dat heeft niks met idealen te maken maar met hebzucht en macht van de linxe elite.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s