Christenvervolging definitief in Europa aangekomen

Screenshot 60

(Door: Schreibfreiheit – Vertaling: E.J. Bron)

Ging men er tot nu toe van uit dat de kritische massa voor opstand en geweld tegen christenen of anders gelovigen door moslims bij ongeveer 15% van het islamitische bevolkingsaandeel zou liggen, dan verandert de media- en de sociale mediawereld de feitensituatie significant. De islam is nu een alledaagse bedreiging voor alle niet-islamitische bevolkingsgroepen in Europa. Uit bijna alle grote Europese steden hoor je over:

 

 • In brand gestoken en verwoeste kerken
 • Bedreigde priesters en nonnen
 • Gepeste en in elkaar geslagen Joden
 • Met moord bedreigde Yezidi
 • Asiel zoekende christenen uit Syrië en Irak die weer moeten vluchten uit Duitsland en Oostenrijk, omdat ze door hun islamitische landgenoten met de dood bedreigd worden

De terroristen en geweldplegers worden volgens “De Presse” door de staat in de vorm van sociale uitkeringen en werkloosheidsgeld betaald. Daarom zullen marxisten, socialisten, nihilisten en nazi´s ook nog langere tijd van aanvallen door moslims verschoond blijven. Niet voor niets doen socialistische politici zich voor als de grote vrienden van de “vreedzame” islam, die theologisch helemaal niet bestaat. Nóg hoeven hun vrouwen zich niet te versluieren.

In Wenen “gaat het meestal om jeugdige personen, velen van hen zonder beroepsopleiding. De meeste wonen in de districten Floridsdorf en Donaustadt. Ze zijn bijna allemaal lid van een boksclub of beoefenen een andere vechtsport. De meeste van hen zijn werkloos en besteden hun tijd op internet – vooral op Facebook – om zichzelf te radicaliseren. De binnenlandse veiligheidsdienst schat hun aantal op meerdere honderden.” (“Die Presse”).

De landen in Europa zijn er al lang mee begonnen om de geweldplegers tribuut te betalen in de vorm van hogere uitkeringen. Wij betalen ervoor om onze vrijheid in te perken en bloot te staan aan dagelijks geweld. Bovendien worden vooral de gewelddadige moslims door de autoriteiten en de politie beschermd en in bescherming genomen. Niet voor niets pakken Europese politieagenten Israëlische vlaggen van mensen af, terwijl IS(IS)-sympathisanten hun geweldsoproepen zonder sancties mogen verbreiden – met ISIS-vlaggen. Op basis van verschillende EU-directieven worden via Italië dagelijks honderden moslims ter versterking van de islamitische gevechtsbrigades in Europa geïmporteerd.

Christenen, kleed je maar warm aan! Lees de Bijbel! Bid voor de vervolgden! Bescherm jullie geloofsbroeders en –zusters! Laat jullie door de Heilige Geest krachtiger maken!

De politiek zal ons niet meer beschermen.

Dat wordt duidelijk in Irak: de daar door moslims vervolgde christenen hebben noch de VS noch een of ander EU-land ertoe bewogen om in te grijpen. Meer dan een schouderophalen was er niet zichtbaar, hoewel het om honderdduizenden bedreigde mensen gaat. Pas de vervolging van de Yezidi brengt beweging in de zaak. Christenen (en joden)  mogen doodbloeden, verkracht worden, terechtgesteld, gekruisigd, massaal afgeslacht worden: als niet ook de Yezidi het slachtoffer zouden zijn in Irak, dan zouden de Europeanen of Amerikanen niets voor de christenen gedaan hebben. Nu bestaat er enige hoop dat met de hulp voor de Yezidi ook christenen in Irak gered kunnen worden.

Bron:
http://schreibfreiheit.eu
Auteur: Schreibfreiheit

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Europa, Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Midden-Oosten, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

35 reacties op Christenvervolging definitief in Europa aangekomen

 1. koddebeier zegt:

  De wegkijkers van onze zogenaamde volksvertegenwoordiging laten de allochtone Nederlander barsten !! Hopelijk worden zij zelf ook slachtoffer van hun beleid !

  Like

 2. Pingback: Christenvervolging definitief in Europa aangekomen | Nikontino's Blog

 3. helletocht zegt:

  Dit is in Duitsland al jaren aan de gang. Maar het is daar niet “salonfähig”, om hier aandacht aan te besteden. De angstig politiek-correcte Duitsers hebben het liever over hun eigen radicale neo-nazi’s, dat leidt af van de problemen rondom de slam, die ook daar op ernstige wijze vertroeteld wordt. Men wil zich op enkele uitzonderingen (Sarazin) na niet realiseren, dat de vijand al in grote getale in eigen land present is. De toegestane promo-optredens van Erdogan, de kalifaat-achtige wijken, de misdadige islam bendes in de grote steden, het niet aanpakken van het eigen geconverteerde gespuis, en de misselijk makende vrees voor retour-jihadi’s, wijzen er op dat men dit uit pure angst niet wil aanpakken. Wil een land overleven in deze bizarre tijden, dan zullen ze hun alertheid naar fase rood moeten opschroeven. Elke dag opnieuw zullen we die maatregelen moeten nemen die de eigen burgers beschermen. Dit gebeurt echter niet. Het blijft ook in ons land, bij “we zullen het bekijken, we onderzoeken de problemen” etc. Qua daadkracht is de tegenstander, zo wil ik het wel stellen, ons te slim af. Elke dag opnieuw maakt hij gebruik van de loopholes in onze zwakke democratie om zijn doel, overname van Nederland en Europa te bereiken. Zij rekenen niet in korte termijn doelstellingen, ze zijn tevreden als het binnen nu en enkele decennia gebeurt. Onze zwakke bestuurders faciliteren dit alles wel, daar zijn ze van overtuigd! Is het beter geworden na de moord op van Theo van Gogh, de vlucht van Hirsi Ali, de moord op Pim, het drama rondom het leven dat Geert moet leiden? Nee, het wordt elke dag erger. Kom nu maar eens in Noord-Italië! Het land wordt overspoeld door vooral jonge moslimmannen, maar ook de burka’s springen overal voor je ogen rond. Het is een beschamend schouwspel dat we ons zo overgeven. Is er dan niemand die in opstand komt tegen deze afgang?
  Stel dat er in ons land intifada-achtige toestanden gaan komen, dan zijn we zowel politioneel als militair niet in staat ons te verdedigen, en dan heb ik het enkel over een binnenlandse situatie!

  * Wie de vrijheid lief heeft, moet hem verdedigen!!!!!

  Like

 4. ieznogoud zegt:

  @ Koddebeier
  Lieten ze de allochtone bevolking (of kan ik beter zeggen: de allahtone bevolking) maar barsten. Helaas doen ze hun uiterste best om de allochtonen (en dan uiteraard vooral de aanhangers van de religie van vrede en verrijking) zoveel mogelijk (financieel) onderuit te trekken, om voor de allahtonen zoveel mogelijk geld te kunnen spenderen. Ja, ook om vechtsportlessen voor ze te betalen, zodat ze straks als het uur U is aangebroken, in ieder geval goed getraind zijn in de komende strijd om de heerschappij over Europa.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Er is maar een oplossing: onze politici het leven onmogelijk maken totdat deze terreurideologie wordt verboden. Het is de akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan, een totemistische ideologie van het onreine varken, een religie van de immoraliteit.. Ze kan zich alleen met geweld standhouden. Onze politieke ‘leiders’ verbieden die terreurideologie of de mensheid gaat eraan ten gronde.

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv ZET HUIDIGE OVERHEDEN AF & BESTRAF HEN! Christenvervolging definitief in Europa aangekomen http://wp.me/p1O7aM-hO

  Like

 7. Perfide Albion zegt:

  Waarom verwachten mensen toch telkens weer oplossingen van de roverheid?

  Ik heb niemand nodig om mijzelf te verdedigen. En ik gá me verdedigen tegen die moordzuchtige zand flikkers.uit het midden oosten. Ik ben namelijk mijn eigen meester en soeverein over mijn eigen leven. Flikker op met je “democratie”..

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Er is nog een andere optie. Politieke leiders soortgelijk ongemak gaan bezorgen als degenen voor wiens daden wordt weggekeken en als dat niet langer lukt slappe excuses voor diens gedragingen worden aangevoerd. Pas als wegkijken geen optie meer is kunnen we zien wat voor vlees we met welke politicus in de kuip hebben. Tot die tijd lijkt het me vooral raadzaam om de PvdA, GroenLinks, de SP, de CU en D66 links te laten liggen.

  Like

 9. Pingback: je hoeft alleen maar naar dat Malieveld te rennen… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 10. Ik wil een citaat van de blog van Willy van Dame toevoegen:
  Reeds in het midden van 2011, toen men in onze kranten alleen nog maar toeterde over ‘vreedzame protesten van naar vrijheid snakkende burgers’, organiseerden die jihadisten onthoofdingen van hen onwillige burgers, waaronder minderheden. Maar het westen bleef hen steunen met geld en wapens. Met de media die deze bendes schaamteloos voorstelden als dappere helden.

  Like

  • Ik wil nog toevoegen dat er hongerstaking is in Enschede bij het station geloof ik.Iedereen is welkom als supporter om de eisen van de hongerstakers kracht bij te zetten.

   Like

  • ENSCHEDE – Dertig christenen uit Syrische-orthodoxe gemeenschappen in Nederland stoppen vrijdag vanaf 12.00 uur met eten. Vanuit een tent op het stationsplein in Enschede willen ze daarmee aandacht vragen voor de volkerenmoord die de extreem-islamitische strijders van IS (voorheen ISIS) volgens hen plegen op geloofsgenoten in Irak.

   Het initiatief voor de hongerstaking komt van een dertiental organisaties binnen de Suryoye-gemeenschap. Het is een voortvloeisel van de stille tocht die op 3 augustus werd gehouden tegen het aanhoudende geweld.

   De organisatie van de hongerstaking roept minister Timmermans van Buitenlandse Zaken op om een krachtiger standpunt in te nemen en meer hulp te sturen. Timmermans moet erkennen dat er bij de systematische vervolging van christenen sprake is van genocide. Andere landen hebben dat eerder al gedaan. Ook moet er een Safe Haven (veilige haven) komen, waar de verdreven christenen hun toevlucht kunnen nemen.

   Like

 11. bigljohn zegt:

  Alles gaat in stappen, gefaseerd. Eerst wilden ze zich niet aanpassen aan onze normen en waarden.
  Vervolgens gingen ze hun eisen stellen, en nu zijn er naast de schilderswijk, vele Nederlandse wijken waar de Sharia toegestaan word. Nu al gewelddadige protesten, en zware misdaden (Opsporing verzocht !). Hierna kunnen we de pickups verwachten met een mitrailleur achterop die schietend, en razzia’s houdend, door de straten komen. By the way; In mijn MSM krant (Het Brabants Dagblad Ed. Tilburg )stond weer eens een idylisch verhaal over de schilders-wijk. Een Koerd had een schotel winkel en zei op goede voet te staan met de Islamieten. Een Nederlandse groenteboer die daar zaken doet kwam met hetzelfde sappige verhaal, als zou het een vreedzame wijk zijn voor iedereen. Ik heb zo’n gevoel dat die foto’s van die Koerd en die Nederlandse groenteman gefaket zijn ! het lijken de Jehova’s getuigen wel; En het lammetje sliep vreedzaam naast de leeuw. En de leeuw hoede over het lammetje. Notoire volksverlakkerij !

  Like

 12. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  We worden aan ons lot over gelaten, want we komen niet uit Gaza.

  Like

 13. Vederso zegt:

  Misschien vindt iemand een Nederlandstalige publicatie, ik heb er geen kunnen vinden, Blijkbaar niet belangrijk genoeg;

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2720431/The-100-years-war-Islam-Dire-warning-former-Australian-military-chief.html

  Like

 14. Als Wilders straks alleen met de Nederlandse vlag door de jihadwijk in Den Haag gaat lopen moeten we er voor zorgen dat er een leger van tenminste 50.000 mensen klaar staat om ‘de wijk opnieuw te renoveren’ mocht hem iets overkomen.

  Like

 15. jantjeuitnl zegt:

  Matteüs 24:3-14
  3 Op de Olijfberg ging hij zitten met zijn leerlingen om zich heen, en nu ze onder elkaar waren vroegen ze: ‘Vertel ons, wanneer zal dat allemaal gebeuren en aan welk teken kunnen we uw komst en de voltooiing van deze wereld herkennen?’ 4 Jezus antwoordde hun: ‘Pas op dat niemand jullie misleidt. 5 Want er zullen velen komen die mijn naam gebruiken en zeggen: “Ik ben de messias,” en ze zullen veel mensen misleiden. 6 Jullie zullen berichten horen over oorlogen en oorlogsdreiging. Laat dat je dan niet verontrusten, die dingen moeten namelijk gebeuren, al is daarmee het einde nog niet gekomen. 7 Het ene volk zal tegen het andere ten strijde trekken en het ene koninkrijk tegen het andere, en overal zullen er hongersnoden uitbreken en zal de aarde beven: 8 dat alles is het begin van de weeën. 9 Dan zal men jullie onderdrukken en doden, en jullie zullen door alle volken worden gehaat omwille van mijn naam. 10 Velen zullen dan ten val komen, ze zullen elkaar verraden en elkaar haten. 11 Er zullen talrijke valse profeten komen die velen zullen misleiden. 12 En doordat de wetteloosheid toeneemt, zal bij velen de liefde bekoelen. 13 Maar wie standhoudt tot het einde, zal worden gered. 14 Pas als het goede nieuws over het koninkrijk in de hele wereld wordt verkondigd als getuigenis voor alle volken, zal het einde komen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jantjeuitnl: 23.07. uur, op 15/8. Inderdaad, het lijkt er op, dat we in DE EINDTIJD zijn beland. Ook in de Openbaring van Johannes, kan men vele aanwijzingen vinden die op de huidige tijd betrekking hebben. Maar helaas, de meesten laten zich meeslepen met het adagium: “GEEF HET VOLK BROOD EN SPELEN”.

   Like

   • Al loopt de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel! Dit oud Vlaams spreekwoord zal misschien de ogen van de wereldopinie openen dank zij de moderne massamedia. Maar er zijn twee mogelijkheden om te reageren. De goede boom herkent men aan zijn vruchten of ….het doel heiligt de middelen. Dus laat ons vooral de vruchten in het daglicht stellen; dat wil het boek Openbaring vooral!

    Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Het duurt dadelijk echt niet lang meer voor rechtsextremisten en moslimhatende autochtonen de jacht gaan openen op moslimextremisten en criminele allochtonen! De laatsten worden overal ter wereld steeds gehater want wie haat zaait zal haat ook oogsten!

  Like

 17. Joke Bosman zegt:

  wij moeten met zn allen naar het binnenhof met duizende hand tekeningen en eizen dat dit hele kabinet moet opstappen deze regering moet worden afgezet

  Like

 18. Raquel Roa zegt:

  En dat gebeurt helaas met de medewerking van de westerse regeringen die de islamieten beschermen!! schandalig!!!

  Like

 19. Avida zegt:

  Oplossing: alle andersdenkenden het land uit vrede in Nederland, klaar af !!!!!

  Like

 20. fleckie zegt:

  Beginpagina van het boek “WAS WOLLEN DIE ARABER” van Fereydoun Hoveyda, uitg.Knauer, isbn.3-426-04867-1, importeur Nilsson & Lamm………..
  .:”Kapitel l, 14 juli 1927- 10 Januar 1991………..Weil ich Perser bin(also kein Araber) und lange Zeit in dieser Region gelebt habe,gelte ich in den Augen meiner westlichen Freunde als Experte. Bei jeder Krise-und sie folgen seit ungefahr zwanzig Jahren weiss Gott unaufhorlich aufeinander-taucht die gleiche Frage auf:” Was wollen die Araber?” Fur viele Menschen im Westen sind die Araber irrationele Geschopfe und vor allem austauschbar,ein bisschen wie die Tiere einer Herde. Es ist ein grosser Fehler,zu verallgemeinern: Ein Beduine auf dem Rucken eines Kamels,ein Scheich,der auf einem Olfass sitzt; ein Handler im Bazar, der versucht,seinen Kunden zu betrugen; Harems voller Konkubinen; Milliardare,die Palaste in MARBELLA kaufen; Spieler in Kasinos; Terroristen,die Zeitzunderbomben an offentlichen Platzen legen; Kidnapper,die Losegeld verlangen. die Reihe der Stereotype liesse sich beliebig fortsetzen….Was also wollen diese Araber,diese >> Storenfriede<> Spielverderber<> Ich bin der Tod des Westens.<> Sie sollen ersticken!<> Das Banner des Islam muss die Welt beherschen<> Das Christentum ist die Religion der Agenten des Kolonialismus,der franzosischer ,Belgischen,deutschen und AMERIKANISCHEN
  Geïnde,und auch die der Juden<> Kamp gegen den Unglaubigen Feind<> die Gesetze der Gottlosen<> NICHT ALLE ARABER DENKEN SO<> Wir wollen zwei Jahrhunderte uberspringen .<< Indem man etwa in den Iran und in Kuweit einmarschiert? Indem man chemische Waffen einsetzt
  ?Indem man eine Atombombe baut? Indem man die unermesslichen Einnahmen aus dem Olgeschaft verschwendet?………. In acht Jahren Krieg hat das Land mehr als 100 Milliarden Dollar vergeudet.Eine Milion Tote und Verletzte hat es gegeben.Und vor dem Irak handelten das Agypten Nassers und auch andere Staaten ahnlich..Warum dieses FAST selbsmorderische Verhalten?#####################################################################

  Like

  • fleckie zegt:

   P.s. Er zijn van buitenaf gewoonweg namen ‘UITGEVEEGD’, wat ZEER JAMMER ,. Is en zodoende dit ‘gegeven’ eigenlijk min of meer ‘ONTKRACHT ‘ WORDT. ( men kan dit boek ook via Nilsson & Lamm bestellen,als paperback)

   Like

 21. fleckie zegt:

  Na linea 15, wat weggeveegd is: VERALLGEMENERUNG hin oder her,ich sage Ihnen ,sie wollen,wenn nicht die totale AUSLOSUNG des Abendlandes,so doch zumindest seine Demutigung,seine SCHWAGUNG,seinen VERFALL. Warum den wachsenden Hass auf die Unglaubigen( genauer gesagt:auf die Christen und die Juden der Industriestaaten) verstecken,der auf dem Boden des Islams gart? Er zeigt sich in aller Offentlichkeit in Amman wie in Bagdad,in Algier wie in Islamabad,in LONDON, wie in Paris…..Fouad Salah,der chef eines Terroristennetzes ,fuift wahrend seines Prozesses:> Ich bin der Tod des Westens..< Sie sollen ersticken<>Das Banner des Islammuss die Welt beherrschen.<> Das Christentum ist die Religion der Agenten des Kolonialismus,des franzoschen,Belgischen,deutschen und AMERIKANISCHEN Feinde,und auch die der Juden<<. Ali Ben Hadsch,algerischer Islamisten,spicht vom Kampf gegen den Unglaubigen Feind<> die Gesetze der Gottlosen<> Nicht alle Araber denken so.>> Das Argerliche an den Verallgemeinerungen sind die AUSNAHMEN,besonders dann,wenn sie recht zahlreich auftreten. Es bleintje jedoch festzuhalten,dass die MEHRHEIT der Araber die Westler nicht inbeddingen ins Herz geschlossen haben. Aus dieser Tatsache SOLLTE man keine voreiligen Schlusse ziehen. Viele Leute im Westen verachten die Araber. Andere hebbeb sie in den Himmel.Beides ist falsch,denn die Araber sind wie alle anderen: weder besser noch schlechter.Sie haben Problemen wie alle anderen auch.Ich fur meinen Teil mochte sie weder niedermachen( sie haben genug Feinde mit dieser Absicht) noch sie in Schutz nehmen( sie sind stark genug,um sich selbst zu verteidigen). Ich mochte einfach klarer sehen und unter anderen versuchen zu verstehen,Warum es Ihnen jetzt,im ausgehenden 20. Jahrhundert,nicht gelingt,den enormer Ruckstand aufzuholen.Bei einem Gesprach 1986 in New York erklarte der irakische Aussenminister TAREK Asis,ein voornehmer und gebildeter Mann,die Ziele seines Landes: >> Wir wollen zwei Jahrhunderte uberspringen<<. Indem man etwa in den Iran und in Kuwait einmarschiert?indem man chemische Waffen einsetzt? Indem man eine Atombombe baut?Indem man die unermesslichen Einnahmen aus dem Olgeschaft verschwendet?………. In acht Jahren Krieg hat das Land mehr als 100 Miliarden Dollar vergeudet.Eine Million Tote und Verletzte hat es gegeben. Und vor dem Irak handelten das Agypten Nassers und auch andere Staaten ahnlich. Warum dieses fast. Selbsmorderische Verhalten?####################################################################

  Like

 22. Pingback: Christenvervolging definitief in Europa aangekomen | Weeswaakzaam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s