FOTOSHOPPER RUTTE

Screenshot 5

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Hypocrisie, Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

25 reacties op FOTOSHOPPER RUTTE

 1. tjonge zegt:

  1 ding scheelt, er komt een overschot aan groente/fruit, mede mogelijk gemaakt door de eu, dus dat kan regelrecht naar de voedselbanken…

  Like

 2. Hij mag een maand deel uitmaken van mijn gezin;maakt hij eens mee wat armoe is.En hem zal dat nog veel meer aanpakken omdat hij het goed gewend is!Mes snijdt aan 2 kanten,want dan logeert hij ook nog eens in een “prachtwijk”;kan hij dat ook eens ervaren:eeuwig stressen,hoe dat voelt.Buiten je eigen schuld om!Ach,mijnheer Rutte:toe,wilt u mijn gast zijn?Toe nou……

  Like

 3. Ik haal iedere week gratis voedsel op bij een kerk. Een christelijke voedselbank. Ik ben er erg blij mee. Ik krijg ook regelmatig mooie kleren, tweedehandse maar als nieuw, van een christelijke kennis. Daar ben ik ook erg blij mee en kan ik me kleden als een gentleman. Ik ben erg blij met de christelijke hulp die me ten deel valt. Ik zal hen op mijn beurt helpen!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Hier ook een armoedebericht uit Duitsland van 2008
  dat zich inmiddels verdrievoudigt heeft !
  ———————————————————————

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ja, als je je kop in het zand steekt, of je kijkt bewust een andere kant op, dan kan het zijn dat je tot deze conclusies komt.
  Het is echt een schande dat een eens zo ‘rijk’ land als Nederland zó in verval is geraakt!
  We hoeven echt de noodklok niet te luiden, want in Den Haag zijn ze Oost-Indisch doof!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  En we nu toch bij dit thema zijn !
  Spanische Staatsschulden erstmals über einer Billion Euro !
  Spaanse staatsschuld heeft 1 biljoen ( 1000 milliard !) overschreden !

  Like

 7. Jade zegt:

  Rutte kent zelf geen armoede, en aangezien hij zich totaal niet
  in een ander kan verplaatsen komt hij met deze lulkoek.
  Mag ik stellen dat Rutte de slechtste minister president is
  die Nederland sinds de tweede wereldoorlog heeft gehad???

  Like

 8. tjonge zegt:

  “wat zijn we toch een goed land”……snik……..

  Like

 9. Avida zegt:

  Rutte steekt zijn kop in het zand, wat weet hij van armoede, met zijn overvorstelijke salaris???? Zal hij ooit belanden waar de meeste Nederlanders belanden, nee toch???? Kop in het zand steken heet dat!!!!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Nederlandse armen, mede dankzij jaren lang wanbeleid, de Europese Unie, de instroom horde zandbarbaren die de sociale ruif hebben leeg gevreten, liegende en bedriegende banken, verzekering, pensioenfondsen, zogenaamde spaarfondsen enz. enz.
  Vertel nou nog één keer hoe fijn het is in de EU/Nederland te wonen, ik vergeet het steeds..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 08.03. uur. Dat ben ik volledig met U eens koddebeier. Het was ook deze verdwaasde Pinokkio RUTTE (VVD) die snotverdomme de euvele moed had, om tegen de bevolking te zeggen: ” Koop dat huis, koop die nieuwe auto”. En het is deze RUTTE (VVD) die bij de RODEN der EUSSR getekend heeft bij het kruisje, VOOR HET ESM VERDRAG. Onze schatkist staat al in Brussel! Hoe moeten WIJ dit anders noemen dan LANDVERRAAD. Maar de stomme kiezers willen het maar niet zien!

   Like

 11. joop van den heuvel zegt:

  hij mag ook bij mij komen logeren ik leg wel een luchtbed op de grond dan kan hij ook meegaan naar de voedselbank en kerk om eten te halen of zou hij zich daarvoor schamen. ik ben bang van niet want daar moet je mens voor zijn. wel geld naar buitenland en asielzoekers maar eigen mensen kunnen sterven,

  Like

  • Helemaal mee eens;Rutte zou zich de ogen uit de kop moeten schamen om te oordelen over iets waar hij in de verste verte zich nog geen voorstelling van kan maken!En de veel gehoorde reactie;eigen schuld,moeten ze maar gaan werken,etc.die komt ook mijn strot uit.Soms krijg je klappen in het leven waar je zelf geen invloed op hebt.En als je dan,met heel veel moeite en gekrabbel je hoofd net boven water kunt houden,komt het kabinet met maatregelen die je totaal vloeren en zak je dus steeds dieper weg .Dan leef je niet meer,dan overleef je,iedere dag weer!En dan is het inderdaad zuur als je de 90% in je wijk die allochtoon is,nooit werkt of gewerkt heeft,kisten met boodschappen naar binnen ziet sjouwen,net uitgeladen uit een dure auto,gekleed in de laatste mode,met de zoveelste vakantie in het vooruitzicht:lang leve de lol!En daarom hebben wij ons moeten verplaatsen naar een plekje helemaal onderaan die beruchte ladder!Zonder enig perspectief ooit nog uit die desastreuze cirkel te kunnen komen!Zo zit dat,mijnheer Rutte!Voor honderdduizenden van ons,geboren en getogen Nederlanders!Maar ja,met oogkleppen op blijven lopen en het geld naar ontwikkelingshulp sturen geeft een veel beter gevoel,dan je eigen mensen uit de sores helpen,toch?

   Like

 12. joop sigaar zegt:

  Wel erg allemaal , maar hoeveel van de getelde arme voedselbankers zijn “nieuwe Nederlanders ” ?

  Like

 13. windwens zegt:

  Wordt tijd dat Rutten zijn baan verlies, wat mij aan gaat wordt hij gewoon dood ziek zodat hij ook nergens meer aan de slag kan. Dan leven van een uitkering omdat men vindt dat hij nog best een werkje kan verrichten maar dat lukt maar niet.Kijken of hij dan nog zo vaak breed uit lacht. Denk dat het hem snel zal vergaan.

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  De voedselbanken is niets meer of minder dan een breekijzer voor politici die met deze aan alle kanten platgewalste variatie op het thema ‘zieligheids imperialisme’ scoren. Het gros van de mensen welke een beroep doen om voor een voedselpakket in aanmerking te willen komen, hebben een of andere vorm van een uitkering, maar doen nauwelijks moeite of zetten zich niet of nauwelijks in om via reïntegratie een baan te krijgen.

  80% van hen hebben zich in de schulden gestoken, maar slechts eenderde doet moeite om via schuldhulpverlening van die schulden af te komen. Politici welke politiek gewin willen behalen, rond de fabels van de voedselbanken creëren bewust een vals beeld. Daarmee wil ik niet de voedselbanken in discrediet brengen maar vooral deze politici welke de zieligheidsstatus rond de voedselbanken bewust in stand houden.

  Ben er óók van overtuigd dat er een grote groep van mensen is die werkelijk in nood is en voor hen een wekelijkse aanvulling op hun dieet aangewezen zijn op de voedselbanken. Wouter Bos deed in 2006 een politieke belofte dat de voedselbanken in 2010 tot het verleden behoorde. Onlangs heeft de hoogst geplaatste landverrader M. Rutte een uitspraak gedaan dat “Er is geen armoede in Nederland” nu dat is een waarheid als een koe er sterft ook geen één mens van de armoede in Nederland.

  Wel zijn er een gigantisch aantal mensen in de problemen gekomen om dat zij hun baan hebben verloren door het draconische beleid wat door Rutte II in werking is gesteld om het begrotingstekort weg te werken over de ruggen van de ongelukkigen die hun baan verloren hebben zien gaan en ook diegenen die straks aan de beurt komen. Tsa zo ziet men maar weer dat de partij ideologie ‘inwisselbaar’ is wat de ene partij eventjes laat liggen om dat het op het moment niet goed uitkomt.

  Steelt een andere partij het idee en maakt er vervolgens de goede sier of een proefballon met de gestolen ‘ideologie’ van de ander. Men zou mijns inziens een restrictief beleid moeten ontwikkelen om de misstanden te voorkomen die nu heersen door buitenlandse werknemers, welke ontslag aangezegd krijgen, dit is nu weer actueel in verband met de recessie in de tuinbouwsector welke grotendeels draait op Oostblok arbeiders welke voorlopig een werktijdverkorting aan kunnen vragen voor hun personeel.

  Heeft u het al eens eerder zo zout gegeten, dus de belangen van de tuinbouwsector gaan voor het algemeen belang ook weer zo.n uitvloeisel van EU richtlijnen of beleid. Geen een regering van welke politieke kleur is instaat om het leger van beroepswerkelozen in te dammen, laat staan te verkleinen tot grote vreugde van de allochtone niet westerse bankhangers, die het als de normaalste zaak van de wereld beschouwen om hun comfortabele levensstijl te kunnen continueren.

  Like

 15. Jean zegt:

  Hij wilt alleen duidelijk maken dat de oranjes en hij en zijn bende meelopende reetlikkers geen armoede hebben, wat in het land gebeurd interesseert dat zootje geen flikker, om de poen is het te doen, zo was het, zo is het en zo zal het blijven als de burgers niet snel het roer in handen nemen.
  De enige redding is het corrupt politiek gespuis OVERAL buiten flikkeren en zelf de touwtjes in handen nemen, hoe minder bemoeiallen en zakkenvullers hoe beter voor het land en de samenleving, uiteraard grenzen dicht en alles wat hier niet thuishoort e/o geen toegevoegde waarde heeft eruit.

  Like

 16. wim peters zegt:

  nee mensen,we begrijpen hem weer verkeerd,hij bedoeld te zeggen ,,Ik en mijn stelletje dieven ,hebben geen honger in Nederland,, Maar hij lult wel meer uit z,n nek!

  Like

 17. Pingback: WIE IS HIER DE GROTE LEUGENAAR | eunmask

 18. wouteenhoorn zegt:

  .Zijn coalitiepartner onze pvda schijnt het hiermee eens te zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s