‘Kom het hoofd van je man ophalen’

Screenshot 58

Yezidische vluchtelingen demonstreren in een vluchtelingenkamp. Ze willen Irak verlaten.

(Door: Michael van der Galien)

De horrorverhalen over de manier waarop ISIS omgaat met Yezidische Koerden blijven binnenkomen.

Yezidische vrouwen die gevlucht zijn uit Noord-Irak hebben verschrikkelijke verhalen verteld aan de Turkse krant Hürriyet. Zo’n 960 Yezidi zijn naar het dorpje Quadia gevlucht, in Noord-Irak, waar ze geholpen worden door mensen van het Turkse Red Crescent (de islamitische versie van het Rode Kruis). Seno, een 20-jarige moeder, vertelt wat er gebeurde nadat hun vreedzame dorpje ineens bezet was door ISIS:

“I was away in my father’s village the day when the massacre happened. I called home the next day. The ISIL terrorist who answered the phone told me: ‘Come and take your husband’s head.’ They killed 40 of my relatives. How can I speak now?” 

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op ‘Kom het hoofd van je man ophalen’

 1. Pingback: ‘Kom het hoofd van je man ophalen’ | Nikontino's Blog

 2. Ad de Koning zegt:

  Dat zijn geen mensen en eigenlijk ook erger dan beesten want zelfs beesten doen zoiets niet. Ik begrijp niet dat de westerse landen niet besluiten om IS te bombarderen tot er geen steen meer op de andere staat want ze zijn een gevaar voor de hele wereld en ze zullen heus niet rusten tot ze overal de baas zijn. Nu kun je zien wat de ECI voor zin heeft, helemaal niets doen ze.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is het werk van satan, en alle moslims zijn satanskinderen. Keer op keer leveren ze zelf het bewijs daarvoor! Nooit heb ik zo’n gruwelijkheden gezien, als hetgeen de smeerlappen van IS MOORDENAARS plegen!

  Like

 4. wim peters zegt:

  islam is ,,vuiligheid,, kerelje pechtold,rutte,vd laan en nog veel meer van die ,,Landverraders,, !

  Like

 5. wim peters zegt:

  ,,Sooru het is ,,kereltje,, !

  Like

 6. de 13de imam zegt:

  Maar volgens Paul Rosenmuller is Isis toch echt een zionistisch complot. En als hij dat beweert dan neem ik dat gelijk van hem aan. Pol Pot was immers ook een zeer vredelievend mens.

  Zie:
  https://twitter.com/PaulRosenmoIler

  Like

 7. Waanzinnige sadisten;gewoon platbombarderen en ieder is-terrorist die gepakt wordt:doodstraf,dezelfde dag nog!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het valt je gewoon op als die lui protesteren, de ongeremdheid, de van haat vertrokken gezichten, die niets menselijks meer hebben.
  Het zijn kinderen en volgelingen van satan !

  Like

 9. Ik krijg net te horen uit Mesopotamie dat er vanmiddag meer dan 400 Jezidis in een dorp zijn vermoordt.

  Like

  • Verschrikkelijk!Wat een klerelijers!

   Like

  • Strijders van de soennitische terreurbeweging Islamitische Staat (IS) hebben in een dorp van yezidi’s in Noord-Irak zeker 80 mannen vermoord. Dat heeft het Koerdische persbureau Basnews vandaag gemeld.
   Yezidische bronnen berichtten over circa 100 doden. Een ander Koerdisch persbureau, Rudaw, meldde dat de mannen zijn omgebracht, omdat ze zich niet tot de islam wilden bekeren. De vrouwen en kinderen zouden zijn meegenomen door strijders van de IS.

   Het yezidisme is een van de oudste geloofsuitingen in de wereld en combineert elementen uit onder meer het zoroastrisme, ontstaan in het oude Perzië, het christendom en de islam.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Syriër/assyrier: 01.42. uur. Vreselijk wat deze ONMENSEN van de ISLAM aan leed aanrichten daar! Ik vind het een schande, dat men deze HAATBAARDEN hun gang laat gaan!

    Like

 10. bigljohn zegt:

  Zo begonnen de Nazi’s in Duitsland ook. Van geuniformeerde mannen die met houten geweren, srtijdliederen zingend, en met borden hakenkruizen op palen, door de Duitse straten marcheerden. In een iets later stadium waren ze tot de tanden bewapend. Ze streden voor hun Fuhrer, en in zijn naam marcheerden ze. Naast de Wehrmacht, de Luftwaffe en de Kriegsmarine deed ook de SS zijn intrede (Het doodskoppen regiment). Zij gingen letterlijk voor de Duvel nog niet opzij (Ik heb een documentaire op VHS video van de Waffen SS). Zeer weinig adspiranten werden toegelaten tot de opleiding bij dit elite korps. Ridderlijke moed en kameraadschap, maar wel voor de slechte zaak ! Iets dergelijks maken we ook met de Islam mee. Strijdliederen zingend marcheren ze voor Allah. Ze willen strijden met een ware doodsverachting voor Allah, en gaan voor niemand opzij. Vandaag de dag zijn ze zwaar bewapend en zeulen voor de verandering niet met hakenkruizen rond, maar met zwarte IS vlaggen, die zelfs hier in Nederland getolereerd worden door de linkse politiek, cq hun aanhangers. Oude wijn in nieuwe zakken. Op den duur zal het alsmaar groeiende IS leger niet meer gestopt kunnen worden, totdat Europa aan de beurt komt, en wij alweer in een diepe ellende gestort worden ! De Duitse bezetting zal maar kinderspel zijn, vergeleken met de verschrikkingen die nog komen gaan !

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Vreselijk en natuurlijk moeten die mensen bijgestaan worden.
  Net even klein stukje Knevel en van de Brink gekeken viel met mijn neus in de boter precies op dat moment liet men een filmpje zien van de Yezidi’s op de vlucht met geeneens een vluchtelingenkamp om heen te gaan.
  Blijkt dat ze naar Syrië gevlucht zijn en daar Assad ze beschermd even veilig zijn,maar ja Assad zit in een oorlog met diezelfde IS en het westen die de Yezidi bedreigt en uitmoord..
  Koerdistan blijkt ook geen optie.
  Vandaar ook dat er een Yezidi meneer dan ook voor de camera het woord richten aan …Nederland.
  Hij verzocht Nederland de Yezidi’s op te nemen omdat men na wat er gebeurd is allemaal niet meer in de regio willen wonen.
  Denk dat die blonde mevrouw daar advies(hoofdvluchtelingenwerk) heeft gegeven maar vergeten is om te vermelden dat Nederland maar een klein oppervlak beslaat van de aardbol.
  Verder is er natuurlijk geld nodig om de vluchtelingen bij te staan.

  Like

 12. Jaantje zegt:

  Vreemd dat hier niemand er aan gedacht heeft(Yezidi wel) dat Assad de beschermer is van de minderheden ja ja dat zal even slikken zijn voor deze of gene.
  Heb Knevel nog nooit zo snel een zin horen uitspreken als over de bescherming van oa de christenen en de yezidi’s door Assad degene die aan tafel zaten gaven geen sjoege en walste er overheen.

  Like

 13. Jaantje zegt:

  Ps:alle opvang is in Syrië(Assad gebied) en Koerdistan voor deze groepen alleen daar kunnen ze(vluchtelingenwerk/hulp)nu werken.
  Hulde voor Assad en de Koerden dat ze al die tijd terwijl ze er alleen voorstonden deze minderheden hebben beschermd en opgevangen (hoop dat dat nu veranderd^).
  Turkije is nooit een optie geweest voor deze niet moslims daar de terreur daar gewoon wordt voortgezet.

  Like

 14. windwens zegt:

  Bij elke berichtgeving die over dit onaardse volk gaat vraag ik me steeds meer af waarom men Rusland wil uitschakelen c.q. buitenspel heeft gezet. Terwijl dit alles in de wereld speelt, wat is er mis met een bondgenootschap terwijl dit juist nu enorm belangrijk is.

  Like

 15. Tempelier. zegt:

  isis of Is, is de puurste uiting van de koran zonder geloofsleugens. Dood, verderf en bloedvergieten zijn de top 3

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s