PvdISIS toont ware kleuren meer en meer

Screenshot 57

Natasha Elfrink

(Door: jitsekesez)

PvdA kandidaat-raadslid Natasha Elfrink wil vernietiging Israël.

Het Arnhemse kandidaat-raadslid voor de Partij van de Arbeid, Natasha Elfrink, die een voorliefde heeft voor de islam, heeft een duidelijke mening als het gaat om de Joodse staat. Die moet verdwijnen. Zo blijkt uit de keuze van Natasha’s bevriende pagina’s op Facebook. Ze is lid van een groot scala aan islamitische terreurgroeperingen dat streeft naar een wereldwijde invoering van sharia en dat actief deelneemt aan de jihad, zoals Al-Nusra, ISIS, Nusrah Bil-Jihaad, Palestine Action Committee en Nusrah Bil-Jihaad. Opvallend is dat volgens cijfers van De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Nederlandse jihadstrijders afkomstig uit Arnhem oververtegenwoordigd zouden zijn in Syrië, mogelijk 15 jongeren. Daarbij doet zich natuurlijk de vraag voor of dat te maken heeft met het feit dat in grote Arnhemse politieke partijen als de PvdA en GroenLinks het salonfähig schijnt te zijn om de radicale islam en diens jihad te steunen.

Lees verder>>>

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antizionisme, Appeasement, demoniseren, Dhimmitude, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, Salafisten, Socialisten. Bookmark de permalink .

30 reacties op PvdISIS toont ware kleuren meer en meer

 1. Pingback: PvdISIS toont ware kleuren meer en meer | Nikontino's Blog

 2. windwens zegt:

  Ja ja wat ik like steun ik niet. Waarom gaat die laatste regel er bij mij gewoon niet in. Terwijl er al zoveel aanwijzingen zijn dat IS al in GAZA aan het bivakkeren zijn.

  Like

 3. Driek zegt:

  Hoe wordt zo’n meisje Natasha Elfrink in hemelsnaam kandidaat-raadslid voor de Partij van de Arbeid? Wat heeft zo’n meisje nou voor inbreng. Als ze zich nuttig wil maken voor de islam moet ze zich in minirok en op naaldhakken aanmelden bij zo’n islamitische terreurgroep, dat is dan andere koek voor die trut Natasha. Dat de PVDA zich langzamerhand niet begint te schamen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Hier blijkt maar weer uit, wat een misdadige en criminele bende het geworden is bij de voormalige Partij van de Arbeid. Met recht noem ik deze nu: Partij van de Allahtonen, volledig in de ban van landverraders en moslims. Op naar de nul zetels, voor deze NSB partij!

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Dat leed, van die Palestijnen, hebben ze m.i. toch echt aan zichzelf te danken. Israël wil helemaal geen oorlog, die willen hun land verder opbouwen. Sterker nog, hebben zelfs werk voor de Palestijnen, die keer op keer het mes weer in hun rug steken! Als de buurman jou op bakstenen trakteert, breng je hem toch Godverdomme ook geen gebak! Werkelijk wat vol gezeken palingvellen lopen er toch rond!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Mieter dat mens ons land uit! Ze hoort hier niet! Landverraadster!!

  Like

 7. Rick zegt:

  Plaatste hem al eerder….maar toch:
  PvdA blijft bij uitspraak, dat het lopen met de Nederlandse vlag een provocatie is. #raad070—
  Karen Gerbrands (@KarenGerbrands1) August 14, 2014
  Wordt het langzamerhand niet eens tijd om “onze” aandacht te verleggen naar de bron van al het kwaad dat ons land treft!?? Denk hierbij aan gerichte aanvallen op de burelen van de (S)linkse partijen. Laten we hun kwaadaardige infrastructuur eens zien te vernietigen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Vreemde uitspraak van de PvdA (dat zijn we overigens wel gewend van deze partij)! Sinds wanneer provoceer ik als ik met de vlag van mijn land over straat loop?
   Dan moeten ook alle vaartuigen die vlag zeker achterwege laten? De beroeps- en pleziervaart hebben altijd de Nederlandse driekleur zichtbaar aan de hek van het schip! Volgens mij is dat zelfs verplicht.

   Dus: ik mag er wel mee varen, maar er niet mee lopen?

   Onnozele lui, die PvdA-ers!

   Like

  • Harry zegt:

   Het wordt niet zo gewaardeerd als je begrip voor Breivik opbrengt , zou willen dat het niet gebeurd was , maar dit probleem had hij goed gesnapt !
   Hij heeft geprobeerd de socialisten zo hard mogelijk te treffen , via hun kinderen .
   Toen ik dacht dat ze mogelijk tot bezinning zouden komen en nadenken , bleek dat ze net zo gek zijn als moslims , het waren offers voor hun maatschappelijke visie !
   Heb er geen één gehoord die tot enige inkeer gekomen was .
   Het zijn de landverraders en ze kunnen nog gewoon over straat ook !
   Net wat je zegt, structuren vernietigen !

   Like

 8. Trucker zegt:

  Loud and clear: er zijn er waarschijnlijk ook bij (we hebben het over de islamiet uiteraard) die dankzij positieve discriminatie (of welke andere wegen) in de beginjaren van de massale islamieten horden gewoon een goedbetaald baantje kregen en waar ze weinig tot geen intellectuele capaciteiten voor nodig hadden: functies binnen de overheid of nauw aanleunend daarbij.
  Uiteraard heeft de islam(iet) zeer vlug ingezien dat dit het middel is om veel poorten te openen waar ze anders nooit bij konden, en toen hebben ze de positieve discriminatie (of de andere wegen denk bv aan chantage/sexuele gunsten/of bedreiging) gebruikt om hun pionnen te plaatsen.
  Wat het meest voor de hand ligt is binnenlandse zaken (ik zou voor mezelf eens willen weten hoeveel van die fucking infiltranten in Vlaanderen en walenland op ministeries werken en tot waar ze toegang hebben) omdat dat een departement is dat zo ongeveer alles wat veiligheid betreft centraliseert.
  Ik weet uiteraard dat ook islamieten die in de energie-sector zitten of de communicatie ontzettend veel (PRECAIRE) informatie kunnen vergaren maar jackpot is binnenlandse zaken, zo zijn ze perfect op de hoogte welke maatregelen de regering (gaat) nemen ingeval van “calamitieten” (zeer ruim te interpreteren) en dit kan bv de kiemen van een opstand zijn.
  Beinvloeding is ook een niet te verwaarlozen factor die een sterk wapen is voor infiltranten maar ik houd het eerder op de gangbare methodes zoals : sex, afpersing en angst.
  Wil het nog eens met alle plezier onder de piepeltjes hun neus wrijven 🙂 Sun Tzu wist het: misleiding is de eerste les in oorlogsvoering en daar hoort de spion als voorruitgeschoven observator bij (is het oudste beroep ter wereld).
  Pas nu begint de euro (wou bijna gulden pennen) bij bepaalde politici te vallen, hoe onwetend kan je eigenlijk zijn als de kennis op het terrein nul is en je geen probleem hebt dat een islamiet pakweg bij defensie is of de politie, laat staan op bij regeringsdepartementen…
  Leesde hier in de context van dat WIJF waar zowat iedereen viel over haar antisemitisme een reactie van éne die schreef “die gekkin”of iets in die strekking “moet opgesloten worden” omdat ze “gek”… is maar niet omdat ze informatie doorsluisde of gewoon omdat ze zat waar ze was…
  Jullie doen maar 🙂
  Ik weet eigen lof stinkt maar van dat soort zaken en nog vele andere moet er geen éne mij lessen geven o nee.

  Like

 9. Smoesjes,van die griet,maar ze deugen niet!

  Like

 10. maria zegt:

  Ze stond met haar mooie smoeltje met een palli-sjaal over de schouders op de Dam tijdens de Pro-Israel demo op de Dam de favoriet van de persfotografen te wezen….

  Like

 11. tjonge zegt:

  gaat direct de tondeuse zoeken…..

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Daar wil je toch niet mee gezien worden met de Partij van de Absolute Sharia. Maar daar bleef het niet bij. Tegenwoordig ook al met Nazi beginselen. En moet je die hoeveelheid simpelminds eens gaan zien die bij de komende tweede Kamerverkiezingen D66 (links) gaan stemmen, waaronder ook op vernoemde PvdA. Alsmede Groen Links, de SP, het CDA….. Wij hebben nog het fatsoen om op de PVV te stemmen. Maar daar loert alweer het spook van het cordon sanitaire om de hoek !

  Like

 13. janfreak zegt:

  Volgens mij vertoont die Natasha Elfrink masochistische trekjes.

  Like

 14. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv KIJK EENS AAN ALWEER N ISISLOVER vd PVDA PvdISIS toont ware kleuren meer n meer http://wp.me/p1O7aM-hNV via @wordpressdotcom

  Like

 15. Avida zegt:

  Ze hebben gewoon niets anders, die moet het worden, leven de islamitische cultuur, toch PVDA????

  Like

 16. Jan zegt:

  Dit is al eerder gepubliceerd: De PvdA tolereert islamitisch extremisme
  https://ejbron.wordpress.com/2014/02/03/de-pvda-tolereert-islamitisch-extremisme/

  Like

 17. Wim Peters zegt:

  schaam je diep ,,partij vd arabs ,,

  Like

 18. Jan zegt:

  Socialisten zijn net vliegen, zij komen altijd weer op stront af.

  Like

 19. alidas1 zegt:

  Wanneer doet de Koning zijn mond eens open.
  Het is zijn land zijn burgers .
  Of zijn het zijn Nederlanders niet meer zoal Maxima zegt.
  De Nederlander bestaat niet.
  [Alleen zijn geld is goed daar word hij van onderhouden ]

  Like

 20. Willem zegt:

  Moslimhoer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s