Theo van Gogh is voor niets gestorven

Screenshot 48

(Door: Bart Schut)

Tien jaar na de dood van de filmmaker is het islamisme [webmaster: de islam! Zie www.ejbron.wordpress.com] in Nederland groter en gevaarlijker dan ooit.

Zomaar wat flarden van Nederland in 2014. Vermomde mannen met ISIS-posters schreeuwen “dood aan de Joden”. Midden op straat, de schaarse politie staat erbij en kijkt ernaar. Kleine jongetjes in oranje T-shirts met “Robben” op de rug zwaaien met zwarte sjahadavlaggen, al meer dan een decennium het banier van Al Qaida. Zij hebben nog nooit een Jood gezien, weten waarschijnlijk zelfs niet wat dat is, maar ze echoën de mannen met baarden na: “al mauta lil yahud!”

De demonstranten en hun sympathisanten schreeuwen in het gezicht van een vrouwelijke journalist, dreigen haar in elkaar te slaan en zelfs te verkrachten. Sommigen dromen van een andere aanpak: “we breken bij je in en pissen in je bed.” De aanhangers van de Islamitische Staat, net als hun helden in Irak en Syrië druipen van haat en seksuele frustratie. Maar tenminste hoeven zij niet meer ondergronds te gaan, zoals 10 jaar geleden. Nee, hun antisemitisme en geweldsdromen lijken inmiddels een geaccepteerd verschijnsel in onze samenleving.

Het kan erger. De ISIS-fans en hun sympathisanten van het type hangjongere pikken het niet als er in hun gebied een tegendemonstratie wordt gehouden. Vermomd en gewapend vallen zij groezelig-rechtse, maar vreedzame demonstranten aan. Ook journalisten moeten het ontgelden, worden met bakstenen bestookt en met knuppels aangevallen. De demonstranten, journalisten en politie worden verdreven. Khaybar in de Schilderswijk. Nog geen week later formaliseert de burgemeester van de “internationale stad van vrede en recht” de macht van de straat, er mag niet meer gedemonstreerd worden.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, democratie, Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, sharia, Theo van Gogh, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

15 reacties op Theo van Gogh is voor niets gestorven

 1. U.G. Kempenaer zegt:

  Het doel van islamiet Barack Hussein en zijn soennietische bazen is het ernstig beschadigen of vernietigen van het Westen, Rusland en China zodat de wereldhegemonie van het kalifaat dichterbij wordt gebracht. De provocaties in de achtertuin van Rusland beginnen steeds grovere en schandaligere vormen aan te nemen. Barack Hussein heeft zoveel mogelijk kritische leidinggevende figuren binnen het leger ontslagen en is nu baas van een slaafs zombieleger gesteund door de marionetten in Brussel. De mainstream media zijn volledig overgenomen door de overheid die daar trekpoppen heeft geposteerd. Stel je voor dat Rusland dit alles zou doen in Mexico, dan zou Amerika al veel eerder volledig hysterisch zijn geworden.

  Europa zou samen met Rusland en China alle leden van de regering Hussein onschadelijk moeten maken. Levensgevaarlijke en geslepen gekken. Bezeten van de islam. Het vergif voor de beschaving. De islam moet behandeld worden zoals het nationaal-socialisme behandeld is. Uitroeien met wortel en tak.

  Inmiddels hebben landverraders als van Aartsen geholpen door NOS en RTL, hun autochtone landgenoten die in de anti-ISIS demonstratie hebben meegelopen een mes in de rug gestoken door ze af te schilderen als radicalen. Ook deze judas staat op de loonlijst van de Saoedies, direct of indirect. Het leger moet ingrijpen voor het te laat is en het volk moet maximale druk op de ketel gaan zetten door het viseren van overheidslandverraders en imperialistische moslims.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Militarisering van Amerikaanse politiekorpsen huiveringwekkend

   Alternatieve media waarschuwt al jaren

   In de afgelopen jaren hebben alternatieve websites zoals “InfoWars”, “NaturalNieuws”, “GlobalResearch” maar ook “Gewoon-Nieuws” en vele anderen gewaarschuwd voor de alarmerende militarisering van de binnenlandse politiekorpsen in de Verenigde Staten. De reactie van de meeste mainstream media was steevast een luid hoongelach en de ontkenning ervan. “De overheid is goed” en “We moeten een sterke politiemacht hebben om de strijd…” (vul zelf uw favoriete fictieve vijand in), zoals o.a, “binnenlandse terroristen”, “oorlog tegen drugs” of “oorlog tegen demonstranten”.

   Maar vandaag de dag is het scenario waar de alternatieve media al jaren voor hebben gewaarschuwd een huiveringwekkende realiteit geworden. De Ferguson-rellen in de Amerikaanse staat St. Louis laten niets aan de verbeelding over, alle ontkenningen en wanen zijn in één klap over.
   De politiemensen van nu zijn complete oorlogssoldaten geworden, opgetuigd met bombestendige pantservoertuigen, gemaakt voor militaire acties, automatische wapens, camouflage uniformen, Darth Vader-achtige maskers, laser snipers en nog veel meer bezienswaardigheden.

   De intensieve militarisering van de Amerikaanse politie is een ernstige bedreiging, waarvoor een klein aantal mensen al jaren luid waarschuwen, met weinig aandacht of tractie”, zegt journalist Glenn Greenwald, die bekend werd door het ‘braking nieuws’ van Edward Snowden en de spionagepraktijken van de NSA. Hij gaat verder met te zeggen: “Het is het destructieve bijproduct van enkele decennia van opzettelijke militarisering van de Amerikaanse politie, een trend die zich heeft ingezet na de 9/11 aanslagen en de hieruit voortvloeiende financiering door de federale overheid van de politie. Dit alles gerechtvaardigd onder de noemer “binnenlandse veiligheid”. Het resultaat is een politiemacht die zich eerder gedraagt als een bezettingsleger, dan een op de gemeenschap gebaseerde beschermingsfactor. >>>

   http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/militarisering-van-amerikaanse-politiekorpsen-huiveringwekkend/

   Like

  • Jade zegt:

   Soennietische bazen???

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ik denk dat Van Aartsen hier nog niet klaar mee is. In ons land hebben we het recht om te demonstreren, en Van Aartsen is niet degene die van tevoren al gaat bepalen dat er hommeles van komt. En áls er hommeles komt, dan zijn de daders direct zichtbaar. Wij hebben ook die ISIS-rotzooi en die pro-Gaza demonstratie over ons heen gekregen, dan zullen zij nu ook moeten gedogen dat er in ons land mensen zijn die er een hele andere mening op na houden. Mensen die willen opkomen voor het in vrijheid leven van de Joden, én mensen die Israël willen steunen in hun strijd tegen het terrorisme.

  Van Aartsen zal wel doodsbang zijn (als hij anti-ISIS demonstraties door laat gaan) dat hij zelf doelwit wordt van die boosaardige moslims, want op dit moment weet hij echt al wel wie de onruststokers zijn.
  Ik zou zeggen: aanpakken dat zooitje!

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Niet zo’n fris taalgebruik met dat groezelig-rechtse. Een beetje onder de gordel vind ik voor mensen die WEL op straat durven te gaan te protesteren tegen moslimgeweld.

  Like

  • Vederso zegt:

   Lees ook a.u.b. de reacties van @ Two Ravens Black Kettle op DDS onder dit artikel. Die ene sneer naar de PVV zal nog wel even blijven, maar ook Bart Schut zal moeten erkennen dat zijn column heel dicht tegen het gedachtegoed van Wilders aan zit. Geef ‘m nog even de tijd totdat hij daar zelf ook achter komt.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Van Aartsen, en zijn miezerige partij van de marionet Rutte VVD, de verraders en roden van de Partij van de Allahtonen, een verraderskliek onder leiding van de “veilingmeester PECHTHOLD”, te weten D66, en een zich CDA noemende partij, waar moslims lid van zijn. Ziehier het scenario, waar ik niet goed van word! We zijn en worden verraden door de EIGEN POLITICI! En de rest van het politieke zooitje, buiten de PVV, janken met de eerder genoemde als wolven in het bos mee! Zo zit dat. Want uiteindelijk moeten de belangen van de BILDERBERGMAFFIA en de NWO gediend worden! De ISLAM is daar onderdeel van.

  Like

 5. “groezelig-rechtse, maar vreedzame demonstranten”
  Ach, ja.
  Ik zag trouwens Theresa Geissler in het 6-uur NOS-journaal voorbijschieten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wàt? Kan alleen maar in verband met de demonstratie van Zondag geweest zijn!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, zeg, klopt!
    Wel op het moment dat niemand meer een droge draad aan z’n lijf had, trouwens. En ik dus ook niet.
    Maar “Geen Jihad in onze straat” en ” Isis, Isis krijg de tyfus”lieten zich daarom niet minder vrolijk meeblèren; dat kon je nu ook wel aan mij zien.
    Dat sfeertje daar beviel me best, zoals ik eerder al eens opmerkte; t was tenminste eensgezind HOLLANDS.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Ach liever groezelig rechts dan bruin hemdenrig links.

   Like

 6. wouteenhoorn zegt:

  Wat is groezelig rechts? Ben benieuwd of ik daar onder zou vallen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s