Yasmina Haifi gelooft halsstarrig in islamitische superioriteit

Screenshot 49

Haifi was lid van het actiecomité “Herstel van Vertrouwen”

(Door: Afshin Ellian)

Volgens Yasmina Haifi is IS een zionistisch complot – een nogal typische omkering van zaken. Dat iemand met zulke denkbeelden bij het ministerie van Veiligheid en Justitie werkt, is niet erg vertrouwenwekkend.

De PvdA heeft een moeizame relatie met Nederlanders van Turkse en Marokkaanse afkomst. Van beide kanten bestaat een sterke wil tot liefde, daar twijfelt niemand aan. De een ziet de Turken en Marokkanen als modern stemvee en de ander ziet in de PvdA een handig karretje naar een toekomst zonder al te veel inspanningen te hoeven doen. De onderliggende motivatie conditioneert deze liefde – en geconditioneerde liefde is geen liefde.

Verlegenheid

PvdA’er en ambtenaar Yasmina Haifi bracht de PvdA in verlegenheid door te beweren: ‘ISIS heeft niets met Islam te maken..is vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken. Na alle commotie over haar tweet verklaarde zij op Radio 1: ‘Ik blijf bij wat ik heb getwitterd en weet niet waarom ik afstand moet nemen van mijn ISIS-tweet. Ik heb het niet zelf verzonnen, ik heb er artikelen over gelezen. Er zijn genoeg bewijzen voor een link tussen ISIS en Israël.’

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Turken. Bookmark de permalink .

29 reacties op Yasmina Haifi gelooft halsstarrig in islamitische superioriteit

 1. Pingback: Yasmina Haifi gelooft halsstarrig in islamitische superioriteit | Nikontino's Blog

 2. Jan zegt:

  Zou Yasmina het aandurven om tegen ISIS te zeggen dat zij een Joodse, ideologische samenstelling vormen?

  Like

 3. Vederso zegt:

  Zelfs Mark Steyn schrijft er over!

  http://www.steynonline.com/6520/young-turks

  Like

 4. Rick zegt:

  Als zij zo’n fervent booslim is; waarom draagt ze dan geen kopvod!??

  Like

 5. Jan zegt:

  Eén van die wilde theorieën. Deze uit de koker van GulfNews:

  Baghdadi ‘Mossad trained’

  Snowden said intelligence services of three countries created a terrorist organisation that is able to attract all extremists of the world to one place, using a strategy called “the hornet’s nest”.

  NSA documents refer to recent implementation of the hornet’s nest to protect the Zionist entity by creating religious and Islamic slogans.

  http://www.gulf-daily-news.com/NewsDetails.aspx?storyid=381153

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Stuur die domme doos maar naar Irak, kan ze zelf ondervinden hoe mooi en vreedzaam de Islam in de praktijk is.

  Like

 7. van Veen zegt:

  Ik heb over deze dame gelezen dat ze helemaal gestoord is, in een aantal artikelen dus daar zijn genoeg bewijzen voor DAT ZE GESTOORD IS niet gewoon gestoord maar TOTAAL GESTOORD!!!!

  Like

 8. U.G. Kempenaer zegt:

  Het systeem is al zover doorgerot dat dit soort islamitische infiltranten met hulp van landverraders bij de overheid op dit soort gevoelige posities terechtkomen. De Nederlandse veiligheidsdiensten bleken ook al niet in staat om de moorden op Fortuyn en van Gogh te voorkomen. Ook lagen ze te slapen toen gedeeld Nederlandse vluchten gewoon over oorlogsgebied bleven vliegen terwijl andere landen dit enorme risico al lang niet meer namen.
  De aanwezigheid van de islam in Nederland gefaciliteerd door linkse landverraders (VVD en CDA incluis) is te vergelijken met een lichaam waarvan het afweersysteem ondermijnd is door AIDS (linkse landverraders) en die nu aangevreten wordt door een uitzaaiende kanker (de islam).

  Er is een paardenmiddel nodig om het tij nog te keren.

  Like

 9. Harry zegt:

  Ik vraag me af wie nou de mongolen zijn die dergelijke lui op zulke functies neerzetten ?
  De partij waar ze uit voortkomen kan ik wel raden !
  Zo was er een atoomgeleerde die we hier even wegwijs gemaakt hebben en die ineens in pakistan zelf verder ging zitten knutselen .
  Zo is er een burgemeester met een zeer bedenkelijke religieuze achtergrond .
  Nu deze troela weer , makkelijk om haar neefjes op de hoogte te houden , als je daar werkt .
  Nee , die informatie , daar kon ze niet bij .
  Hoeveel vrouwen hebben al geen informatie losgepeuterd voor een paar wippies ?
  Misschien moeten we daar ook even onderzoek naar doen ?
  Zo zitten er vast nog honderden , zo niet duizenden in dergelijke posities .
  STOM , STOM , STOM !

  Like

 10. delamontagne zegt:

  De Heer Afshin Ellian, Wilders,Martien Pennings en vele anderen, die beter bekend zijn met de inhoud van dat “Haatboek” koraan, hebben al vele malen benadrukt dat mensen die daar in geloven, zichzelf ver boven het ongelovige kafir-volk verheven voelen.

  Als je dan (NL-se)-beleidslieden hebt, die aanhangers van die ideeen zijn, krijg je toch zulke uitspraken.
  Wachten is op de volgende, met dergelijke……….uitspraak.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Een verrukkelijke analyse van Ashin Ellian, een man die zelden de plank mis slaat.
  Een ideologie kan ,omdat die rechtstreeks door Allah zelf aan deze wereld is geschonken geen gebreken vertonen.Dat is de kurk waarop de islam drijft..
  Dus is ook degene die precies de opvattingen van die de ideologie uitdraagt en daarnaar handelt nooit op fouten te betrappen.Schuldbesef is een westers manco, waaraan de ware gelovige niet lijdt.
  Daarbij vergeet de ware islamitische gelovige echter dat alle informatie die hij meent van hogerhand ontvangen te hebben ALTIJD via menselijke hersenen wordt gefilterd. ”Hogere” kennis zal altijd vermengd zijn met de sporen van menselijke opvattingen en interpretaties , dus ook van de oorspronkelijke boodschapper ervan.

  Je zult maar met mensen opgescheept zitten die van zichzelf geloven dat ze nergens schuldig aan kunnen zijn.Zij kunnen niet op hun daden worden aangesproken en zij kunnen dus niet een gezonde ,objectieve mate van zelfkennis ontwikkelen, zegt Ellian terecht..

  De ware gelovigen vertonen -in alle redelijkheid gesteld- nogal wat manco’s in hun opvattingen.Zo is bijvoorbeeld het begrip tolerantie niet sterk ontwikkeld, evenmin als de compassie met ”ongelovigen”..
  Het is treurig om te zien dat politiek correct volledig in het vasthouden aan het schuldloze karakter van de islam meegaat.
  De methode die men daarbij hanteert is ronduit infantiel: de daders van wandaden die uit naam van de islam zijn begaan ,waren gewoon GEEN moslims, of..zoals in het geval van mevrouw Haifi : ze waren NATUURLIJK JODEN….
  De islam treft wederom geen schuld. Goed zo politiek correct! Loop maar mee in de steeds langer wordende stoet van de verdwazing!

  Het is goed dat er mensen zoals Afshin rondlopen die fijntjes de vinger op de zere plek van het verziekte denken leggen!

  Like

  • Vederso zegt:

   Klik even de link aan naar het filmpje waarin deze dame te zien is bij P&W. Onder “discriminatie” en luister naar de vraag die Witteman op het eind stelt; Eigenlijk is het onze schuld.

   Like

 12. Iedere is-aanhanger zou verplicht het NL paspoort moeten inleveren en met hele familie retour zandbak gestuurd worden;zo zou het er in een normale samenleving uitzien!Maar hier?Ach,laat ook maar!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 15.41. uur. Precies Yvonne. En laat de nieuwe NSB ers, de leden van de Partij van de Allahtonen, s.v.p. samen met de moslims optiefen naar Noord-Afrika. Liever vandaag nog, dan morgen.

   Like

 13. Cathja zegt:

  Weer zo’n niet-Nederlandse van oorsprong, die op een veel te belangrijke post zit! Kan dat nu eens ophouden s.v.p.? We hebben genoeg bekwame Nederlanders voor dat werk; daarvoor hebben we geen buitenlanders nodig! En ja, dat zal wel weer discriminatie zijn, maar je ziet het overal gebeuren: Marokkaanse NL-ers binnen een politiekorps bijvoorbeeld, nemen het vaak op voor hun landgenoten. Turken in een Rotterdamse deelraad zorgen veel beter voor het welzijn van de Turkse burgers dan voor de Nederlandse.

  Dus geen buitenlanders meer op gevoelige posten. Het is al eens vaker verkeerd gegaan.
  Dom mens!

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Het schijnt nog steeds zo te zijn dat men denkt dat de IS zo kan oprukken zonder steun uit de bevolking .

  Dat moet men ook wel ander zou men moeten bekennen dat ze het al die jaren met die vredige islaam verkeerd hadden !

  Maar wie gaat nu het opperhoofd spelen van de nieuw islamitische wereld staat, Saudi, Turkey, Is , Iran ?

  Wie gaan we bewapen om later de wapens op ons zelf gericht te krijgen ?

  Want uiteindelijk moet de gehele wereld dar al islaam worden !

  Dat is een religieuze plicht voor ELKE moslime !

  Like

 15. Claudia M. zegt:

  Dat heeft de heer Ellian weer keurig verwoord en zelfs onze MP – ik viel zowat van de stoel – vindt het http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/isis-tweet-ambtenaar#node_1009201 een achterlijke gedachte…

  Like

 16. OphEUffen zegt:

  Een vrouwelijke kandidaat van allochtone afkomst geniet de voorkeur. Discrimineren mag natuurlijk niet dus zetten we het woordje positief er voor om het domme volk zand in de oogjes te strooien. Maar een dubbele paspoort is geen risico op dubbele loyaliteit? Welnee, hoe durft u extreem-rechtse Tokkie. En nu heel snel doorlopen. Vraag me af hoeveel ISIS aanhangers deze dame heeft weten onder te brengen binnen het NCTB. Holland schafft sich ab.

  Like

 17. Theodoor zegt:

  Met zulke wanhopige islamieten in overheidsdienst is de christelijke natie Nederland VERLOREN.
  Schuldige is de PvdA.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theodoor: 16.51. uur. Klopt Theodoor, maar zet daar ook maar de VVD,CDA,D66,GL,SP,CU,PvdD,50+ bij! Vooral het CDA, de VVD,en D66, hebben sinds 1972 er keihard aan gewerkt, nog meer HAATBAARDEN binnen te halen. En o ja, de werkgevers en Bilderberg, vonden dat ook een “strak plan”. Want voor GELD,BAANTJES, goedkope SLAVEN, en het promoten van de waanzinnige Islam, hadden en hebben ze alles over! Grotere landverraders kun je nergens vinden!

   Like

 18. Tistochwat zegt:

  De ‘superioriteit’ straalt van dit nobele volk / deze hoogstaande ‘cultuur’ af:

  https://ejbron.wordpress.com/2014/08/10/lol-saoedi-overlijdt-tijdens-poging-tot-seks-met-zijn-ezel/

  Het zijn ware ‘edel-islamieten’.

  Like

 19. de 13de imam zegt:

  En; surprise surprise; Dhr Rosenmuller is het volledig met haar eens. Hier de link:

  https://twitter.com/PaulRosenmoIler

  Geen wonder natuurlijk van een abjecte Pot Pot liefhebber. Maar het geeft wel mooi weer hoe diep deze termietenplaag in onze samenleving doorgedrongen is.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Dat deden de nazi’s toch ook !!

  Like

 21. Trucker zegt:

  “…Ook de aanslagen van 9/11 zouden door de zionisten of door de Joodse staat zijn bedacht en uitgevoerd om de islam zwart te maken. Daarover zijn in moslimlanden al talloze teksten geschreven….”

  Gelukkig weet Afshin Ellian niet dat ook op deze blog IDIOTEN schuilen, fucking idioten die ook deze krankzinnige theorie aanhangen.
  Deze PIEPELTJES heten zou ik mezelf al tekort doen dus wat ik echt denk pen ik niet of deze comment wordt gecensureerd.
  Dat WIJF heb ik in eerder comments gepend wat ik erover denk en hoe het op te lossen, ik herhaal mezelf niet.

  Like

 22. wim peters zegt:

  Laat die insect dan snel oprotten naar Irak of een andere morostaat! een heel snel !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s