Fatima Elatik wil burgemeester worden

Screenshot 23

AMSTERDAM – Fatima Elatik zou dolgraag Eberhard van der Laan opvolgen als burgemeester van Amsterdam.

De oud-stadsdeelvoorzitter van Amststerdam-Oost vindt het tijd worden voor een Marokkaanse vrouw aan het roer bij de hoofdstad.

Dat zegt de PvdA-politca zaterdag in Het Parool. Elatik stopte in april als stadsdeelvoorzitter. Ze raakte de afgelopen jaren in opspraak door de  financiële problemen rondom het Muziekmakerscentrum (MuzyQ).

Lees verder>>>
(h/t Rick & Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Graaien, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

54 reacties op Fatima Elatik wil burgemeester worden

 1. Wachteres zegt:

  Ha hahahahahaha de PVDA weet wel in het nieuws te komen .. hahahahahha

  Ik geloof toch dat ik maar weer lid word ….. een gezellige boel daar!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik zie er eerlijk gezegd het geestige niet van in; hoofdzakelijk het ergerlijke…….

   Like

  • Driek zegt:

   Wachteres zegt: Ha hahahahahaha

   Ik moet er helemaal niet om lachen, u heeft het natuurlijk cynisch bedoeld, maar de humor er van in zien? Neen. Het is al meer dan verschrikkelijk dat zo’n trut met kopvod dat alleen al durft te denken. Burgemeester van Amsterdam worden, toe maar. Onze voorvaderen draaien zich in hun graven om. We zijn wel diep gezonken hoor, kutwijf Fatima die ik dan moet aanschrijven met de titel: Hoogedelgestrenge vrouwe. Het is toch niet te geloven? Ik ga maar even op het balkon zitten.

   Like

  • Doornroosje zegt:

   In eerste instantie moest ik ook lachen. Maar er zijn gekkere zaken uit de koker van de PvdA gekomen . Als maar geld weggeven. Goh…….. zal ze dichter bij de graaipot willen?

   Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ècht… je valt hier toch vollédig STIL bij, zelf kritiek is te enemale AFWEZIG bij die moslims… ik zou me KAPOT schamen als ik zo als die elastiek was maar ZIJ??? OH neee en t zou me niet verbazen als dat OOK nog eens gebeuren zou….

  maar misschien dat ‘stil vallen’ juist wel onze makke… Daar hebben die moslims geen ‘last’ van, van ‘stil vallen’… integendeel, ze gaan gewoon DOOR,

  moeten wij OOK gaan doen!

  Like

 3. Wachteres zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/iemand_doe_iets_fatima_elatik.html

  Annabel Nanninga [de vriendin van Martien] vindt het ook een fantastisch idee!

  Like

 4. Trucker zegt:

  Zit toch achter de keyboard zal dus eens een schot vooor de boeg geven : peins dat dat wel eens best zou lukken want Nederland is half geislamiseerd en de politiek doet het in hun broek voor de veelzijdige vol van levensvreugde cultuurminnende islamieten…yep geen wartaal want één of ander gelobotomiseerd Duits parasiterend verantwoordelijk voor integratie WIJF denkt zo over koppensnellers.
  Wij in vlaanderen hebben ook een dinges van integratie…waarom is dat eiegenlijk nodig, een Chinees, Rus of Papoea past zich perfect aan maar de fucking islamiet wil dit niet omdat hij op veroveringstocht is.
  Zou ook eens willen dat de media eens de juiste cijfers geeft wat die asieltoerisme en hordzn islamieten de belastingsbetaler kost, velen weten dit niet en willen het niet weten
  Tja wat moet je daar mee, zie farage die gaat zijn broodje bakken in Groot Britagne en houd het voor bekeken in eurabia HQ brussel, ben ervan overtuigd dat vele duizenden kiezers “boos” zijn op die windbuil (boos is omdat ik het enigzins leesbaar wil laten lijken. .
  on topic die rechtoplopende kopvod maakt een heel goede kans.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  FATIMA ELASTIK ? MARROKAAN ?
  EEN MOSLIM EN BURGERMEESTERBAAN ?
  DE ISLAAM EN DE KORAAN !
  SCHIET ZE NAAR DE MAAN !

  Like

 6. wim peters zegt:

  Onze Lieve Heer doe mij en duizenden Amsterdamers,zoals Johan Cruyff,Rembrand van Rijn,Cristine van Deutecom,Fanny Blankers en ook mindere bekende ,,Rasechte Amsterdammers,,
  niet aan om zo,n smerig islam wijf ook maar in de buurt van zo,n funtie te laten komen !!!!

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Laat GOD (als HIJ nog een beetje om Nederland geeft) het aub verhoeden dat deze achterlijke muts zo’n soort baan zal krijgen!!!

  Like

  • Driek zegt:

   Drs.P. zegt: Laat GOD (als HIJ nog een beetje om Nederland geeft) het aub verhoeden dat deze achterlijke muts zo’n soort baan zal krijgen!!!

   Geachte Dr.P,
   Onze Schepper heeft zich afgewend van dit domme Nederlandse volk dat steeds weer dezelfde fouten maakt door op linkse partijen te stemmen. Daar kunnen wij de Almachtige toch niet de schuld van geven? Die Nederlanders moeten beter opletten, minder televisie kijken en meer boeken lezen, bijvoorbeeld over de geschiedenis der Nederlanden en over de islam. En zo weet ik nog een heleboel onderwerpen te noemen, doch dat helpt geen ene moer. Het oude spreekwoord “Dom geboren dom gewiegd”, gaat nog altijd op.

   Like

 8. Rick zegt:

  Hier nog even een “kleine” opsomming van haar malversaties, leugens en wanprestaties. Met zo’n CV moet het zéker lukken om burgemeester van een grote stad te worden!! Is om je te bescheuren…mits het niet zo in en intriest was 😦
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/iemand_doe_iets_fatima_elatik.html
  Let vooral op die über-intelligente uitstraling ROFLOL 🙂

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ik schat nu al in, dat haar -islamitische- ego toch niet klein genoeg blijkt te zijn om die hoofddoek af te leggen.
  En trouwens, sinds wanneer wordt iemand met zo ’n staat van dienst als zij burgemeester?
  Dat is misschien mogelijk in Marokko, maar hier ligt dat nog steeds íets anders. Weliswaar is het verschijnsel corruptie de laatste jaren enorm toegenomen, maar het dient dan niet -wat bij haar wèl het geval was- aan het licht te komen.
  Hoewel je het nooit weet: in 1970 postte Mgr.Petrus Moors, de voorganger van bisschop Gijsen, zijn brief met inlichtingen over zijn kandidaat-opvolger aan Nuntius Angelo Felici in de vaste overtuiging: Met zo ’n getuigschrift wordt niemand bisschop. En wat gebeurde er?
  Rome zocht een conservatieve opvolger; al het andere kon ze niet verdómmen.
  Als de één of andere invloedrijke, goedmenselijke kliek binnen het college van B&W een ‘allochtone, islamitische vrouw zoekt, kunnen de Amsterdammers het wel schudden!
  Heel Nederland trouwens: Een burgemeester met hoofddoek, wàt een blamage! Wéér een stap op weg naar de islamisering!

  Like

 10. Jean zegt:

  Elastiek wil burgemester worden? Moet kunnen maar dan uiteraard enkel in die grote zandbak in noord Afrika.
  Moslims en moslimas hebbenzich met niets te bemoeien in onze leefwereld een wereld die gebaseerd is seculiere wetten.
  Geen moslims in onze gemeenschap, punt.

  Like

 11. Stephanie zegt:

  Wat denkt zij nu wel, dat ze burgemeester kan worden, het is een Fatimaorgana!
  We blijven lachen, omdat ze het zo goed gedaan heeft als stadsdeelvoorzitter wil ze nu aan het roer van de schatkist van Alibaba komen. Blijf dromen Fatima!

  Like

 12. de 13de imam zegt:

  Ze wil de vrouwelijke versie van Abu Bakr al-Baghdadi worden in het kalifaat Amsterdam, duidelijk dus.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar dat SLAAT toch totaal nergens op!
   In het Kalifaat Irak of weet ik veel hoe het nu heet zou ze ternauwernood de KEUKEN uit mogen! EN zich trouwens, als gelovige moslima, schikken in de ‘andere rol van de vrouw.’
   Hier in het vrije westen grijpt ze haar kans, maar wel als ‘gelovige moslima’ met dat stomme kopvod!
   Feitelijk provoceert ze hiermee beide partijen!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Dit zijn de redenen waarom een moslima burgemeester kan worden.

    Generaal P.Pardon zegt:

    2 december 2011 om 19:02

    PSYCHOLOGISCHE VERKLARINGEN VOOR DE LINKSE MULTICUL-POLITIEK VAN ISLAMISERING EN WAAROM ER ZOVEEL MOSLIM-KNUFFELAARS ZIJN

    – Links heeft via de Resolutie van Straatsburg (Oliecrisis 1973) islamitische massa-immigratie afgesproken in ruil voor olie, toont Bat Ye’or aan in haar boek Eurabia. De afhankelijkheid van Arabisch olie wordt gebruikt door de olielanden om via EU en VN Europa te islamiseren.

    – Ideologisch gesproken gaat links uit van een klassenstrijd tussen onderliggers of “armen” die beschermd moeten worden tegen bovenbazen of “rijken”, tegenwoordig in termen van de “zwakste schouders” tegenover de “meest draagkrachtigen” (werknemers tegen werkgevers). Als zodanig is links gericht tegen de gevestigde orde, en daar zit een match met de islam, die eveneens beoogt de (niet-islamitische) wereldorde omver te werpen.

    – Het is niet zo dat linksen zichzelf behoeven te rekenen tot de slachtoffers van machthebbers. Bij de oude socialisten waren in principe de arbeiders de slachtoffers met als vijand de kapitalist. De binnenstromende moslims zijn voor links de nieuwe zieligen met als vijand Geert Wilders. Zoals voorheen beoogd werd het geestelijk leven van de arbeidersklasse te verheffen, zo gelooft links tevens de islam te kunnen hervormen (“Europese islam”, “gematigde moslims”) door de islam te paaien met gunsten (zelfcensuur, zelfislamisering).

    – Links vindt zich “kosmopolitisch”, wat neerkomt op cultuurnihilistisch, en daarom moeten alle andere gelijkwaardig geachte culturen binnen mogen stromen. Het linkse dogma is dat alle culturen vreedzaam kunnen samenleven. Links dogma betreft de maakbare waarheid, net zoals dat bestaat in de islam. Links is anti-nationalistisch dus hoe meer Nederland ontkend wordt des te beter.

    – Links heeft een zwak voor collectiviteit zoals die zichtbaar is binnen de islam. Linkse sociaalheid en humaniteit gelden bij klassiek links (communisten) slechts totdat zij de macht hebben, want daarna worden ze juist wat ze zeiden te bestrijden: dictators (vroegere DDR, Sovjet-Unie, Cuba, thans China).

    – De West-Europese en Nederlandse cultuur is nog niet vrij van het oude calvinisme, waarin veel linksen zijn opgevoed. Het calvinisme is doortrokken van expliciete zelfhaat (zie de geschriften van Calvijn). Mede deze geest leidt bij linksen tot afwijzing van eigen culturele identiteit. Links heeft een onbewust minderwaardigheidsgevoel (dat in ethische hoogmoed wordt gemaskeerd). Dit wordt geprojecteerd op de doelgroep moslims zijnde slachtoffers, die tegelijk Nederland veroveren (bevrediging van links cultuurnihilisme).
    Veel linksen uit gereformeerde milieus nemen wraak voor hun autoritaire ouders op Nederland, en handhaven tevens het bijbehorende onwrikbare geloof in eigen superieure gelijk (de inhoud verschilt maar de vorm niet: linkse ideologie).

    – Links voelt zich deugdzaam door tolerant te zijn jegens IN-tolerantie (psychiaters noemen dit het “Stockholmsyndroom”)

    – Links maakt al decennia succesvol gebruik van het bestaande holocaust-trauma om andersdenkenden aan het schrikken te maken met nazi-gerelateerde termen (fascist, racist). Wie het niet eens is met de islamisering heet: extreem-rechts. Het zijn nooit de andersdenkenden zelf die zich deze etiketten aanmeten. Links is degene die bepaalt of je extreem-rechts bent (maar noemt zichzelf nooit extreem-links).

    – Links heeft goedbetaalde banen als asiel-advocaat, directeur van een subsidiepot of slachtofferstichting, quiz-entertainer, journalist of talkshow-gastheer bij de publieke omroep. Al deze functioniarissen voelen zich bedreigd door de PVV, en omdat die de islamisering terugdringt liggen deze mensen juist politiek correct met de islam in bed, zogenaamd als lobbyist tegen “stigmatisering”.

    – Links bewoont villa’s in het groen en preekt dat de autochtoon in de volkswijk solidair moet zijn met allochtone underdogs. Femke Halsema van Groen Links reed b.v. in een klassieke brandstofslurper naar haar pleidooi voor milieupolitiek en verhuisde haar kinderen van een zwarte naar een witte school.

    – Links wordt gedragen door islam-kiezers want die hebben stemrecht gekregen van links en nu kan links niet meer terug zonder gezichtsverlies.

    – Links probeert het afleggen van de oogkleppen zo lang mogelijk uit te stellen want anders zou links verantwoordelijkheid moeten gaan nemen voor de multiculturele immigratie en islamisering en de daaruit voortvloeiende chaos.

    – Links heeft een hekel aan wetenschap, want echte wetenschap dwingt tot het zien van feiten. De wetenschapper Wouter Buikhuisen is b.v. door links doelbewust kapot gemaakt. Pseudo-wetenschappelijke huurlingen schrijven af en toe voor de minister een anti-PVV “rapport”.

    – Links voelt zich te elitair om echte argumenten te moeten opvoeren dus mensen die het oneens zijn worden aangeduid als neo-nazi’s of met één der vele eufemismen daarvan (intolerant, xenophobisch, fascist, islamophobisch, haatzaaier). Andersdenkenden krijgen van links een beurt ridiculiseren, demoniseren en criminaliseren.

    – Links heeft een autoriteitsconflict tegen bovenbazen en wil als regent zelf de dienst uitmaken, tot heil van het volk, maar andersdenkenden zijn al spoedig “racisten” (de islam wordt graag gehanteerd als ‘ras’). Links rekent zich rijk met het privilege om een ander uit te mogen schelden voor “fascist” dus rechts mag dat niet afpakken door de islam fascistoïde te noemen, want dan zijn het racisten.

    – Het linkse geloof is te vergelijken met gereformeerdheid: het taboe op immigratiekritiek is net zo krampachtig als het vroegere taboe op praten over sex, gemaskeerd door de houding van morele meerderwaardigheid. Daarom voelt links zich ook voortreffelijk genoeg om verplicht te zijn “tegendemonstraties” te houden tegen rechts (waar zie je een rechtse tegendemonstratie?)

    – In het linkse geloof lijden zowel de Linkse Kerk als de islam-ideologen aan grootheidswaan (die een minderwaardigheidsgevoel maskeert), welke echter na de islamoverwinning in het nadeel zal uitpakken van links, omdat hedonistische linksen volgens de islam brandstof zijn voor de hel. In de ogen van de islamisten zijn linkse handlangers “nuttige idioten”.

    – Links is net zo bang als een islamiet om ongelijk te krijgen, en tegelijk is links zelf ook doodsbang voor de islam, dus geeft er liever zo veel mogelijk ruimte aan in plaats van de islam te confronteren met zijn anti-westerse haat tegen andersdenkenden, joden, homo’s en vrouwen. Daarmee krijgt links tevens steeds meer politiek correcte islamvrienden. De tegenstanders daarvan noemt links telkens extreem-rechts. Dit gaat zo door totdat de islam dominant is.

    – Links kan zelf de islam verafschuwen, maar toch gaat links met de islam naar bed, alleen maar omdat rechts islam-gerelateerde politieke items hanteert (immigratiebeperking, minarettenreferendum enz.). Wat links nog meer verafschuwt dan de islam is het politieke programma en de potentiële democratische overwinning van rechts. Links geeft er daarom prioriteit aan als partisaan voor de islam op te treden onder een aureool van beschermheer der godsdienstvrijheid en gelijkberechtiging. >>>>

    https://ejbron.wordpress.com/2011/12/02/waarom-er-zoveel-moslimknuffelaars-zijn/

    Like

 13. Marc Bouwman zegt:

  De Nederlandse politieke correcte inteelt kennende vrees ik dat zij inderdaad burgemeester van Amsterdam zal worden. Nu heb ik respect voor de wijze waarop Aboutaleb Rotterdam runt, voor zover ik kan beoordelen, maar ook zijn aanstelling werd door de PvdA erdoor gedouwd, indertijd uitsluitend bedoeld om Leefbaar Rotterdam een hak te zetten. Het gaat mij hier even niet om LR of Aboutaleb, maar wel om de nog steeds veel te grote macht van een kleine elite die de PvdA, ook in Amsterdam, onbelemmerd te keer zal laten gaan.

  Like

 14. Ze zijn er gek genoeg voor om de traditie van een Joodse Amsterdamse burgemeester te verbreken ten behoeve van een buitenlandse indringer. (Marokkaan) Ben trouwens benieuwd of Ahmed Marcouch deze provocatie zal tolereren…

  Like

 15. Joost Visser zegt:

  Ze kan het worden, want Brussel wil meer vrouwen in hogere functies en er is zelfs een quotum bepaald. Rutte kan dus weer scoren en zal dat niet nalaten. Ben wel benieuwd hoe de Amsterdamse havenbaronnen het volgende op gaan lossen. Als er zaken gedaan moet worden met bijvoorbeeld Saudie Arabie en de sheiks zaken moeten gaan doen met een VROUW. Dit gaat geld kosten en niet zo´n beetje ook.

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Wie beweert dat zij een vrouw is? Het draagt ten slotte een hoofddoek, dus er valt niets over te zeggen. Toch?

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Natuurlijk is zij een vrouw. Een echte arabische man draagt een jurk. Snap u? Vrouwen hebben een hoofddoek en mannen een jurk. Daarom vind ik het ook zo vreemd dat ze iets tegen travestieten hebben, een man in een jurk.

    Like

 16. Wim Peters zegt:

  Jean,
  Was het maar waar denk minstens onze halve bevolking !!

  Like

 17. tjonge zegt:

  elastiek dacht, nu ff snel door pakken, we hebben rotterdam, we hebben de schilderswijk EN de burgemeester van den haag in onze zak, nu kan ik wel een gooi doen naar amsterdam.

  langzaam maar zeker mensen, langzaam maar zeker…….

  Like

  • meneertje zegt:

   Ik noem dit niet langzaam, maar in steeds sneller tempo.
   Het is bijna onbegrijpelijk dat er serieus over zou moeten worden gediscussieerd of dit vrouwelijk monster met haar grootheidswaanzin burgemeester van Amsterdam zou kunnen worden.
   Het is evident dat je evengoed een mongool zou kunnen benoemen.
   Dus geen schijn van kans, is de logische conclusie.

   Echter bij de krankzinnige politieke toestanden die nu Nederland beheersen, zou het toch kunnen gebeuren dat het onmogelijke waar werd:
   F.E.tot burgemeesteres van Amsterdam benoemd.

   In alle oprechtheid ben ik van mening dat het moreel verantwoord is om dit, desnoods met geweld te verhinderen..

   Like

 18. Het vuur kan schijnbaar niet hard en hoog genoeg opgestookt worden!Wie,van de Nederlanders,zit op die geflipte trut te wachten?

  Like

 19. U.G. Kempenaer zegt:

  Dit minderwaardige islamitische inteeltgedrocht, een Nederlander hater pur sang, moeten ze zo snel mogelijk het land uitschoppen en liefst hard.

  De rest van die verontreinigde partij moeten ze vastzetten en straffen voor landverraad. De sneue zwakkelingen.

  Like

 20. Jade zegt:

  Ze kwamen om te vegen, welnu druk dat mens dan een bezem in de hand.
  Buitenlanders in een overheidsfunctie? Zijn ze nou helemaal besodemieterd…
  De klok moet weer teruggedraaid worden, anders komt het niet goed.

  Like

 21. Avidia zegt:

  Akls dit wijf ooit burgemeester van Amsterdam zou worden, gooi ik mijn tv de deur uit, ik wil niet met die lelijke trut geconfronteerd worden, want reken er maar op dat ze steeds de media op zal zoeken, walgelijk mens.

  Like

 22. lucky bee zegt:

  Dat moeten wij verhinderen; mischien help ons de Goeie Herder een beetje? Wie weet.

  Like

 23. dutchess43 zegt:

  Ja, dàt krijg je nou als je twee paspoorthouders toelaat in de nederlandse politiek, die overigens al geheel verziekt is. Hun prioriteit ligt nòòit bij Nederland en de Nederlanders als het er op aan komt.
  Amsterdam is al zo verziekt, een kalifaat maken van onze hoofdstad is de volgende stap, en zoals het er nu naar uitziet niet helemaal onmogelijk.
  Heel Nederland platgooien met stakingen als zoiets aan de orde komt.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  Zo, deze madam vindt zich er wel geschikt voor, natuurlijk want zij is lid van een crimineel georganiseerde kliek van de Partij van de Afbraak, alias de Partij van de Allahtonen. De kenmerken van deze madam; corrupt tot op het bot, en heel kundig in het graaien, liegen en bedriegen, zoals het een goede moslima betaamt. En ik zie de VERRADERS in de POLITIEK er ook nog toe in staat, en dan denk ik aan de kongsi van CDA,VVD,D66, samen met deze Partij van de Allahtonen. Nederland kapot gemaakt door toedoen van alle 4 deze partijen, en de moslims zagen dat het goed was…..

  Like

 25. ikkezelf zegt:

  Ze heeft anti westerse opvattingen, wil hoofddoek niet afdoen, geen man de hand schudden. spreek in eigen kring arabisch ook waar Nederlanders bij zijn.
  Maar in dit land geldt Voor zo’n functie niet of je kennis, ervaring of competenties hebt maar gaat het om je geslacht en ethniciteit.
  Bi gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een (liefst gekleurde en/of gehandicapte) niet Nederlandse (moslim)vrouw.
  Positieve discriminatie heet dat. Dus maakt ze een redelijk grote kans, terwijl zelfs de islam het verstand van vrouwen als ontoereikend beschouwt. (sorry ik heb het ook niet verzonnen).

  Like

 26. koddebeier zegt:

  Zoals een goed moslim betaamd, geen enkel zelfreflectie en een bord voor de kop zo dik als de Chinese muur.
  Trouwens in dit dhimmitude land maakt ze een hele goede kans !!

  Like

 27. Armani zegt:

  Wij zitten niet te wachten op zo,n gehoofd doekt mens dat niet het fatsoen heeft zich aan te passen aan de Nederlandse normen en waarden , oprotten met je vieze smerige hoofddoek , je Arabische pro ISIS gebral , en je onfatsoen om mannen de hand te schudden , doe waar je voor op de wereld werd gezet als moslima , veel kinderen baren en eten koken , en dat heeft de brutaliteit om te zeggen ik wil de volgende burgemeester van Amsterdam worden , ik zou zeggen weg wezen hier, moslims zorgen alleen maar voor dood en verderf over de hele wereld en respecteren geen mensen met een ander geloof,, het zijn maniakale geloofsmonsters en gore beesten zonder geweten

  Like

 28. Doornroosje zegt:

  Zelfs politici moeten toch weten dat deze vrouw niet van onbesproken gedrag is. Behalve de PvdA, maar die neemt het niet zo nauw zolang het maar stemmen oplevert. Ik zie het van deze vrouw als, moslimmacht pakken , zolang Nederland in staat van verwarring is. Daarbij mag er in mijn ogen , niemand in Nederland een leidende functie hebben met een dubbele paspoort.
  Je zou het ook kunnen bekijken als, ze gaat een balletje opgooien, dat leidt de aandacht wat af van den Haag.

  Like

 29. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Tja beste mensen dit is voorgeprogammeerd om van Rotterdam en Amsterdam de 1e door Moslims bestuurde ex NL steden te maken. Aboetaleb in Rotterdam die straks het Kalifaat uitvaardigd en de Shaira en in Amsterdam Elatiuk die daarvoor niet voor niets ruim €30 miljoen heeft verduisterd met de affaire rondom het muziekcentrum.
  Aboetaleb heeft min of meer hetzelfde gedaan met kwijtschelding van verz.premies. Op deze wijze is er geld beschikbaar om straks in deze steden Moslimpatrouilles tegen de domme hollander in te zetten als wij niet voldoen aan het kalifaat.
  Ik schreef het al eerder het is te laat om hiertegen nog wat te doen, want je krijgt niemand mee de straat op en politiek NL slaapt rustig door op Wilders na maar die wordt tegengehouden door die hele verraderkliek in Den Haag en de valse troonzitters.
  De NL wordt pas wakker als hij/zij merkt dat daadwerkelijk hun keel wordt doorgesneden door de ,rechters, van het kalifaat.
  Duik straks onder en ga het verzet in om zoveel mogelijk moslims te ,bekeren, ( lees te doden ).

  Like

 30. Jean zegt:

  Weten jullie wat ik nu zo erg vind?
  Als er volgende week verkiezingen zouden zijn dan zal de meerderheid weer links stemmen puur uit dommigheid en afhankelijkheid want wie het handje gevuld krijgt om niets te doen die blijft uiteraard links stemmen.
  Blijkbaar moet eerst alles leeggeroofd en vernietigd zijn voor er ingegrepen wordt.
  Van politiekers wordt verwacht “vooruit” te zien maar dat kunnen ze niet ze worden eerst langzaam wakker als de feiten gebeurd zijn “dan pas” komen ze met de grootste waanzinvoorstellen en dat liefst verbonden aan hun naam kwestie van in de picture te blijven.
  Er is maar een oplossing en dat is “zelf” het roer in handen nemen en al dat politiek tuig opsluiten voor minstens 20 jaar voor gepleegde misdaden tegen eigen volk.
  Laten we beginnen met de oorzaak van alle ellende in onze westerse samenleving aan te pakken en dat zijn de moslims/islamieten, die moeten eruit en dan pas za er terug vrijheid, veiligheid en leefbaarheid zijn, zolang die gewelddadige barbaren hier mogen blijven parasiteren op onze kosten wordt het alleen maar erger en erger.

  Like

  • Jean,volkomen met u eens,maar je kunt dat blijven roepen en roepen en roepen:er gebeurt niets!Helemaal niets!Wat je ook probeert op te starten:geen respons!Volgens mij vinden de meesten het wel best zo:wie dan leeft,wie dan zorgt!

   Like

   • Jean zegt:

    Yvonne, het moslimzootje is ons aan t helpen, de kassa’s waar ze dagelijks staan aan te schuiven zijn leeg en het geweld stijgt spectaculair in het straatbeeld en dat werkt behoorlijk veel mensen op de zenuwen, die kiezen bij de eerstvolgende verkiezingen voor verandering in positieve zin en dat is niet links.
    De linkse smeerlapperij is er nu al uitgeflikkerd in Vlaanderen, dat zie ik ook gebeuren in Nederland.
    M.i. moet Nederland samen met Vlaanderen de strijd aanbinden tegen die barbaarse en linkse smeerlapperij en ook samen die waanzin komende van die EU misdaadorganisatie gewoon naast zich neerleggen. Het is in het belang van de Nederlandse en Vlaamse burgers maar maak dat maar eens duidelijk aan paria’s zoals die linkse rode en groene troep…

    Like

 31. Henk Brom zegt:

  Degene die ik meer op het oog heb is< GEERT WILDERS, en dat volk een trap onder hun reet richting mekka, kunnen wij weer normaal op klompen lopen en zingen hup Holland hup laat de leeuw niet in zijn hempie staan.

  Like

 32. cat zegt:

  Zwaar in de make up,😗 maar wel een hoofddoek??? Net zo hypocriet als de Islam zelf.

  Like

 33. Gertjans vriend zegt:

  PAS OP!!!
  Ze is Bin Laden.
  Een stem op de pvda is er 1 op haar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s