ISIS-propaganda met kankerpatiëntjes

Screenshot 1

(Vertaling: E.J. Bron)

Terroristen veinzen menselijkheid. Cynisme puur: moordenaars doen zich op internet voor als weldoeners. Ze sleuren kinderen mee in hun terreurstrijd! ISIS-Jihadisten hebben op internet propagandafoto´s met kinderen gepubliceerd.

De jongens en meisjes zitten op ziekenhuisbedden, sommige dragen een mondkapje, velen hebben beademingsslangetjes in hun neus. De foto´s werden kennelijk gemaakt op een kankerafdeling. Op enkele foto´s staan doktoren, die zuigelingen onderzoeken. Op andere foto´s houden kinderen de zwarte vlag met het ISIS-symbool omhoog.

De moordenaars van de organisatie “Islamitische Staat” (IS, voorheen ISIS), die duizenden doden op hun geweten hebben, tienduizenden gezinnen op de vlucht hebben gejaagd, veinzen menselijkheid.

De radicale islamieten, die een kalifaat volgens de middeleeuwse wetten van de sharia willen oprichten, proberen zich met onschuldige kinderen van hun misdaden schoon te wassen.

Puur cynisme gezien de massa-executies, de overval van de milities op Noord-Irak, die geen greintje mededogen met burgers liet zien.

Screenshot 2

Moordlust in het oosten van Syrië

Niet alleen in Noord-Irak, ook in het oosten van Syrië gaat het moorden van de ISIS-milities door. De gruwelijke balans van de afgelopen dagen: 25 mensen werden terechtgesteld wegens zogenaamd verzet of “godslastering”. Twee van hen werden gekruisigd, vijf onthoofd en 18 doodgeschoten.

Steeds opnieuw verbreiden de terroristen hun misdaden op internet, overstelpen bijvoorbeeld sociale media met foto´s en video´s van terechtstellingen. Men plaatste o.a. een foto van een kleine jongen die het hoofd van een vermoorde Syrische soldaat omhoog houdt. Hij zou het zoontje van de Australische ISIS-terrorist Khaled Sharrouf zijn.

VS sturen 130 extra militaire adviseurs naar Irak

De VS sturen nog eens 130 militaire adviseurs naar Irak. Ze moeten vaststellen verdere stappen bij de humanitaire inzet ter bescherming van de Jesidi´s ondernomen kunnen worden, deelde het Pentagon mee.

Tienduizenden aanhangers van de religieuze minderheid bevinden zich nog steeds op de vlucht voor de ISIS-strijders. Inclusief deze 130 militairen stijgt het aantal in Irak gestationeerde Amerikaanse militairen naar bijna 1000.

Screenshot 3

Bron:
www.bild.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Genocide, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op ISIS-propaganda met kankerpatiëntjes

 1. Theresa Geissler zegt:

  “…….proberen zich met kinderen van hun misdaden schoon te wassen.”
  Oh, werkelijk? Dat doen ze dan op een hoogst eigenaardige manier:
  Als ze zich nou met die kinderen lieten fotograferen, terwijl ze ze cadeautjes gaven of iets dergelijks, zou het pas echte, doordachte propaganda zijn, maar dit…….
  Doodzieke kinderen nog die vlaggen in handen duwen, wàlgelijk!
  Hoewel het ergens nog niet eens onoprecht is: Zelfs hier zijn die lui nog niet eens in staat om liefde voor kinderen alleen maar te véinzen: Alleen maar om te laten zien wat ze in werkelijkheid voor de Islam betekenen: niets meer dan schakeltjes in het geheel, ziek of gezond….!
  Afschuwelijke lui, afschuwelijke mentaliteit……..

  Like

 2. Ze proberen gewoon de Pallywood stijl van de Hamas te kopiëren…

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Deze ISLAM en het SOCIALISME sleuren ons in de afgrond. En deze propaganda, hebben de HAATBAARDEN afgekeken van NAZI DUITSLAND! Heel toevallig houden de zandpiloten ontzettend van de bloksnor: Hitler!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s