Moslims claimen Malieveld

Screenshot 2

DEN HAAG – Boze moslims claimen op 20 september het Malieveld in Den Haag, nog voordat extreemrechts de nationale demonstratieplek kan bezetten. De laatst genoemde groep doet op hun beurt nog een wanhoopspoging bij de rechter om alsnog te kunnen paraderen door de straten van de Schilderswijk.

De zogeheten ’Muslim Defence League Holland’, de tegenhanger van de extreemrechtse ’Dutch Defence League’, heeft bij de Haagse politie een demonstratie aangekondigd. De beweging wil duidelijk maken „dat er in Den Haag geen plek is voor nationalisten en rechts-extremisten”. De organisatie verwacht duizend betogers.

Lees verder>>>

(h/t Peterselie1)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, VVD. Bookmark de permalink .

15 reacties op Moslims claimen Malieveld

 1. koddebeier zegt:

  In de telegraaf van vandaag zegt Jozias van Aartsen:Ik wilde die knieval niet maken.
  Om eerder terug te komen van vakantie. Die knieval maakt hij immers alleen voor de Islam, weten we !

  Like

 2. Rick zegt:

  Fijne krant die Televaag:
  Blijven ONS wegzetten als extreemrechts…
  “nog voordat extreemrechts de nationale demonstratieplek kan bezetten”.
  WIJ schijnen delen van ONS EIGEN land te kunnen “bezetten”!??

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De Telegraaf is als het er op aankomt een nep-oranje-hielenlikkerskrant en anders niets.
   Dus wat kun je daar nou van verwachten?
   Ze weet heel goed, dat uiterst rechts ook niet langer onverdeeld nep-oranjegezind is, omdat men doorkrijgt dat de nep-oranjes een decadent elite-zooitje is dat mijlenver boven de werkelijkheid zweeft, net als de existentialistenkliek van Sartre.
   Alleen de Telegraaf vind dat hele verschijnsel -nep-oranjes schitteren en steekt het in de hoogte.
   En iedereen die dat niet onverdeeld doet, deugt niet, volgens hen.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, hier was ik dus al bang voor……
  Luister: Dit moet ultra scherp in de gaten gehouden worden!
  En als die lamlul van Artsen ook maar ”eén beslissing neemt, die die klote-moslims bevoorrecht boven de autochtone tegendemonstranten dan….ik weet niet wat er dan gebeuren moet, maar dat mag NIET worden geaccepteerd!!!!
  Als er één groep nu moet worden bevoorrecht, dan zijn wij het (Pro Patria+sympathisanten). WIJ hebben ons correct gedragen en ZIJ niet!!!
  Bovendien hebben zij al twee demonstraties gehad en wij éen die nog verstoord werd ook!!!
  Dus is het duidelijk, wie de prévenir zou moeten hebben!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  van Aartsen, het prototype van de LAFFE WEGKIJKER! Daar hoeven we niets van te verwachten, hij bukt en buigt voor elke moslim! Zo zijn ze allemaal geworden, volslagen islamofiel. En de eigen bevolking, daar hebben ze slechts hoon voor over. En dat geldt voor de politiek, van “links tot rechts”, behalve de PVV.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Het gaat hier niet om ‘wij tegen hen’, het is al voor veel Nederlanders duidelijk waar het naar toegaat, zover is het reeds gekomen. Men staat letterlijk met de rug naar de muur. Het gaat om de verkrachting van de democratie, waar bij de normen en waarden ook nog eens een trap nagegeven worden.

  De Minister van Staat Piet Hein Donner in het verleden: vindt dat Nederland moslims, ook fundamentalistische, met open armen moet ontvangen. ‘Als iemand weigert een vrouw de hand te schudden, heb je dat te accepteren.’ Het gaat hier niet om een vrijblijvende, gezapige discussie over een hoofddoekjesverbod, want dat is al een gepasseerd station volgens links.

  Het gaat in mijn opinie er om dat de grenzen steeds meer op worden gerekt door de politiek, met name Van Aartsen, deze dinosaurus annex plucheplakker ziet kans om een demonstratieverbod voor de duur van 2 maanden uit te vaardigen. Om zijn politiek tegenstander Geert Wilders in de wielen te rijden met de door hem geplande demonstratie van 20 september.

  Een demonstratieverbod, dat kent de wet niet; “Wat Van Aartsen heeft besloten, kan volgens mij niet”, zegt de Amsterdamse emeritus hoogleraar staatsrecht Jit Peters. Zijn Nijmeegse collega Paul Bovend’Eert noemt het ‘zeer twijfelachtig’ of het verbod juridisch standhoudt. >>>

  https://ejbron.wordpress.com/2014/08/16/demonstratieverbod-dat-kent-de-wet-niet/

  Een ruime meerderheid van de Nederlanders is het oneens met de uitspraken van minister van Justitie Piet Hein Donner (CDA) over mogelijke invoering van de sharia. Dat blijkt woensdag uit een onderzoek van Maurice de Hond. Bijna zeventig procent van de Nederlanders is het oneens met de uitspraken van de minister over de islamitische wetgeving. Als het aan de bevolking ligt, moet een partij worden verboden die pleit voor de invoering van de sharia.
  Meerderheid
  Donner zegt in het woensdag verschenen boek ‘Het land van haat en nijd’ dat hij invoering van het islamitisch recht geen probleem vindt als tweederde van de Nederlandse bevolking daar voorstander van is. “De meerderheid telt. Dat is nou juist de essentie van democratie.”
  De bewindsman ontkende na Kamervragen dat hij voor invoering van de sharia is. Hij stelde dat het een puur theoretische stelling was. Donner benadrukt dat hij ‘geen enkel misverstand wil laten bestaan over het feit dat hij een sharia in Nederland afkeurt’.
  In de sharia staan onder meer richtlijnen voor zeden. Tevens is het strafrecht erin geregeld. De sharia is van kracht in ongeveer vijftig landen. >>>

  http://www.nu.nl/algemeen/824862/nederlanders-oneens-met-donner-over-sharia.html

  Like

 6. Wim Peters zegt:

  weet u wat die smerige moslims mogen claimen? een stuk van die zandbak waar ze vandaan
  komen !

  Like

 7. johannes zegt:

  vanaartsen kan beter bij de NAM veld werk gaan doen

  Like

 8. Simpel;wij niet,dan zij ook niet.Van Aartsen kan moeilijk toestemming geven aan dat tuig en het ons verbieden!En na die 2 maanden:niks Malieveld;regelrecht naar het Binnenhof!

  Like

 9. Jean zegt:

  Ram die moslimsmeerlapperij het land uit dan zijn alle problemen qua vrijheid veiligheid en leefbaarheid van de baan, dan nog onafhankelijkheid afkondigen zodat die EU troep het zich kan opsoppen.

  Like

 10. Jade zegt:

  Het meest smerige van de zaak is dat normale vreedzame
  demonstranten nu als rechts-extremisten worden weggezet.
  Wat Den Haag nodig heeft is 100.000 woedende burgers op
  het binnenhof die keihard op de ruiten komen bonzen.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Yvonne, ik zou dolgraag met je meelopen, maar dat kan ik niet, ik heb een museum en mensen komen uit het hele land, ik kan ze niet voor niets laten komen. Maar protesteer ook uit mijn naam, in gedachten ben ik bij jullie, een grootse opkomst zou geweldig zijn, ik wens jullie alle Nederlanders toe, kom op mensen strijden voor wie we zijn en wat we willen behouden, geef het niet weg aan al die ongeletterden die ons leven zuur maken, wij zijn jongens en meiden van Jan de Wit die versloeg ze binnen een uur als hij nog in leven was. Kom OP!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s