Moslims voelen zich misbruikt door ISIS-clan. ’Haatbaarden, kappen nou!’ (Webmaster: Pas op! Taqiyya!!!)

Screenshot 9

(Door: Alexander Bakker en Bart Mos)

DEN HAAG – Moslims uit de Schilderswijk walgen van de ISIS-extremisten die de achterstandsbuurt misbruiken voor het verspreiden van propaganda en hun ronselpraktijken onder makkelijk te verleiden buurtjongeren. „Kleine kinderen kregen vlaggen in hun handen gedrukt door die gevaarlijke gekken. Ze moeten oprotten uit onze Schilderswijk, anders gaan er koppen met baarden rollen.”

Het oogt rustig op de Hoefkade, hartje Schilderswijk. Op de stoep van koffiehuis Kenitra bespreekt een handvol Marokkaanse en Turkse jongeren in de ochtendzon de manier waarop hun wijk de afgelopen weken in het nieuws is gekomen. Ze slaan elkaar lachend op de schouders.

„Ik zag je op televisie man!” grijnst Mahmud zijn gouden tand bloot. Vrijwel allemaal roken ze joints en drinken daar een glas koffie of blikje Red Bull bij. Vlak voor hun neus stopt een politieauto, waaruit twee potige agenten stappen die de jongens stuk voor stuk bij naam kennen. Ze waren er allemaal bij toen de ISIS-demonstratie enkele weken eerder met zwarte vlaggen door de wijk trok. Maar ook toen er een rechtse anti-ISIS-demonstratie door buurtjongeren werd ontvangen met een blokkade en een regen van stenen. In hemdsmouwen nemen de politiemannen deel aan de evaluatie op de stoep. Een persfotograaf die het tot op dat moment gemoedelijke gebeuren wil vastleggen, krijgt de volle laag. Hij wordt uitgescholden voor kankermongool en moet de gemaakte foto wissen. Eén van de jongens is zojuist ontslagen door zijn werkgever Albert Heijn omdat een foto op internet was verschenen waarop hij herkenbaar in gesprek was met een ISIS-demonstrant. „Mij was door de politie gevraagd om de jongeren hier een beetje in toom te houden. Ze kijken naar mij op, omdat ik als een van de weinigen een baan heb. Maar m’n contract is nu dus met ingang van oktober beëindigd”, vertelt de 31-jarige Aachik. Een bejaarde Marokkaan verzucht dat de onrust allemaal de schuld is van de aanwezige journalisten. „Zolang jullie hier rondhangen, krijg je vanzelf opstootjes.”

De Haagse ISIS-aanhangers zijn volgens de van oorsprong Berberse Brahim (34) helemaal geen moslims. „Ik heb ze gevraagd welke moskee ze bezoeken. Maar daar komen ze dus nooit. Ze halen hun kennis van internet en komen bijeen in buurtparken. De Haagse moskeeën weigeren hen terecht de toegang. Ze laten zich leiden door obscure filmpjes, waarin alleen maar haat wordt gepredikt”, zegt de 34-jarige Hagenees, terwijl hij met zijn vinger een draaiende beweging langs zijn slaap maakt. „Ze zijn gestoord. Via sociale media houden ze contact met hun bebaarde vriendjes uit Rotterdam, Leiden en Delft. Er waren zelfs Belgische ISIS-aanhangers afgekomen op hun demonstratie. Ik heb ze gezegd: ‘Opgeflikkerd uit onze Schilderswijk, anders gaan er koppen met baarden rollen’.” De vrienden van Brahim lachen hem uit: „Je hebt zelf een baard man!”

Hoewel deskundigen beweren dat de kern van ISIS-aanhangers in de Schilderswijk uit nog geen tien jihadisten bestaat, beschikt de groep volgens wijkbewoners over zeker honderd sympathisanten uit omliggende gemeenten. Het is een bont gezelschap van ontspoorde figuren, stellen ingewijden. Uit onderzoek van De Telegraaf blijkt dat een van de kernleden in de ISIS-demonstratie vorig jaar werd veroordeeld tot 2,5 jaar celstraf voor het dood schudden van zijn eigen vier maanden oude dochtertje. Het gaat om de tot de islam bekeerde Hagenaar Rudolph Holierhoek. De 24-jarige man, die zich op internet verschuilt achter de Arabische naam Abou Souhayb, zou zich volgens justitie in de zomer van 2012 zó hebben geërgerd aan zijn huilende baby, dat hij haar hardhandig door elkaar schudde. Het meisje overleed korte tijd later aan hersenletsel in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Tijdens zijn verhoor probeerde Holierhoek de schuld van haar dood nog in de schoenen van haar anderhalf jaar oude broertje te schuiven. Hij is in beroep gegaan tegen zijn veroordeling. „Mijn cliënt heeft destijds enkele maanden in voorarrest gezeten. Ik weet niets van zijn deelname aan de ISIS-demonstratie”, zegt zijn advocaat Hendrik Sytema.

Ali Tiryaki (46) kwam toen hij een jaar oud was met zijn ouders vanuit Turkije in de Schilderswijk wonen. „De jongens die hier ISIS steunen heb ik zien opgroeien. Het is met hen net met als jongeren uit Volendam en Urk. Drugsproblemen en drankgebruik. Ze hebben alles gedaan wat God heeft verboden. Net als de leider van de Islamitische Staat Abu Bakr al-Baghdadi die nu doet alsof hij strenggelovig is. Ook hij had een ontspoorde jeugd.”

Leugenaars

Meerdere bewoners van inmiddels de meest besproken wijk van Nederland schilderen de ISIS-jongens af als ’leugenaars’. Ze zijn met name boos over de demonstratie op de Hoefkade die internationaal onder vuur is komen te liggen door openlijke Jodenhaat. Tiryaki: „Ze zijn vooraf door de wijk gelopen met een oproep om voor het lot van Palestijnen te komen demonstreren. We zijn misbruikt. Het was geen protest voor Gaza, maar een ISIS-protest. Kinderen die van toeten noch blazen weten, kregen een vlag in hun handen en riepen Allâhu Akbar.”

Screenshot 6

In het koffiehuis op de Hoefkade spreekt hij zijn angst uit voor nieuwe onrust: „Dit moet u echt opschrijven. Waar ik bang voor ben is dat als er hier in de Schilderswijk opnieuw een rechtse demonstratie komt, deze door ISIS-aanhangers gekaapt zal worden. Ze zullen iedereen ophitsen om mee te doen voor wat dan hun oorlog gaat worden. De meeste jongeren die hier rondhangen zijn dronken of stoned. Ze kunnen niet helder denken en doen daardoor zeer waarschijnlijk nog mee ook.”

Zakaria (29) heeft drie zaken op de Hoefkade. Zijn internetcafé annex koffiehuis ’voor de jongens uit de buurt’ staat precies op de plek die door onderzoekers is uitgeroepen tot de slechtste locatie om te wonen. Niet alleen van Den Haag, maar van heel Nederland. Binnen zitten allerlei mensen uit de wijk. Niet alleen allochtonen. Er zijn blanke mannen met een matje als kapsel. Zonder schaamte vertellen ze over hun acties als beruchte ADO-hooligans. De sfeer is gemoedelijk. De een drinkt een kop koffie en een ander rolt een joint.

„Wij zijn allemaal mensen van de straat. De politie kon onze veiligheid niet garanderen tijdens de protestmars van extreemrechts. Als zij ons niet kunnen beschermen, doen we dat zelf. Eerlijk is eerlijk. De politie heeft goed werk verricht. De groepen zijn uit elkaar gehouden”, vertelt Zakaria. De jonge ondernemer was een van de initiatiefnemers achter de blokkade. Die verliep niet bepaald vreedzaam. Journalisten werden bedreigd en de Mobiele Eenheid kreeg te maken met een stenenregen en vuurwerk. „Ik heb persbureau Novum gebeld met de boodschap dat we de gesloopte camera willen vergoeden. We willen met elkaar geld inzamelen. De een kan wat meer missen dan de ander. De rest betaal ik zelf.”

Veel allochtone jongeren in de wijk zijn cameraschuw. Een Marokkaanse jongen (21) wil anoniem uitleggen waarom dat zo is. „Moslims bedreigen elkaar op het internet. Wie met zijn hoofd op televisie verschijnt, moet jarenlang achterom kijken.” Volgens Zakaria zijn beelden van afgelopen zondag misbruikt door ISIS-aanhangers: „Wij zijn nu te zien op websites als strijders van de Islamitische Staat Schilderswijk. Ze hebben het aan elkaar gemonteerd met Koranteksten. De video heet ’Slag om de Schilderswijk’. Wat een onzin! Iedereen mag op de Hoefkade komen, maar wij verdedigen ons wel tegen vijandelijke bedreigingen.”

De Marokkaanse jongeman heeft geen goed woord over voor de radicale moslims. „Vroeger waren er oude mannen met baarden die jongeren vroegen om naar de moskee te gaan. Nu zijn er orthodoxe jongeren die mensen oproepen om naar Syrië te gaan. Laat ze lekker zelf vertrekken!” Zakaria erkent dat mensen zonder werk en zelfrespect gevoelig zijn voor de verleiding van erkenning en loze beloftes. „Door de crisis gaan ze daarheen. Nu opeens komen politici van VVD en PvdA vragen waarmee ze ons kunnen helpen. De man van de PvdA vertelde dat ze een wijkteam hebben. Ik heb al die mensen hier nog nooit eerder gezien. Douane, Belastingdienst en politie. Die komen hier wel.”

Versplinterd

Slijter en supermarkthouder Misri (43) zit bedremmeld achter zijn toonbank. „Zie je dat niet dan!” antwoordt hij geërgerd als we vragen wat er met zijn winkel aan de Hoefkade is gebeurd. Alle etalageruiten zijn versplinterd. Buurtbewoners vermoeden dat ISIS-aanhangers hem gestraft hebben voor het feit dat hij alcohol verkoopt. Maar Misri wil daar niets over kwijt. „Ik ben veertien jaar geleden als Koerd gevlucht uit Irak. Nu ben ik in Nederland en krijg ik te maken met dezelfde fundamentalisten. Niemand die me beschermt. Nederland zou hard moeten ingrijpen, voordat het hier helemaal

Brahim zegt zich grote zorgen te maken om de moslimjongeren in zijn wijk, die door ISIS-aanhangers worden geronseld. „De jongeren voelen zich aangesproken door ISIS. Ze denken dat dit eindelijk een groep is die invloed kan uitoefenen, terwijl de rest van de wereld werkeloos toekijkt hoe onze moslimbroeders worden vermoord in Syrië en Gaza.” Ook hij wil dat er wordt opgetreden. „Ik heb twee rechercheurs gevraagd waarom ze deze ISIS-gekken niet gewoon komen arresteren. Dan zijn wij van ze af. De mannen zijn allemaal bekend bij de politie. Ook bij de burgemeester. Ophalen en heel lang opsluiten graag.”

Screenshot 7

Geplaatst door:
E.J. Bron
Bron: www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Moslims voelen zich misbruikt door ISIS-clan. ’Haatbaarden, kappen nou!’ (Webmaster: Pas op! Taqiyya!!!)

 1. lucky bee zegt:

  Moslims die voor een Kalifaat walgen , de ware islam ? bestaat niet.

  Like

 2. Harry zegt:

  Precies wat de kop al aangeeft : TAQUIYYA !
  Als die lui meegaand zijn, doen ze dat enkel omdat hen dat op dat moment beter uitkomt .
  En dan zegt er een : “de politie kon onze veiligheid niet garanderen tijdens de protestmars van extreemrechts ” , nou dat is ook niet nodig , bij Nederlanders is een protestmars een protestmars en géén veldslag . En extreemrechts ? Wie dan ?
  Het zijn altijd die kutmoslims die over gaan tot rottigheid , vechten , spugen , stenen gooien , bedreigen , vernielen , etc. etc .
  Als ze gewoon thuisblijven tijdens een demonstratie komt ook niemand ze opzoeken uit “het extreem rechtse kamp”.
  Ze zoeken de strijd . En ze liegen dat het gedrukt staat , sluwe rotzakken .
  En wij mogen ze niet lastigvallen met iets , we moeten ze ongestoord hun gang laten gaan .
  Dan gebeurt er niks !
  Nee , dan komt het punt dat ze zich voldoende voorbereid en bewapend hebben sneller dichterbij , dát is het .

  Dus ; timide als het niet anders kan , vol in de aanval als ze met een grote groep zijn .

  Laten we ons NIKS wijs laten maken , ze stomen allemaal op in dezelfde richting , alleen de koers is hier en daar een beetje anders .

  Like

 3. Trucker zegt:

  Lap, net mijn comment verstuurd en reeds een nieuw onderwerp waarin terug islam(ieten) de hoofdrol spelen…
  moslims wat is dat eiegenlijk, ik ken alleen maaar islamieten en muslims zoals ze op BNI over pennen.
  Dit maakt onderdeel uit van de perfide strategie van de linkse multikulle islamofiele groepuscule de feelgood talk lees politiek correct taalgebruik, nou ik doe daar niet aan mee.
  Goed on topic:
  “… ’Slag om de Schilderswijk’. Wat een onzin! Iedereen mag op de Hoefkade komen, maar wij verdedigen ons wel tegen vijandelijke bedreigingen…” zegt een islamiet, die “vijandelijke bedreiging” is dat isis of “radicale” islamieten?
  De vraag stellen is ze beantwoorden, nee dat is de Nederlander (gewaardeerde) reageerders ik ken maar één Nederlander en dat is de “echte”, zelfs indien de islamiet reeds vijf generaties in Nederland is blijft hij een islamiet dit gewoon ter illustratie wat ik versta onder geboren, Vlaming is hetzelfde daar is GEEN ENE islamiet bij en wat de overheidof media daarover denkt is voor hun rekening en ga ik aan voorbij.
  Goed de Nederlander dus is de vijand of de Jood of de PVV’er zo poepsimpel is het.
  Die islamofiele burgemeester zal ook een theeslurper zijn die met zijn schoenen uit naar haatkazernes gaat om te boel te sussen en de haatoproeper van dienst verzekerd dat hij alles in het werk stelt dat de islam(iet) op een ongestoorde wijze zijn perfide aktivieteiten kan verderzetten zonder dat er één geluid van protest te horen zaml zijn.
  Sterker hij zal de wet overtrede om de islamiet van dienst te zijn en alle DEMOCRATISCHE rechten van Nederlanders verbieden omdat hij niet als eerste hoofdloos door het leven meoet het moment dat de strijd begint.
  Zoals onze webmaster aanvinkt dit is leugens, maakt onderdeel uit van de strijd wat Sun Tzu omschrijft als misleiding (les 1 van de strijd).
  Pragmaticus zijnde hou ik me niet bezig met te pogen wat waar of niet waar is bij de islamiet omdat ik maar één waarheid ken en die is er is maar één islamiet en dat is de vijand, de piepeltjes die hier pennen zouden dit eens goed in hun kop mogen prenten als ze voor de zoveelste keer naar de kekab rotzooi van de islamiet opvreten of hun autootje naar de “turk van op de hoek brengen voor reparatie”, reizen zal al wat minder zijn omdat ze ook al in egypte of tunesie hoofden afsnijden…

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Oh. oh, wat zijn ze allemaal toch aardig en vredelievend! Maar toch even een klein foutje van die Brahim: “Onze moslimbroeders die worden vermoord in Syrië en GAZA!” Nou, dan weet je al uit welke hoek de wind waait. Want door wie worden ze dan wel vermoord? Juist ja, door de Jóden, bedoelt hij natuurlijk……
  Als ze ècht zo vredelievend en anti-Isis zouden zijn, zou hen eigenlijk maar één houding gepast hebben: De ‘extreem-rechtse’ tegendemonstratie even gadeslaan en, zodra ze merkten, dat die ordentelijk en zonder bedreiging verliep, rustig laten passeren onder het motto: Wij hebben al twee demonstraties gehad; nu is het hun beurt: Dit zijn autochtone Nederlanders, die ook recht hebben op hun stem….
  Maar dàt hoor je ze nou net níet zeggen. Trouwens, als zij zo tegen Isis zijn, wat kunnen ze dan uiteindelijk hebben tegen “Isis, Isis, krijg de tyfus?”
  Nog genoeg, kennelijk. Want…..als het er op aankomt, zijn het toch allemaal weer ‘moslimbroeders onder elkaar, nietwaar?
  Ga op het dak zitten met je liefdoenerij: Niet eens een eigen demonstratie gunnen ze de Nederlanders!
  Inderdaad: Allemaal taqiyya, immers!

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Moslims moeten zwijgen en moslims moeten vertrekken richting zandbak dat is alles wat moslims moeten doen en daar zullen we ze bij helpen.
   Ik heb het echt gehad met dat achterlijk gewelddadig barbaars zootje ongeregeld ons opgedrongen door die EU bende misdadigers, die misdaad gaan “zij” zwaar betalen, zeker weten.

   Like

 5. Sjaak zegt:

  Voorbij de tijd van pappen en nathouden !
  Eruit met alle moslims ! Ik vertrouw er geen
  een ! Ze hebben de Nederlandse samenleving
  afgebroken !Ergo !
  Eruit liever gisteren als vandaag ! OPROTTEN !

  Like

 6. Harry zegt:

  Ooit was ik trots een liberaal te zijn en bij vergaderingen werd ons dan ook altijd voorgehouden dat het liberalisme nou helemaal níks bezat om je voor te schamen , integendeel , dat kon je altijd met verve verdedigen .
  Heb dan ook tot Fortuyn kwam altijd trouw VVD gestemd .
  Was zó afgeknapt op die saxofoonpijper ! Dijkstal of zo .
  Wat is er nu nog van over ? Een Volkspartij voor Verraders en Dhimmies !

  We moeten van dat soort lui áf !

  Hoe schudden we de bevolking nou eens wakker ?

  Like

  • Driek zegt:

   Dat wakker schudden lukt lang van z’n leven niet, want die Hollanders worden allemaal geïndoctrineerd door foute televisieprogramma’s en de Nationaal Socialistische couranten die allemaal op de hand van dat Mohammedaanse tuig zijn. Al mijn reacties bij de site van De Telegraaf die anti islam zijn worden geweigerd. En dat geldt ook voor die andere leugenachtige couranten. Schorremorrie is het. Landverraders. De tijd nadert om die leugenachtige lieden eens een afstraffing te geven. Ik weet alleen niet hoe. Maar goed, ik zeg het hier maar even.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Ja, hoor, we janken weer allemaal, is allemaal de schuld van anderen, wij niet gedaan hoor, alleen allemaal werkeloos, Niet onze schuld hoor. Allemaal zielig hier .
  ROT toch op !!! De huichelaars van de PvdA en VVD zijn al komen vragen of ze konden helpen, de smerige verraders !! BAH, wat een land om kotsmisselijk te worden !!

  Like

 8. Jan zegt:

  In het verlengde: Van Aartsen: ophef werd opgeklopte hetze tegen mijn persoon

  Van Aartsen zegt dat niemand hem adviseerde terug te komen van zijn vakantie. “Ik heb het dilemma gedeeld met een aantal mensen en niemand zei: ‘Burgemeester, kom terug’. En ik ben niet zo’n eigenwijs type dat uitstraalt: ik doe het toch niet.”

  Dat Wilders de gebeurtenissen in Den Haag gretig aangreep om Van Aartsen aan te vallen, verbaasde de burgemeester niet:

  “Wij hebben een geschiedenis met elkaar. Daar leef ik al tien jaar mee. Sindsdien grijpt hij iedere mogelijkheid aan om me neer te zetten als een lafaard, een slapjanus of een nog steviger aangezette equivalent daarvan. Ach, het zij zo. Het symbool van de PVV is een meeuw, als ik het goed heb. Om vier uur ’s nachts beginnen die beesten te krijsen. Dat heb je met Wilders ook.”
  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/08/16/van-aartsen-ophef-werd-opgeklopte-hetze-tegen-mijn-persoon/

  Like

  • Harry zegt:

   ” Om vier uur beginnen die beesten te krijsen . Dat doet Wilders ook ” , lees ik .
   Nou dan is ie in ieder geval vroeg bij de les , Jozias !
   ( Hopelijk leest onze Republikein dit niet want vroeg op en laat naar bed laat zich niet verenigen , en dat drukt op z’n intelligentie . En zelf heb ik die van Wilders heel hoog staan ) .
   Maar eigenlijk is het toch bespottelijk dat zo’n faalhaas nog praatjes heeft ook .
   Ik zie steeds die overeenkomsten met die pedofiel en misbruiker Benno L .
   Zwaar fout zitten en nog van je af durven bijten ook !
   Met een verontwaardigde blik dan ook nog je rechten afdwingen .

   Schaamteloos tuig !

   Like

 9. Jan zegt:

  J.J. (Jozias) van Aartsen

  academische studie: Nederlands recht (niet voltooid), Vrije Universiteit te Amsterdam

  Like

 10. johannes zegt:

  100% mee eens Harry.

  Like

 11. Doornroosje zegt:

  Taqiyya, Mag ik weten wat dat betekend? Iets van slijmbal of zo?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Takiyya of Taqqiyya (التقية – ‘vrees, verdediging'[1]) (ook gespeld als Taqiyya/Takiyyah/Taqiya/Tuqya) geldt in de islamitische traditie van sjiieten, ismaëlieten en Druzen als een toegestane gedragsregel om het geloof onder bedreiging of dwang te verbergen. Takiyya is een theologisch concept binnen de islam, het komt voort uit het sjiisme. Taqiyya betekent ‘zich beschermen tegen’. Het leerstuk staat moslims toe om hun geloof te verbergen of loochenen als ze bedreigd of vervolgd worden.

   Lees hier verder:

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Takiyya

   Webmaster

   Like

   • Doornroosje zegt:

    Webmaster 19:16
    Dank voor de uitleg. Ik begrijp het. Mijn wantrouwen tegen de moslims, die hun verhaal doen, is dus terecht.
    En nu ga ik de link lezen.

    Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ik kots van de “RODE TELEGRAAF”. Bewust is “de Telegraaf” bezig, om wantrouwen en haat te verspreiden tegen de PVV, maar ook tegen iedere PATRIOT en WARE VADERLANDER. Deze “TELEGRAAF”, was dus al fout tussen 1940 en 1945, en heeft dus laten zien, NIETS TE HEBBEN GELEERD, maar wee aan de FOUTE KANT TE STAAN. Het hele stuk hangt van MISLEIDING aan elkaar! En iedere moslim MOET/MAG liegen tegen ons, want WIJ zijn toch maar, honden, varkens en apen volgens het gruwelboek de koran!!

  Like

 13. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de telegraaf:

  Fatima Elatik zou dolgraag Eberhard van der Laan opvolgen als burgemeester van Amsterdam.
  De oud-stadsdeelvoorzitter van Amststerdam-Oost vindt het tijd worden voor een Marokkaanse vrouw aan het roer bij de hoofdstad. Dat zegt de PvdA-politca zaterdag in Het Parool. Elatik stopte in april als stadsdeelvoorzitter. Ze raakte de afgelopen jaren in opspraak door de financiële problemen rondom het Muziekmakerscentrum (MuzyQ).
  Sinds kort runt ze een eigen consultancybureau. Maar voor een baan als burgemeester zegt ze dat graag op, zo geeft ze desgevraagd toe. ,,Ik zou het ook kunnen- dat heb ik wel bewezen de afgelopen vier jaar. Ik kan goed boven de groepen staan, maar ik kan ook mijn ego klein maken als dat noodzakelijk is voor het team. Ik zou een burgemeester voor álle mensen zijn.”

  En ze proberen weer een stapje verder te komen, en ik zie het straks nog gebeuren ook, dat kutwijf als burgemeester van Amsterdam. Werkelijk niet te geloven, waar haal je het lef vandaan, om als moslima burgemeester van Amsterdam te willen worden. Ik zie toch geen Hollandse vrouw ooit burgemeester van Casablanca worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Burgemeester voor alle mensen? Dan zou ze toch om te beginnen die hoofddoek af moeten leggen!
   Dit is je reinste verloochening van de cultuur van het land waarin ze woont!

   Like

  • koloth zegt:

   Idd. Driek, we moeten helemaal niet raar opkijken dat dat stuk ellende hier of daar een burgemeestersfunctie kado krijgt. Ik las het in de telegraaf en kreeg gewoon een steek in m’n hart van schrik.

   Like

 14. alidas1 zegt:

  Als jullie dan werkelijk zo een hekel aan ze hebben maak ze dan zelf af..

  Like

 15. Theo Prinse zegt:

  De vuile gore fascistische kliek rond Rutte, Asscher, van Aartsen, Duivestein etc – waar Rutte in januari met de Argentijnse ambassade van Israel aanslager Rouhani in Geneve
  http://theiranproject.com/blog/tag/rouhani-meeting-with-mark-rutte/
  over het Iraanse shia atoomwapen in voorbereiding op de in maart gehouden nucleaire top in Den Haag arrogant en nonchalant zat te keuvelen

  en Horst van Baalen, MH17-Frans Timmermans, Guy Verhofstad, John Brennan, Victoria Nuland, Geoffrey Pyatt, Zbigniew Brzezinski, Michael McFaul etc. burgeroorlog in Oekraïne stookten en Timmermans eergister nog geen genocide status voor de Yezidi’s in Irak wilde afgeven vanwege het electoraal opportunisme van de (Egyptische, Clinton) moslim brotherhooder (outreach policy) Hussein Obama (CIA John Brennan, Valerie jarrett, Ben Rhodes etc.) die in November 2008 presidentsverkiezingen US troepen terugtrekking uit Irak beloofde enz enz. …

  >>Dat de VVD met Rutte en PvdA met Timmermans welbewust en doortrapt iSiS – de meest gewelddadige vuilakken moordenaars bende in de wereld voor de moslims van de Saudi agent Arnoud van Doorn in Nederland en de rest van de moslim wereld in Nederland HEBBEN GELEGITIMEERD !

  2. Dat Rutte Timmermans etc de suikerzoete moslims valselijk (Taqqyia) laten demonstreren TEGEN iSiS maar VOOR meer Djizja-Euro’s (want anders steunen ze iSiS) Hierin werden zij gesteund door Richard de Mos en Adri Duivestein.

  3. Dat niet de PVV en Geert Wilders bij de Policor media van NOS Eenvandaag RTL4 etc in beeld en aan het woord komt maar wel Richard de Mos met meer Djizja geld voor de moslims en Constant Kusters van de Nederlandse Volks Unie over rechtszaak tegen van Aartsen demo verbod Schilderswijk – en Pro Patria en zog. anti iSiS moslims VOOR meer Djizja Euro’s en PvdAer Duivestein en moslim CDA’er Ibrahim Wijbenga en leden van de sinds juli opgerichte Pro Patria groep die de Israëlische vlag weggristen tijdens hun anti-iSiS demo van zondag 10 aug.

  4. De vooropgezette en al jaren gebruikte bedoeling en methode om de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders en hardwerkende Nederlanders in de ogen van de PvdA, VVD, D66, GroenLinks etc achterban lasterlijk te bevuilen met bruin extreem rechts fascistisch gedachtegoed toe te dichten zoals het duo Esther Voet (CIDI) en Alexander Pechtold die vorig jaar n.a.v de PVV demo op het Koekamp in Den Haag waar vertoonde Prinsenvlaggen later bij de Algemene Beschouwingen in September waar Voet en D66 het nazisme TEGEN Geert Wilders probeerden de PVV te bevuilen. Maar Pechtold en Esther Voet zijn daarin mislukt toen Esther Voet een paar weken terug werd gegispt door de pro Wilders Joodse Federatie om de steun van Wilders NIET op hun CIDI landelijke advertentie te plaatsen … waar D66 van Hamas aanhanger Sjoerd Sjoerdsma OOK NIET wilde meedoen.

  Bovenstaande samenhangende taqqyia aan het gezichtsveld van de AIVD van Rob Bertholee en NCtB van Dick Schoof ontrokken maar lang voorbereidde feiten over de huidige iSiS aanwezigheid in Den Haag moeten begrepen worden vanuit de machinaties van de CIA moslim brotherhooder John Brennan, de Saudi agent Arnoud van Doorn, directeur The Hague Centre for Strategic Studies (HCSS Rob de Wijk, Jozias van Aartsen, D66’er Laurens Jan Brinkhorst etc.
  Timmermans is geinstigeerd door muslim brotherhooder Hussein Obama
  tijdens zijn bezoek aan Den Haag rond de nucleaire top.
  http://rt.com/usa/158268-cia-brennan-ukraine-visit/

  Like

 16. Tempelier. zegt:

  De groepen zijn uit elkaar gehouden”, vertelt Zakaria. De jonge ondernemer was een van de initiatiefnemers achter de blokkade. Die verliep niet bepaald vreedzaam. Goh en waarom protesteerde Meneer Zakaria niet, toen ze met IS vlaggen demonstreerde !!

  Like

 17. Post zegt:

  Ali Tiryaki (46) kwam toen hij een jaar oud was met zijn ouders vanuit Turkije in de Schilderswijk wonen. „De jongens die hier ISIS steunen heb ik zien opgroeien. Het is met hen net met als jongeren uit Volendam en Urk. Drugsproblemen en drankgebruik. Ze hebben alles gedaan wat God heeft verboden. Net als de leider van de Islamitische Staat Abu Bakr al-Baghdadi die nu doet alsof hij strenggelovig is. Ook hij had een ontspoorde jeugd.”

  Wat hebben de Urkers hier mee te maken?
  Urkers en Volendammers vergelijken met isis aanhang?
  Wat een idioot, als wij net zo waren als hun was er ook geen moslim probleem meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s