Tientallen Jezidi’s geëxecuteerd door IS-terroristen in Noord-Irak

Screenshot 5

(Door: Servaas van der Laan)

De systematische vervolging en etnische zuiveringen van minderheden door terroristen van de Islamitische Staat (IS) gaat onverminderd door. In een dorp in Noord-Irak werden zeker tachtig Jezidi-mannen afgeslacht, terwijl vrouwen en kinderen werden meegenomen.

De Britse nieuwszender BBC meldt zaterdag dat een groep IS-terroristen het dorp Kocho zijn binnengedrongen op ongeveer 45 kilometer van Sinjar, de stad die vele Jezidi’s eerder al ontvluchtten.

Islam of de dood

In het dorp werden alle mannen in een rij opgesteld. Ze kregen de keuze zich tot de islam te bekeren of te sterven. Zeker tachtig Jezidi-mannen zouden voor dit laatste hebben ‘gekozen’. De islamterroristen namen vervolgens de vrouwen en kinderen mee.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Elsevier

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Genocide, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

4 reacties op Tientallen Jezidi’s geëxecuteerd door IS-terroristen in Noord-Irak

  • delamontagne zegt:

   JEUGD-HERINNERINGEN………………
   The Muslim call to prayer is] “one of the prettiest sounds on Earth at sunset.” — Barack Obama
   Die geluiden heeft ie natuurlijk veel gehoord tijdens zijn jeugd op Java. Na z,n pensioen vlak onder de groote mosque in Makkah gaan wonen. ! !

   Like

 1. Jean zegt:

  Oh wat is het gemakkelijk en veilig van achter een tafel te eisen en te dreigen mar wel zelf ver weg van enig gevaar te blijven, zo kennen we dat VN zootje, zo kennen we dat EU tuig en zo kennen we er nog velen, die van Rome gaat wat stoken in Korea, geen enkel gevaar maar naar de brandhaart trekken en daar de grote klepper opzetten, oh neen dat is te gevaarlijk dat moet het gepeupel maar opknappen zij zullen dat gepeupel wel in de bloemetjes zetten als ze dood of vermoord zijn zoals ze dat nu doen met onze mensen van 14-18 en straks met onze mensen van 40-45 die gestreden hebben voor onze vrijheid, veiligheid en onafhankelijkheid de 3 items die de misdadigers van zowel die VN, EU als Amerika het liefst zien sneuvelen want dan hebben ze de absolute macht, daar ik er zeker van ben dat ze meeheulen met de grootste vijand tegen de menselijkheid, de islamieten, is het duidelijk dat ze niet reageren tegen die perverse achterlijke barbaarse smeerlapperij en dus dagelijks honderden mensen vermoord worden.
  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat snel die lafaards aan de beurt komen…

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En in NEDERLAND beschouw ik ALLE PARTIJEN, behalve de PVV en de SGP, als LANDVERRADERS en 5e COLONNE der GEITENEUKERS!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s