Washington begraaft de waarheid onder leugens

Screenshot 15

(Door: Dr. Paul Craig Roberts – Vertaling: E.J. Bron)

De jongste absurditeit van de kant van Oekraïne, de EU en Washington is de bewering dat het bij de humanitaire hulplevering, die Rusland en het Internationale Rode Kruis naar de voormalige Russische gebieden brengen, waaruit het huidige Oekraïne bestaat, gaat om een smerige truc, een misleiding en een dekmantel voor een Russische invasie. Zo´n groteske leugen maakt echter duidelijk dat de westerse propagandisten niet het geringste respect voor de intelligentie van de bevolking van het Westen bezitten.

Zelfs voor een domkop is het duidelijk dat Rusland, als het zijn strijdkrachten naar Oekraïne zou willen sturen, daarvoor geen voorwendsel, laat staan een gezamenlijke humanitaire hulplevering samen met het Internationale Rode Kruis nodig heeft. De Oost-Oekraïne heeft zich naar het voorbeeld van de Krim al uitgesproken voor haar onafhankelijkheid van Kiev en voor de aansluiting bij Rusland. Als Rusland überhaupt een smoesje nodig zou hebben, dan zou de al maanden geleden genomen beslissing van Oost-Oekraïne voldoende zijn. Maar Rusland heeft gewoon geen smoes nodig om Russen ervoor te behoeden om door de handlangers van Washington zoals de Palestijnen in Gaza afgeslacht te worden.

Door haar werkeloosheid verschaft de Russische regering de vazalstaten van Washington in Europa voldoende tijd, opdat deze eindelijk kunnen begrijpen dat Washington en niet Rusland het probleem vormt, en dat Washington van plan is de economische en politieke gevolgen van zijn conflict met Rusland op de Europeanen af te wentelen.

Screenshot 14

De poging van Washington, de EU-vazallen van Washington en hun handlangers in Kiev om de levering van de hulpgoederen te verhinderen, heeft te maken met de wanhopige pogingen van het Westen te maken om te voorkomen dat de publieke wereldopinie begrijpt voor welke enorme verliezen en vernietiging van mensenlevens in de burgerbevolking, aan gebouwen en aan belangrijke infrastructuur Washington en zijn handlangers in de voormalige Russische gebieden te verantwoorden hebben, die direct en massaal door Russenvijandige extremisten bedreigd worden, die door Washington in Kiev aan de macht gebracht zijn.

De corrupte westerse media hebben hieraan met hun verslaggeving nog een smadelijk hoofdstuk aan toegevoegd door na te laten om te berichten over de gruwelijkheden die een bevolking werden aangedaan, die voor zichzelf geen toekomst meer ziet in een land dat door moorddadige en Russenvijandige misdadigers wordt geregeerd, die door Washington werden ingezet.

De zwakzinnige NAVO-generaals, ministers van Defensie en Amerikaanse senators verbreiden hysterische geruchten over een schijnbaar weldra op handen zijnde Russische inval niet alleen in Oekraïne, maar ook in de Baltische landen, in Polen en eigenlijk in heel Europa. Deze hysterie heeft bezit van het hele Westen genomen, hoewel er geen enkele aanwijzing voor bestaat dat Rusland op de een of andere manier zo´n invasie voorbereidt of van plan is.

Screenshot 16

Bovendien verbreidt Washington de leugen dat Poetin koste wat het kost het vroegere Sovjet wereldrijk wil herstellen. Dit is dezelfde Poetin, die de voormalige Russische provincie Georgië militair in zijn hand had en zich daarna terugtrok.

De propaganda van Washington draagt al vruchten. Volgens peilingen is de meerderheid van de Amerikanen, die eigenlijk na de leugens die haar over Afghanistan, Irak, Somalië, Libië, Syrië en Iran werd opgedist, beter moeten weten, in haar schijnbaar grenzeloze lichtgelovigheid opnieuw in de propaganda getrapt en beschouwt Rusland als bedreiging. De meest dringende vraag die de verkeerd geïnformeerde en met propaganda vol gegooide Amerikaanse bevolking zich op dit moment stelt, luidt: “hoe kunnen we de Russen stoppen?”

Een hoop op vrede komt voort uit het feit dat de Russische tegensancties – een antwoord op de aan Rusland onder druk van Washington door zijn Europese vazallen in Europa opgelegde sancties – uiteindelijk door de Amerikaanse belastingbetalers betaald moeten worden. Polen heeft al geëist dat Washington de appels en andere landbouwproducten moet opkopen die Polen op grond van het Russische importverbod –  zoals gezegd, het Russische antwoord op de door Washington afgedwongen sancties – niet langer naar Rusland kan exporteren.

Screenshot 13

En omdat Polen de eerste keuze voor de stationering van tegen Rusland gerichte raketafweerbases is, kan de Poolse regering haar eis ook enige nadruk verlenen. En mocht Washington toegeven aan Polen, zal het zich geplaatst zien tegenover gelijksoortige eisen van compensatie van bijvoorbeeld zwaar door de Russische importverboden getroffen landen Griekenland en Australië, evenals de rest van Europa.

De arglistige misleidingen die de VS de wereld in de 21e eeuw hebben aangedaan, zijn uniek in de geschiedenis tot nu toe. Daarbij gaat het niet alleen om de misleidingen en leugens in de talrijke oorlogen (Afghanistan, Irak, Somalië, Syrië, Oekraïne en bijna al Iran) en in verband met de illegale militaire operaties binnen de grenzen van Pakistan en Jemen, maar ook om het gigantische financiële bedrog tegenover de wereld. Tot de gevolgen van het arglistige en bedrieglijke optreden van Wall Street behoren de Europese schuldencrisis, de beperking van de nationale soevereiniteit van Europese landen door het IMF-“reddingspakket”, evenals de enorme verarming van de “geredde” landen Griekenland, Italië, Spanje, Portugal en Ierland, evenals Oost-Europa.

Op zekere dag zullen de Europeanen wakker worden. En als dat gebeurt, zullen ze herkennen dat Washington niets voor ze gedaan heeft, behalve hen te beschermen tegen een niet bestaande “Russische bedreiging”, terwijl zij hen tegelijkertijd gigantische economische en politieke kosten oplegt door de Europeanen ervoor te gebruiken de oorlog van Washington om de wereldheerschappij te financieren. Vroeger of later moet Europa inzien dat de rol, die Washington voor Europa heeft voorzien, op geen enkele wijze in Europees belang is en zelfs direct tot een Derde Wereldoorlog dreigt te leiden, waarin Europa het eerste slachtoffer zou zijn.

Screenshot 17

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Dr. Paul Craig Roberts

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Europa, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, NAVO, Obama, Oekraïne, Oost-Europa, propaganda, Rotzakken, Rusland, Verenigde Staten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Wereldcrisis. Bookmark de permalink .

45 reacties op Washington begraaft de waarheid onder leugens

 1. fred weber zegt:

  Je gaat steeds meer verondersteelleen dat Obama de Anti-Christ is waar in Openbaringen over wordt gesproken.De man heeft tot nu toe slechts ellende gebracht, Geopolitiek en ook in de thuispolitiek heeft hij bijzonder weinig gepresteerd.

  Like

 2. Jaantje zegt:

  Goed artikel enkel jammer dat ook Joegoslavië niet bij het rijtje van misleiding staat daar hebben ze het concept getest in het hartje van toen nog Europa.
  Denk dat onze leiders inmiddels ook wel weten hoe de vork aan de steel zit misschien zelfs meer dan wij zou er een angstfactor meespelen?
  Heel de EU staat vol met oorlogstuig van de Amerikanen.

  Like

  • Ekster zegt:

   Precies! Het is zeer jammer en onterecht dat de burgeroorlog in Joegoslavie zo op de achtergrond is geraakt, want dat was voor het Westen een succesverhaal in misleiding en propaganda op een ongekende schaal. Op een zeer smerige wijze werden de Joegoslaven tegen elkaar uitgespeeld, waarbij de Serven de schuld in de schoenen geschoven kregen van zo ongeveer alles wat op de Balkan gebeurd is. Moslims werden bewapend, mujaheddien werden toegelaten om mee te slachten, aanvallen op burgers werden in scene gezet, enz. enz. Dit succesvolle concept past men steeds weer toe en het blijkt steeds weer te werken. De meerderheid van de burgers is al weer om en gelooft direct al de oorlogsretoriek uit het westen als zou Rusland heel Europa willen veroveren. En het opofferen van onschuldige burgers? Daar liggen ze al helemaal niet wakker van.

   Like

 3. Harry zegt:

  Mogen die vliegen maar snel komen ……………………
  Hoe eerder die taquyyaneger weg is hoe beter . Dead or alive , preferably dead .
  Jezus , wat heb ik een rothekel aan die vent !

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik vind nog erger dat ze gelukt dat Christenen elkaar bestrijden. De enige die hier van profiteren zijn de Moslims die Russland kapot willen maken.Er leven millioenen van ze in het zuiden van Russland.en tenzuiden v de Russische staat.

  Like

 5. Vederso zegt:

  Huh? En toen ben ik gestopt met lezen, want het smaakt niet goed. Het gaat om deze zin;

  Maar rusland heeft gewoon geen smoes nodig om Russen ervoor te behoeden om door de handlangers van Washington, zoals de Palestijnen in Gaza, afgeslacht te worden.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   ??? De Palestijnen in Gaza zijn toch handlangers van Washington!? Je leest die zin verkeerd!

   E.J.

   Like

   • Vederso zegt:

    Ik ben bang dat ik de zin zo lees als deze is bedoeld. Sinds wanneer zijn Palestijnen handlangers van Washington? Mijn beeld van de wereld raakt zo wel in het ongerede.

    Like

   • Vederso zegt:

    In het originele artikel in het Duits ontbreken de komma’s en dat sterkt mij in de overtuiging dat ik op het juiste spoor zit. Met deze zin is iets goed mis.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik heb het nog eens beter bekeken. Klopt, vermoedelijk heb je gelijk. hier krijgen de Joden als “handlangers” van de VS even een sneer dat ze de Palestijnen uitmoorden.

    E.J.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    In alle bescheidenheid, E.J., zou ik toch willen opmerken, dat ik het tot nu toe niet meegemaakt heb, dat Vederso iets verkeerd leest of het bij het verkeerde eind heeft……

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, correct. Ik was degene die het verkeerd las (helaas!!)

    Like

   • Vederso zegt:

    @ Theresa. Bedankt voor het compliment, maar mij is ook wel gebeurd dat ik iets totaal verkeerd opvatte. Ons aller Martien Pennings heeft daar toen zeer terecht op gewezen en E.J. heeft de zin toen aangepast. Zie ook onder @ Erik Bink en het speurwerk van @ Jan. Dat Kopp Verlag gaat me te vaak in zee met allerlei complottheoriën. Dat is jammer want ze hebben ook wel uitstekende artikelen.

    Like

  • Theo Prinse zegt:

   De Palestijnen worden gegijzeld door de Palestijnse tak van de Egyptische Moslim Brotherhood Hamas waar ook Hussein Obama, de Clintons en hun Muslim Brotherhood Outreach policy en de Muslim CIA directeur John Brennan aanhanger van zijn. Dus die zin moet toch wel degelijk gelezen worden als: Palestijnse Moslim Brotherhooders die handlanger zijn van Washington

   Like

 6. Pas als alles wat islam-gerelateerd is ,is teruggedrongen naar die hele grote zandbak,pas dan kan er vrede zijn!

  Like

 7. Maria zegt:

  Een staande ovatie van mij voor dit stuk! Het merendeel van het volk ziet dit in, je leest overal op forums dat bevolkingen het door hebben, de man/vrouw in de straat, op cafe, supermarkten kortom overal zien in dat wat die MSM verkondigen GIGANTISCHE LEUGENS zijn, maar wat ben je ermee wanneer links de media MSM volledig heeft overgenomen, op het internet en in real verschilt het nieuws zodanig dat het net is alsof je op 2 aarden leeft. Wanneer gaan wij bevolkingen opstaan tegen die Illuminatie en tegen dat gedrocht van de EU… De wereld balanceert naar WOIII door een handvol getikte mensen. Met Obomba op kop!
  Het ligt aan ons mensen zelf om op te staan, begrijp gewoon niet waarom de mensheid niet tegen die corrupte politiekers en bankiers opstaan, de wereld wordt geregeerd door een handvol Illuminatie met zijn bankiers daar hebben onze politiekers ons vlak voor de oprichting EU voor verraden… Vraag me echt af hoelang het gaat duren voor gans de boel ontploft…

  Like

 8. Blij dat er in Duitsland ook mensen zijn die de geniepige Amerikaanse spelletjes doorhebben. Waarom laat Europa zich toch steeds weer bedonderen door de VS.

  Like

 9. Erik Bink zegt:

  Dat aan het woelwerk van de VS en de EU in Oekraine een, laten we zeggen, lijkenlucht zit en dat de regering van Oekraine ook niet uit geheel frisse jongens bestaat, tja, die indruk hadden we al wel. Maar dat Dr. Paul Craig Roberts de volgende zin er tussen smokkelt, bevalt mij niet:

  “Maar Rusland heeft gewoon geen smoes nodig om Russen ervoor te behoeden om door de handlangers van Washington, zoals de P a l e s t i j n e n in G a z a, a f g e s l a c h t te worden.”

  Maar nu heeft die “kopp.Verlag” toch al iets dubieus, waar die nu precies staat blijft wat raadselachtig.

  Like

 10. Jan zegt:

  De toon van Roberts maakte mij argwanend. Dus even gezocht. Hier het resultaat wat Israël betreft. Dat hij voor Reagan werkte is ongelofelijk maar waar.
  Roberts is een ‘Truther’, iemand die er van overtuigd is dat Bush de Twin Towers heeft laten opblazen.
  http://web.archive.org/web/20061109160231/http://www.lasvegastribune.com/20050729/headline3.html

  Roberts schrijft op de anti-Israël-site ‘Veterans Today’

  Roberts schrijft o.a. voor Ha’aretz en Counterpunch. Citaat uit Algemeiner:
  “CounterPunch has published bizarre conspiracy theories, such as one piece written by Paul Craig Roberts about the Iranian protests in 2009, with the title “Are the Iranian protests another American orchestrated ‘Color Revolution‘?”
  http://www.algemeiner.com/2012/07/25/guardian-praises-anti-semitic-site-counterpunch-as-progressive/
  Counterpunch is bekend is zijn notoir antisemitisme:
  http://cifwatch.com/2012/07/24/guardians-jewish-problem-paper-praises-extreme-antisemitic-site-counterpunch-as-progressive/

  Even zoeken leverden diverse ‘interessante’ artikelen van Roberts op die niet voor hem pleiten. Hier enkele fragmenten:

  Paul Craig Roberts: “President Jimmy Carter, a man of good will, tried to use American influence to settle the Israeli-Palestinian conflict, the source of dangerous instability in the Middle East. Israel was able to block Carter’s attempt, however, while blaming Yasser Arafat. Carter’s plan would have given rise to a Palestinian state. Israel did not want any such state, because obvious military aggression is necessary in order to steal the territory of an official state with defined borders. It is much easier to steal land from a non-state.
  By preventing the rise of a Palestinian state, Israel has been able to continue with its theft of the West Bank. Palestinians who have not been driven out have been forced into ghettos, and cut off from schools, hospitals, water and their olive groves and farmlands.

  In a recent book, President Carter called the existing situation “apartheid.” Carter was demonized by the Israel lobby for his use of this word, but some experts consider Carter’s choice of words to be a euphemism for the continuation of what I. Pappe and N. G. Finkelstein call “the ethnic cleansing of Palestine.”
  That the vast majority of Americans know nothing of this is testimony to the power of the Israel lobby.
  http://www.creators.com/opinion/paul-craig-roberts/the-lobby.html

  Paul Craig Roberts: “It is the goyim moralists who are silent, not the Jews. It is the Israeli newspaper Haaretz, not the goyim media, that provides reports of Israel’s abuse of Palestinians. Gideon Levy’s “The Neighborhood Bully Strikes Again” was published in Haaretz on Dec. 29, not in the goyim press.
  In the West Bank, Palestinians are walled off from their fields, jobs, medical care, education and water, and from one another by endless checkpoints, roads for “Jews only,” walls, barbed wire and machine gun towers. Palestinians are being evicted from their towns house by house, block by block.
  Israel’s slow theft of Palestine is illegal under international law but protected by U.S. “diplomacy.”

  The Israelis have always known that “self-defense” is a cloak for a Zionist policy of territorial expansion.
  http://www.creators.com/opinion/paul-craig-roberts/what-became-of-western-morality.html

  Pirates of the Mediterranean
  Gaza has been described as the “world’s largest concentration camp.” It is home to 1.5 million Palestinians who were driven by force of American-supplied Israeli arms out of their homes, off their farms, and out of their villages so that Israel could steal their land and make the Palestinian land available to Israeli settlers.
  What we have been witnessing for 60 years is a replay in modern times, despite the United Nations and laws strictly preventing Israel’s theft of Palestine, of the 17th, 18th, and 19th century theft of American Indian lands by US settlers.
  http://www.counterpunch.org/2009/07/01/pirates-of-the-mediterranean/

  Roberts nomineerde Jeff Halper voor de Nobel Vredesprijs.
  Halper zelf:

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Natuurlijk wordt er een vuil spel gespeeld, erg is dat de Nederlander daar onder leiding van de NOS ook nog in trapt.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Obama zou inderdaad de voorzegde, ANTI CHRIST kunnen zijn. Mij zou het niet verbazen!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  De Europeanen van deze site zijn al lang en breed wakker en vragen zich af wanneer de rest van de Europeanen ontwaakt !!

  Like

 14. koloth zegt:

  De satanische truk van ,,gewoon de leugens blijven herhalen dan gaan ze het vanzelf geloven,, werkt nog steeds.

  Like

  • Igor zegt:

   Niet altijd Koloth, na 70 jaar communisme waren er nog steeds veel tegenstanders ondanks of misschien wel dankzij alle walgelijke propaganda.
   Op een bepaald moment gaat het van mond tot mond circuit beter werken en dan ziet men dat men jarenlang belazerd is.
   Was in de SU ook.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Helaas werkt zo de psychen van de mens, totdat men dit trucje door heeft.

   Like

 15. Dokus zegt:

  Geachte webmaster. Ik denk dat het tijd is om Barack Hoessein Obama eens goed door te lichten (door onderzoeks journalisten) en studie te maken van zijn “zwalkende” activiteiten. Het zijn opmerkelijke dingen die hij in de afgelopen tijd heeft gepresteerd ( helaas veelal negatief voor zijn eigen land en de wereld) hij stamt uit een moslim familie. En daar kom je nooit vanaf dan word je uitgestoten door je familie maar zijn familie komt nog regelmatig bij hem op bezoek op het witte huis.Hoogst merkwaardig! Zijn halfbroer “schijnt” iets de maken te hebben met het verdrag van Khartoum en komt ook nog regelmatig in het witte huis, en zijn neef heeft ” grote ” liefdadigheidsinitiatief instellingen in Kenia. Zou Obama wel een president van Amerika zijn. Het lijkt meer op een vijfde colonne, EEN mooi prater die het bij gebrek aan beter met mooie woorden ( bedriegen) is gelukt de machtigste man van de wereld te worden. Nu weer Europa die hij mede aan de rand van een oorlog brengt met zijn beleid. Dan weer Israël die hij geen wapens wil leveren. Het idiote onderhandelings plan van Kerry…… Ik vraag me al lange tijd af wat is er met deze ” vreemde ” man aan de hand spreekt hij ook Taqyjja….? Onderzoeks journalist….. Maanden werk!

  Like

 16. Theo Prinse zegt:

  The wife of the former President of Ukraine Viktor Yushchenko
  http://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Yushchenko
  -Catherine née Chumachenko Yushchenko, on the pages of the newspapers got picture chumachenko, made 21 years ago by FBI agents. On it she keeps a hand in the Nazi greeting among members of the “National Alliance”-American organization supporters of Hitler.
  It became known that Chumachenko has long collaborated with Theodore Oberlenderom, head of the German military unit who had actively participated in the massacre of Jews, poles and Russians in Lviv in 1941 year. In 1946, he was taken prisoner, where he was hired by the CIA and later steamed with Chumachenko was active in the anti-Communist League “freedom, peace and security”.
  Oberlender tied Chumachenko to the CIA, prigotovivšim for her “special assignment”. In 1993, she met the then head of the National Bank of Ukraine Viktor Yushchenko, after 5 years, they get married. With it, She begins to realize their own political views into practice-by the West, Yushchenko becomes President. Further known: 5 years rusofobskoj policies, assigning the title of heroes of Ukraine by Nazi executioners, the glorification of traitors.
  Жена бывшего президента Украины Виктора Ющенко – Екатерине Ющенко, в девичестве Чумаченко
  На страницы газет попала фотография Чумаченко, сделанная 21 год назад агентами ФБР. На ней она держит руку в нацистском приветствии среди членов “Национального альянса” – американской организации приверженцев Гитлера.
  Стало известно, что Чумаченко долгое время сотрудничала с Теодором Оберлендером, руководителем немецкого военного подразделения, принимавшего активное участие в резне евреев, поляков и русских во Львове в 1941 году. В 1946 году он попал в плен, где был завербован в ЦРУ, позже на пару с Чумаченко принимал активное участие в деятельности антикоммунистической лиги “Свобода, мир и безопасность”.
  Оберлендер связал Чумаченко с ЦРУ, приготовившим для нее “особое задание”. В 1993 году она знакомится с тогдашним главой Нацбанка Украины Виктором Ющенко, через 5 лет они женятся. С его помощью Екатерина начинает воплощать собственные политические взгляды в жизнь – с помощью Запада Ющенко становится президентом Украины. Дальше известно: 5 лет русофобской политики, присвоение звание Героев Украины нацистским палачам, восхваление предателей.

  Like

 17. peterselie1 zegt:

  NAVO wanhopig op zoek naar oorlog

  Washington zet de wereld op de weg naar oorlog

  De oorlogstrommels worden luid geslagen in Washington en de Europese hoofdsteden. Voorop lopen de ‘presstitute’ westerse media.
  Een kop in de “Asia Times” luidt: “NAVO is wanhopig op zoek naar oorlog“. Het doelwit deze keer is Rusland, een belangrijke kernmacht.
  De dodelijke gevolgen van een dergelijke oorlog zullen verder reiken dan de VS, EU en Rusland. Deze zullen de hele wereld omvatten. Het gebruiken van leugens door het Westen om Rusland te demoniseren, brengt het leven op aarde in gevaar en onthult tevens dat het Westen zowel roekeloos als onverantwoordelijk is.
  Mainstream media corrupt en onbetrouwbaar
  Website “Unz.com” vestigt de aandacht op een vooraanstaande Nederlandse journalist, Karel van Wolferen. Van Wolferen spreekt zijn afschuw uit over de “volslagen corruptie en onbetrouwbaarheid van de Amerikaanse mainstream media”.
  Van Wolferen’s artikel is lang maar zéér belangrijk. Hij laat zien hoe de Washington hegemonie Europa heeft ingepakt binnen een ‘Atlanticistische’ ideologie die elk onafhankelijk denken van de kant van de Europeanen afschermt en reduceert tot een staat van ‘slavernij’.
  Zonder controle op de roekeloosheid van Washington, haar bondgenoten, de media en de Amerikaanse senatoren, is de enige rem op de weg naar oorlog de Russische, Chinese, Indiase en Zuid-Amerikaanse diplomatie. Als deze diplomatie faalt dan is Fukushima, hoe ernstig ook, slechts een regendruppel in de oceaan.
  De slachtpartijen door Washington, Kiev en de EU-vazallen van burgers in de voormalige Russische gebieden worden door de westerse media nauwelijks gemeld en zelfs ontkend, maar worden toegeschreven aan Rusland.
  Misdaden
  De misdaden die door Washington worden gepleegd, terwijl zij Rusland ervan beschuldigen, hebben een grote mate van woede onder het Russische volk opgewekt. Dergelijke woede is levensgevaarlijk omdat het Poetin (die nog steeds het geweld uit de weg gaat) kan dwingen het pad van de diplomatie te verlaten en over te gaan op het gebruiken van geweld.
  Woede onder de Russische bevolking
  Egor Prosvirnin, de hoofdredacteur van een Russische nieuwssite toont ons de omvang van de woede in Rusland als gevolg van de gevaarlijke mix van Washington’s gebroken beloftes met de vicieuze propagandaoorlog tegen Rusland en de medeplichtigheid van de Duitse regering. Waarom heeft Merkel het toegelaten dat Washington Duitland kon dwingen tot een conflict met Rusland, die een enorme Russische woede heeft geproduceerd richting Duitsland? Betekent dit een totale mislukking van Angela Merkel als leider? Prosvirnin drukte uit dat de woede van de Russen ‘witheet’ is. De Duitsers zijn gezakt voor hun examen. Nu het “kwaad” in Europa is teruggekeerd is er niet eens een poging gedaan om het te weerstaan en is men ootmoedig aan haar voeten neergevallen als een slaaf. De Russen zien het zo: “Heel Europa is een slaaf van het kwaad dat afkomstig is uit Washington”.
  De Clinton, Bush en Obama regeringen hebben de wereld op het pad gezet naar, wat de laatste oorlog genoemd kan worden. Hoe is het mogelijk dat hun kwaadaardige bedoelingen niet zijn herkend?
  De twee moorddadigste staten in de wereld zijn de VS en Israël. Door het gedogen van hun eindeloze slachtpartijen en hun eindeloze leugens bereidt de wereld haar eigen ondergang voor. De enige hoop voor leven en waarheid is, dat de wereld zich verenigt tegen deze twee criminele regeringen.
  Waarom heeft de wereld de VS en Israël nodig?
  Tenzij de wereld een doodswens heeft, heeft de wereld deze twee kwaadaardige staten niet nodig! >>>

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/navo-wanhopig-op-zoek-naar-oorlog/

  Bron: PaulGraigRoberts.org
  Voormalig staatssecretaris van Financiën,
  regering Ronald Reagan

  Like

  • Vederso zegt:

   Vermoedelijk kan de wereld wel zonder dr. Paul Craig Roberts.

   Like

  • Israel moorddadig?????Zij moeten al die aanslagen uit Gaza dus maar gewoon opvangen en haar burgers niet meer beschermen?En dat,terwijl Israel de mensen in Gaza van te voren waarschuwt hun huizen te verlaten????Moordddadig?Zo iets walgelijks heb ik nog niet gehoord!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Yvonne ben het ook niet eens met het volgende “De twee moorddadigste staten in de wereld zijn de VS en Israël.” Israël probeert zoveel mogelijke Hamas leden te liquideren, als strategie om te overleven, de staat Israël staat immers op het spel. Het is niet verwonderlijk dat Israël daarom flink van zich af mept. De VS is de kwade genius achter de buitenlandpolitiek welke zij hanteren.

    Like

   • Maria zegt:

    de vraag: “. Waarom heeft Merkel het toegelaten dat Washington Duitsland kon dwingen tot een conflict met Rusland” is heel simpel!, DE Bilderberggroep!, allen maar dan alle EU regeringsleiders, en multinationals, superrijken zijn er lid van en vertegenwoordigen in dat clubje het gedachtengoed van Hitler, heb gekopieerd wat een andere schreef hierover, die Bilderberggroep is opgericht om te vervolledigen daar waar Hitler faalde.
    Het enige lichtpuntje is dat men op aarde ziet wat die EU met die Bilderberggroep aanrichten en letterlijk op zoek zijn naar WOIII, de vraag is nu zal het hen lukken?
    Is de wereld nog op tijd om deze ziekelijke groep mensen te stoppen?

    Een kort overzicht:

    “De nazi’s en fascisten staan aan de wieg van de Europese Unie , en hun invloed is vandaag de dag bijzonder groot.”

    Je weet pas echt iets over een politieke instelling door het soort mensen die het steunen .

    Door die wetenschap alleen al , is de fascistische oorsprong van de Europese Unie moeilijk meer te ontkennen.

    Ik noem hier de namen van de prominente nazi’s en fascisten uit de jaren 1930 en 1940 .

    Die prominente politieke leiders werden van Europese landen , en van de Europese Unie zelf .

    Waar ze geholpen hebben om de Europese staat op te richten, die ons vandaag de dag regeert.

    Concept van de Europese Unie is uitgedacht door de Nazi’s .

    De huidige Europese Unie komt overeen met de plannen en het ontwerp voor een Europese Economische Gemeenschap, zoals die destijds ontwikkeld is door leidende nationaalsocialisten onder voorzitterschap van Dr. Walter Funk , deze was Naziminister voor economie en president van de Duitse Reichsbank.

    In de zomer van 1942, toen de nazi-legers geheel Europa , en een groot deel van de Sovjet Unie onder de voet hadden gelopen .

    Kwam de Reichsbank al met plannen voor een na oorlogse monetaire unie.

    De centrale Reichsbank , in samenwerking met het Ministerie van Economie , ontvouwde een plan voor een monetaire unie voor een groot deel van Europa met de Deutsche Reichsmark als dominerende valuta.

    Het Duitse Nazi plan voor de Europese economische en monetaire eenwording is beschreven in een boek , dat in hetzelfde jaar in Berlijn werd gepubliceerd onder de titel ; “Europäische Wirtschaftsgemeinschaft”.

    Het boek bevat essays, geschreven door belangrijke industriëlen , bankiers en economen van het Derde Rijk en isuitgegeven door de Berlijnse Industrie und Handelskammer in samenwerking met de Economische Hogeschool in Berlijn (Wirtschafts-Hochschule).

    “De Nazi blauwdruk voor een verenigd Europa komt verbluffend veel overeen met de structuur van de huidige Europese Unie , zoals wij die nu kennen.”

    Mogelijk is slechts het enige verschil dat de Nazi’s “de Reichsmark” wilden als europees betaalmiddel , omdat ze zelf niet op het woordje “EURO” kwamen .

    En er vanwege hun militaire ( over ) macht ook weinig met andere machtshebbers / hoogwaardigheidsbekleders te onderhandelen viel .

    Duits befehl uit Berlijn , was immers befehl !

    Zou om een dwaalspoor aan te leggen Berlijn nu vervangen zijn door “Brussel / Strassbourg” ?

    Dat is de conclusie van een artikel, verschenen in de International Currency Review , een specialistisch blad dat vrijwel alleen binnen de bankwereld wordt gelezen.

    Aan het boek hebben onder andere meegewerkt de eerder genoemde Walter Funk , die een beschrijving gaf van het economische karakter van het nieuwe Europa ;

    Dr. Emil Woermann , professor aan de Universiteit van Halle , die het toekomstige landbouwbeleid beschreef.

    Dr. Anton Reithinger , werkzaam bij IG Farben, hij gaf een exposé van het nieuwe industriële Europa .

    Staatsecretaris Gustav Koenings , die een beschrijving van een Europees verkeersbeleid gaf .

    Dr. Bernhard Benning, directeur van de Reichs-Kreditanstalt A.G. , hij werkte de economische politiek van de Nazi’s uit : het vraagstuk van de Europese wisselkoersen en het komen tot één Europese munt .

    Verder bevat het boek essays over een verenigde arbeidsmarkt , een verenigde agrarische markt en algemene principes van Europese samenwerking .

    Opvallend is ook dat de auteurs Groot-Brittannië liever buiten het verenigde Europa wilden houden , en ook plannen hadden voor een Europese Centrale Bank .

    Die dan door Duitsland gedomineerd zou worden .

    bron ; http://wo2waarheden.jouwweb.nl

    Zo ook het landje pik van die hernieuwde Nazi’s .

    Na de oorlog werd er niet bevrijd , doch slechts gewisseld van machthebbers .

    De yanks in het westen , en de russen in het oosten .

    Ze vertrouwden elkaar voor geen milimeter met als gevolg de koude oorlog , die jaren en jaren voort duurde .

    De olie en wapenindustrie vaarden er wel bij , volop kassa voor de bilderbergers .

    Rusland kreeg door dat haar systeem van bezetting van de buurlanden NIET kon voortduren , en gaf die gebieden weer de vrijheid .

    Wie was er als eerste bij om stukje voor stukje die gebieden in te pikken , door ze te PAAIEN met het ” ons afgeperst geld ” ?????

    Eerst de voormalige DDR wat weer 1 Duitsland moest worden , de westduitse bevolking wildde dit helemaal niet .

    Het heeft hen bakken met belasting geld gekost !

    Vervolgens ( bijna ) ALLE oostblokstaten , wie is er de dupe van de banenpikkerij etc. ?????

    Duizenden hollandse bouwvakkers en truckers zitten er thuis , en de armoe is er al of komt nabij .

    Want op hun steiger staan , of hun truck rijden de goedkopere oostblokkers !

    Wie betaald die thuislopers hun uitkering ????

    Juist de nog wel werkende burger !

    Nu is het zover dat de hernieuwde Nazi’s aan Rusland’s voordeur staan , en zelfs zijn schuurtje al wilden inpikken ( de Krim ) .

    Nou dat ze de krim nooit kregen hadden ze zelf ook wel kunnen bedenken , want de gehele marinevloot van Rusland heeft Sebastopol als thuis basis .

    En het is echt nog erger dan dat men denkt want lees dit maar eens door , en bedenk zelf alsjeblieft wat je ziet , wat er allemaal al gebeurt !

    http://burgelijkongehoorzaam.w

    Uit alles kan je zien hoe de EU is opgericht en naar wat wij afstevenen Hitler zijn gedachtengoed onvoorstelbaar is uitgevoerd door de “elite” van de planeet…
    Onvoorstelbaar is dit…

    Like

   • Monalisa zegt:

    ZOOOO Marta die zit.

    Like

 18. Martha zegt:

  De twee moorddadigste staten in de wereld zijn de VS en Israël. Door het gedogen van hun eindeloze slachtpartijen en hun eindeloze leugens bereidt de wereld haar eigen ondergang voor. De enige hoop voor leven en waarheid is, dat de wereld zich verenigt tegen deze twee criminele regeringen.

  Aldus dr. Paul Craig Roberts.

  Like

 19. Tempelier. zegt:

  Door een conflict uit te lokken met de Rus, kan door de oplopende armoede en het compleet kapot maken van het MKB door de tegensancties van de Rus de NWO sneller er door gedrukt worden. De mensen zijn onrustig in Europa ( uitslagen Europese verkiezingen). Door de armoede versneld te laten verlopen kan men het volk monddood maken en afhankelijk van hun wil. Vervolgens kan men dan Putin de schuld van alles geven.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Poetin heeft gisteren al de schuld gekregen in het journaal van een oudere dame een klant op de groenten afdeling van AH die even iets mocht zeggen over de prijzen die duurder worden en ja hoor Poetin zijn schuld.
   Zielig gewoon want dat vrouwtje gelooft echt dat ze solidair moet zijn tegen de boze wolf euh beer.

   Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Maria: 13.40. uur. Daar ben ik het van harte mee eens, Maria!

  Like

  • Maria zegt:

   bekijk mijn post als antwoord op Dokus, alle antwoorden zijn er, alleen de “mensheid” is te achterlijk om iets te ondernemen spijtig genoeg, die comfortzone van de mens… Weinigen hebben de ballen om die te verlaten en gaan gewillig liever ten onder dan geconfronteerd te worden met de waarheid, daarom heeft die “elite” macht over de mens… enkel daarom

   Like

 21. Ik heb de bijdragen van “Jan” en “Vederso” gelezen.
  Deze Doctor Paul Craig Roberts is een gek, ondanks zijn CV: http://www.paulcraigroberts.org/pages/about-paul-craig-roberts/
  Ga maar eens kijken wat-ie schrijft over Israël:
  http://www.paulcraigroberts.org/2014/07/29/israel-stealing-murdering-way-palestine-paul-craig-roberts/

  Even een stukje van zijn tekst:

  “Zelfs voor een domkop is het duidelijk dat Rusland, als het zijn strijdkrachten naar Oekraïne zou willen sturen, daarvoor geen voorwendsel, laat staan een gezamenlijke humanitaire hulplevering samen met het Internationale Rode Kruis nodig heeft. De Oost-Oekraïne heeft zich naar het voorbeeld van de Krim al uitgesproken voor haar onafhankelijkheid van Kiev en voor de aansluiting bij Rusland. Als Rusland überhaupt een smoesje nodig zou hebben, dan zou de al maanden geleden genomen beslissing van Oost-Oekraïne voldoende zijn. Maar Rusland heeft gewoon geen smoes nodig om Russen ervoor te behoeden om door de handlangers van Washington zoals de Palestijnen in Gaza afgeslacht te worden.”

  Die laatste zin is natuurlijk alles zeggend voor de ideologische standpunten van deze mijnheer.
  Voorts behoor ik tot die domkoppen die denken dat het uitlokken van “grens-incidenten” typisch tot het repertoire van totalitaire dictaturen hoort.
  Dat is voor binnenlands gebruik.
  Zoals Hitler bijvoorbeeld Polen binnenviel nadat er zogenaamd op Duitse troepen was geschoten.
  “Seit 5:45 wird jetzt zurückgeschossen!”:

  Ik vind dit een schandalig stuk en ik begrijp die doorgeschoten Oekraïne-haat en die domme Poetinliefde niet op deze site.
  En webmaster: bespaar me één ding: die uitzinnige hoofdletter-schreeuwpartijen van “Bobzelf” en het gebral van “Trucker”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s