Belangrijkste momenten uit een Australische tv-uitzending

 

Vlad Tepes: Australische tv, een notoir links station vertelt Oz-Rita me​​, had een één uur durende special over moslims die genoten van de voordelen van Australië, maar besloten om te vertrekken om te vechten voor de Islamitische Staat.  De show richt zich op interviews met moslims in Australië en een aantal die worden gebeld of met wie via Skype contact is in de Islamitische Staat.

Eerlijk gezegd ben ik van mening dat over het geheel genomen de show matig is, omdat deze presentatrice, zoals de meeste mediapersoonlijkheden, de islam gewoon niet goed genoeg begrijpen om de juiste vragen te kunnen stellen of de antwoorden te begrijpen. Als gevolg daarvan krijg je een wat zwakke en timide show. Maar in ieder geval wist de presentator genoeg om te weten dat het slecht is wat er gebeurt. En dat veel te veel moslims in Australië waarden hebben die tegengesteld zijn aan westerse democratische waarden.

Mijn grootste probleem met de show, en met vele soortgelijke projecten, is het falen van presentatoren omtrent het hebben van een idee van belangrijke termen die moslims gebruiken. Bijvoorbeeld, wanneer de moslim uitgedost met emblemen van Al-Qaida en ISIS etc. de term “rechtvaardigheid” gebruikt, bedoelt hij het recht om de sharia wereldwijd aan alle mensen op te leggen. Hij wist ook dat de host het woord “rechtvaardigheid” interpreteerde als ieder van ons, als een uitdrukking van iets dat perfect wenselijk is en waarschijnlijk zelfs quasi socialistische waarden in haar oren weergeeft.

Deze clip duurt 20 minuten en komt uit de uitzending van een uur en Oz-Rita was zo vriendelijk om de belangrijkste punten eruit te halen en ons te redden van de banaliteit van het geheel. Maar voor videomasochisten of degenen die het gevoel hebben dat er nog iets van waarde zit in de delen we hebben overgeslagen, en dat kan goed zijn, is hier een link naar de hele show: www.sbs.com.au

Bron:
http://vladtepesblog.com
Auteur: Eeyore

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Australië, ISIS, Islam, Islamisering, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Belangrijkste momenten uit een Australische tv-uitzending

 1. cat zegt:

  Duidelijker kan het niet ! Moslims are the scum of this earth. Islam must die for ever.
  de aller aller ergste vond ik die blonde bitch ! Drop haar op die Sinjar berg. Kijken of ze nog gaat piepen.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   De sympathisanten zijn altijd het ergst. Toen de talkshow host vragen ging stellen die ze in Nederland nooit zullen stellen, zag je de drang van de blonde mevrouw om een wit voetje te halen bij de moslim in kwestie door hem in bescherming te nemen. Dat doet links altijd en deze moslim voelde zich sterk genoeg om het spelletje mee te spelen de waarheid te vertellen door deze duidelijk te laten te laten doorschemeren. Deze linkse talkshow heeft gewoon de islam ontmaskert en dat is iets dat ik nog nooit heb gezien bij de publieke omroep. Sterker nog, Jeroen Pauw begon de laatste tijd iets kritischer te worden op zijn islamitische en linkse tafelgasten en meteen werd het programma van de buis gehaald, welke smoes ze daarvoor ook hadden bedacht als justificatie.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Wans Horst: 22.38. uur, op 17/8. Natuurlijk halen de “rode bazen”, van Pauw zijn programma uit de lucht, als er ook maar een kritisch woord over deze “zandpiloten”, wordt gezegd! Neen, Wans Horst, Pauw mag gerust Israël en de Joden afbreken, Christenen voor de gek houden, maar stel je voor, dat er ook maar 1 NEGATIEF WOORD over de HAATBAARDEN wordt gezegd, dan is het land te klein!

    Like

   • cat zegt:

    Klopt. Ik heb zelf de meeste moeite mee
    met “linkse goedmensch “, en de zogenaamde “hoogopgrleide “moslims met hun socio hobby studie’s. Kots. Er is zoveel mis. Grondig schoonmaak is hard nodig. Begin is: Verbod op de Islam en de rest van maatregelen zal dat makkelijker verlopen.

    Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Even er tussendoor !

  An Ebola quarantine centre in Liberia has been looted by a gang who reportedly took bloodstained sheets and forced 17 patients to flee, raising the chances of the virus spreading.

  The attack happened at a unit in the West Point area of Monrovia late on Saturday. Rebecca Wesseh, who witnessed the attack, told the AFP news agency on Sunday that the gang were mostly young men armed with clubs.

  Wesseh said she heard the attackers shouting anti-government slogans and insisting there was “no Ebola” in Liberia. “They broke down the door and looted the place. The patients have all gone,” she said.

  They broke down the door and looted the place. The patients have all gone.

  Rebecca Wesseh, witness.

  The head of Health Workers Association of Liberia, George Williams, said the unit had housed 29 patients who were receiving preliminary treatment before being taken to hospital.

  “Of the 29 patients, 17 fled last night. Nine died four days ago and three others were taken by force by their relatives,” he said. “They had all tested positive for Ebola.”

  The AP news agency quoted the assistant health minister, Tolbert Nyenswah, as saying residents of West Point were angry that patients had been brought from other parts of the capital to the centre.

  The agency reported that bloodstained sheets and mattresses were taken. Ebola is transmitted by bodily fluids.

  Liberian police restored order to West Point, a slum area home to up to 100,000 poor Liberians, officials told AP.

  The Ebola outbreak has already killed 1,145 people in five months in Liberia, Guinea, Sierra Leone and Nigeria. Liberia has the worst toll, with 413 people dead

  http://www.de-stek.info/forum2/index.php?topic=21850.0

  Like

  • Ahava zegt:

   hoe je het ook wendt of keert, het past allemaal precies in de eindtijdprofetieën.

   Like

  • cat zegt:

   Een eerder bericht op religionofpeace, verkondigde, dat een groep radicale moslims, lijken van Ebola luitjes aan het stelen waren. Om de Ebola verder te verspreiden. Zelfs waren ze bereid om besmet te raken om de Ebola verder te verspreiden in het Westen. Ze zijn totaal gestoord.

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Wesseh said she heard the attackers shouting anti-government slogans and insisting there was “no Ebola” in Liberia. “They broke down the door and looted the place. The patients have all gone…”

  Maar zeggen dat Afrikanen minder intelligent zijn dan blanken mag niet. Het komt nooit meer goed met Afrika, tenzij we de hele tent weer koloniseren. In een jaar of zestig, zeventig hebben ze nu duidelijk laten zien dat ze het zelf niet kunnen. Maar dat zal ook wel weer een racistische of fascistische opmerking zijn. Het zij zo.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 4. Hoe je deze creaturen ‘australiers’ kunt noemen is beyond me. In hun uitleggen zeggen ze zelf ‘our people’, and daarmee bedoelen ze beslist niet australiers.

  Trouwens is de vent vanaf 6.10 intussen door Australie aangehouden (‘after racially abusing a cleaner’), zie

  http://www.news.com.au/national/abu-bakr-australian-isis-supporter-who-stormed-off-sbs-insight-arrested/story-fncynjr2-1227027662421

  PS

  And dan heeft de deense Venstre-partij eindelijk de moed (?) gehad voor te stellen de internationale vluchtelingen-conventie desnoods op te zeggen, vanwege de schade voor het eigen land.

  Like

 5. Maria zegt:

  wat zijn die moslims toch grappig, ze zijn allen ambulancier ginder???
  Zij willen een moslim koninkrijk maken herstellen???
  Sta me toe van gigantisch hard hiermee te lachen… Zal zeggen waarom, Saudi Arabië, Qatar en Dubai om te beginnen, daar zitten de Emiraten van die islam koninkrijken, alsof die landen gaan toestaan van hun moslim aard tirannie te laten vervangen door een bende moordende idioten. Zij hebben al het geld en leven in een weelde die ze voor niets zullen laten gaan, ook niet voor die Koran. Dat is de reden waarom Saudi Arabië openlijk met Egypte nu de Israëliërs steunen in dat Gaza conflict… Die beseffen ook dat met die Jhihad die ze zelf financierden het escaleert en hun eigen posities in gevaar komen…
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Blok-Isral-Egypte-negeert-VS-en-EU-en-zet-Hamas-onder-druk
  I
  k kom niet meer bij van het lachen, zo achterlijk dom zijn die musselmannetjes niet beseffende dat ze gewoon pionnen zijn van de Emiraten, en die pionnen zijn nu een probleem geworden omdat ze openlijk dreigen om Mekka weg te bombarderen ook…
  Dan die blonde bimbo erin, hahaha zat die niet een stukje te geilen op die jonge moslim terrorist die daar IsIS zat te verheerlijken, die vrouw heeft psychiatrische hulp nodig, is een soort groupie die kickt op moordenaars… Werkelijk ziekelijk gestoord die vrouw! Haar natte droom is wss gedomineerd te worden door hem, het spatte van haar gezicht af hoe ze letterlijk lag te geilen op die gek.

  Like

 6. wim van rooy zegt:

  Altijd maar weer die begripvolle westerse programma’s die de waanzin proberen uit te leggen. Waarom zegt men eens niet gewoon dat hier nazi’s aan het werk zijn en dat we moeten doen zoals met wijlen de nazi’s: uitschakelen met alle middelen.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Zojuist op Blazing Cat Fur, die jonge man met de ISIS-badge.

  http://blazingcatfur.blogspot.nl/2014/08/diversityisourstrength-in-australia.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Teenage supporter of Islamic State arrested

  A teenage supporter of the terrorist group Islamic State, who gained notoriety after an appearance on television last week, has been arrested over an alleged religious attack on a cleaner at a western Sydney shopping centre.

  In an incident that will raise fears of growing violence in Australia, the 19-year-old, who goes by the Islamic alias Abu Bakr, allegedly verbally abused, threatened and intimidated a 43-year-old cleaner at the Bankstown Central shopping centre on August 10.

  He was kicked out of the centre by security but allegedly returned 1½ hours later and again abused the man, who was still cleaning.
  http://www.smh.com.au/nsw/teenage-supporter-of-islamic-state-arrested-20140817-1051w7.html#ixzz3AowEqz9T

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s