DE BRUTAALSTE TRUT VAN NEDERLAND

Screenshot 19

(Door: Driek)

Terwijl het heldere klare licht der waarachtige kennis van Nederlandse wetenschappers ons heeft opgestuwd uit de duistere middeleeuwen die ons leidden naar ongekende hoogten, dreigt ons lieflijk landje opnieuw te verzinken in de stinkende zwavelpoelen der duistere middeleeuwen. Het klare licht dat ons voerde naar intellectuele hoogten dreigt nu voorgoed te verdwijnen. Wij leven in een tragische tijd. Zoals Geert Wilder het eens zo treffend zei: “Overal gaat het licht uit in Europa!” Want ons land verkeert in doodsnood. Onze steden veranderen in kalifaten. Steeds meer burgers verkeren in nooddruftige omstandigheden. Voedselbanken hebben moeite de hongerige magen van de armoelijdende bevolkingsgroepen te vullen. De straten der steden en dorpen, welke gevuld zijn met donkere woeste baarddragende lieden, vervuilen en verloederen zienderogen. Er is geen houden meer aan. Slechts een revolutie kan ons van deze duivels van Beëlzebub bevrijden. Doch een revolutie vereist stoutmoedigheid.

Intussen lijkt het wel alsof er allerlei slinkse middelen worden aangewend om ons land zo snel mogelijk tot een islamitisch kalifaat te bombarderen. Ik moest daaraan denken toen ik in één onzer Nationaal Socialistische couranten las dat de Marokkaanse Fatima Elatik de wens koesterde burgemeester van Amsterdam te willen worden. Ik maak mij daarover grote zorgen, lezers van E.J. Bron.  Want – en nimmer neem ik op deze beruchte site een blad voor de mond – als wij iemand de brutaalste trut van Nederland mogen noemen, is het toch wel die Fatima Elatik met haar onafscheidelijke hoofddoek. Erger kan het niet worden.

Wij, Nederlanders,  kunnen ons beroemen op wetenschappers met grote faam. Denk aan Christiaan Huygens (1629-1695), wis-, natuur- en sterrenkundige, uitvinder en sciencefictionschrijver, die de fundamenten legde voor de kansrekening en die meerdere natuurkundige wetten formuleerde. Denk eens aan Antoni van Leeuwenhoek (1632-1723), de vader van de microbiologie genoemd, die als eerste microscopen ontwikkelde en daarmee tevens als eerste eencellige organismen waarnam. En niet te vergeten Jan Hendrik Oort (1900-1992), een pionier in de radio-astronomie, die onderzoek deed naar het melkwegstelsel. Hij bewees onder meer dat de Melkweg rondjes draait. Je zou hem ook kunnen kennen van de Oortwolk. Ik noem deze grootse figuren om een vergelijking te maken met onze madam Kopvod.

Lezer, de rij beroemde lieden die wij in onze bewogen geschiedenis hebben voortgebracht, is te lang om hier op te noemen. Het moge slechts enkele voorbeelden zijn. Maar – wij mogen ons gerust op de borst slaan. En dan aan komen zetten – ja, het is bijna een onzedelijke gedachte –  met ene Fatima Elatik? Een voor niets en niemand terug deinzende graaister? Zij ontsierde vandaag de voorpagina’s onzer couranten, welke toch al ontsierd worden door hun anti-Joodse berichten. Maar dit terzijde. Dat komt een andere keer wel. “Voor alles is een tijd”, zei de Psalmdichter.

Maar, hoe komt zo’n duivelse trut uit Marokko in hemelsnaam op het idee – en de gedachte alleen al is weerzinwekkend – om burgemeester van Amsterdam te willen worden? Een eeuwenoude stad met een rijke historie zal daar eventjes worden verkwanseld door zo’n nakomeling van een Bedoeïenenstam.  Zijn we hier nu helemaal gek geworden?

De wereld wordt langzaamaan nu overal geteisterd door de ijselijke wreedheden van oprukkende haatbaarden die in de islamitische landen christelijke bevolkingsgroepen volledig dreigen uit te roeien, ziekenhuizen en de hele infrastructuur volledig vernielen, en de leiders van die landen beestachtig afslachten. En dan gaan wij, Nederlanders, een fanatiek volgelinge van die afschuwwekkende profeet Mohammed, die er de oorzaak van is dat al deze vreselijke slachtpartijen plaatsvinden, die volgelinge gaan wij dus toestaan burgemeester van Amsterdam te worden!? Ik hoor van verre al die kakelende woestijnlach van Fatima. Maar het zal toch niet waar zijn?  Ik houd mijn hart vast. Want in Nederland is alles mogelijk.

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Amsterdam, Appeasement, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Overheid, politici, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

64 reacties op DE BRUTAALSTE TRUT VAN NEDERLAND

 1. Onze regering,onze politici[op Geert na!] verdienen allemaal een enorme knal voor hun kop,zodat de hersentjes weer in het gareel schieten!En omdat het Nederlandse kloteklappers-volk ja en amen blijft zeggen zal er ook niets veranderen,alleen nog slechter zal het worden!Dit zal alleen nog maar uitgevochten kunnen worden met bloed,zweet en tranen,ben ik bang!

  Like

 2. benesha zegt:

  Het feit dat ze zich durft kandidaat te stellen betekent dat Amsterdam de kritische massa aan baard -en kopvodmensen heeft bereikt. En dat is wel heel onheilspellend. Hoe meer ik erover nadenk hoe meer ik tot de conclusie kom dat dit door bepaalde elites zo gepland is.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Deze dame heeft geen enkel gevoel voor realiteit, de islam is immers superieur?
  Ammehoela kijk maar naar het nieuws, het is een niets ontziende machtsgroep die niets menselijks meer heeft. Mevr. Fatima Elastiek wordt wakker!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Driek, wat de Islam doet is niet meer en minder dan het systeem van de Mafia toepassen. Op zo veel mogelijk bestuursfuncties hun mannetjes (cq vrouwtjes) proberen te plaatsen. Komen er dan ooit botsingen met de Wet, dan zorgen deze geplaatste figuren er wel voor dat alles wat tegen de Wet was, recht getrokken gaat worden in hun voordeel. Zo willen ze langzaam maar zeker hun wil aan ons opleggen. De scheiding van Kerk en Staat is ook al een lachertje gebleken, terwijl protesteren tegen de Islam ( cq Islamisatie) in Nederland uitgelegd wordt als discriminatie ! De veroorzaker van dit alles, links Nederland, is net een kankergezwel. We kunnen er maar niet vanaf komen, en gaan er langzaam maar zeker aan kapot !

  Like

  • Harry zegt:

   Eigenlijk zou je kunnen stellen dat de positie die links eerst verworven had door overal hun stromannen te planten , nu door de moslims overgenomen gaat worden .
   Buitengewoon verontrustend .
   We hebben gezien hoe effectief die rode kliek kon optreden , ambtenaren , justitie , de rechterlijke macht , allerlei instanties , ngo’s , noem maar op , het rechtsgevoel is verdwenen . We zijn overgeleverd aan het linkse rapalje .
   De meest debiele beslissingen zijn usance tegenwoordig .

   Nu wordt dat dan het islamitische rapalje en het zal vele malen erger worden .
   Van het bestaan van enige rede of logica hoef je je geen illusies te maken .

   En links , die hebben het pad geplaveid voor de barbaren . Stomme landverraders !
   Nu worden ze zelf aan de kant gezet . Heel geleidelijk en islamitisch geniepig .
   Zal je straks die stomme smoelen van het linkse koor op TV verbaasd zien kijken !

   Slechts “grootscheeps verzet” zal ons kunnen redden .

   Like

 5. Wim Peters zegt:

  Driek,
  Prachtig opgeschreven en krijgen de mij,, kots gevoelens,, de overhand als ik dit stuk Marokkanen varken zie aanzitten en haar smerige bek hoor opentrekken.
  Maar voor ons onbegrijpbaar en ook al is betrokken bij financiële malversaties met partijgeld,
  diezelfde Partij vd Allochtonen, blijft tot het bittere einde steunen !

  Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Annelies van der Veer in Metro, 21 juni 2011;

  (…) ‘Weet je Fatima, het ligt niet aan jou, jij wil, zei je in een interview, best minister van Onderwijs worden, of minister-president. Jij bent er klaar voor, jij wel, maar de tijd hè, die is daar helaas nog niet rijp voor. Weet je wat, het ligt aan Nederland, Nederland is er nog niet rijp voor’.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Dat komt erbij uit wanneer je zulke
  inzest-smoelen met penisneuzen in
  het nest haalt !

  Like

  • Harry zegt:

   Het is geen usance om vrouwen te slaan , maar ik zou met plezier haar neus met één grote opdonder volledig haar harses in timmeren .
   Wat een secreet !
   Was er ook niet nog een miljoentje zoek of zo ?
   Moet dat ook niet even boven water getoverd worden , of laten we dat maar zo ?
   Op naar meerdere miljoenen ?
   Hoe is het godsterwereld mogelijk ???

   Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad schieten woorden nog steeds te kort voor het feit, dat uitgerekend een verstokte hoofddoektrut met een besmette staat van dienst zich capabel genoeg acht om burgemeester van de hoofdstad van een WESTERS land te worden!
  Ik zei het al eerder: Pure provocatie!

  Like

 9. Jan zegt:

  Ik mag aannemen dat die ballon symbool staat voor de leegte van de PvdA.

  Like

 10. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Like

  • Dr.Kwast zegt:

   http://www.dagelijksestandaard.nl

   Groeten uit Uruguay.

   Buitenlanders kunnen slechts na 10 jaar, na bewezen en aangetoonde positieve bijdrage aan het land, middels een complexe bureaucratische procedure zich laten naturaliseren tot Uruguayaan. Dat is zo ingewikkeld en er zitten zo weinig voordelen aan dat vrijwel niemand dit ooit doet. De zeer kleine minderheid van allochtonen hebben in Uruguay dus geen enkel stemrecht (naar mijn mening een voorbeeld voor Nederland) en blijven derhalve buitenstaanders met beperkte vrijheden om hun mening te kunnen geven, althans dit wordt in beperkte mate geapprecieerd (ontwikkeld).

   Like

   • delamontagne zegt:

    Kijk dat doet mij deugd, zo,n bericht dat bevestigd dat niet overal ter wereld de paspoorten als zoete broodjes over de toonbank gaan, ZOALS IN NL. Ik weet niet of Uzelves Uruguayaan is geworden. Ik zelf moest enige jaren geleden hier in Fr een nw NL-paspoort hebben. Omdat ik 76 jaar geleden niet in NL ben geboren (wel uit NL-se ouders ), kostte mij dit enige mnden voor ik het paspoort kreeg. Ik moest nl ook aantonen dat ik in de jaren ik hier woon, niet Fransman ben geworden.
    Als ik dan te-zelverder-tijd van Mijnheer Joost Niemoller lees, dat hij een “naturalisatie-procedure” van nieuw te benoemn NL-ers te Den Haag meemaakt,( de belachelijke eenvoud ) kunt U begrijpen ik menig “VLOEKJE” heb laten vallen./

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Waarom zou ik mijn mening willen geven als ik in een warm tropisch land zit waar niemand mij lastig valt, het bier iedere dag rijkelijk stroomt, een oceaanbad per dag, veel mooie vrouwen in de omgeving. Geen bezittingen, geen schuld want dan begint altijd de
    hoofdbrekens. Zodra er een dictatuur gevestigd wordt, geef ik mijn mening: dan ben ik weg naar een ander tropisch land.

    Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  Nou Driek ik zag de titel alleen nog maar in mijn postvak In en dacht gelijk dat dat NIEMAND ànders kon zijn dan die gore elastiek trut en jawel hoor… ik ben dus niet de énige die dit denkt…

  en t èrge is dat ik net als jij denk dat nog wel eens wèrkelijkheid zou kunnen worden met als vice burgemeester die Haifi trut die ook bij t Ministerie v Justitie een plaats bekleedde hè Opstelten! Waarom zij tenslotte niet en Demmink wèl, wat jullie!

  Als WIJ onze ‘huishoudens’ zo zouden bestieren als ‘de overheid’ ons land met ONS belastinggeld bestiert, zouden wij naw onder curatele worden gesteld… maar dit gekkenhuis en dat is nog een eufemisme er voor, gezien de dreigende islamisering, rolt gewoon door… ten koste van ons, de normale mensheid… maar ja… met pràten rèdden we het niet, er is een massale revolutie voor nodig en wel NU… en zelfs dan vraag ik me af gààn wij het nog redden met àl die islammers overal in vertakt… gepamperd door de pvda, gl, d66, vvd, sp, cda, cu, sgp enz enz enz…

  ik ben niet optimistisch gesteld… zéker níet…

  Like

  • Scarlatti:Na mijn dringende oproep;2 reacties!!!2 mensen die mee willen naar Den Haag;ik geef het op!Zo ver dus de revolutie!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Scarlatti Bombatti: 18.39. uur, op 17/8. U heeft de juiste politieke kliek genoemd. Maar zolang “hele volksstammen”, op deze BEDRIEGERS blijven stemmen gaat het nog veel meer bergaf! Neen, ook ik ben niet echt positief meer gestemd, ik ben er depressief van!

   Like

 12. Latraviata zegt:

  Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen!!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Helaas beste meneer Driek is het in Nederland, door invloed der roden/socialisten zover gekomen. Maar ik moet er dan bij zeggen, reageerders, dat ook de VVD,D66 en het CDA, volledig hebben meegewerkt aan de UITVERKOOP van NEDERLAND. De ellende begon onder het kabinet van Joop den Uyl, die royaal Turkse en Marokkaanse “gastarbeiders”, een verblijfsvergunning verschafte, en ze ook toestond hun vrouw en kinderen over te laten komen. Daar ging de poort al ver open! Daarna het vuile verraad, door DEB RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, waardoor ONS BURGERS 100duizenden MOSLIMS door de strot werden geduwd. En heel de smerige socialistische kranten, pers en omroepen vermeden het om over deze “RESOLUTIE”, open en eerlijk te schrijven. Het is achterbaks ons opgedrongen. Tevens is daarna door de kabinetten CDA/VVD met medewerking van D66, de poort nog verder opengezet, mede op aandringen van de hypocriete WERKGEVERS, die goedkope loonslaven wensten te krijgen, zodat ze de Nederlandse Henk en Mien konden ontslaan, omdat de ingestroomde massa ongeletterden goedkoper waren. Mensen het is gewoon een GROOT SMERIG COMPLOT, met voorop de politieke JUDASSEN!

  Like

  • Harry zegt:

   Tom , vergeet niet de vakbonden te noemen , die met hun nimmer aflatende looneisen de werkgevers tot een soort radeloosheid hebben gedwongen .
   Eisen van vele procenten per jaar en zo niet dan dreigden ze de boel kapot te staken .
   Je zal maar een familiebedrijf van drie generaties runnen en dan dit soort terreur over je heen krijgen !
   Maar de werkgevers zijn nooit zo stom geweest om op gezinshereniging aan te dringen , dat komt uit de koker van de debielste uyl ooit !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Harry: 19.29. uur, op 17/8. Ik kom uit een gezin van een kleine zelfstandige textielhandelaar. Dat betekent dat ik zeker oog heb, Harry, voor werkgevers, en dan zeker met kleine zakenlieden, die keihard werken om rendement uit hun zaak te kunnen halen. Waar ik over werkgevers sprak, richtte mijn teleurstelling zich vooral op de Multi Nationals, aangesloten bij de grote werkgeversorgansatie.

    Like

  • En nog klimmen Vvd en PvdA weer omhoog in de peilingen;onvoorstelbaar.In wat voor land leef ik toch?Ik ben op mijn hoede voor moslims,maar langzamerhand begint het er op te lijken dat ik dat ook moet zijn voor een groot deel van mijn mede-Nederlanders!

   Like

   • Giny zegt:

    Yvonne van Cleef

    Je hebt helemaal gelijk!
    Als je zo de reacties leest, denk je dat ze al in de starblokken staan!
    Alleen met praatjes kom je er niet, maar dan moeten ze verder ook niet klagen!!!

    Like

   • Tja,Giny,ondanks goede bedoelingen krijg ik het echt niet van de grond,helaas!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Yvonne van Cleef: 19.50. uur, op 17/8. Mijn vader zaliger zei altijd: ” Wees vertrouwd, maar vertrouw niemand”. Ik heb daar veel over gedacht, maar ik begrijp het nu ongeveer. Qua vertrouwen Yvonne, kunnen we beter bij onszelf beginnen. Ik begrijp je teleurstelling, maar vele NEDERLANDERS zijn gestopt met nadenken, en lopen als stomme schapen achter de socialistische media, NOS, en de schrijvende pers na!

    Like

 14. Robbert zegt:

  Alleen PVV en SGP (hoe u er ook over mag denken) verdienen onze steun. Beide partijen waarschuwen al jaren voor de gevaren van de islam ideologie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, zij het dan wat de SGP betreft met de intentie, dat de tirannie van “Het Woord” niet mag worden overvleugeld door de tirannie van de Koran/Sharia!
   Dàt zit er bij ze achter en niets anders; ze waarschuwen heus niet uit humanitaire overwegingen, laat staan met het oog op gelijkberechtiging voor vrouwen en homo’s.

   Like

 15. koddebeier zegt:

  Het blijven lui zonder enige zelfreflectie !! Op handen gedragen door de rooie landverraders !

  Like

 16. wouteenhoorn zegt:

  Ja, je moet toch al erg stom zijn om dit te durven zeggen. Schaamtegeval is haar volkomen vreemd. Maar dat verbaast mij niks.

  Like

 17. Robbert zegt:

  Koddebeier 100 % gelijk. In volgorde van schuld zijn het pvda-d666-gl-sp die er voor hebben gezorgd dat dit soort figuren hier een hele grote vinger in de pap hebben. In iets mindere mate hebben cda en vvd schuld.

  Like

 18. cat zegt:

  Hoogopgeleid? Tja…met zo’n hobby studie’s als sociologie. Dream on maccoro…gaat niet gebeuren. Ga fijn aan je couscous. En hou je bek.

  Like

 19. Fatima Elatik heeft in haar hele leven nog niets wezenlijks gepresteerd. Dat is overigens een pre in PvdA-kringen. Verder is iedere hoofddoek afzichtelijk, maar zij draagt echt een walgelijk exemplaar. Een echt gitzwart fundamentalistisch ISIS exemplaar. Het tekent waar zij voor staat. De invoering van het kalifaat en de onderwerping en zonodig afslachting van de oorspronkelijke Nederlanders.
  Zij is ook het bewijs dat de import van hard fokkende islamitische inteeltbarbaren een onbezonnen en roekeloze daad is en dat de democratie een riskant systeem is dat op zijn best enigszins kan functioneren in een cultureel en etnisch homogene, eendrachtige samenleving…

  Like

 20. lucky bee zegt:

  Fatima Elatik is een Marokkaan in Nederland, ze is een onderdaan van de Sultaan van Marokko . Smijt ze per post naar haar Sultaan terug. Maar eerst haar nederlandse paspoort afpakken.

  Like

 21. joopklepzeiker zegt:

  Je zou het de 020 ers bijna toewensen

  Hebben ze er eigenlijk niet al heel lang om gevraagd ?!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jawel, echt wel, maar vergeet niet dat 020 wèl de hoofdstad van dit land is.
   En dan zou, waar ZIJ om gevraagd hebben, mede op ONS afstralen. Niet zo fair, wèl?
   Trouwens, Ik stel me zo voor, dat het voor jou ook af en toe wel pijnlijk moet zijn: Aboutaleb als burgemeester van Rotterdam.
   Maar die kopvoddentrut aan het bewind slaat echt àlles!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Stemmen heeft consequenties !

    Maar wie heeft nu eigenlijk die deur wagenwijd opengezet ?

    En wie heeft er 60 jaren lang op dezelfde deur wachters gestemd ?

    En wie heeft er 30 jaren achterover geleund met de houding van het zal mijn tijd wel duren omdat ze te lui en te dom waren om zich in de materie te verdiepen en het veel gemakkelijker was het slinkse dogma aan te hangen en als een stelletje idioten maar na blaten wat ze voorgeschoteld kregen.

    Dus ik kan mij er echt niet zo druk over maken, we willen immers toch een dictatuur der domme meerderheid, de collectiviteit der halve zolen.

    Pas je aan vertrek of vecht !

    Ik ben maar een heel eenvoudige reiziger in de trein van de gebeurtenissen die voor een raam zit en het landschap voorbij ziet trekken en zijn ziel in lijdzaamheid bezit .

    En dat dan weliswaar met volle aandacht want het begrip dat het geciviliseerd zou zijn om een geciviliseerde samenleving vrijwillig en met opzet naar de kloten te helpen door middel van o.a de ongebreidelde import en verspreiding van primitieve achterlijkheid is bij mij nog niet doorgedrongen.

    Het degeneratieve proces van we zijn allemaal gelijk dus individuele vrijheid en collectieve verantwoording is in volle gang en niet meer te stoppen op democratische wijze, het proces zal zijn loop moeten hebben.
    En naar mijn inschatting eindigen in een collectieve vrijheid en een collectieve verantwoording !
    Een soort van fascistische technocratische dictatuur, waar de ene gelijke meer gelijk is dan de andere !
    Waarin de technologische en vooruitgang van kennis en niet te vergeten de informatie voorziening verborgen wordt gehouden voor de goegemeente en alleen gedoseerd zal worden toegepast en losgelaten op de goegemeente geheel in de lijn van de maakbare samenleving, de nieuwe religie !
    Voor velen een zegening voor sommigen een gruwel.

    Verder het geneuzel in de minieme stad staat voorheen bekend onder de naam het verenigd koninkrijk der Nederlanden ( dat van voor de grote uitverkoop ) welk maar een heel klein deeltje is binnen de verenigde westerse alliantie heeft niet in het bijzonder mijn aandacht, daarvoor is het gebeuren veel te groot !

    De evolutie der mensheid is geen lineair proces maar meer een golfbeweging waarbij we nu met zijn allen als idioten vrijwillig een golfdal inrennen.
    Zeg maar een soort van lemmingen.

    Maar trek je het niet aan, ik ben maar een objectieve pragmatische realist een soort van mentale ziekte in deze tijden.

    Like

  • Joop je moet goed nadenken wat je zegt man,als de echte Amsterdammers het voor het zeggen zouden hebben had het nooit zo ver gekomen man!!

   Like

 22. delamontagne zegt:

  Dr.Kwast zegt:
  17 augustus 2014 om 19:03
  ………………..
  Ik begrijp nu dat ,t artikel van ene Heer Gert Jan Mulder is.
  Wat ik over paspoort-verlenging voor NL-ers in buitenland schreef, wordt door hem op een wel heel byzondere manier vertolkt. Ben dus niet de enige die er zo over denkt.
  Klein stukje uit artikel ( de hele inhoud……………..http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/paspoortverlenging-voor-de-nieuwe-paria-s
  Paspoortverlenging voor de nieuwe paria’s (NL-ers in buitenland ….)

  Aan volstrekt kansloze gesluierde gevallen en in soepjurken verkleedde haatbaarden staat de ambtenarij rijendik te dringen om die mensen, die waarschijnlijk heel erg lang geen positieve bijdrage zullen kunnen leveren aan de Nederlandse economie en maatschappij, zo snel als mogelijk is de Nederlandse nationaliteit en het Nederlandse paspoort in hun handen te kunnen drukken, maar voor enkele honderdduizenden Nederlanders in het buitenland maken wij het zo – derde wereldland- moeilijk mogelijk.
  …….
  Ik was er enkele uren strontziek van, vooral ook, nadat ik op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zag, dat Frans Timmermans eergisteravond -in plaats van zijn energie te besteden aan het behartigen van de belangen van onnozele – steeds meer derde wereldland achtige – autochtone Nederlanders die zich alles aan laten leunen- Nederlands elftal voetbal zat te kijken met Arabische ambassadeurs. [2]
  Toen brak mijn klomp.
  Krijg zojuist van een Twitter-vriendin de suggestie om aan te geven DAT IK MOMENTEEL OP JIHAD BE , en hen vriendelijk vraag of ze Inshallah (إن شاء الله) een nieuw paspoort kunnen opsturen. Goede kans dat het lukt.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb dat artikel nog weer eens doorgelezen en kom niet bij van ,t lachen. Zoals die Mijnheer dat beschrijft. Heb dergelijke dingen min-of-meer ook meegemaakt, vandaar. WAT IS NL TOCH EEN VERSCHRIKKELIJK bureaucratisch land, VOORAL voor de oorspronkelijken.
   Moeite waard dit hele artikel op deze site over-te-nemen………….

   Like

 23. Henk.V zegt:

  Mooie karakterschets, Driek!!

  Like

 24. fleckie zegt:

  ‘INFILTRATIE in de POLITIEK, ‘ IEDER IS EEN GOUDEN ARMBAND’ pag.126, uit h.boek v.ST..BRAAM,…”Een zoektocht naar TURKS- EXTREEM RECHTS’,
  Wolf in PROGRESSIEVE BUURTPARTIJ- Een WOLVENPOOIERin het CDA. BASBUG roept de Wolven op POLITICUS te worden- PvdA-deelraadslid belandt in POLITIEDOSSIER – CDA-CUYK Steekt kop in het zand-Beverwijkse -PvdA-er wint kort geding-PvdA-AMSTERDAM wacht wel op het boek…………………’Wij Turken worden hier op allerlei manieren aangeduid.Ze hebben het over migranten,allochtonen,etnische minderheden,moslims en noem maar op.Geen van deze termen dekt echter de lading.De Turkse. federatie heeft enige jaren geleden gekozen voor de term ” Europese Turken”. Deze benaming willen we gemeengoed maken.Er zijn groeperingen die over” Europese moslims” spreken.Daar zijn we ook op tegen.Wij zijn EERST TURK,dan pas wat anders’………..Op het podium staat Ahmet Ceyhan,vice-voorzitter v.d.turkse federatie.Op 18 mei 1996 spreekt hij in een zaaltje in OSS.Die dag richten Turken een nieuwe vereniging op………..
  Ceyhan IS OOK POLITICUS.Hij zit immers in de deelraadslid GEUZENVELD/SLOTERMEER in AMSTERDAM,als afgevaardigde van NIVO,een progressieve buurtpartij……………’ Ieder van ons,Europese Turken,is voor ZIJN VADERLAND. TUEKIJE een gouden armband..’ Een armband toont echter zijn schoonheid pas als hij wordt gedragen.Er zijn diehonderduizend Turken in Nederland,en daarmee vormen we de grootste minderheidsgroep.Toch hebben we geen enkele vertegenwoordiger in het PARLEMENT.De gouden armband is hier ONZICHTBAAR. de oorzaak is onze onderlinge verdeeldheid.In het belang van onze gemeenschap en ONS VADERLAND TURKIJE dienen wij, Turken,onze meningsverschillen aan de kant te zetten.We moeten ze intern oplossen en naar buiten toe EEN EENHEID VORMEN.Pas dan kunnen we ONZE WERKELIJKE KRACHT TONEN………..Met enige afgunst wijst Ceyhan erop dat er drie Marokkanen in het parlement zitten,’ terwijl er minder Marokkanen dan Turken in Nederland wonen’………..Ceyhan adviseert de kunst af te kijken v.d.GRIEKEN.’ Via de Griekse gemeenschap in Amerika oefent Griekenland grote invloed uit op de Amerikaanse politiek,tot in het Congres toe’,zegt hij.” Daarmee weet Griekenland gedaan te krijgen dat de militaire en economische hulp aan Turkije beknot wordt.Ze gebruiken daarvoor .non-issues als de Koerdische kwestie en de mensenrechten. Zo’n zelfde invloed moeten we in de Europese landen krijgen.Daarom is het belangrijk dat er Turken actief zijn BINNEN DE NEDERLANDSE POLITIEK.et hoeven niet perse mensen van onze federatie te zijn.Ieder die voor de goede zaak werkt,verdient ONS ALLER STEUN’.
  Gastspreker Derman Ozalp,in OSS aangekondigd als een professor die voor deze gelegenheid is overgekomen uit Duitsland,is het met Ceyhan eens.Maar,waarschuwt Ozalp,niet elke Turk is geschikt voor het parlement.’Ook in het Duitse parlement zit een zogenaamde Turk’ zegt Ozalp.Hij doelt op Cem Ozdemir v.d.grunen/Bundnis’90, het enige Duitse parlementslid van Turkse afkomst. ‘Hij noemt zichzelf Turk,maar het enige wat hij doet is het Turkse volk en Turkije zwartmaken’,vervolgt Ozalp.’Daarbij verwijst hij naar de MENSENRECHTENSITUATIE.Nou,zulke Turken kunnen ons estolen worden.Wat we nodig hebben zijn ECHTE TURKSE POLITICI,die zoals de heer Ceyhan al aangaf,DE BELANGEN VAN ONS VOLK en VADERLAND VOOR OGEN HEBBEN’…………..Hoe is Ahmet Ceyhan deelraadslid in de Amsterdamse wijk Geuzenveld/Slotermeer geworden? Nota bene voor NIVO,een progressieve wijkpartij? Februari 1997 leggen wij deze vraag aan Hans Staphorsius en NIVO-fractievoorzitter Inge Willems van Beveren.Samen met Ahmet Ceyhanvormen ze de NIVO-raadsleden in Geuzenveld/Slotermeer.
  Hans Staphorsius en Inge Willems van Beveren herinneren zich dat Ahmet vertelde dat hij lid van GROEN LINKS is.’Dat was een aanbeveling om hem in de partij op te nemen,’ zegt Staphorsius.Ze hebben niet gecheckt of Ceyhan lid is van GROEN LINKS.WAARSCHIJNLIJK WAS HIJ DAT NIET.Ad Harrewijn,voorzitter Groen Links,weet dat Ceyhan in maart .1997 GEEN lid is,en voorzover Harrewijn kan nagaan,nooit lid is geweest.’Binnen GROEN LINKS kent NIEMAND hem.We hebben de indruk dat hij onze naam gebruikt’,zegt Harrewijn………..Ceyhan zegt desgevraagd:’Ik was anderhalf a twee jaar lid.Waarom van Groen Links?Omdat die partij veel aandacht schenkt aan buitenlandse mensen. ‘ hij zegde het lidmaatschap op’omdat ik geen tijd had om actief te worden’…………Tijdens deverkezingscampagne v.d. Stadsdeelraad werd in Geuzenveld/Slotermeer een Turkstalige folder verspreid.Ceyhan,aldus de folder’is momenteel voorzitter van het Turks kultureel centrum,enterend vice-voorzitter v.d.adviesraad voor Turken binnen desemende Amsterdam.Daarnaast is hij werkzaam als beambte bij de PTT.Hij is de Turkse kandidaat v.d.partij NIVO voor een plaats in de stadsdeelraad van Geuzenveld/Slotermeer.Onze kandidaat heeft tot nu toe in al de functies die hij heeft bekleed,onze mensen op uitmuntende wijze gediend,en we zijn ervan overtuigd dat hij dat ook in de toekomst zal doen.Met het oog op de vrede en de veiligheid van ons stadsdeel is het essentieel dat hij in de raad komt.we zijn ervan overtuigd dat via zijn inzet deze vrede en veiligheid er OOK WERKELIJK ZULLEN KOMEN.Wat wij daarvoor moeten doen is het vakje bij zijn naam op het stembiljet rood maken.Geen enkele andere partij in ons stadsdeel heeft een TURKSE. KANDIDAAT(…)’.Gek genoegontbrak op de folders een afzender………..Op 2 maart 1994 kwam Ceyhan met voorkeurstemmen in de raad.Inge van Beveren:’Ahmet Ceyhan deed zijn mond zelden open.We hebben hem vaak onze hulp aangeboden bij zijn werk,zoals het lezen v.d.stukken.Maar daar ging hij nooit op in.Hij had altijd een smoesje klaar om op afstand te blijven.Hij meldde zich vaak af bij voorvergaderingen’…………….Als we vertellen dat Ahmet Ceyhan actief aanhanger v.d.GRIJZE WOLVEN IS,STAART DE FRACTIEVOORZITTER VOOR ZICH UIT.Ze haalt een ontslagbrief tevoorschijn.’ vanwege zijn inactiviteit hebben we al in1995 geconstateerd dat Ceyhan maar het beste zijn ontslagkon indienen.Dan zei hij:’Ik wil nu niet beslissen,maar eerst overleggen’.’Met wie dan?Met je vrouw’? Vroegen we.Ceyhan beaamde dat.Maar in 1996 kwam de echte overlegpartner aan het licht.Eyhan zei:’ Ik moet overleggen met mijn collega,het TURKSE CDA-
  RAADSLID in BOS en LOMMER’. Willems v.Beveren vervolgt:’Toen Ceyhan zes maanden niet op de raadsvergaderingen verscheen,hebben we hem begin maart 1997 een brief gestuurd waarin we een termijn stelden voor zijn vertrek.Die brief heeft hij nog niet ondertekend………..Weet de fractievoorzitter met welke activiteiten Ceyhan zich in haar stadsdeel bezighoudt?Daar heeft hij nooit over gesproken.WEl bleek dat hij contacten heeft met een moskee in de Johannes Poststraat’,antwoordt Willems v.Beveren. De Mescid -i-Aksa-moskee. ‘We werden daar uitgenodigd voor een maaltijd.Ik ben er twee keer geweest.Toen merkte ik dat Ceyhan daar bekend was’,April 1997 Raakt NIVO VERDER IN DE PROBLEMEN.Ahmet Ceyhan heeft laten weten niet meer namens de NIVO,maar ONAFHANKELIJK in de deelraadslid te willen blijven. Zo is de NIVO een ZETEL KWIJTGERAAKT.In de vergadering van 1april verklaart Ceyhan/’ ik voel meniet meer thuis in deze fractie.Mijn manier van oppositie is niet overal tegen te stemmen’.
  In het wijkkrantje de WESTERPOST zegt Ceyhandat zijn achterban hem gevraagd heeft om onafhankelijk verder te gaan……..A.Ceyhan ontkent desgevraagddat hij GRIJZE WOLFis.’Ik ben geen aanhanger v.d.MHP en van geen enkele andere partij in TURKIJE’,zegt hij in zijn woning te A’dam met een rijtje ULKUCU-boeken in de kast.’Ik hen niks met TURKIJE te maken.Ik woon in Nederland .Ik ben VOOR integratie met behoud v.d.eigen identiteit.Wat is erop tegen om je cultuur te behouden? Nederlanders zijn ook trots op Volendam.Ik ben niet politiek,maar sociaalcultureel bezig.Dat wil zeggen dat ik probeer de PROBLEMEN v.d.TURKEN IN NEDERLAND op te lossen,zoals de problemen van jongeren die geen. Goede communicatie met hun ouders meer hebben.Ouders moeten hun kinderen goed begeleiden om te voorkomen dat ze tussen twee culturen verscheurd raken’. …Ceyhan is nerveus en esplanaden.Het gesprekje blijkt vermoeiend.’ Ik ben vanwege persoonlijke redenen bij NIVO weggegaan,’zegt hij,om zich even later te corrigeren:’O,nee!Er warenook politieke problemen.NIVO was altijd overal op tegen’.#########################################################################

  Like

 25. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ancient Chinese curse say, May you live in interesting times.

  Like

 26. De Koekoek,
  De koekoek is een vogel die z’n eieren legt in het nest van andere vogels. Zodra het koekoeksei open gebarsten is, begint de jonge koekoek de jongen van zijn pleegmoeder over de rand te kieperen, dus uit te roeien tot hij als enige overgebleven is.
  Waarom doet mij dit toch denken aan de islam?

  Like

 27. Jade zegt:

  Mijn vertrouwen in de politiek is inmiddels dusdanig beschadigd,
  dat het mij niets zal verbazen, dat die neus de functie gewoon krijgt.
  De slogan:” Kijk ons eens multicultureel zijn” is immers nog steeds van toepassing.
  Jaren geleden kwam men al tot de conclusie dat de multiculti-samenleving
  mislukt was, maar in plaats van het gas uit te draaien, staat de soep nog
  steeds op het vuur, en zij begint steeds harder te pruttelen.

  Like

 28. Willem Schröder zegt:

  Dat verschrikkelijke wijf wat geboren is uit neef en nicht, lijkt met die snavel tussen haar ogen en mond meer op een gemene visarend dan op een mens.
  Als politicus is ze al niet gelieft laat staan als dat burgemeester gaat worden van onze hoofdstad van ons land,dat mag echt niet gebeuren daarom ben ik er voor dat de inwoners hun eigen burger vader kiest.
  Ik snap niet waar die kakkerlak de brutaliteit vandaan haalt ,dat zal wel komen door die aangeboren schizofrenie.

  Like

 29. Kortom dat wijf is,en is staat voor islamitische satan, moet gewoon opkalefateren !!

  Like

 30. Dr.Kwast zegt:

  Als de burgers van A’dam mogen kiezen heeft ze de buit al binnen.

  Like

 31. Harry zegt:

  Wie de foto van dat wijf bekijkt moet toch toegeven dat ze van de zijkant een hoog Bonfire gehalte heeft , U weet wel, -helaas wijlen- dat paard van Ankie van Grunsven .
  Nou bekruipt me toch de vraag of haar vader niet ook iets met een paard geprobeerd heeft , anders krijg je toch niet zo’n resultaat ?
  Niks is die lui te gek tenslotte .
  Aan de hoeven ontsnapt …………..
  Krijg je Fatima …………..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Haar vàder? Haar móeder dan!
   Denk na, Harry: Iedereen weet toch, dat, door onze biologisch/antropologische natuurwetten het móederschap aan geen twijfel onderhevig is, nietwaar?
   Iedereen weet wel zo ongeveer, waar Fatima uitgerold is, al is het de vróedvrouw maar geweest, die het weet.
   Maar de vader……Tja, dat is een andere zaak, Amice…..Tenzij door bloed-of DNA-onderzoek valt dat nooit met zekerheid te zeggen.
   Wel waar ze uitgekomen is, zoals gezegd, maar niet, hoe ze er ín gekomen is…..
   Daarom zitten jullie, mannen ook altijd direct in de gordijnen bij vermeend overspel en daarom kan de vrouw dan altijd meteen ‘óprotten.’
   Allemaal onzekerheid, mijn beste……
   Misschien had Moeder Ela(s)tiek wel een onbedwingbare nieuwsgierigheid naar hoe het nou zou zijn met een èchte hengst, wet jij veel…..!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Zou een rots de moerdrol kunnen vervullen want ik heb zo nu en dan wel eens de indruk dat er eentje eronder vandaan is gekropen, blijf de vraag over of het vreemdgaan met een rots halal is of niet.

    Like

 32. Jean zegt:

  Is die mosseltrut nog niet richting zandbak gestuurd?
  Waar wordt op gewacht? Eerst rellen en geweldplegingen door de aanhangers van die perverse pedofiel?
  Goed bezig in Den Haag de verzamelplaats van leeglopers en profiteurs.
  In Brusselallabath loopt het de spuigaten uit met verzameling klootzakken, daar zitten 6 regeringen, 7 parlementen, 1 EU misdaadorganisatie en een klaplopersfamilie samen met 65% perverse pedofiel aanhangers, een stad om nooit naar toe te gaan, daar is ook echt niets te zien alleen een klein brusselaartje die op de Vlamingen staat te zeiken, geen blik waard net zoals die leeglopers en klaplopers geen blik waard zijn.

  Like

 33. peterselie1 zegt:

  De provocatieve Marokkaanse stoephoer Fatima Elatik koestert de wens om burgemeester van Amsterdam te willen worden. Niets anders dan een provocatie aan het adres van autochtoon Nederland.

  Elatik is doelbewust bezig en ligt op koers om haar steentje bij te dragen aan het kalifaat. Zoals de meeste gut und linksmenschen, welke de ware intentie van de islam gewoon niet kunnen of willen begrijpen is een discussie met dit perfide moslimwijf gewoon onmogelijk.

  Like

 34. Kraftavilqa zegt:

  Ik kan nooit een afbeelding van fatima elatik zien zonder automagisch het geluid van een hinnikend paard te horen. Kan iemand aub fatima uit ons lijden verlossen?

  Like

 35. Pingback: DE BRUTAALSTE TRUT VAN NEDERLAND | fatimaelatik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s