FOTOSHOPPER ELATIK

Screenshot 11

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op FOTOSHOPPER ELATIK

 1. Wim Peters zegt:

  God bewaar deze mooie stad voor dat ,,varken,,!!

  Like

 2. manna zegt:

  amsterdam 2050

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Hèt wereldbeeld van islam dat je overal aan treft tegenwoordig FOTOSHOPPER ELATIK http://wp.me/p1O7aM-hQx @wordpressdotcom

  Like

 4. De laatste keer dat ik ‘r in de stad tegenkwam reed ze in een dure zwarte Audi met four-wheel-drive-allure. Helemaal PvdA!

  Like

 5. Giny zegt:

  Nog vergeten een grote zak met geld op haar rug te binden, maar hij is erg leuk!!!

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  @David_Cameron A’dam Capital City AFTER FATIMA ELATIK gets her way so be warned! @geertwilderspvv http://wp.me/p1O7aM-hQx @wordpressdotcom

  ook nog maar even aan David Cameron gestuurd naar aanleiding van zijn verhaal dat de straten van Engeland wel eens ingenomen zouden kunnen worden door isis

  @geertwilderspvv 2 little 2 late? @David_Cameron Britse straten zouden ten prooi kunnen vallen aan IS, waarsc… http://www.standaard.be/cnt/dmf20140817_01219685?_section=61209715&utm_source=standaard&utm_medium=newsletter&utm_campaign=ochtendupdate&&M_BT=253114349173

  Like

 7. bobzelf zegt:

  ik zal hem effe naar de P.v.d.A doorsturen,

  voor hetzelfde geld hebben ze deze foto gemist,

  dat willen wij toch niet,

  geniale foto , exacte copie van BEIRUT !!!

  whahahaha

  gr. bob

  Like

 8. Dot zegt:

  Grote neus, grote bek, grote …

  Like

 9. cat zegt:

  Dit soort “hoogopgeleide” moslima’s met een te grote ego en een IQ niet groter dan haar schoenmaat aan goede “jobs, door links !@ dank u pvda en sp (Salafistische Partij?) Enz. Ik zie hen als verraders. Zij zijn de schuldigen.

  Like

 10. rinus zegt:

  Dit wijf is toch wel zo ontzagwekkend lelijk, dat het me niet zal verbazen dat ze een hoofddoek draagt omdat ze kaal is.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Het prototype van een PvdA lid, anno 2014! Deze eens fatsoenlijke partij, is vanaf 1968 stelselmatig gekaapt, door suf gerukte NIEUW LINKS figuren, verstokte marxisten, en atheïstische cultuurrelativisten. Deze PvdA is verworden tot een kliek LANDVERRADERS van de eerste orde!
  Wat ben ik blij voor de “oude fatsoenlijke Willem Drees”, dat hij deze ROTZOOI niet meer heeft mee moeten maken. Drees sr, de laatste sociaal-democraat, met een zuiver hart en geweten!

  Like

 12. bigljohn zegt:

  De nobele politiek van de PvdA en Willem Drees werd omgevormd naar Pvd-Sharia. De foto, een toekomstbeeld van Amsterdam. Waar jihad strijders, vrouwenhandelaren en drugshandelaren zich kunnen uitleven. Een stad waar letterlijk koppen rollen. Wat wij een chique buurt noemen, zo noemen voornoemde figuren deze ruines als hun chique leefomgeving !

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Tom die Drees is op zijn oude dag nog UIT de Pvda gestapt omdat hij het toen al niet meer kon aanzien.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @louis-portugal: 00.00. uur. Dat klopt Louis. Daarop heeft zijn zoon Drees junior DS 70 opgericht, als ik mij goed herinner. Maar de “oude Drees”, is voor mij altijd een toonbeeld van fatsoen gebleven.

   Like

 14. Avidia zegt:

  Nog nooit zo’n lelijk mens gezien, het is gewoon een lelijke heks met kapsones, ze denkt dat ze heel wat is, onderkruipsel, over het paard getild rot wijf..Zo lelijk als de nacht uitwendig en inwendig, teiltje!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s