“Kiss my fucking ass” moslimknuffelaar Van Aartsen en de rest van die bende slappe losers in Den Haag

Screenshot 16

(Door: Erik60)

Wat de fuck is er nu toch aan de hand in onze mooie stad van vrede en recht? Moslimknuffelaar van Aartsen is terug en zie: hij heeft zijn geliefde bende moslims die de stad al jaar en dag treitert weer eens omarmd.  En welke bende omarmt hij? Juist, de Isis-aanhangers, die volgens de linkse zwakke media maar het werk is van een bende gefrustreerde jongeren. Fuck die slappe leugenachtige media met hun slijmende artikelen en reportages naar die extremisten toe. Mensen die het zat zijn en gaan protesteren tegen het geweld, de angst en de sluipende indoctrinatie die via alle kanalen wordt doorgegeven, worden weggezet als rechts-extremisten. Hoe gek wil je het nog hebben in dit land.

Ja, en het kan nog gekker. Een Nederlandse vlag dragen is volgens sommigen al een provocatie. Ja mensen, de PvdA is nu echt helemaal de weg kwijt. Deze bende antisemitische landverraders vindt een Nederlandse vlag tonen in ons eigen Nederland al een provocatie. De Isis-vlaggen van een bende lustmoordenaars tonen is geen provocatie. Ik vraag me eigenlijk af of politici die zoiets zeggen geen schaamtegevoel hebben? Zelfs van Aartsen kent geen schaamtegevoel omtrent zijn struisvogelgedrag.  Maar schaamte kent blijkbaar niemand meer in Den Haag. Op landelijk niveau zijn ze ook al lang de schaamte voorbij. Onze ouderen worden gedumpt en aan hun lot overgelaten en wij, de hardwerkende burgers, worden volledig door dit kabinet uitgeperst ten gunste van hun losers-vriendjes die hier al jaren wonen en de Nederlandse taal nog niet eens machtig zijn. Hoe kunn je dan werk vinden? En niemand, maar dan ook niemand die daar iets aan doet? Ze zeggen wel dat ze er iets aan doen. Maar ik geloof er niks van.  Ik zie te veel haatbaarden overdag in soepjurken rondlopen die te lui zijn om te werken. Hoe ik dat weet? Ik sta in ploegen en dan ben ik overdag nogal eens thuis. Als je dan eens gaat wandelen of fietsen, zie je genoeg. En er komen er steeds meer binnen. Steeds meer van die haatbaarden komen hier naartoe. We zijn nu al het rioolputje van Europa en binnenkort de beerput van Europa. Met dank aan het beste kabinet van na de oorlog. Maar we zouden nu al kunnen spreken van het slechtste kabinet van voor de oorlog. Want als deze struisvogelpolitiek blijft voortduren en zij steeds maar partij blijft trekken voor een bende nutteloze losers die nog steeds in de middeleeuwen leven, zal eens de bom barsten.

En de bom is al stilaan aan het scheuren. Je mag er verdomd van overtuigd zijn dat de Isis-aanhang de beslissing  van Van Aartsen om de demonstratie op 20 september te verbieden en de mensen weg te zetten als rechts-extremisten als een overwinning claimen. Dus het gezond verstand is bij veel politici niet aanwezig. Geert Wilders waarschuwt er al jaren voor en steeds werd hij weggezet als racist. Maar hij zag het aankomen wat er nu speelt en dat zal er niet op verbeteren door het weg met ons beleid waaraan onze huidige politici doen. Dus zeg ik: kiss my fucking ass tegen Van Aartsen en  de rest van dit onbenullige kabinet. Fuck you all, losers!!

Screenshot 15

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op “Kiss my fucking ass” moslimknuffelaar Van Aartsen en de rest van die bende slappe losers in Den Haag

  1. lucky bee zegt:

    Daar om willen de VVD ers net als de PvdA ers dat onze gemeenten nog zieker word; niet genoeg dat de Lofti Band nog groter wordt maar dat de door chromosoom invaliditeit nog groter wordt. Ze zijn gemakkelijker te beinvloeden.Downsyndroom,ADHD , Dislectie en Autisme , En vele van ze leven veel korter als gezonde mensen.

    Like

  2. Sjaak zegt:

    ZO IS HET Erik 60 !

    DE ISLAMKRUIK GAAT ZOLANG TE WATER
    TOTDAT HIJ BARST !

    Like

  3. Jean zegt:

    Maar een antwoord op: Kies geen linkse smeerlappen koop geen linkse kranten en kijk niet naar linkse zenders.
    Ik weet het, “dan blijft niets over”, jammer maar helaas de linkse smeerlapperij de moslimknuffelaars zullen eerst uitgeschakeld moeten worden voor er verandering komt.
    Nu zullen sommigen zeggen, ja maar burgemeester is wel benoemd door die door niemand verkozen handjeszwaaier, so what, die er ook uit en snel overschakelen naar een republiek een win win situatie voor de burgers, dan pas komt er welvaart, vrijheid, veiligheid en leefbaarheid mits ook dat moslim voddengedoe richting zandbak gestuurd wordt en afscheid genomen wordt van die EU misdaadorganisatie “de oorzaak van alle ellende in Europa”.
    Ik zie het al voor me, een tof land waar ouden van dagen rustig kunnen wandelen, onze dochters zich vrij kunnen bewegen zonder uitgescholden te worden voor hoer onze kinderen weer een veilig perspectief hebben en niemand angst moet hebben op de openbare weg voor beroving of molestering door onderontwikkeld straattuig.
    Wij in Vlaanderen zullen die richting opgaan, zeker weten want wij zijn heel dat misdadig profitariaat en die linkse rotzooi incl. dat gewelddadig moslimgedoe spuugzat, Vlaanderen zal nog meer naar rechts gaan.

    Like

  4. Vederso zegt:

    Wat nu te doen? Fjordman stelt: allereerst proberen de schade te beperken en zoveel mogelijk proberen te herstellen. Dit betekent: de grenzen dicht en het Verdrag van Schengen opzeggen. Pas dan kunnen we kijken wat we aan de 3i’s gaan doen.

    Like

  5. Harry zegt:

    Prima verhaal van Erik60 !

    En als ik dan lees dat de VVD deze week op 28 zetels gepeild is , dan houd ik mijn hart vast voor het benul van onze landgenoten .
    Die uitkomst is dan gebaseerd op een passende ontvangst van de slachtoffers van een ramp in een gebied waar dat vliegtuig helemaal nooit overheen had mogen vliegen ?
    De gemaakte fout wordt niemand aangerekend , maar de overheid krijgt wel de veren voor de afwerking van het drama ?
    Vreselijk natuurlijk voor de slachtoffers en de nabestaanden dat dit heeft kunnen gebeuren .
    Maar diezelfde VVD doet geen ene moer aan de bedreiging van MILJOENEN LANDGENOTEN DOOR DE ISLAM ! Als het niet snel verandert vallen er nog MILJOENEN SLACHTOFFERS !
    Laffe corrupte rotzakken !
    NUL zetels zou godverdomme nog veel te veel zijn !

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Harry: 15.54. uur. Harry, zolang de achterlijke zombie-bevolking van Nedrigland, blijft stemmen op de nepliberalen van de VVD, gaat het niet GOED KOMEN met Nederland. Stomme schaapjes bé,meh, we willen geen verandering meh, want we winden ons meer op over: “Geer en Goor” meh, en over “jouw vrouw en mijn vrouw, meh, zodat WE MEH,MEH, vooral niet zelf hoeven na te denken! Het is om te janken, Harry. En de Nederlander de straat op? woehahahaha, dan moet eerst het vreten op zijn.

      Like

  6. DonnaDolce zegt:

    Helemaal me eens, Erik…

    Like

  7. Driek zegt:

    Wee mooi neergeschreven meneer Erik. Inderdaad, zoals u schrijft: Als je dan eens gaat wandelen of fietsen, zie je genoeg. En er komen er steeds meer binnen. Steeds meer van die haatbaarden komen hier naartoe.

    Ik fiets een eind in de rondte en ik zie er steeds meer, het lijkt wel een verdubbeling vergeleken met een paar jaar terug. Ik heb er een zwaar hoofd in. Dat komt met figuren als een van Aartsen nooit meer goed.

    Like

  8. DonnaDolce zegt:

    Uiteraard mee eens 😉

    Like

  9. Frans Brassens zegt:

    Nou Erik, ik weet niet of je dít al las (en ook niet of het ergens anders hier al staat), maar kijk eens aan, die burgemeester heeft toch heus hart voor zijn burgers hoor!

    VEERTIG HUIZEN IN DE Haagse SCHILDERSWIJK ONTRUIMD
    na brand.
    Dat lezen we in de kranten. Zaterdagavond was er een brand in een parkeergarage.
    Er zijn twéé auto’s uitgebrand. Andere auto’s hebben rook- en roetschade. Er zijn geen gewonden gevallen zegt de brandweer.
    Uit voorzorg zijn de woningen om de garage heen ontruimd. De brandweer heeft het vuur onder controle.
    Maar DÁN !!!!!!! Maar DÁN !!!!!!! ……………………

    “BURGEMEESTER JOZIAS VAN AARTSEN KWAM OP HET INCIDENT AF EN MAAKTE EEN PRAATJE MET DE BEWONERS”.
    ___________________
    Commentaar, iemand?

    Like

  10. tjonge zegt:

    hear hear !

    Like

  11. Jade zegt:

    Weer mooi geschreven, geheel eens met dit artikel…

    Like

  12. Lazlo zegt:

    Mooi geschreven wederom Erik..er zijn velen die je frustratie delen..todat Nederlanders zich verenigen zal de rot door blijven gaan…Helaas zijn te veel (waaronder de media en politiek) te verankerd met het ‘progressieve’ gedachtengoed..(en lafheid.)

    Like

  13. lucky bee zegt:

    DIT IS DE WIL VAN GOD,EN HIER UIT ZAL NOOIT NEGATIVE RESULTATEN KOMEN.

    Like

  14. Erik,my ass mogen die nsb,ers nog niet eens kussen,al hadden ze het graag!Maar schijnbaar ziet de Nederlandse bevolking het graag zo,want wil je iets veranderen zul je toch eerst deze landverraders-regering moeten laten opstappen!Maar als je vraagt aan de bevolking om met 100.000 man naar Den Haag te lopen[het moet tenslotte niet lachwekkend,maar indrukwekkend worden,krijg je zegge en schrijven 2 reacties van mensen die mee willen.Ziet u ons met ons drietjes al staan;de drie van Den Haag!!!!So be it!Ze bekijken het verder maar!

    Like

  15. jowitteroos zegt:

    Jammer dat er op de tegendemo in de Schilderswijk tegen ISIS van Pro Patria geen Israel vlaggen mochten wapperen,………………………dit is Nederland ook!!! ( overigens is er ook een FB pagina van Pro patria met de Nazi Adelaar!!))

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      @jowitteroos

      Eerlijk gezegd heb ik bij dat hele “Pro Patria” geen fijn gevoel… En dan druk ik me eufemistisch uit.

      E.J.

      Like

    • Theresa Geissler zegt:

      @Jowitteroos, 17.59u: Ja, maar Jo: Over de Israëlische Vlag-kwestie hebben we het toch al uitgebreid gehad:
      Dat hangt nu eenmaal van het thema van de demonstratie af.
      Anti-Islamdemonstraties kunnen verschillende achtergronden hebben: Deze had een Nationalistische achtergrond – Het partijdige optreden van de overheid/ politie ten nadele van de autochtone Nederlanders. Daar heeft geen enkele buitenlandse vlag wat bij te zoeken, dus ook de Israëlische niet. -De Princenvlag is, historisch gezien, wèl Nederlands.
      Een anti-Islamdemonstratie kan ook de midden-oostenkwestie als thema hebben; dàn is de Israëlische vlag méér dan welkom.
      Nu geef ik heus wel toe, dat Pro Patria waarschijnlijk niet gauw een demo met een dergelijk thema zou organiseren, maar met déze achtergrond kon men het op zichzelf eens zijn. Dus dan is het logisch, dat het profiel van die achtergrond voor één keer duidelijk en ondubbelzinnig wordt uitgedragen, zonder ‘verwatering.’
      Denk verder over Pro Patria, zoals je wilt, maar geef toe, dat het weren van buitenlandse banieren -waaronder dus de Israëlische vlag- in dit geval functioneel en daardoor legitiem was.
      Heel soms moet een natie aan zichzelf kunnen denken, zéker in de strijd tegen de Islam.

      Like

    • roeldupree zegt:

      Dat was voor zover ik weet door de organisatie verboden. Waarschijnlijk om provocatie tegen te gaan. Maar we weten inmiddels allemaal dat voor de PvdA zelfs het dragen van de Nederlandse vlag in Nederland als provocatie wordt gezien.

      Like

  16. GT zegt:

    Waarschuwing CIA
    De successen van het leger van de Islamitische staat in Syrië en Irak hebben nog een ander zorgwekkend effect. The Washington Post berichtte dat Amerikaanse officials hebben gemeld dat nu delen van andere Islamitische terreurgroepen zich bij IS voegen. Het gaat daarbij voornamelijk om Al Qaida leden in Jemen en in Afrikaanse landen zoals Mali. Ook zijn er honderden Europese Islamisten die meevechten met ISIS.

    Like

  17. Wim Peters zegt:

    Prima geschreven ,geen woord Frans,, bij en niets dan de WAARHEID.

    Like

  18. Tom Hendrix zegt:

    Ben het met U eens Erik60, maar ook partijen als: VVD,CDA,D66, dragen SCHULD aan de nu ontstane situatie. En de instroom blijft doorgaan, omdat de communisten van de EUSSR, dat wensen op bevel van BILDERBERG en de marionetten van de NWO. De Islam is en wordt als wapen ingezet tegen de eigen Nederlandse en Europese bevolking. Dat is allang besloten.
    Zie ook : Het Project.

    Like

  19. Mowdes zegt:

    Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
    Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
    Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
    Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
    En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
    Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
    Boven den knoet verkiezen wij den dood.
    Wordt wakker, want de nood is groot.

    Like

  20. bigljohn zegt:

    Als ze aan mij een zak vragen, antwoord ik altijd; Ga maar naar Den Haag, daar lopen genoeg zakken rond. Ik weet een veel beter baantje voor die zakken. Zakkenwasser worden in een H…cafe !

    Like

  21. john zegt:

    Dat antisemitische van de PvdA vind ik te ver gaan. Noem het een dubbele moraal. PvdA staat vierkant achter Israel als puntje bij paaltje komt. Bovendien heeft de pvda een boventallig aantal joden in de gelederen.

    Like

    • Thomasson zegt:

      @John. De anti-Joodse houding van PvdA stamt niet uit pure haat voor Joden of ideologie (zoals bijv. bij NVU het geval is). Er wordt voor deze houding h e e e el
      v e e e l geld betaald. De PvdA heeft geen dubbele moraal…De PvdA heeft helemaal geen moraal!. Hun normen en waarden zijn op gelijk niveau als die van de krokodillen duo Accuna en Matata uit het diergaarde Blijdorp. PvdA is een diersoort die reageert uitsluiten op de geur van GELD.

      Like

    • Harry zegt:

      Je bedoelt “mannen” als Job Cohen , die meer sympathie hebben met de moslims dan met hun eigen familie ?
      Of Asscher , die de derde generatie is die na de oorlog ook weer partij kiest voor de vijand ?
      Helaas zitten er onder Joden ook landverraders en weet je wat ? Ze zijn nog altijd links ook !
      Ook in de oorlog had je al foute Joden ! Er waren er die er nog beter van werden ook !
      Cohen en Asscher , om er maar even twee te noemen , zijn geen haar beter . In feite flikken ze hetzelfde , nu .
      Als het puntje bij paaltje komt , kiezen ze fout , die socialisten , onthoud dat maar goed !
      Waarom kiezen ze dan niet nu al de goede kant ?
      Waarom moet eerst dat p. bij ’t p. komen ???

      Like

      • Thomasson zegt:

        @Harry
        U hebt gelijk. In een van de achterbuurten van Den Haag woonde er een gezin van wie de moeder is Joods en haar zoon stamt uit een gemengd huwelijk. Het gezin werd door islamitische criminelen die op hun flat hadden geaasd, constant getreiterd en met fysiek geweld bedreigd. De vrouw (dat vertelde ze mij zelf) heeft haar zoon naar de rabbijn gestuurd. Ze wist geen raad meer en hoopte, misschien, dat de rabbijn wat kon betekenen. Helaas, speculaas, de rabbijn liet niets meer van zich horen. Hij is naar Nederland uit Amerika gestuurd, door een stroming in het Jodendom die bekend staat om haar liefdadigheid activiteiten. Hij moest een goede “herder zijn voor zijn Nederlandse gemeente”. Dat is hij, zo te zien, niet geworden. Na dat geval heeft de vrouw besloten iedere contact met welke Joodse organisatie dan ook te verbreken.

        Vreemd genoeg in de Tweede Wereldoorlog was de duo Asscher en Cohen verantwoordelijk voor de spreekwoord : GEEN VERZET IS VERZET. Twee verschrikkelijk namen die de Joodse (Ver)Raad symboliseren. Nu, meer dan 70 jaar later, zitten dezelfde namen bij de monsters club, PvdA. Een onzalige partij, die niet enkel openlijk vijandig is tegen Joden, maar ook alles er aan doet om haar eigen land en eigen volk te verraden en ondermijnen.

        Gelukkig voor het Joodse volk, horen deze lelijke eigenschappen niet bij andere Joodse gemeentes in andere landen. Anders had de staat Israël nooit kunnen bestaan.
        In dat land is er geen plaats voor gajes als CIDI, Harry de Winter, EAJG en alle mogelijke variaties op Asschers een Cohens.
        Zonder eendracht is Israël verloren.

        .

        Like

  22. Thomasson zegt:

    Erik. Uw schrijft : “Zelfs van Aartsen kent geen schaamtegevoel omtrent zijn struisvogelgedrag”. Van Aartsen heeft NOOIT een schaamtegevoel over het struisvogelgedrag gekend. Niet omtrent deze kwestie en niet omtrent andere kwestie. Als u meer wilt weten over het Haagse beleid leest s.v.p. het volgende : http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexb271.html?pagina=11768
    Het is een oude link, maar KENNELIJK NOG STEEDS ACTUEEL. Men moet hier echter melden dat dit beleid vond al ook plaats tijdens het regentschap van de vorige burgemeester Deetman. Den Haag is al ruime tijd geleden veranderd van een “STAD VAN VREDE EN RECHT” in een “BARTER TOWN VAN CORRUPTIE EN ONRECHT”. Het is niet zo maar dat zo veel mensen verlaten deze stad: of liever gezegd EEN PESTHUIS. Onder deze mensen bevinden zich vooral hoog opgeleiden en de economisch sterke gezinnen. Met een likje verf en frequente schoonmaakt, maar ook met constant Islamitisch straatterreur en criminaliteit houdt men geen mensen op een zinkend schip.
    Verder schrijft Erik: “Volgens linkse zwakke media het is het werk van een bende gefrustreerde jongeren”. Wij hebben hier niet te maken met zwakke linkse media, maar eerder met een OMGEKOCHTE MEDIA. Wij hebben geen objectieve onafhankelijke media meer. Het is niet wegens censuur, maar eerder vrijwillige omdraaiing van de waarheid. Het resultaat is echter hetzelfde.

    Like

  23. Thomasson zegt:

    Op 17 april 2014 stond in het Nederlandse Dagblad het volgende: Afgelopen periode is er een toename geweest van het aantal incidenten gericht op voornamelijk nieuwe allochtone huurders van Vestia”, schrijft de gemeente in een verklaring. “Dit gedrag tolereren we niet. Niet in Duindorp, niet in Scheveningen, nergens in de stad.” http://www.nd.nl/artikelen/2014/april/17/den-haag-pakt-racisme-duindorp-hard-aan
    Hoe verklaart mijnheer Jozias Van Aartsen en zijn stadsbestuur het verbod voor organisatie als Pro Patria en andere organisaties om te demonstreren in de Schilderswijk? Een grondgebied dat nog steeds onder het jurisdictie van de Staat der Nederlanden? Hoe verklaart hij het recht van moslim extremisten zoals de moordenaars van ISIS te demonstreren in het centrum van Den Haag? En zelfs in de nabijheid van de Tweede Kamer zoals het bij de tweede Gaza demonstratie was gebeurd? Mensen die van plan waren in te dringen op een grondgebied van een ambassade van een bevriend land? Erik vraagt met recht: HOE GEK WIL JE HET NOG HEBBEN IN DIT LAND.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Thomasson: 19.38. uur, op 17/8. Inderdaad Thomasson, vraagt U zich terecht af; ” hoe gek wil je het nog hebben in dit land?” Nou, het kan steeds gekker, dat geef ik U op een briefje. De HAATBAARDEN zeggen zelf dat de SCHILDERSWIJK een MOSLIMWIJK is. Ergo, de facto, heeft de politiek- de laffe van Aartsen- de Schilderswijk afgegeven aan de ISLAM! Potverdomme in een Nederlandse stad, in een Nederlandse wijk! Zover is het VERRAAD al gekomen, en de volslagen GEKTE. En alles onder leiding van de RODEN en andere PROGRESSIEVE DWAALLICHTEN. Het.houdt. niet.op. niet. vanzelf!

      Like

  24. leefbarbaar zegt:

    Beste Erik,
    de toon voor de volgende demonstratie is al weer gezet: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3720428/2014/08/18/Slag-om-het-Malieveld-tussen-rivaliserende-demonstranten.dhtml
    Wij Nederlanders zijn nu NSB-ers, die gaan voor Volk en Vaderland, dat weet de “objectieve” Azijnbode te melden. (dat tuig van de VK vindt zichzelf nog steeds neutraal en objectief)
    Laat het haatvolk lekker alleen demonstreren, dan kan iedereen weer eens zien, wie ze zijn en wat hun manieren zijn.
    Daarna zijn wij aan de beurt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s