Over de kwestie Yasmina Haifi

Screenshot 22

Yasmina Haifi

(Door: Henk V.)

Eén ding is zeker, wij zien dat in rap tempo de ware geesteshouding van de mensen zichtbaar wordt voor iedereen die de waarheid onder ogen WIL zien! Voor het onder woorden brengen van wat je dan ziet is moed nodig in een wereld die werkelijk volstrekt gek en irrationeel is geworden en waarin de heersende moraal (”Over de islam niets dan goeds!”) onder geen beding meer ter discussie mag worden gesteld. De totale omkering van goed en fout, waar en niet waar, is zó volstrekt geworden dat iedereen die de heersende schizofrene opvattingen in stand wil houden de meest voor de hand liggende tegenargumenten uit alle macht zal willen bestrijden en er de voorkeur aan zal geven aantoonbare ongerijmdheden in zijn of haar ideeën met geweld te verdedigen.

Een zogenaamde geïntegreerde, ”westerse” moslima uit de gelederen van de PvdA (waar anders???), die een zeer kwetsbare positie innam binnen ons rechtssysteem, beweert twee aantoonbare leugens, die niettemin voor zowel moslims als hun westerse lijfeigenen, de aanhangers van politiek correct en van de multiculturaliteit, kennelijk volstrekt voor waar worden gehouden.

1. De ISIS (IS) heeft met de islam niet van doen . Let wel, overal waar ISIS de macht grijpt, wordt een fundamentalistisch bewind ingesteld, dat strenge islamitische regels aan IEDEREEN dwingend oplegt. Ongelovigen hebben een keus: of je bekeert je tot de islam, of je betaalt een religieuze belasting (djizja) en dan mag je je door de islam getolereerde tweederangs godsdienst onder zeer strenge beperkingen uitoefenen, of, bij weigering gaat je hoofd eraf! Deze methode was zeer gangbaar toen de islam met militair geweld volkeren onderwierp! Iedereen kan dit weten, dus ook de moderne islamitische dame in kwestie.

Nu zij door de overheid op non actief is gesteld, komt er een proteststroom op gang, vanuit de islamistische en ”linkse hoek”. Dit leert ons dat er vraagtekens moeten worden geplaatst bij het moderne gehalte van de zogenaamd ”geïntegreerde” moslims. Die integratie blijkt een farce zodra DE belangrijke leefregel ”Over de islam niets dan goeds!” wordt overtreden. Deze regel, dat men de islam nooit en te nimmer MAG bekritiseren, is de hoeksteen van de sharia. Als bekritiseren van de islam zou worden geduld, dan zou de absolute macht die nodig is om de sharia aan iedereen op te leggen namelijk ogenblikkelijk haar bestaansrecht verliezen en dan zou blijken wat de sharia werkelijk is; een ordinaire islamitische dictatuur waaronder iedereen zucht. Daarom is ELKE partij die de islam in alles haar zin wil geven en elke kritiek op islamitisch gedrag wegdrukt, een wegbereider voor de sharia en zelfs een uitvoerder ervan! Dus MASKERS AF, politiek NEDERLAND !

ISIS bewandelt de weg van de oorspronkelijke, islamitische veroveraars is dus VOLKOMEN islamitisch. Zo is het en niet anders. ISIS toont het gewelddadige gezicht van de islamitisch drang tot overheersing. Er is dus geen enkele objectieve grond voor de opvattingen van de islamitische dame in kwestie.

2. Het tweede punt van haar redenering gaat nog veel verder. Dat ISIS niet deugt, weet zij, maar omdat de islam geen fouten in zich bergt, is er wel een zondebok nodig en dat zijn NATUURLIJK de Joden weer. ISIS is gewoon een Joods project, een poging om de islam in diskrediet te brengen. Alsof die ideologie daar hulp bij nodig heeft. Alle gruwelijke misdaden kunnen in één keer op de zondebok, de Joden/Israël worden overgeheveld. Bij deze nazistische gedachten sprong zou HEEL Nederland ogenblikkelijk groot alarm moeten slaan.

Maar dat is niet wat wij zien bij deze schandelijke uiting van perverse Jodenhaat! Op Twitter geeft de oud Groen-Linkse politicus Paul Rosenmöller de dame in kwestie gelijk. Duizenden zwakzinnigen en geperverteerden van geest stellen zich op achter de antisemitische vuilspuiter.

Frans T. -natuurlijk ook PvdA!- op Buitenlandse Zaken weigert het gedrag van ISIS als genocide te kwalificeren, maar heeft altijd wel tijd gevonden om de Israëli’s op allerlei manieren dwars te zitten.

Politiek correct Nederland is moreel dood en de stank van het linkse kadaver maakt mij doodziek. Ik wil geen vrede met politiek correct. Ik zal mij nooit neerleggen bij wat politiek correct voor ogen staat. Ik zal mij tegen al hun plannen verzetten, met alles wat in mij is.

Door
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", antisemitisme, demoniseren, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, PvdA, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

57 reacties op Over de kwestie Yasmina Haifi

 1. Roger Catrysse zegt:

  We gaan nog verplicht worden een leger tegen “is” te vormen en te bemannen

  Like

 2. IFF zegt:

  Het is daarom topprioriteit om eerst het links kalifaat, de mee heulers van het nieuwe nazisme, de wegbereiders van de sharia, te bestrijden. En dat zal mijn inzien niet geweldloos kunnen.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Ik onderschrijf die topprioriteit.Die moet HOE DAN OOK worden gerealiseerd, bij voorkeur langs vreedzame weg, maar het linkse voetvolk dat verantwoordelijk is voor de uitholling van onze rechtstaat en vernietiging van onze identiteit en alle verworvenheden die daarin tot stand zijn gebracht MOET van haar invloed blijvend worden ontdaan….

   Like

   • IFF zegt:

    Als de positie van links in het gedrang komt beste Henk zal links de eerste zijn die geweld inzet. We kennen de geschiedenis. Ik ben alleen niet van zin om mij als een weerloos lam naar de slachtbank te laten leiden. Die clash tussen de linkse/islam barbarij en het rechtschapen westen komt er sowieso, onvermijdelijk, én zeer snel. Be prepared! Het is voor ons nageslacht!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Henk V: 20.08. uur, op 17/8. Henk ik ben wat voorzichtiger geworden in verband met de termen; links versus rechts. Neem nou de partijen VVD,CDA,D66, ze zijn zo inwisselbaar met wat wij “links”, de PvdA noemen. Ik gebruik nu voor socialisten/links de term “de rode kerk”, en de rest zoals de GROEN SLINKSE DWAALLICHTEN, noem ik de progressieven, en dan hebben we de kliek rondom het CDA en de VVD,D66, die wisselen tussen politiek-correct en heulers met “de rode kerk”. En dan ook nog de GOEDMENSEN, verspreid over vooral de “rode kiezers”, en de progressieven. Uiteraard doet dat niet af, aan de juistheid van het artikel.

    Like

  • U.G. Kempenaer zegt:

   Precies.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Ik denk dat het gelijk van IFF en U.G.Kampenaar hoogstwaarschijnlijk wel in de toekomst zal worden aangetoond.
    Het zaad van de destructie dat links zo graag strooit zal opstanden voortbrengen, maar zo lang die nog niet hebben plaatsgevonden zal ik blijven kiezen voor woorden van redelijkheid. Misschien kunnen meer en meer mensen nog weer bij de les komen.
    Je weet maar nooit 🙂

    Like

 3. Rick zegt:

  En zoals “wij” al lang weten…zij is niet de enige:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22974290/__Bijval_voor_Haifi__.html
  Al de aanhang(st)ers van deze “theorie” het Nederlandse paspoort afnemen en deporteren naar het land van herkomst!!

  Like

 4. Jan zegt:

  Als linkse mensen schaak gezet worden gaan zij schreeuwen en krijsen dwars door je betoog heen. Zodra het schaakmat wordt gaan zij slaan en gooien zij met stenen.

  Like

 5. Vederso zegt:

  Mark Steyn;

  And yet she cannot bear the truth about her religion and what is done in its name. So she takes refuge in the laziest conspiracy of all. In the Netherlands, an “extremist” Muslim supports Isis because it’s chopping the heads off infidels, but a “moderate” Muslim opposes Isis because it’s a Zionist front group.

  This is the human capital with which the Netherlands has chosen to build its future.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Zeker, Vederso, politiek correct heeft met betrekking tot de toekomst van ons ooit zo voortreffelijke land voor een misdadige ,catastrofale koers gekozen door zich met een ideologie te verbinden die alles zal afbreken wat hier in eeuwen is opgebouwd.
   Daarom vind ik ook dat politiek bezien het linkse denken moet worden geneutraliseerd, uitgeroeid zelfs.
   Het MOET ons lukken de meerderheid van onze bevolking te laten inzien hoe de werkelijkheid in elkaar steekt.

   Like

   • IFF zegt:

    De meerderheid wil brood en spelen beste Henk. Het is nu spijtig genoeg zo. Ik probeer keihard de waarheid uit te brengen, de mensen te tonen (gelukkig is er nog de alternatieve pers >>> hoe lang nog?) waar de ware islam om draait. Dat we door de linkse gutmenschen in de maling genomen zijn, bedonderd en belazerd. Ik ben al gelukkig als ik één iemand zo ver krijg dat hij of zij zelf op zoek gaat.

    Like

 6. meneertje zegt:

  @Henk V,
  Dit is een buitengewoon goed geschreven stuk!
  BRAVO.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Beste Henk V, je hebt het weer heel goed verwoord. Maar de roden, en het ander progressieve gespuis, zal de islam blijven steunen, al moet ons hele land daarvoor kapot. De hele vuile rode -en progressieve bende, zijn de grootste landverraders en de 5e colonne der ISLAM! Verder net zoals @ Jan zegt om 19.02. uur. Het is om te kotsen!

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Dan moet je geen moslims in het leger hebben want dan vallen ze ons in ons rug aan .Die vechten echt niet voor Nederland Roger

  Like

 9. Fred zegt:

  Het bovenstaande is èèn voorbeeld.
  Een goede tweede is dat volstrekt ontkent wordt dat in Oekraïne neonazi’s de dienst uitmaken.
  Het zijn immers onze vrienden die miljarden toegeschoven krijgen omdat we met alle mogelijke middelen die landbouwgronden en dat grote schaliegasveld in handen willen krijgen.
  En 298 onschuldige vliegtuigdoden?
  Ach, wie maalt daarom.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Wij malen daar om, Fred en wij hebben op deze site aan de absurde situatie die in de Oekraïne is ontstaan MEDE DANK ZIJ de bezopen bemoeienissen van de EU op een zeer veroordelende wijze ons uitgelaten.

   Like

 10. Jean zegt:

  Dat onderontwikkeld zootje van de TV zegt wat ze opgedragen wordt want voor een eigen mening zijn ze te dom, dus moeten we ons focussen op de opdrachtgevers van dergelijke waanzin en die begeleiden naar de EXIT.
  Wie de islam verdedigd wordt betaald om die barbarij te verdedigen is dus per definitie een laffe verrader/verraadster.
  Voor dergelijk zootje is er enkel maar walging.

  Like

 11. Frans Brassens zegt:

  De doortrapte en huichelachtige juffrouw Haifi en haar medestanders kun je zonder meer als kwaadaardig en schadelijk krankzinnig noteren. Zielsziek van nature of door ongezonde beïnvloeding die onder de naam hersenspoeling kan vallen.
  Henk V. maakt dit meer dan duidelijk in dit stuk.
  Maar dat zal dus alleen duidelijk zijn voor wie in het bezit is van een normaal werkend verstand gecombineerd met een normaal ménselijk gevoelsleven.

  Like

 12. Ik zag die reactie van Paul Rosenmöller en hij is inderdaad behoorlijk gesjeesd, maar ik kon me niet voorstellen dat hij deze jodenhatende moslimvrouw gelijk gaf met haar ISIS wanen. Zou zijn account gehackt zijn of heeft hij zijn masker laten vallen en komt er echt een waanzinnige tevoorschijn?

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Nee hoor, Rosenmöllers liefde voor totalitaire ideologieën zijn niet van vandaag. Altijd heeft deze valse democraat en politiek subversief element Rosenmöller een voorkeur gehad voor massamoordenaars en hun systemen. Spijt heeft hij ook nooit gehad van zijn misselijk makende politieke voorkeuren Dat hij nu het meest totalitaire systeem ooit een hart onder de riem kan steken zal hem zeer welgevallig zijn.

   http://www.digibron.nl/search/detail/012dc68d3b77b7a8ca4379e0/rosenm-ller-heeft-geen-spijt

   Like

  • Henk.V zegt:

   Uit Rosenmöller’s Twitter reactie valt niet precies uit te maken waar hij staat, maar mijn eerste indruk van de man is helaas verre van positief, U.G.Kempenaar en ook bij een tweede lezing ervan is mijn gedachte nog steeds dat hij de weg van zinnige overwegingen lijkt te hebben verlaten ..

   Like

   • Harry zegt:

    Als ie ECHT zo gek is dan moeten we hem maar op laten sluiten ,samen met Van Agt in een inrichting zonder uitzicht op verlof of genezing .
    Het is te dwaas voor woorden !

    Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Dit is exact waar het om draait. Het linkse gif is diep in de samenleving terecht gekomen.
  De media spuiten hun anti-semitisme constant over ons uit.
  Wij, de niet correcte Nederlanders, moeten wakker worden.
  Het is van de zotte dat de linksche goedmenschen de schuld voor de ellende in het Midden-Oosten in de schoenen van Israël pogen te schuiven.
  ISIS een orthodox joods complot. Hoe krankzinnig kun je het bedenken.
  Maar er zijn talloze domme volgers van het linkse gedachtegoed die dit staaltje van crimineel volksmisleiden slikken voor zoete koek.
  Voor het te laat is, kom in verzet! Sluit u aan bij de moedigen die de tegendemonstratie tegen de idiote HAMAS/ISIS enz. adepten durfden te ondernemen. Als het eventueel niet in de Schilderswijk kan dan maar op een andere plaats maar laat linksch Nederland zien dat ze het mis hebben.
  De demonstratie opende met een spandoek met WIJ BLIJVEN. Ja, zo is het. WIJ BLIJVEN. Er is GEEN PLAATS VOOR EEN KALIFAAT in ons NEDERLAND. Kom op, doe mee.

  Like

 14. Fred zegt:

  Henk V. 20.14
  Inderdaad Henk.
  Wij malen daarom.
  Maar ik bedoelde de politiek en de gemanipuleerde media.

  Like

 15. Ben het met de reacties eens,maar Henk V.:hoe laten we de bevolking zien wat er werkelijk aan de hand is?Zo veel miljoen brievenbussen…..gooi daar maar eens een flyer in:kostbaar,zeer kostbaar!Dat moet je maar net kunnen betalen!En zolang dit volk door iedere krant en ieder media-station wordt voorgelogen,zo lang zul je dit makke schapen-volk niet tot verzet brengen!De enige partij die het wel ziet en achter ons staat zou tv-tijd moeten kopen en een pagina grote voorlichtingsadvertentie plaatsen in een krant!Dus:PVV,zet hem op,redt ons!

  Like

  • Henk.V zegt:

   Yvonne, het werken met flyers is inderdaad een kostbare zaak, maar het gaan plakken van muurkranten die belangrijke aspecten van de problemen uiteenzetten is misschien de moeite van het overwegen wel waard.
   Verder is het doormailen van artikelen die jezelf hebben aangesproken,wellicht ook een mogelijkheid EN: geef je commentaren op sites, waar de mogelijkheid tot reageren wordt geboden.
   We zien bijvoorbeeld dat op Elsevier heel veel PVV mensen ”hun ei kwijt kunnen”.
   Bovendien : val politici zoveel mogelijk lastig met vragen en opmerkingen, of stuur ze informatie door 🙂

   Like

 16. lucky bee zegt:

  Ik heb nog steeds niets gehoor of wij de 20 September in Den Haag demonstreren of niet .

  Like

  • jitskesez zegt:

   Nou, het is dus zo dat de Moslims al hebben aangekondigd te willen demonstreren, en zoals we allen hebben gezien, is er in Den Haag GEEN toestemming nodig, voor een “spontane tegendemonstratie.” Dussss…. wij gaan allemaal zo spontaan zijn he.

   Like

 17. IS DIT WÁÁR?
  IS DIT GÉÉN HOAX?
  IS DIT HET ECHTE TWITTERACOUNT VAN ROSENMÖLLER?
  WAAROM IS ER DAN NOG NIEMAND OP GESPRONGEN BEHALVE HENK V.?
  ALS IK DAT TWITTERACCOUNT VOLG DAN ZIE IK MEER ABSURDS DAT ZELFS EEN GEK ALS ROSENMÖLLER NOOIT VOOR ZIJN REKENING ZOU NEMEN.
  OF BEN IK NOU GEK AAN HET WORDEN?

  https://twitter.com/PaulRosenmoIler/status/499529517690798080

  “@HaifiY heeft natuurlijk gelijk! ISIS staat los van de islam en is een verzinsel van de zionisten om moslims zwart te maken #haifiy”

  Like

  • Henk.V zegt:

   Wel Martien, daar roer je een belangrijk punt aan. Ik heb Rosenmöller altijd een zeer links figuur gevonden, die zich niet overgaf aan emotioneel gebazel, maar wat ik op Twitter lees slaat mij met stomheid.
   Kijk, verdwazing in de meningsvorming kan altijd optreden.Ik vind het optreden van Dries van Agt daar een treurig voorbeeld van, maar de ”tweet” van Paul R.vervult mij met afgrijzen.
   Het is mij niet duidelijk of iemand hem er zou willen inluizen, of niet.
   Welk nut zou dat moeten dienen, vraag ik mij af? Staat hij op de een of andere manier in verbinding met Yasmine H.? Ik heb geen idee.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Paul Rosenmöller weer zo een waardeloze
   groenindoktrineerde paardelul !
   Op duits gezegt !
   Einmal in die Fresse hauen, und nicht mehr aufhören !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Sjaak: 10.07. uur. Lijkt mij een prima idee, Sjaak. Ik walg van elke “rode/socialist”, en van elk “groen dwaallicht”.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Zolang Paul Rosenmöller hier niet tegen protesteert, ga ik ervan uit dat hij dit geschreven heeft:”Wie zwijgt stemt toe”.

   En deze man vlast naar een baan als commissaris van de Koning in Utrecht?

   Laat me niet lachen!

   Like

  • m.l. van dongen zegt:

   Nu pas lees ik met heeel veel interesse (een mede verwoede lezer heeft mij gewezen op Bron.)Super – ik zit te smullen.

   Leon de Winter schrijft prima stukken (helaas moet hij niet bij kwezels als Knevel en van de Brink op het beeld verschijnen, dan gaat hij onzin uitkramen, zoals over het kinderpardon.Het is wel achterhaald maar het moet even van mij afgeschreven worden. Voor de rest is De Winter een prima schrijver; vooral over Israel.

   PaulRosenmoller, hadden wij (nederlanders) niet voor zijn Armanipak van ons belastinggeld zorggedragen????? Paul is waarschijnlijk islamiet geworden want de Koran roept expliciet op tot vermoorden van de joden en vervolgens alle anders gelovigen en niet gelovigen.
   De Thora roept geen enkele jood op om zijn anders gelovige buren te vermoorden! Het jodendom werft geen volgers voor hun religie.
   Wedden dat Paultje commissaris van de koning in Utrecht wordt na zo’n uitspraak.

   Like

 18. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Nu dat er ISIS is wordt het simpel: alle ISIS supporters (dus ook allen die ISIS supporters hun gang laten gaan) daar naar toe, zsm. Doei!

  Like

 19. Duinsnip zegt:

  Op boinnk is een artikel te lezen waarin iemand beweert dat de kalief van IS een Mossad-agent is. Kan iemand er achter komen hoe men aan dat verhaal komt en waarop die ongelofelijke onzin is gebaseerd? Het blijft een raadsel hoe deze groep is geformeerd en hoe zij aan wapens en training komen. Dat zij soennitisch zijn is duidelijk dus wellicht een anti-Iran en Assad en Rusland macht?
  Gesteund door Saoedi-Arabië en de USA? Nee hè?

  Like

  • Henk.V zegt:

   Ik beschouw dat als totaal gebazel. Duinsnip.
   Volgens die redenering zit de Mossad zeker achter alle gewelddadige fundamentalistische groepen, zoals die in Afrika..

   Laat me niet lachen.

   De suggestie dat Joden gruweldaden zouden ensceneren is trouwens niet nieuw. De beruchte zogenaamde “”Protocollen van de Wijzen van Sion”, (uit de koker komende van de nazi propaganda machine) worden nog steeds door vele miljoenen Arabieren gretig geloofd.
   Iedereen kent daar het verhaal dat Joden een niet-Joods jongetje ombrengen en zijn bloed voor de aanmaak van matses gebruiken.

   Dat soort fraaie geruchten vinden nog steeds weerklank in het Midden Oosten en zij voeden de immense Jodenhaat die de islamitische geestelijkheid aldaar graag levend houdt.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Iemand reageerde als volgt: Zelfs al zouden er Joden achter zitten [wat natuurlijk niemand van ons gelooft] , dan nog zijn het moslims die al die gruwelijkheden uitvoeren.

    En daar hebben ze de Mossad niet bij nodig, de geschiedenis heeft laten zien dat zij dat heel goed zelf kunnen. Kijk alleen al maar eens naar de hedendaagse geschiedenis…

    Like

 20. Driek zegt:

  Op de site van de Telegraaf lees ik zojuist:

  Het aantal Palestijnen dat sinds begin juli door de Israëlische aanvallen op de Gazastrook is omgekomen, is zondag gestegen tot 2016. Er wordt weliswaar sinds woensdag niet meer gevochten, maar het tijdelijke staakt-het-vuren gaf de Palestijnen de afgelopen dagen de gelegenheid meer lijken onder de puinhopen vandaan te halen. Volgens de nieuwste cijfers van de Palestijnse gezondheidsdiensten zijn onder de doden zeker 541 kinderen, 250 vrouwen en 95 bejaarden.

  Kijk, en dat is nu weer de onoprechtheid van onze couranten, want het zijn weer die zielige Palestijnse vrouwen en kinderen en bejaarden die slachtoffer zijn van dat kwade Israël. De Palestijnen zijn slachtoffer, altijd, en niet de Joodse bevolking die hun dagen in schuilkelders moeten doorbrengen. Walgelijk gewoon. Door zo’n bericht weet ik dat we aan alle kanten belazerd worden.

  Like

  • Henk.V zegt:

   In de politiek correcte Nederlandse berichtgeving over Gaza houdt men steeds het beeld aan dat de Israëli’s zonder aanzien des persoons bombardeerden.
   Wij weten dat Hamas de berichtgeving ”naar buiten” nauwlettend in het oog houdt.
   Dus komen de volgende aspecten alvast niet helder in beeld:
   – Hamas plaat de raket installaties in wijken met een grote bevolkingsdichtheid, dus TUSSEN de mensen in;
   – Ook bij of op gebouwen die allesbehalve een militair doel heten te dienen- scholen, ziekenhuizen, bejaardenwoningen,, kinderdagverblijven- plaatste Hamas oorlogsmaterieel in de verwachting dat het IDF die plaatsen nooit zou aanvallen;
   – Toen de Israëli’s genoodzaakt waren om aan de beschietingen met raketten een einde te maken volgde het leger consequent het scenario waarin aan de bevolking in Gaza werd meegedeeld WAAR de aanvallen zouden plaats vinden. Dit om het aantal burgerslachtoffers te beperken!;
   – Hamas VERHINDERDE in veel gevallen het vertrek van de burgers.Zij dienden als menselijk schild….

   In al deze gevallen pleegt Hamas oorlogsmisdaden tegen de eigen burgers en tegen Israël, waar men de raketten ook wilde laten landen op niet-militaire doelen..

   Deze aspecten zullen wij NOOIT voldoende benadrukt zien in de islam vriendelijke Nederlandse pers.
   Ik walg van deze doortrapte wijze van voorlichten.

   Like

   • meneertje zegt:

    De M.S.M. zouden iedere berichtgeving over de Gaza-strijd moeten beginnen met er aan te herinneren dat Hamas er uitdrukkelijk naar streeft (en dat ook openlijk verkondigt) Israël als staat van de kaart te vegen en alle Israëliërs te doden.
    Dat is het essentiële punt van de zaak.
    Als de mensen van dat besef zouden zijn doordrongen, zou hun houding ten opzichte van beide partijen geheel anders zijn..

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Henk V: 09.44. uur. Ik ben het volledig eens met je reactie, Henk. Ik erger mij kapot, steeds wordt door de “rode/socialistische”, media en pers, Israël als agressor neergezet, terwijl Israël zich juist alleen verdedigt! Umwertung aller Werte!

    Like

   • Wachteres zegt:

    Heel juist, meneertje! We kunnen ook zeggen:

    Als Hamas vandaag de wapens neerlegt, dan is er morgen vrede. Als Israël vandaag de wapens neerlegt dan is het hele Joodse volk morgen van de kaart geveegd.

    Zo simpel ligt het probleem

    Like

 21. Mr Talkie zegt:

  Hier onder een stukje uit de Donald Duck van de Islam..
  The Religion Of Peach ( NOT )

  Koran (2: 244) – “. Dan strijden voor de zaak van Allah en weet, dat Allah hoort en weet alle dingen”

  Koran (2: 216) – ” Vechten is voor u , en gij een hekel aan, maar het is mogelijk, dat gij tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor u is en dat u iets behaagt terwijl het slecht voor u, maar Allah weet het.. en gij weet niet. ” Niet alleen heeft dit vers te stellen dat geweld kan deugdzaam zijn, maar het ook in tegenspraak met de mythe dat de gevechten is alleen bedoeld in zelfverdediging, omdat het publiek was duidelijk niet aangevallen op het moment. Uit de Hadith, we weten dat dit vers is overgeleverd in een tijd dat Mohammed eigenlijk probeerde om zijn volk te motiveren tot het overvallen van merchant caravans naar buit.

  Koran (03:56) – “. Wat betreft degenen die het geloof verwerpen, zal ik hen straffen met vreselijke pijn in deze wereld en in het Hiernamaals, noch zal ze iedereen te helpen”

  Koran (3: 151) – “Binnenkort zullen Wij wierp schrik in de harten van de ongelovigen, omdat zij aan Allah deelgenoten, waarvoor Hij geen gezag gezonden”. Dit spreekt rechtstreeks van polytheïsten, maar het bevat ook de christenen, omdat ze geloven in de Drie-eenheid (dwz. wat Mohammed onrechte geloofd te worden ‘mee metgezellen aan Allah’).

  Koran (4:74) – “Laat hem vechten op de weg van Allah, die het leven van deze wereld verkopen voor de overige Wie strijdt op de weg van Allah, of hij gedood wordt of is hij overwinnaar, hem zullen wij schenken een uitgestrekt. beloning. ” De martelaren van de islam zijn in tegenstelling tot de eerste christenen, die gedwee werden naar de slachtbank geleid. Deze moslims zijn gedood in de strijd als ze proberen om dood en verderf aanrichten voor de zaak van Allah. Dit is de theologische basis voor de hedendaagse zelfmoordterroristen.

  Koran (4:76) – “Zij die geloven, strijden voor de zaak van Allah …”

  Koran (4:89) – “Zij wensen dat gij het ​​geloof zou moeten afwijzen, als ze dat doen, en dus op gelijke voet (als ze): Maar neem geen vrienden uit hun midden totdat zij in de weg van Allah (Van . wat verboden is) Maar indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt en (in ieder geval) neemt vriend noch helper uit hun midden. “

  Like

 22. Harry zegt:

  Sorry , ik ben er een beetje laat mee , maar GOED verhaal , Henk !

  Like

 23. Jean zegt:

  Als we het politiek gespuis overlopen dan barst het er van idioten en bekijken we de linkerzijde dan staat de teller zelfs op 100%, kijken we dan nog verder naar links dan komen we de groenen tegen, een levensgevaarlijke waanzinnige troep idioten.
  Zowel in Vlaanderen als in Nederland komen we dat beeld tegen, het wordt hoogdringend tijd dat wij burgers die linkse troep en die extreemlinkse groene smurrie gaan opruimen zoniet zitten we binnen enkele jaren terug in de middeleeuwen, ik bedoel wel “wij” want “zij” blijven gezellig verder parasiteren en moslims knuffelen tot die smeerlapperij in de meerderheid komt dan steken de rotkoppen van die rode en groene ratten ovdral op houten stokken, een hobby van die perverse gewelddadige barbaren.

  Like

 24. m.l. van dongen zegt:

  Duidelijk de werkelijke samenhang beschreven. De reden echter waarom onze politici er geen stelling tegen nemen is eveneens duidelijk. Het zijn vrijwel allemaal (met uitzondering van Geert Wilders) korte termijn denkers, die primair hun eigen belang nastreven en hopen dat het islamitische stemvee hen nog een tijdje in het goedbetaalde zadel houdt. De gedachte dat zij gekozen zijn voor het belang van Nederland is alleen maar het uithandbord. Tekenend is dan ook dat die hele verzameling parasieten vrijwel unaniem het correctief referendum afwijzen. Zij mochten eens afgerekend worden op hun daden!

  Like

 25. Aegolius cs zegt:

  Ontslag ‘IS-ambtenaar’ mag niet DEN HAAG –

  De omstreden ambtenaar Yasmina Haifi van het ministerie van Veiligheid en Justitie mag niet worden ontslagen omdat ze twitterde dat terreurorganisatie IS een Joods complot is. Tot dat oordeel komt een commissie onder leiding van voormalig PvdA-leider Job Cohen.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23792979/__Ontslag__IS-ambtenaar__mag_niet__.html

  Wablief: Job Cohen vindt dat?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s