Van Aartsen: Ik ben het echte slachtoffer

Screenshot 6

(Door: Michael van der Galien)

Volgens de Haagse burgervader is hij het echte slachtoffer van de problemen in de Schilderswijk.

Eerder vandaag schreef ik al een stuk over een interview van de NRC met Van Aartsen. Zoals ik toen al duidelijk maakte werkte die krant duidelijk samen met de Haagse burgemeester om Wilders een hak te zetten (en zijn eigen imago enigszins op te poetsen).

Helaas is de NRC niet de enige krant die een interview met hem heeft gepubliceerd, dat geldt ook voor het AD. Het goede nieuws? De journalist van het Algemeen Dagblad is duidelijk kritischer dan zijn NRC-collega. Het slechte nieuws? Van Aartsen beschouwt zichzelf als het ware slachtoffer van de problemen in de Schilderswijk.

“Voor een deel vond ik de kritiek zeer onterecht. Maar sommige aantijgingen hebben mij ongelofelijk geraakt. Wie met gezond verstand komt op het idee dat mensen in Den Haag antisemitische leuzen mogen scanderen, dat ik zoiets goed zou vinden? Dat beweren was onterecht en onheus. Het was ongelofelijke vuilspuiterij, die uitmondde in een hetze. Ik begrijp dat mensen boos werden over wat ze hoorden. Maar het was niet waar.”

Ah ja, natuurlijk! Een hetze tegen de arme burgemeester! En al die kritiek was ook nog eens onterecht! Nou ja, deels dan! Het was niet waar! Er klopte niets van! Hij vindt het helemaal niet goed dat mensen antisemitische leuzen scanderen! Hij vindt slechts dat er ‘geen grenzen‘ zijn overschreden, en dat is iets heel anders!

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

10 reacties op Van Aartsen: Ik ben het echte slachtoffer

 1. lucky bee zegt:

  Nee Josias Wij het volk zijn de slachtoffers van jouw politiek.

  Like

 2. Hij denkt en voelt al als een moslim:die vinden zichzelf ook altijd slachtoffer;vooral en juist als zij zelf de dader zijn!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk, zo zijn zijn maatjes de roden en moslims ook! Altijd de kaart trekken: wat ben ik toch zielig, en ik ben een slachtoffer. Aansprakelijkheid aanvaarden, neen, deze pias is een nep liberaal, net als RUTTE, de marionet van de EUSSR,BILDERBERG en NWO, geen enkel gevoel, of empathie voor de werkelijke slachtoffers: DE NEDERLANDSE BURGER,DIE VAN DEZE CLOWNS DIENT TE BUIGEN VOOR DE ISLAM. Nederland, het was mooi geweest, maar ons vaderland is compleet verloren met figuren als van Aartsen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Gho, de dader heeft het gedaan, wat zielig.

  Like

 5. Jan zegt:

  Echt een socialist/moslim geworden: de ander is schuldig

  Like

 6. Willie zegt:

  Hij t slachtoffer ?? Ocharme , de sukkelaar toch : de KLOOTZAK doet t zelfde als de moslims : zichzelve de slachtoffer rol toedelen , sorry mafkees ,DAAR trappen we niet meer in

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Beetje eerlijker houding aannemen tegenover de autochtonen, Jozias, in verband met hún recht on demonstraties te houden en zo…… En niet iedere inperking van dat recht verkopen als ‘bescherming.’ Dat zou al wonderen doen.
  Je neemt al op meer vlakken het islamitische denken over, want precies zó doen de moslims dat laatste ook: elke inperking van de vrouwenrechten ‘bescherming’ noemen.

  Like

 8. Jade zegt:

  Jammer dat de petitie niet meer krabbels heeft opgeleverd.
  Ons volk wordt waarschijnlijk pas wakker als het te laat is…

  Like

 9. Avidia zegt:

  Hij heeft teveel met moslims in bed gelegen, spreekt al dezelfde taal, hunnie hebben het gedaan ikke ben zielig, ach stakkertje kom maar bij het vrouwtje, koekje???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s