VIDEO: Ron Paul – “VS weten meer over de MH17-crash dan ze ons vertellen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Zrast)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Ron Paul – “VS weten meer over de MH17-crash dan ze ons vertellen”

 1. bobzelf zegt:

  DAT ROEP IK AL 4 WEKEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  na 22 minuten all over the world !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Putin did it, putin did it !!
  Daarna de sancties !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  we zijn nu 1 maand verder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  HET ENIGE NIEUWS DAT KWAM, DAT OP HET MOMENT VAN DE CRASH ,

  ER ” net geen satelite “” BOVEN OOST UKRAINE WAS !!!!

  antwoorden op de 10 vragen van Putin ??? antwoorden 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DUS zijn er beelden zat , maar die komen USA dus niet uit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  MAG IK NOG EEN KEER VRAGEN , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  HOE KOMEN AL DIE KOGELGATEN IN DIE COCKPIT, AFGEVUURD MET IN EN UITSLAGEN TE ZIEN DUS VAN 2 KANTEN BESCHOTEN ??????

  IK GA VOOR PUTIN , 100 % voor Putin !!!

  gr. bob

  Like

  • Ik ben al jaren fan van die man.Dat roep ik ook hele tijd.Kijk ook wat hij in Syrie heeft gedaan.Zonder hemwas de aanval op Rome, de hoofdstad van het Christendom ,reeds geopend.Hij heeft de terroristen tegen gehouden en daarvoor wordt Rusland gestraft door de USA en EU.Hopenlijk zal hij als winnaar uit de bus komen en de wereld behouden voor de duistere machten.
   Trouwens toen dat vliegtuig was neergeschoten was ik in het buitenland.Toen ik het hoorde dacht ik meteen dat het door de Amerikanen was neergeschoten om Poetin zwart te maken.Ik zal wederom gelijk krijgen ,maar Poetin wordt populairder.

   Like

  • Monalisa zegt:

   IK GA VOOR PUTIN , 100 % voor Putin !!! en velen met U. Gr Monalisa

   Like

   • Ahava zegt:

    Zoals vrijwel altijd met je eens, Monalisa. Dat leidt evenwel tot grote afwaardering in familie- en vriendenkring, die door de media dagelijks worden gehersenspoeld.
    Het zij zo.

    Like

  • manna zegt:

   Er wordt een heel vies spelletje gespeeld. En de inzet van dit spelletje is het stoppen van de devaluatie van de dollar:
   http://www.nujij.nl/economie/brics-lanceren-alternatief-voor-wereldbank-en-imf.28755615.lynkx
   Vraag iemand maar in het westen of ze ooit van brics gehoord hebben…
   It’s all about the money mensen. Wakker worden.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @manna: 15.21. uur. Er wordt een vies spelletje gespeeld. Hoe zei de strateeg Clausewitz het, ” oorlog is de voortzetting van de politiek, maar dan met andere middelen”. En oorlog willen de satanische krachten al te graag, en dan noem ik met name de USA onder de moslim Obama, de NAVO, de RODE EUSSR. Obama wil WW III omdat hij Rusland haat, en de rest hobbelt daarin mee. Uiteindelijk wenst de satanische NWO dat er op de aarde slechts 500 miljoen mensen mogen leven. En Obama wil ook rotzooi, omdat de USA royaal FAILLIET is!

    Like

 2. lucky bee zegt:

  Malaysia is een moslim land; ik denk dat ze express over een oorlog gebied, met moderne anti lucht raketten hebben gevlogen, om in een slag heel veel Kafirs te doden.Ticket to Paradice is dan zeker.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik heb er ook nog steeds moeite mee om te geloven dat Poetin de schuldige is van dit verschrikkelijke drama! Wat wint Poetin hier nou mee?
  En die sancties? Daar ben ik het helemaal niet mee eens. Want niet alleen Rusland wordt hierdoor getroffen, ook ónze economie, die net weer aan het opkrabbelen was, krijgt een harde klap!
  Er wordt hier geen fris spelletje gespeeld, en het is de hoogste tijd dat de keiharde waarheid boven tafel komt. Wie er ook achter deze aanslag zit, er móet openheid komen.

  Ik vrees dat deze hele toestand in de doofpot gestopt gaat worden, omdat er anders zaken aan het licht komen die het daglicht niet kunnen verdragen!

  Like

 4. zrast zegt:

  voor wie het nieuws in Oost-Oekraine (Donbass) wil volgen uit een andere bron dan de vergiftigde westerse bronnen, hierbij een facebook pagina die ik zelf ook volg….
  https://www.facebook.com/stopukrainianarmy?ref=stream

  Like

 5. Dot zegt:

  Ik heb ook de kogelgaten in de cockpit op een foto gezien en dat bevestigt de getuigenis van de Spaanse luchtverkeer leider werkzaam in Ukraine die van twee oorlogsvliegtuigen in de buurt van de Malaysian Airlines spraak.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Het is al enige tijd geleden. Van die zwarte dozen hoor je ook al niets meer, misschien worden de daar op staande gesprekken ook verdraaid aan de media doorgegeven. En van een andere blogger heb ik nog onthouden, dat er op foto’s van het toestel te zien was, dat er zich een explosie heeft voorgedaan aan de BUITENKANT van het toestel, waardoor er een gat in het toestel zat. Dus we moeten toch gaan aannemen dat het toestel in de lucht beschoten is met een boordraket van een gevechtsjager, en…… kogels. Toen de kogels niet snel effect sorteerden, schoot men de boordraket af. Een actie van de CIA net als de moord op John F. Kennedy, die met net zoveel nevelen omhuld was !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 18.47. uur, op 17/8. Maar men blijft maar bezig John, om de separatisten en Rusland, de schuld te geven. Met voorop een volledig foute; TELEGRAAF, en de rest van de rode kranten en media. En onze schaapjes- de Nederlandse bevolking in meerderheid- gelooft de leugenaars van de pers en de media.

   Like

  • Igor zegt:

   Zeker BiglJ. omdat de directeur van de CIA John Brennan lid is van het Moslim Broederschap, tesamen met nog een stuk of 30 topfiguren in het Witte Huis.

   Like

 7. louis-portugal zegt:

  Eigenlijk zou Rutte de hele dag verontwaardigd moeten zijn.
  We zie, of horen nauwelijks iets van hem.
  Volgens Jan Gajentaan van DDS zijn er 10 officieren van justitie en 100 rechercheurs mee bezig.
  Er schijnt een afspraak te zijn tussen een stel landen om niets naar buiten te brengen waar niet iedereen het mee eens is.
  Aangezien ik ervan overtuigd ben dat MH 17 is neergeschoten door 2 SU 25 jets van de kiewse mafia
  zal men permanent proberen te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt.

  Like

  • bobzelf zegt:

   zag inderdaad gisteren die reactie 4 a 5 x van die gajusjaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   werkelijk ongelofelijk ,
   die is nog in staat om te ontkennen dat er een coup is gepleegd , en maar
   blijven zinspelen op Putin did it, en zo niet dan heeft hij de wapens geleverd
   en zo helemaal niet,
   dan treed automatisch regel 1 weer in werking ,dus
   PUTIN DID IT ,
   IK HEB WEL AAN HEM GEVRAAGD , WANNEER Ze BIJ DE DDS NOU EEN KEER KLAAR
   ZIJN MET DIE MAVO 3 STUKKIES
   maar dank voor de steun

   gr.bob

   Like

 8. Avidia zegt:

  Ik weet ook zeker dat Poetin hier niet achter zit, er wordt wat afgerommeld achter de schermen, ik ben ook een fan van Poetin, hadden we hem hier maar inplaats van het zooitje debielen die er nu zitten en ons land naar de kloten laten gaan. We hebben iemand als Poetin nodig!!!

  Like

 9. Pastoor Geudens zegt:

  Dit is op 2012-2016: de grote verdrukking herblogden reageerde:
  “Ik heb er ook nog steeds moeite mee om te geloven dat Poetin de schuldige is van dit verschrikkelijke drama! Wat wint Poetin hier nou mee? En die sancties? Daar ben ik het helemaal niet mee eens. Want niet alleen Rusland wordt hierdoor getroffen, ook ónze economie, die net weer aan het opkrabbelen was, krijgt een harde klap! (..) Wie er ook achter deze aanslag zit, er móet openheid komen.
  Ik vrees dat deze hele toestand in de doofpot gestopt gaat worden, omdat er anders zaken aan het licht komen die het daglicht niet kunnen verdragen!” (Cathja):

  Like

 10. Jan zegt:

  Waarom Ron Paul een volslagen gek is

  Charlie Hebdo Shootings: False Flag?
  Written by Paul Craig Roberts

  The Charlie Hebdo affair has many of the characteristics of a false flag operation. The attack on the cartoonists’ office was a disciplined professional attack of the kind associated with highly trained special forces; yet the suspects who were later corralled and killed seemed bumbling and unprofessional. It is like two different sets of people.

  Usually Muslim terrorists are prepared to die in the attack; yet the two professionals who hit Charlie Hebdo were determined to escape and succeeded, an amazing feat. Their identity was allegedly established by the claim that they conveniently left for the authorities their ID in the getaway car. Such a mistake is inconsistent with the professionalism of the attack and reminds me of the undamaged passport found miraculously among the ruins of the two WTC towers that served to establish the identity of the alleged 9/11 hijackers.

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hdhI0ePuSRAJ:www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2015/january/14/charlie-hebdo-shootings-false-flag/+&cd=4&hl=en&ct=clnk&gl=us

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s